Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Human Branding

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Eagle_and_Witch, στις 17 Ιουλίου 2007.

Tags:
  1. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Eagle_and_Witch,

    To branding ειναι μια μονο απο τις μορφες μονιμων σωματικων τροποποιησεων (body modification) που κανουνε χρηση του ιστου που προκυπτει στην προσπαθεια του σωματος να επουλωθει απο καποιο τραυμα ωστε να δημιουργησουν μονιμα συμβολα, εικονες η λεξεις στο δερμα. Μια αλλη μεθοδος ειναι το cutting (κοψιμο του δερματος με χειρουργικο νυστερι) και υπαρχουνε και καποιες χημικες οι οποιες δεν εχω ακουσει να χρησιμοποιουνται και δεν εχω δει ποτε αποτελεσματα τους.

    Νομιζω οτι και μονο που ακουει κανεις νυστερι καταλαβαινει τοσο την σοβαροτητα οσο και την πιθανοτητα ενδεχομενων επιπλοκων απο την επιδοση σε αυτες τις δραστηριοτητες. Ετσι, πριν συνεχισω υπενθυμιζω την προτροπη του MasterJp σε σοβαρη σκεψη πριν προβει κανεις σε καποια τετοια αποφαση. Ακομα περισσοτερο ομως τονιζω το οτι τετοιες δραστηριοτητες δεν μαθαινονται απο το διαδικτυο και οτι σε καμμια περιπτωση δεν δοκιμαζονται χωρις την εποπτεια καποιου που εχει ο ιδιος την εμπειρια να το κανει. Οταν εκπαιδευομουνα εγω σε brands, καναμε ολες μας brand πολλες φτερουγες κοτοπουλων απο το super market πριν προχωρησουμε με επιβλεψη ειδικου και με πολλη προσοχη σε εθελοντη. Και χρειαστηκε αρκετη προσοχη και προσαρμογη στην τεχνικη μας πριν κριθουμε ικανες να κανουμε brand μονες μας.

    Οι κινδυνοι στο branding ειναι τριων ειδων-
    1. Βαθος- το να γινει πολυ βαθια ειναι εξαιρετικα επικινδυνο! To να μην γινει αρκετα βαθια, περα απο τα του αισθητικου αποτελεσματος, ειναι πολυ επωδυνο μια που δεν θα νεκρωθει το νευρο (περισσοτερα γι'αυτο αργοτερα.)
    2. Μολυνση- για να αποφευχθει χρειαζεται καλη απολυμανση και καλη περιποιηση του δερματος μετα το branding με τα καταλληλα ιατρικα σκευασματα που ειναι τα ιδια οπως αυτα που χρησιμοποιουμε στα bloodsports.
    3. Αισθητικο αποτελεσμα- το branding (οπως και το cutting) απεχει κατα πολυ απο το να ειναι επακριβης τεχνη. Μαλιστα επειδη το branding ειναι ακομα λιγοτερο συνηθες και απο το cutting ελαχιστοι εχουνε εκτενη εμπειρια σ' αυτο (και εδω αναφερομαι ακομα και σε επαγγελματιες.) Ακομα, επειδη το τελικο αισθητικο αποτελεσμα εξαρταται απο πολλες μεταβλητες το πιο συνετο ειναι να παραμενει κανεις σε απλα γεωμετρικα σχηματα και να αποφευγει περιτεχνα η εξεζητημενα σχεδια. Για παραδειγμα, το να θελει κανεις να κανει σε brand το ονομα του σε εναν σκλαβο, θα εχει ως πιθανοτερο αποτελεσμα να καταληξει μετα την επουλωση σε μια δυσδιακριτη μουτζουρα. Και αυτο γιατι το brand δεν το δημιουργει αυτος που το κανει αλλα το σωμα του ατομου στο οποιο εχει προκληθει το τραυμα στην προσπαθεια του να αναρρωσει Το ιδιο ατομο με την ιδια τεχνικη και το ιδιο brand εχει πολυ διαφορετικα αποτελεσματα σε δυο διαφορετικα σωματα. Γι'αυτους τους λογους το brand πρεπει να ειναι πολυ απλο, το πολυ τρια σκελη, αν και δυο ειναι προτιμητεα, και αυτα σε ικανη αποσταση μεταξυ τους ωστε μην εχουνε λογω του απλωματος που δημιουργει το σημαδι κατα την επουλωση συνενωθει (το τελικο παχος ειναι κατα 3 η 4 φορες μεγαλυτερο στο σωμα απ οτι το συνεργο που χρησιμοποιειται.) Οι καμπυλες καλο ειναι να αποφευγονται για τον ιδιο λογο.

