Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελλειψη Κυριων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Error, στις 17 Σεπτεμβρίου 2024 at 18:09.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Στην αρχή, απλά γνώρισα έναν άνθρωπο που ταιριάζαμε. Τα υπόλοιπα αν θέλεις, σε μήνυμα θα προτιμούσα  
     
  2. SunDestr

    SunDestr Premium Member

    Για αρχή γνώρισε έναν άνθρωπο που να είστε στο ίδιο μήκος κύματος εγκεφαλικά,αυτό θα σας κρατήσει "ζωντανή" την επιθυμία για να γνωριστείτε.
    Αφού γνωριστείτε και μοιραστείτε τις φαντασιωσεις αλλά και τα προσωπικά σας "θέλω" από μια τέτοιου είδους σχέση,μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω και ούτω καθ' εξής...
    Σε γενικές γραμμές μιλά με κόσμο και γνώρισε τους,αυτό είναι που θα σε οδηγήσει στο αποτέλεσμα που θες.
     
  3. Error

    Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

    Ε δεν μπορει να με καλυψει ερωτικα-σεξουαλικα… αλλα οκ θα γνωρισω καποιον βανιλλα αφου βλεπω δεν υπαρχει αλλη λυση
     
  4. ΜουσΑ

    ΜουσΑ Regular Member

    Αχχ.. κρατήθηκα κρατήθηκα αλλά δεν άντεξα τελικά. Το μήνυμα μου θύμισε τον εαυτό μου πριν 3 χρόνια, όταν έγινα μέλος στο φόρουμ. Μετά από 3 χρόνια εδώ μπορώ να πω τα εξής:
    Αν αφήσουμε το BDSM στην άκρη έναν σοβαρό άνθρωπο εκεί έξω με πολυυ δυσκολία θα βρεις. Και όταν λέω σοβαρό εννοώ να έχει τα άκρως απαραίτητα, άξιος εμπιστοσύνης, having his poopies together κλπ κλπ. Φαντάσου λοιπόν σε ένα φόρουμ. Το καλύτερο που έκανα -όπως και εσύ - ήταν το να μετριασω την επαφή μου με τον εδώ κόσμο καθώς ο χλευασμός και τα θεσφατα που κυριαρχούν με χειροτέρεψαν ψυχολογικά. Σε αυτό συνέβαλε τόσο η κατάσταση που επικρατεί εδώ όσο και έξω στην κοινωνία. Για μένα το BDSM θέλει πολύ ασφάλεια και πλέον δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να σου εξασφαλίσει κάτι τέτοιο.
    Συχνά ξεχνάμε πως ο Κυρίαρχος είναι πρώτα άνθρωπος. Δεν πα να ναι ότι θέλει να ναι, πρώτα άνθρωπος ειναι. Με τις παραξενιές, με τα στραβά του, με το θυμό του με ό,τι μπορείς να φανταστείς. Για αυτό όπως είπαν και οι προλαλησαντες πρώτα ταίριαξαν με άνθρωπο και μετά ακολούθησαν τα άλλα. Μη μπλέξεις κάπου μόνο και μόνο για να μπλέξεις.
    Επίσης, συχνά ξεχνάμε ότι και η υ είναι άνθρωπος. Στο φόρουμ θα δεις να κυκλοφορα η πεποίθηση ότι η υ είναι αθλήτρια. Στη σχέση πρέπει πάντα να πηδα τα εμπόδια και αν κάνει τίποτα ζοριλικια.. αποδέσμευση κύριοι. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι κάποιοι επειδή έχουν περάσει από πολλές D/s σχέσεις πλέον πιστεύουν ότι η υ δεν έχει όρια, δεν μπορεί να θέσει. Δεν υπάρχει μόνο το tpe και το M/s δεν αποτελεί τον τελικό στόχο. Δεν είναι πτυχία, πήρες το B2 τώρα για C1. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι η σχέση μπορεί να πάρει πολλές μορφές, τα μέλη της την φτιάχνουν. Και αν έχω όντως καταλάβει πως το εννοείς ο Κυρίαρχος μπορεί να είναι ό, τι θέλει και γκόμενος και γαμπρός και ό,τι θέλει. Για μένα το D/s έχει τέτοιο βάθος που δεν μπορώ να φανταστώ να παραδοθείς ολοκληρωτικά χωρίς να υπάρχει η ένωση. Ανήκεις και θες να ανήκεις σε κάποιον, να υπάρχει ανταπόκριση βρε παιδί μου.
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Εγώ θα σε συμβούλευα να πηγαίνεις σε συναντήσεις, εγώ στα πρώτα μου βήματα είχα γνωρίσει αρκετό καλό κόσμο μέσω αυτών. Και είναι καλύτερα να γνωρίσεις κάποιον στην αρχή από κοντά παρα με μηνύματα που δεν ξέρεις και αν θα υπάρχει και μια κάποια χημεία όταν θα βρεθείτε.
     
