Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλικη ταυτοτητα : σκλαβος/α

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Ιουλίου 2024.

  1. tithon

    tithon Contributor

    μάλλον δεν προϋποθέτει την ανάγκη να εγκρίνετε εσείς προσωπικά τα χαρακτηριστικά ή τις επιλογές οποιουδήποτε,
    όσο κι αν φαίνεται ακατανόητο (αν όχι κατακριτέο) σε ορισμένους που ικανοποιούνται να τις πηδάμε.
     
  2. MG

    MG No rest for the wicked Premium Member

    Δεν έκρινα κανέναν. Από περιέργεια ρωτάω, και το διευκρινησα πιο πριν. Αμάν με τους αυτόκλητους μπάτσους εδώ μέσα.
     
  3. slave32

    slave32 Contributor

    Αν αποβαλλετε τις προεγκατεστημενες φροϋδικες αντιληψεις σας, ισως μπορεσετε να καταλαβετε περισσοτερο οσα σας εγραψα.

    Διευκρινιστικη ερωτηση, πως ξεφτιλιζεται ενας σκλαβος;
     
  4. MG

    MG No rest for the wicked Premium Member

    Με άπειρους τρόπους.

    Με το να σε αναγκάζουν να κυκλοφορείς γυμνός ή ντυμένος με κουρέλια όλη μέρα, να σε δέρνουν και να σου κάνουν πράγματα μπροστά σε ανθρωπους που δεν γνωρίζεις, να σε βρίζουν, να σε φτύνουν. να γράψω όλη τη λίστα;

    Όλα τα παραπάνω καταλαβαίνω γιατί τα κάνει ένας σκλάβος όταν το ζητούμενο είναι η ηδονή.

    Όταν η ηδονή λείπει, ποιος άλλος λόγος υπάρχει;

    Ίσως φταίνε οι προεγκατεστημένες αντιλήψεις μου, αλλά ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω , και φαντάζομαι οτι δεν μπορείς να μου το εξηγήσεις.
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Και γω στις "προεγκατεστημένες αντιλήψεις" ( ωραία περιγραφή) εντοπίζω το πρόβλημα κατανόησης. Όσο και αν προσπαθεί κανείς να εξηγήσει, δεν υπάρχει χώρος και τρόπος να γίνει κατανοητό, όχι γιατί δεν είναι, αλλά γιατί δεν το επιτρέπουν οι προηγούμενες εγκατεστημένες αντιλήψεις και πως να μην περιορίζουν το εύρος της κατανόησης ένα σύνολο από αντιλήψεις που προ- αποφασίζουν για εμάς, αυτά που βλέπουμε.

    Είναι σαν να εγκλωβίζουμε την σκέψη μας σε μια κονσέρβα και ό,τι άλλο υπάρχει έξω από αυτήν, σκάει πάνω στο μέταλλο της κονσερβας και το μόνο που ακούμε από μέσα, είναι οι ήχοι της σύγκρουσης Νταν - ντιν - νταν.
    Η αλήθεια είναι ότι όσο και να περιμένουμε να χωρέσουν κάποια πράγματα στην "κονσέρβα" μας, δεν πρόκειται να γίνει.. η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι να σπάσουμε την κονσέρβα από μέσα.
    Και γιατί όχι δηλαδή? δεν αδικούμε τον εαυτό μας όταν τον εγκλωβίζουμε στα ίδια και στα ίδια μοτίβα αντίληψης?
    όσο εύστοχες και αν είναι οι αντιλήψεις αυτές, εμποδίζουν την προσωπική μας εξέλιξη. Το πραγματικό γήρας, έρχεται όταν ο άνθρωπος σταματάει να μαθαίνει ( σίγουρα κάπου το εχω ακούσει αυτό το τσιτάτο, αλλά έχει ζουμάκι και ταιριάζει εδω νομίζω)
     