    Σε αντιθεση με τα ζωα, τα brands σε ανθρωπους δεν γινονται μονοκομματα. Το σχεδιο διαχωριζεται σε κομματια που δεν πρεπει να ξεπερνανε σε μηκος τα 3-4 εκατοστα το καθενα. Δηλαδη αν για παραδειγμα καποιος θελει να κανει brand το γραμμα Λ δεν θα παρει ενα brand αυτου του σχηματος αλλα ενα κομματι μεταλλο 3-4 εκατοστων που θα εφαρμοσει στην αρχη υπο γωνια για το αριστερο σκελος και μετα απο την αλλη μερια υπο γωνια για το δεξι μερος. Ετσι γι' αυτον τον λογο και με ολον τον σεβασμο στην Syrah, θα αποθαρρυνα καποιον απο το να παραγγειλει το brand απο μαγαζια με ειδη κιγκαλεριας. Επισης, καμπυλωτα κομματια μεταλλου που κλεινουνε κυκλο κατα την διαδοχικη εφαρμογη τους θα προκαλεσουν τον θανατο του δερματος που κυκλωνουν μια που δεν θα αιματωνεται με αποτελεσμα ενα κυκλικο κομματι νεκρου δερματος αντι επι παραδειγματι το γραμμα Ο.

    Τα brands ειναι πολλων ειδων. Το πιο συνηθες ειναι το strike branding οπου ενα κομματι μεταλλο θερμαινεται και "χτυπιεται" στο δερμα. Υπαρχει επισης το cautery (με ειδικο εργαλειο) και το laser (που ειναι μια εξειδικευμενη μορφη του cautery και που επιτρεπει μεγαλυτερο ελεγχο στο βαθος και στο σχεδιο.) Υπαρχει ενα συνεργο που εφαρμοζεται στο violet wand (δεν θυμαμαι το ονομα του) το οποιο αφηνει κατι μεταξυ brand και tatoo το οποιο διαρκει (αναλογα με το δερμα) μερικες εβδομαδες. Αν καποιος γνωριζει το ονομα του θα τον/την παρακαλουσα να μας το υπενθυμισει.

    Τελος, το θεμα του πονου-
    Οταν εκανα την εκπαιδευση ενα πραγμα που με ειχε σοκαρει ητανε ο bottom που ειχε (με μεγαλη του χαρα) προθυμοποιηθει να χρησιμοποιηθει για να μαθουμε. Δεν ειχε εμπειρια απο branding αλλα ηταν γνωστος pain slut στον εκπαιδευτη μας. Οταν αρχισαμε λοιπον να δοκιμαζουμε πανω στο σωμα του, ο αντρας αυτος απαγοητευτηκε παρα πολυ γιατι ο πονος που προκαλουσε το brand δεν ηταν οσος περιμενε (αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ανωδυνο!) Ο εκπαιδευτης μας δεν μας το ειχε πει για να το δουμε μονοι μας αλλα, οσο δυσκολο κι αν ειναι να το πιστεψει κανεις, το branding δεν ειναι απο τις πιο επωδυνες δραστηριοτητες. Αυτο συμβαινει γιατι ο πονος διαρκει παρα πολυ λιγο μεχρι το σιδερο να καψει το νευρο (=λιγα δευτερολεπτα), σε αντιθεση για παραδειγμα με το τι συμβαινει οταν κατα λαθος ακουμπησουμε το χερι μας στο ματι και το τραβηξουμε οποτε το νευρο παραμενει λειτουργικο. Επισης, οι ενδορφινες που απελευθερωνονται δημιουργουν μια σχεδον εθιστικη εμπειρια. Κατα την επουλωση ο πονος οφειλεται στους περιφεριακους μυες που 'τραβιουνται' αναλογα και με το σε ποιο μερος του σωματος εχει γινει το branding.

    Ελπιζω να βοηθησαν αυτες οι πληροφοριες.
     
  2. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Human Branding

    Υπεροχο!!!

    Phaedra οι πληροφοριες σου ειναι ακρως κατατοπιστικες!!!!

