Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να Τον χαρτζιλικώνω. Τον κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος rea.., στις 23 Μαρτίου 2021.

  1. MissLa

    MissLa AMAZON QUEEN

    Το πιο τραγικό βέβαια τώρα που το πρόσεξα, είναι ότι χρειάστηκαν 22 ολόκληρες σελίδες με φιλοσοφικές αναλύσεις για να απαντηθεί το ερώτημα, χαχαχαχ.
     
  2. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Καλώς ήρθες στο κομιουνιτι :Ρ  
     
  3. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Νομίζω ότι η προσπάθεια αρκετών μελών να επικοινωνήσουν τους δικούς τους προβληματισμούς και να μεταφέρουν την προσωπική τους οπτική, συμβάλλοντας έτσι στον κύριο σκοπό ενός συζητητηρίου, όπως το παρόν, που δεν είναι άλλος από την ανταλλαγή (και γιατί όχι?, συν-ζύμωση) αντιλήψεων, στάσεων και εμπειριών, αδικείται όταν αντιμετωπίζεται με χλευασμό...

    Επίσης, επ' ουδενί δεν αποτελεί σκοπό ενός συζητητηρίου, όπως το παρόν, το "να απαντηθεί το ερώτημα", το να καταλήξουμε δηλαδή σε μία και μοναδική αυτονόητη(?), αυταπόδεικτη(?), μοναδικά αληθινή(?) απάντηση, η οποία θα μπορούσε να δίνεται από το δεύτερο-τρίτο π.χ. ποστ, καθιστώντας έτσι τις έξτρα σελίδες και τις περαιτέρω αναλύσεις περιττές!
     
  4. MissLa

    MissLa AMAZON QUEEN

    Το φόρουμ το διαβάζω ανώνυμα καιρό, είχα και παλαιότερα έναν λογαριασμό που τότε δεν χρησιμοποίησα, και τέλος πάντων έχω διαβάσει αρκετά από τα θέματα του φόρουμ, και όντως αυτό που έχω να πω είναι ότι επιβεβαιώνω αυτό που είπατε, οτι συνήθως στην πρώτη σελίδα έχει εξαντληθεί το θέμα και ότι οι υπόλοιπες σελίδες είναι γεμάτες με πομπωδεις ασυναρτησίες που δεν προσφέρουν τίποτα στο θέμα.

    Προφανώς υπάρχουν θέματα με εξαιρετικό ενδιαφέρον στα οποία έχουν γραφτεί και μπορούν να γράφουν άπειρες σελίδες με την προσωπική γνώμη της καθεμιάς και του καθενός.

    Όταν όμως όπως εδώ, μια κοπελίτσα λέει ότι ο "Αφεντης" της της ζητάει χρήματα και αναρωτιέται κιόλας αν είναι "λιγότερο Αφέντης", εγώ θα περίμενα από τα παλαιά έμπειρα περισπούδαστα μέλη να πουν στο κοριτσάκι ότι ο Αφέντης πρώτα και πάνω από όλα είναι Άρχοντας και δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει χρήματα από την υποτακτική του, και ότι αν αυτός με τον οποίο έχει μπλέξει ασκεί πάνω της βια για να πάρει τα χρήματα με τον μανδύα του "Αφέντη", να πει στο κοριτσάκι ότι έχει μπλεξει, και όχι να μαλώνει αυτήν που το κάνει.

    Τι σόι Βασίλισσα θα ήμουν αν ζητιανευα χρήματα από τη δουλα μου, έλα Παναγία μου.
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2024
  5. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Από αυτήν την -προσωπική σας- εκτίμηση, μέχρι τον χλευασμό και την απαξίωση δεν το λες και... ένα τσιγάρο δρόμο. Επίσης, αυτό που αναφέρετε, ακόμα και όταν ισχύει, δεν σημαίνει πως υπάρχει μία και μόνο σωστή "απάντηση", αν και από την τελευταία σας παράγραφο μπορώ να συνάγω ότι σε κάτι τέτοιο έχετε καταλήξει!


    Αυτό που θα περιμένατε όμως εσείς, διαφέρει από αυτό που έπραξαν, τελικά, τα έμπειρα μέλη.
    Μπορεί να δυσανασχέτησαν ελαφρώς με τις αρκετές -ομολογουμένως- βανίλα παρεμβάσεις, όμως η συνεισφορά τους δεν φαίνεται να ταυτίζεται με με την "αυτονόητη" αλήθεια στην οποία καταλήγετε...
     
  6. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Ότι δηλαδή όποιος δεν είναι της οικονομικής κυριαρχίας είναι βανίλα;
    Μήπως δυσανασχετησαν γτ θα χαλάσει το αφήγημα και μετά θα πρέπει να δουλέψουν;
     
  7. MissLa

    MissLa AMAZON QUEEN

    Αφέντης που ζητιανευει χρήματα από την υποτακτική του, στην καλύτερη περιπτωση δεν είναι "Αφέντης", και στην χειρότερη ένα κάθαρμα που ασκεί βία σε μια γυναίκα φορωντας τον μανδύα του Αφέντη.

    Απλό είναι.
     
  8. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Είναι και αυτή μία άποψη που μπορεί να προδφέρει στην συζήτηση...

    Αφήνοντας στην άκρη όμως τον προβοκατόρικο όρο "ζητιανεύει", οι παρεμβάσεις περί διαχείρισης, από υ που βρίσκονται χρόνια σε ουσιαστικές βδσμικές σχέσεις, αποδεικνύει ότι αυτή η άποψη δεν είναι η μοναδική!
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό καταλάβατε ότι είπαν οι "παλιοί";

    Θα σταχυολογήσω:

     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αφέντης που δεν ζητιανεύει και απλά τα παίρνει, είναι Αφέντης για εσάς ή όχι; Είναι κάθαρμα για εσάς ή όχι;
     
  11. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Μόνο και μόνο που μπήκατε στον κόπο να κάνετε όλο αυτό το κοπι πειστ, τα σέβη μου.

    Κατά τα άλλα, δε διάβασα καν τι είπαν, έδωσα μία δεύτερη εκδοχή και τροφή για σκέψη προς τη δυσανασχέτηση που μπορεί να ένιωσαν όσοι ένιωσαν.

    Από εκεί και πέρα τα παραδείγματα περί άγριας φύσης σε μία έννομη και σκεπτόμενη ( ; ) κοινωνία τα θεωρώ τουλάχιστον άτοπα.

    Επίσης το νέο λιοντάρι γίνεται αρχηγός της αγέλης ΜΟΝΟ όταν διώξει ή σκοτώσει το γερικο λιοντάρι και αφού σκοτώσει και όλους τους απογόνους του. Να πάρουμε τα όπλα;
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έχει απαντηθεί, ad nauseum