  6. Ariti

    Ariti Premium Member

    Επειδή σε όλα τα υπόλοιπα δεν μπορώ να πάρω θέση...θα μιλήσω γι' αυτό που νομίζω ότι γνωρίζω, αν και όχι με απόλυτη βεβαιότητα . Η φράση αυτή έχω την αίσθηση ότι αποδίδεται στον Καζαντζάκη, χωρίς να υπάρχει σε κάποιο βιβλίο του, αλλά γενικότερα λόγω τρόπου ζωής. Στις μέρες μας, αυτό που ξέρουμε είναι ότι, όσο μαθαίνουμε, πραγματοποιούνται καινούριες νευρωνικές συνάψεις! Άρα καθυστερούμε το γήρας! (Πάω να διαβάσω κάτι!!!)
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μερικά πράγματα, εγώ τουλάχιστον, θεωρώ αδύνατο να τα κατανοήσω "συναισθητικά", υπό την έννοια ότι δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια τους και να τα νιώσω όπως τα νιώθουν άλλοι άνθρωποι. Στο τέλος της ημέρας δεν έχει σημασία το τι μπορώ να κατανοήσω εγώ αλλά το κατά πόσο αποδέχομαι ότι η ματιά μου είναι *ΜΟΥ* και δεν είναι η μοναδική.

    Οι προεγκατεστημένες αντιλήψεις ξεπερνιούνται με το να έχουμε ανοιχτά μυαλά και κυρίως με το να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι όλα για όλους, και πως θα υπάρχουν πράγματα που ενώ εμείς ήμαστε αδύνατο να αντιληφθούμε συναισθητικά το "μα πώς;", για άλλους ανθρώπους είναι Δευτέρα.

    Just my 0.02$
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2024
  8. rea..

    rea.. Contributor

    Πολύ πιθανό να ήταν αυτός ο Αλητάμπουρας.. με κάτι τέτοια τσιτάτα μας μεγάλωσε! ( χαχαχα πάω και γω για αντιγυραντικό διάβασμα!!! )
     
  9. Ariti

    Ariti Premium Member

    Θα το καθιερώσουμε, μου φαίνεται!!!
     
  10. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Επειδή το νήμα έχει στον ίδιο τον τίτλο του τη λέξη «σκλάβος/α» και με δεδομένο λοιπόν ότι μιλάμε για σκλαβιά,
    Κι επειδή βεβαίως τα σκλαβιά δεν υφίστανται ωσάυτος από μόνα τους επειδή έχρισαν εαυτούς ως τέτοια, αλλά ανήκουν σε Αφέντες,
    Δεν μπόρεσα να μην αναρωτηθώ γιατί «η μόνη επιλογή» είναι το σπάσιμο από μέσα και όχι το σπάσιμο ( της κονσέρβας του σκλαβιού ) από τον ίδιο τον Αφέντη του.

    Αν μάλιστα συνομολογήσουμε ότι τα σκλαβιά μπορούν κάλλιστα να έχουν και άλλες «προ εγκατεστημένες αντιλήψεις» όπως φόβος, αβεβαιότητα, αναποφασιστικότητα, ανασφάλειες κτλ κτλ κτλ, τότε κατά πόσο είναι «η μόνη επιλογή» το σπάσιμο εκ των έσω από το ίδιο το σκλαβί, και όχι το σπάσιμο από τον Αφέντη του επειδή Εκείνος έτσι κρίνει/ορέγεται/μπορεί;

    Με δυο λόγια,πόσο συμβατή είναι «η μόνη επιλογή» των σκλαβιών… όταν οι πραγματικές και μόνες επιλογές που μπορούν να γίνουν για αυτά είναι από τους ίδιους τους Αφέντες τους;
    Εάν και εφόσον και όποτε Εκείνοι το θελήσουν;
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Φαντάζομαι πως η απάντηση είναι στο «γιατί γι' αυτό δεν αρκεί η θέληση του Αφέντη, χρειάζεται και η ικανότητα του σκλαβιού να "σπάσει" χωρίς να διαλυθεί.»

    Το τι θέλει ο Αφέντης και το τι είναι εφικτό, στην παρούσα χρονική συγκυρία ή στο μέλλον, δεν ταυτίζονται.
     
  12. slave32

    slave32 Contributor

    Στο πλαίσιο των σχέσεων BDSM, κάποια άτομα μπορεί να βρίσκουν ικανοποίηση και ταυτότητα μέσα από πρακτικές που δεν περιλαμβάνουν τη σεξουαλική ηδονή με τη συμβατική έννοια. Η δυναμική της κυριαρχίας και υποταγής, οι δεσμοί εμπιστοσύνης και η συναισθηματική ένταση μπορεί να είναι πιο σημαντικά από τη σεξουαλική απόλαυση.