    Αν και δεν εχω σκεφτει ποτε να το κανω, σ' ευχαριστω!  
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Phaedra: Welcome Back ! (hopefully)
     
  4. Ησουν φανταστικη Phaedra,το κειμενο σου ειναι απολυτως κατατοπιστικο και κατανοητο.Ομολογω πως ειχαμε μια λανθασμενη εικονα,ειδικα οσον αφορα το σχεδιο του branding,που ακομη και για ενα απλο μονογραμμα,κατι το οποιο σκεφτομασταν,απαιτειται ιδιαιτερη τεχνικη και συγκεκριμενη διαδικασια.Κριμα που βρισκεσαι μακρυα και δεν μπορεις να μας...'βοηθησεις' και απο κοντα! Σ'ευχαριστουμε πολυ!
     
  5. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Eagle and Witch,

    χαιρομαι που ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα. Πολλες φορες οι ιδεες ή φαντασιωσεις που εχουμε για αυτα τα θεματα απεχουν κατα πολυ απο την εφαρμοσιμοτητα τους. Χαιρομαι που μπορεσα να βοηθησω.
     
  6. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Προ δύο ετών, σχετιζόμουν με μια κυριαρχική δεσποινίδα. Έναυσμα ή άλλοθι αρχικά για τη σχέση ήτο να ξεπεράσομε κάθε όριο διαστροφής* δίχως να έχει κανείς μας την πρόθεση να αποδεχθεί υποτακτικό ρόλο. Άλλοθι ή αλλιώς αφορμή, διότι αίτιο για μένα ήτο και είναι η ιδιαίτερη αδυναμία που τρέφω για τις κυριαρχικές γυναίκες όταν μπορούν να υποστηρίξουν αξίωση αντιμετώπισης ίσου από μέρους μου. [Συνήθως δεν, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που όμως πτυχές της εφάπτονται με το παρών θέμα.]

    Ερωτευμένοι αγρίως αμφότεροι, γεγονός που δεν υποβαθμίστηκε ούτε όταν η δνις άρχισε να αναπτύσει υποτακτική συμπεριφορά απέναντί μου. Κορύφωση αυτής, όταν αυτοβούλως χτύπησε στον καρπό τατουάζ το αρχικό μου. Τω καιρώ εκείνω ματαιόδοξα κολακεύτικα δίχως συναίσθηση της ευθύνης που αυτό συνεπάγεται. Κυνικός και αμοραλιστής μπορεί να είμαι, αλλά θαν ήτο ανόητο να αρνηθώ ότι ένιωσα άσχημα όταν χωρίσαμε. Κυρίως λόγω αυτού.

    Το μόνο που θα παρατηρήσω είναι πως οι άμεσα ενδιαφερόμενοι καλό θαν είναι να έχετε επίγνωση του καταλυτή χρόνου.
    Είναι βαρύ φορτίο και για τους δυο αυτή η δέσμευση ,κι ας δείχνει εντελώς διαφορετικά αυτή τη στιγμή.
    [Ο αγαπητός MasterJP με πρόλαβε σε αυτό, απλώς απ' αφορμής προσωπικής εμπειρίας το υπογραμμίζω.]

    * Εννοείται πως δεν έχει καθόλου επιτιμητικό χαρακτήρα ο όρος. Τουναντίον.
     
  7. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Welcome back Phaedra, ελπίζω αυτή τη φορά for good  
     
  8. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Ευχαριστω MasterJp και Master Spiler   Καλως σας βρισκω!
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    Phaedra Πολύ χρήσιμο το post σου   εγώ απο μέρος μου τώρα δεν ξέρω αν δοκίμαζα κάτι τέτοιο εκτός και αν την αγαπούσα πολύ...
     
  10. Mavrobasilis...

    Αναρωτιεμαι πως αντιληφθηκες οτι μια τετοια δεσμευση δειχνει διαφορετικα για εμας αυτη τη στιγμη,και προφανως θα δειχνει διαφορετικα καποια αλλη...Ή ακομη,πως εχεις βγαλει το συμπερασμα και μας κανεις και την παρατηρηση να εχουμε υποψιν μας και τον καταλυτη χρονο..Θαρρεις και μιλας σε παιδακια που θελουν να παιξουν και ειπανε ενα ωραιο πρωινο,"δεν κανουμε και ενα branding"...Δεν νομιζω να διεκρινες καποιου ειδους ανωριμοτητας ή βιασυνης στον λογο μας..Και το κυριοτερο,καλες οι εμπειριες σου,αλλα ειναι δικες σου και σε παρακαλω μην τις συγκρινεις με την δικη μας,διοτι πολυ απλα δεν εχει να κανει σε τιποτα με τη δικη μας...
     
  11. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Nαι και η ανοίκεια απάντηση σε ερειστικό ύφος με δικαιώνει.
     
  12. ...Και η δικη σου απαντηση δικαιωνει εμενα...