Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκανα καλα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 6 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. smari

    smari Regular Member

    Συγχωρεστε με μα καθοτι αφελης θα ηθελα να θεσω μια ρητορικη ερωτηση οχι γτ περιμενω απαντηση, μα για να "βαλω" καποιους σε σκεψεις.....
    Ειναι ποτε δυνατον να θεωρουμε φυσιολογικο ενα παιδι 14χρ να εχει συνευρεση με καποιον 42χρ????????????
    Ισως η καταλληλη λεξη να μην ειναι παιδεραστης για τον εν λογο "κυριο"
    που για μενα ειναι, αλλα αναρωτιεμαι ποιος νοημων ανθρωπος μπορει να θεωρει ενα παιδι 14χρ, (γτ παιδι ειναι παρολη την αναπτυξη που βιολογικα ισως εχει) πως ειναι ενα ενεργα σεξουαλικο ατομο με αποψη και σωστη κριση????
    Ποιος επρεπε να προφυλαξει το κοριτσι?????
    Ποιος επρεπε να θεωρειτε ως ο ποιο ωριμος και λογικος???
    Αν παρουμε την περιπτωση πως το γεγονος ειναι αληθινο και οχι η αρωστημενη φαντασια καποιου, συμφωνω απολυτα με τον χαρακτηρισμο της Μιρελα και του Lost boy γτ μιλαμε για αποπλανηση ανηλικου και θλιβομαι με ποση ευκολια πια τα "θυσιαζουμε ολα στον βωμο του θελω και της καυλας μας..................
     
  2. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Εκανα καλα?

    Όχι δεν έπραξες σωστά. Όταν δε μας αρέσει κάτι σε κάποιον αποχωρούμε, ο λιθοβολισμός είναι μέθοδος άλλων πολιτισμών.
    Επίσης η ηλικία των 14 χρόνων σε συναινετικό σέξ νομίζω πως δεν είναι ποινικά κολάσιμη.Αυτό το λέω με κάποια επιφύλαξη αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
    Η διαφορά ηλικίας επίσης πιστεύω οτι δεν είναι κάτι τραγικό.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα

    Απολάνηση παιδιών
    Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής:
    α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
    β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και
    γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.
    Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ’