Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να Τον χαρτζιλικώνω. Τον κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος rea.., στις 23 Μαρτίου 2021.

  1. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Θεωρώ ότι από την αρχή του νήματος όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν είναι σκοπός να οδηγηθεί κάπου η συζήτηση αλλά η ανταλλαγή απόψεων (είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν), η διατύπωση εμπειριών κλπ κλπ.
    Από εκεί και πέρα το κάθε άτομο μέσω της ανάγνωσης θα διαμορφώσει μία γνώμη.

    Σχετικά με το βανιλα πάλι δε συμφωνώ. Μια χαρά υπάρχουν εκμεταλλευτές/τριες και στο χώρο του bdsm (από τη στιγμή που δεν είναι ένα κομμάτι εκτός κοινωνικών συμπεριφορών κλπ), όπου υπήρχε αναγνωρισμενη κυριαρχία μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

    Όλα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους και όχι με το πλαίσιο. Ένας παραβατικός άνθρωπος σε ότι πλαίσιο και να μπει, παραβατικός θα παραμείνει. Από την άλλη ένα πραγματικό Κ θα τα καταφέρει όλα αυτά χωρίς καν να τα ζητήσει. Γι αυτό κιόλας όταν ακούω ότι ζητήθηκε κάτι τέτοιο πάντα μα πάντα θα πάει το μυαλό μου στο κακό. Και
    γι αυτό ανέκαθεν έλεγα ότι για οποιαδήποτε μορφή σχέσης, πρέπει να δίνεται χρόνος πριν ξεκινήσει ο οποιοσδήποτε μορφής έλεγχος.
     
  2. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Το λιοντάρι όμως δια της βίας τρώει πρώτο μετά από κυνήγι και όχι επειδή είναι ο αρχηγός. Την επέβαλλε παλιότερα και έμεινε (δύναμη της συνήθειας), τα νέα μέλη που θα πλησιάσουν θα απομακρυνθουν δια της βιας κλπ...
    Γι αυτό όλα τα παραδείγματα του ζωικού βασιλειου τα θεωρώ άτοπα.
    Επίσης υπάρχουν και μικρές αγελες από λεαινες που (όταν δε θέλουν να ζευγαρώσουν) αν δουν αρσενικό να πλησιάζει κάνουν ντου χωρίς 2η σκέψη.

    Σχετικά με το κοντεξ και την αναγνώριση συμφωνώ. Το θέμα είναι όταν αυτά τα δύο ξεχειλωνονται γτ έτσι...

    Όση ελευθερία έχει ένα Κ άλλες τόσες είναι και οι υποχρεώσεις του απέναντι στο υ, εκτός αν νομίζουμε ότι το Κ είναι ένα άτομο που συμπεριφερεται σαν το κακό αφεντικό στη δουλειά.

    Επίσης υπάρχουν αναγνωρισμενα και από παλιά μέλη Κ που τραβάνε βουρ για τον γκρεμό, δεν είναι ανάγκη στο όνομα της επιβολής ή κυριαρχίας να πάρουν και το υ στο λαιμό τους
     
  3. DaddyBoss

    DaddyBoss New Member

    Χαχαχα δεν είναι αφέντης νταβατζής είναι. Αυτή τον βλέπει αφέντη. Όπως την βρίσκει κανείς. Και ο νταβατζής αφέντης είναι
     
  4. MG

    MG No rest for the wicked Premium Member

    Ο έλεγχος και η κλοπή είναι διαφορετικά πράγματα.
    Και ο Αφέντης με τον νταβατζή είναι διαφορετικοί χαρακτήρες.
     
  5. MG

    MG No rest for the wicked Premium Member

    Ωραία τα ντοκυμαντέρ με τα λιοντάρια.

    Είδα επίσης και ένα πολύ ωραίο ντοκυμαντέρ για τις βδέλλες.
    Γιατί δεν χρησιμοποιείτε και ένα τέτοιο παράδειγμα;

    Πες τα Μπουμπουλίνα μου !
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αυτό δεν είναι ιδανικό, αυτό είναι απλά υλικό λευκώματος που γράφουν μεταξύ τους ούφο. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να γράφουμε σε λευκώματα ούφο.

    Ο Αφέντης είναι αυτός που επικυριάρχησε αρχικά και έκτοτε είναι σταθερά ο επικυρίαρχος. Οι ιδιότητές του και αν υπάρχουν τέτοιες σταθερές ιδιότητες είναι άλλο θέμα.

    Καλά κάνετε και μας γνωρίζετε τι περιμένατε από εμάς.

    Για να αποφασίσω αν θα δώσω αυτά που περιμένει κάποιος από μένα αξιολογώ πρώτα αυτά που μου επικοινωνεί. Τι μου επικοινωνήσατε, λοιπόν, εσείς;

    Πρώτα ότι έχετε έναν προκαθορισμένο τρόπο να βλέπετε τον Κ, ο οποίος προκαθορισμένος τρόπος αποκλείει οτιδήποτε άλλο δεν ταιριάζει με αυτόν. Επιπλέον έχετε ισχυρή άποψη (άχρηστος, τεμπέλης κλπ) για αυτό που δεν σας ταιριάζει, ενώ λογικά, για να το απορρίπτετε εξαρχής, δεν το γνωρίζετε καθόλου.

    Μετά ότι έχετε έναν προκαθορισμένο τρόπο για να βλέπετε πώς υποχρεούται να αντιμετωπίζει ένα wannabe υ αυτόν τον τύπο Κ, με τον μέγιστο ηθικό πανικό δηλαδή και αποκλείοντας κάθε άλλη πιθανή οπτική.

    Και τέλος ότι έχετε μια προκαθορισμένη αντίληψη για το πώς οφείλουν τα μέλη του φόρουμ να αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα αυτά, η οποία επίσης αποκλείει οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση του θέματος.

    Βρίσκω πολύ μεγάλη δόση κριτικής βάσει προκαθορισμένων αντιλήψεων σε αυτή τη συνολική προσέγγιση και τελικά δεν μου δίνει μια διαφορετική οπτική για να δω το θέμα, το γνωρίζαμε άλλωστε και πριν τις τοποθετήσεις σας ότι κάποιοι αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο για ό,τι τους είναι ξένο, δεν το εγκρίνουν, δεν τους αρέσει κ.λ.π. Οπότε δεν έχω λόγο να αναθεωρήσω τη στάση μου.

    Εσείς πολύ καλά κάνετε και μπράβο σας. Εμείς, εδώ, δεν σας κρίνουμε. Πιάσαμε το υπονοούμενο εξάλλου, με τις υγιές σας και καλά να περνάτε.

    Βασίλισσα όμως που δεν παίρνει πολλά χρήματα από φόρους υπηκόων δεν υπάρχει, άλλωστε η έκφραση "μερίδα του λέοντος" έχει προ πολλού αποσπαστεί από τις συμπεριφορές των συμπαθέστατων - άμα δεν τα βλέπεις μπροστά σου σε ώρα πείνας τους - πανθηρίδων και αναφέρεται σε χαρακτηριστικές συμπεριφορές ανθρώπων.
    Άσχετα αυτά, μόνον ως τροφή για σκέψη τα αναφέρω  
     
  7. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Πολύ σημαντική η προσφορά σας στο νήμα...
    Φαντάζομαι αντίστοιχη προσφορά θα υπάρχει και στις σχέσεις σας...
     
  8. MissLa

    MissLa AMAZON QUEEN

    Πρώτα από όλα, δεν χαρακτήρισα "άχρηστο" τον "Αφέντη" στην γενικότητα, χαρακτήρισα άχρηστο κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να βγάλει τα προς το ζειν και περιμένει άλλους να του αγοράσουν τσιγάρα και καφέ. Βρες έναν άλλον χαρακτηρισμό για τον τύπο αυτόν και να το συζητήσουμε.




    Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να παραθέσεις εσύ τα χαρακτηριστικά ενός Αφέντη που "επικυριάρχησε" και έγινε "επικυρίαρχος" σύμφωνα με το δικό σου μυαλό.

    Προφανώς για να θεωρείς τα χαρακτηριστικά που παρέθεσα (ευγενικός, καλλιεργημένος, δραστήριος, ικανός, δυνατός) εξωγήινα και εμένα ούφο,
    οι λέξεις που περιγράφουν καλύτερα τον Αφέντη κατά τη γνώμη σου είναι "αμόρφωτος, άξεστος, ανίκανος να βγάλει τα προς το ζειν";

    Εσύ σε τέτοιον Αφέντη έχεις υποταχτεί; και τον αναγνωρίζεις σαν ανώτερό σου και του δίνεις τα χρήματα σου; αυτό αντιλαμβάνεσαι σαν bdsm εσύ η "παλιά";

    Αν ναι, δικαίωμα σου, εγώ που ευτυχώς είμαι ούφο δεν ασπάζομαι τις απόψεις σου.

    Τις υπόλοιπες αμπελοφιλοσοφίες και τα γνωμικά με τα λιοντάρια, δε θα τα σχολιάσω. Εγώ είμαι άνθρωπος και αλληλεπιδρώ με ανθρώπους. Δεν είμαι λιονταρίνα, ούτε βδέλλα.
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ο homo sapiens ανήκει στο ζωικό βασίλειο.
    Έναντι του εαυτού του και πιθανώς και άλλων, πιθανώς, έναντι του "υ" του, καμία πέραν του να το επικυριαρχεί αλλά αυτό δεν είναι υποχρέωση, είναι το modus operandi της σχέσης. Αν σταματήσει να το κάνει, δεν θα υπάρχει D/s σχέση οπότε ούτε για Κ μιλάμε εκεί, ούτε για υ.
     
  10. darkmoon_o

    darkmoon_o Στα πόδια Του

    Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν Το Κυρίαρχο μέλος να ασκεί πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής Ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι.
    Δεν έχει να κάνει με το αν μπορεί ή δεν μπορεί να βγάλει τα προς το ζην..έχει να κάνει με την διαχείριση και τον έλεγχο.
     
  11. MissLa

    MissLa AMAZON QUEEN

    Το νήμα δεν μιλάει για το παράδειγμα που αναφέρεις, μιλάει για κάποιον που δεν έχει λεφτά να αγοράσει τσιγάρα και ζητιανεύει από την υποτακτική του.
     
  12. MissLa

    MissLa AMAZON QUEEN