Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να κερατώσω την σκλάβα μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 5 Ιουνίου 2024.

  1. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Εννοείται. Και δεν βάζεις σπίτι σου μια υποτακτική και δεν την κάνεις σκλάβα σου για να περιορίζεις τον εαυτό σου. Δεν λέω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συμβαίνει κάτι που εκπλήσσει εμένα τον ίδιο που έχω την ανάγκη να κάνω κάτι κρυφά από την σκλάβα μου. Τα κάνω ανοιχτά, τα κάνω (έχω κάνει) μπροστά της, μοιράζομαι μαζί της τις εμπειρίες, μου λέει άνετα και τη γνώμη της όταν την ρωτάω, και όλα καλά. Και να ξαφνικά που έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτομαι να κάνω κάτι κρυφά από την ίδια μου τη σκλάβα. Αυτό είναι μόνο. Είναι κάτι που με προβλημάτισε αλλά είναι μόνο αυτό. Και σ'ευχαριστώ για τη ανταπόκρισή σου.
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αν και πολλά ποστ που διάβασα σε αυτό το νήμα θα τα σχολίαζα με άλλο τόνο, θα κάνω μια απόπειρα να προτείνω σοβαρά μια άλλη οπτική, χωρίς να την αναλύσω πολύ: Μήπως το "τυφλό σημείο" σε όλο αυτό είναι η... ορατότητα; Μήπως λόγω ετών είναι υπέρ του δέοντος μεγάλη και δημιουργεί αντίδραση αυτό;
     
  3. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Ε κάντε το. Κρυφά ή φανερά. Τι σας σταματά? Αφου σας αρέσει ως Κ έχετε κάθε δικαίωμα.
    Εμενα δεν με ξαφνιάζει που σας εξιτάρει κάτι. Αφού αυτό αφορά εσάς.
    Αυτο που με ξαφνιάζει είναι πως σχεδόν δείχνετε να έχετε τύψεις, (ίσως βεβαίως κάνω λάθος) και πως νιώθετε την ανάγκη να δείτε πως υπάρχουν και άλλοι με τα ίδια βιώματα. Τι σημασία έχει αν εσάς, σας αρέσει?
    Εκτός και αν σας έχω καταλάβει λάθος.
     
  4. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Τύψεις δεν έχω. Απλός μου κάνει εντύπωση ότι αισθάνθηκα κάτι τέτοιο. Και όντως ήθελα να δω αν κάποιος άλλος κυρίαρχος έχει πάθει κάτι παρόμοιο. Όλα καλά πάντως.
     
  5. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Αντί να ρωτάς εδώ μέσα το καλύτερο είναι να μιλήσεις με την σκλάβα σου
     
  6. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    @dom2012
    Αυτό που αντιλαμβάνομαι -βάση των απαντήσεων σου- είναι πως η κυριότερή σου ανάγκη αυτή τη στιγμή δεν είναι να διερευνήσεις γιατί ξαφνικά σε εξιτάρει να κάνεις κάτι κρυφά, αλλά να μάθεις αν εξιτάρει και άλλους Κ... Κι αυτό κατά τη γνώμη μου χρήζει διερεύνησης
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Ένα γονάτισμα ξέρω, με τα πολιτεύματα δεν ανακατεύομαι.
    Έχω παρατηρήσει πως κάποιοι "δημοκρατικοί" είστε του ποιητικού λόγου. Τις ξεπατώνετε τις έννοιες. Για να πιάσω κάτι από αυτό το ξεχείλωμα που έγραψες χρειάζομαι φιλόλογο μεταφραστή και ένα δίφυλλο τουλάχιστον. Μιας και δεν έχω τίποτα από αυτά διαθέσιμα το αφήνω.
    Απ όσο ξέρω και η ανυπακοή του "κρυφού" προυποθέτει ένα πλαίσιο ελέγχου και ιδιοκτησίας, έστω και στα "υπόγεια". Δεν επιμένω άλλο, μπορεί στον κόσμο της ποίησης τα πράγματα είναι αλλιώς.

    Δεν συννενοηθήκαμε αλλά στο τέλος της ημέρας σημασία έχει να περνάς καλά με το κορίτσι σου, τα κρυφά σου, τα ποιητικά σου και ό,τι άλλο γουστάρει η ψυχούλα σου.


    ..με κέρατα ή άνευ?
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Θεωρώ πως αν διαβάσει κάποιος λίγο προσεκτικά, θα καταλάβει ότι το θέμα είναι άλλο από το περιγραφόμενο.
    Το διατύπωσα όσο πιο λακωνικά γινόταν.
     
  9. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Λακωνικά δεν σημαίνει σοφά, δεν σημαίνει σοστά, δεν σημαίνει δίκαια. Και οι ανοησίες πχ μπορούν να εκφραστούν λακωνικά. Και ναι, προσπάθησε να διαβάζεις προσεκτικά και να αναλύσεις χωρίς την έπαρση του ξερόλα.
     
  10. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Οκ. Κατάλαβα. Δεν....Οκ μην κουράζεσαι. Αρκετά εκδηλώθηκες. Σε εκτίμησαν, είμαι σίγουρος. Εκτιμώ κι γω την προσπάθεια. Να σαι καλα  
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Μπορώνα κάνω ανάλυση με περισσότερα λόγια και μάλιστα δικά σας, όχι δικά μου.
    Δηλαδή αν καταγράψω δικές σας φράσεις και μόνο χωρίς κανένα σχόλιο.
    Δεν θα σας αρέσει καθόλου.
     
  12. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Ε
    Ακριβώς. Δεν με ενδιαφέρει η κριτική των άσχετων και των υποτακτικών. Είσαι από τους λίγους που κατάλαβαν το προβληματισμό μου. Να σαι καλά.