  6. rea..

    rea.. Contributor

    χαχαχα κακώς κρατιέστε, παρακάτω θα διαφωνήσω μαζί σας και από τώρα σας δηλώνω ότι δεν θέλω σε καμία περίπτωση να προκαλέσω μελλοντικά "κρατήματα". Τις απόψεις μας λέμε, δεν διεκδικούμε καμιά φωτεινή αλήθεια.
    Πρώτη μας διαφωνιά. Δεν είναι δύσκολο ούτε εκεί έξω - ούτε εδώ μέσα να βρεις "σοβαρό άνθρωπο" ακριβώς με τα κριτήρια που θέσατε. Σιγουρα υπάρχουν παντού οι ασόβαρες περιπτώσεις. Το φόρουμ ως μικρογραφία του κόσμου έχει τα ανάλογα ποσοστά από κάθε είδος ανθρώπων. Για μένα Ισχύει το κλισέ, εκεί που κοιτάς - εκεί πας.
    Όταν είμαι σε φάση - διάθεση να βλέπω μόνο σκατά γύρω μου, σε σκατά θα πέσω και δεν θα ναι τυχαίο, δεν έχει να κάνει με την πληθώρα σκατών, αλλά με την αντίληψή μου στην Χ φάση της ζωής μου.
    Ως ένας άνθρωπος που έχει νοσήσει από κατάθλιψη, πολύ πριν γραφτώ στο φόρουμ, θα σας πω ότι σας καταλαβαίνω, αλλά αυτού του είδους η "λογική" ήταν που με αρρώστησε. Χρειάστηκα να κάνω κάποιες "οργανικές" αποδοχές για το πως βλέπω τον κόσμο. Αυτό λειτούργησε σε μένα και κάθε φορά που το ξεχνώ ταλαιπωρούμαι και αδικώ τον εαυτό μου με ασήμαντα πράγματα και συμπεριφορές που δεν είναι να τις παίρνω προσωπικα γιατί δεν έχουν να κάνουν με ε μ ε ν α.
    Βέβαια ο καθένας όπως νιώθει λειτουργεί, σεβαστό.
    Δεν το ξεχνάμε αυτό, είναι δεδομένο.
    Επίσης δεν το ξεχνάμε αυτό, είναι δεδομένο.
    Δεν είμαι αθλήτρια.
    Ω Καύλα! ( περι γούστου..  )
    Υπάρχουν και τέτοια υ, όπως υπάρχουν και Τέτοιοι Κ που γουστάρουν τέτοια υ ( περι γούστου )
    Συμφωνώ ( περί γούστου). Και δεν μου φαίνεται παράλογο για τον καθένα τα γούστα του να είναι η μόνη απόλαυση, να μιλάει για αυτά που ζει και καταλαβαίνει. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι απορρίπτει τα άλλα γούστα για τους άλλους ανθρώπους. Ο καθένας μας εκφράζει τα δικά του.
    χαχαχα συμφωνώ! Είναι Γ Ο Υ Σ Τ Α!
    Το να προκύψει κάτι φυσικά μέσα από την Α/αλληλεπίδραση είναι ανθρώπινο και όμορφο και αληθινό.
    Χρησιμοποιόντας τις ταμπέλες "Γκόμενος - γαμπρός" εννοούμε τα άτομα που πουλάνε έρωτα αγιάτρευτο και καημό μεγάλο αντί να Κυριαρχήσουν. Πολλές φορές τα "θέσφατα" μας προφυλάσσουν από τέτοιες κακοτοπίες.
    Όπως και τα υ δεν πουλάμε γονάτισμα για να κερδίσουμε ερωτόλογα. Δεν είμαστε "γκόμενες - νύφες". Μια χαρά είναι τα ζοριλίκια και τα γκομενιλίκια και μια χαρά τα χαίρονται όσοι τα ζουν. Σε Κ/υ όμως με δομή και ισορροπία περισσεύουν - εμποδίζουν στην απόλαυση και ταλαιπωρουν.
    Η "ανταπόκριση" δεν είναι στα ερωτόλογα, στα καυλαντίσματα και τις υποσχέσεις, δεν χρειάζεται να ανήκεις, να υποτάσσεσαι για τέτοια ανταπόκριση. Η Ενωση που πολύ εύστοχα για μένα θέσατε είναι η Κυριαρχία/υποταγή. Που εκεί μπορούν να προκύψουν και ερωτόλογα και καυλαντίσματα και υποσχέσεις αλλά η Α /ανταπόκριση είναι στις Θ/θέσεις.
    Για μένα κάθε ζήτημα ασφάλειας απαιτεί ενημέρωση, η άγνοια είναι ανευθυνότητα, κάποια "θέσφατα" που στεναχωρούν ίσως κάποια μέλη είναι ΚΑΙ πληροφορίες για την ασφάλεια μας. Αν εξασφαλισουμε αυτό τουλάχιστον για τον εαυτό μας, θα μπορούμε να δούμε και κάποιες κόκκινες σημαίες στην πορεία μας.

    Το έχω πει και θα το ξαναπώ, όσο καιρό παρατηρώ τριγύρω στα πέριξ, τα "θολά νερά" είναι τα πιο.. ανασφαλή!