Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλικη ταυτοτητα : σκλαβος/α

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Ιουλίου 2024.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Το βιβλίο έχει πολύ ενδιαφέρον, σας ευχαριστώ! (Με βλέπω να ξεκαλοκαιριάζω με τραχανά!)
    Για τα υπόλοιπα απόλυτα ξεκάθαρα και κατανοητά.
     
  2. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Η συνήθης τακτική του να χρησιμοποιείτε μία απάντηση εκτός του context στο οποίο δίνεται, μόνο και μόνο για να επαναλάβετε για μία ακόμα φορά τις εμμονές σας, έχει αποτύχει πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι και τώρα!

    Από την άλλη, αν το μόνο που δύναστε να κάνετε είναι να δοκιμάζετε τα κλειδιά σας σε όποιο αυτοκίνητο βρεθεί μπροστά σας, με την ελπίδα να ταιριάξουν -όπως σας έχει επισημανθεί, εύστοχα, στο παρελθόν- συνεχίστε να το κυβερνάτε. Κι ας ταίριαξε, τελικά, σε.... σαπάκι!
     
  3. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Ως διαδικασία και μοναδικό δρόμο σε μία εγκατεστημένη Κ/υ, θα συμφωνήσω.
    Εφόσον, όμως, από καιρού εις καιρόν -και όχι πάντα στα αρχικά στάδια- αναδύονται διάφορες "ερινύες" (με την χρήση του όρου να δικαιολογείται από την εγκληματική άρνηση της φύσης μας), η προτελευταία παράγραφός μου στην απάντηση προς την @rea.. νομίζω ότι θα σας καλύψει.

    Αν πάλι, όχι, εδώ είμαστε...
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    αν δεν μπορέσει, καμμιά φορά, ..βγάζει νευράκια

     
     
  5. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Που να δεις αυτός που δεν το έχει καταφέρει ποτέ! Μόνιμα πικρόχολος...
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    βλέπω
     
  7. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Ναι, όχι, ίσως, μπορεί...ΛΟΛ

    Υπάρχουν Master/slave σχετισμοί με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο (αφήνοντας στην άκρη, πάντα, κάτι περιπτώσεις bottom που μιλάνε για σεξουαλική σκλαβιά), υπάχουν M/s με σεξ (με κινκιές ή και όχι), M/s με κινκιές μόνο και M/s που δεν περιλαμβάνουν ούτε σεξ ούτε κινκιές.

    Για το τελευταίο, δε, αρκεί να αναφέρω την ύπαρξη ζευγαριών, μπορεί και σε προχωρημένη ηλικία (όπως κάτι θείοι και κάτι θείες που κατά καιρούς έχουν αναφέρει διάφορα μέλη, από το τελείως βανίλα περιβάλλον τους), οι οποίοι όχι μόνο δεν ξέρουν το ότι σχετίζονται με αυτόν τον τρόπο, αλλά που ούτε γνωρίζουν τι είναι το BDSM, το M/s και όλα τα υπόλοιπα τα οποία χρησιμοποιούμε συμβατικά ως συγκεκριμένους όρους εδώ μέσα. Αυτοί κάνουν BDSM? Είναι σε σχετισμό M/s? Για εμένα, ναι!
    Το κυριότερο είναι, όμως: οι ρόλοι τους, μέσα σε αυτό, αφορούν σεξουαλική ταυτότητα?
     
  8. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Με γειά τον καθρέφτη, Καιρός ήταν!
    Για τις παρωπίδες, μπορεί later....
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    να είσαι καλά και να μην χάνεις την ελπίδα, όλα γίνονται ...λένε
     
  10. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Την μέρα που θα δω να καταφέρετε να γράψετε, κάτι που να μην βγάζει χολή απέναντι σε όποιο μέλος, απλά απολαμβάνει αυτό που έχει χωρίς να τρώγεται με το τι κάνουν οι άλλοι, χωρίς μπηχτές, μισόλογα και κυρίως... χωρίς ανεντιμότητα, τότε θα το πιστέψω...
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ένα από τα πρώτα πράγματα στα οποία εκπαιδεύεται ένα πρόσωπο για σκλάβος, είτε τυπικά είτε σε διαπροσωπικό M/s επίπεδο, είναι να κάνει τα πάντα όσα του οριστούν χωρίς ηδονή και χωρίς κίνητρο άλλο από την ανταπόκριση στην επικυριαρχία του Αφέντη. Ο σκλάβος κάνει ό,τι κάνει επειδή είναι εκεί - και πώς θα μπορούσε να μην είναι - και επειδή επικυριαρχείται και δεν υπάρχει ούτε άλλη επιλογή ούτε - λογικά - ενδιαφέρον για άλλη επιλογή από την πλευρά του. Συγχρόνως κάτι άλλο που συχνά ενθαρρύνεται να κάνει ένας σκλάβος σε αυτό το στάδιο, είναι να βουτήξει στα βαθιά του και να βρει αυτός γιατί το κάνει, γιατί μπαίνει σε έναν ρόλο όπου όλα φαίνεται να δουλεύουν εναντίον του Εγώ του, γιατί συναινεί σε μια συσχέτιση όπου μετά την απομάκρυνση από την εξώπορτα ουδέν λάθος θα του αναγνωρίζεται.

    Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ την ηδονή ως κύριο κίνητρο του σκλάβου για ανταπόκριση στην επικυριαρχία αν και υπάρχει ηδονή του σκλάβου, ως παρεπόμενο όμως όταν και στο βαθμό που θα το κρίνει ο Αφέντης.
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2024
  12. tithon

    tithon Contributor


    πιθανά, δεν θα βοηθήσουν οι καθρέφτες σας στην ευόδωση των μακρυνών προσδοκιών, που κατά κανόνα είναι προφάσεις αναβλητικότητας, αλλά είναι κάποτε ζωτικό να διατηρείται η ελπίδα.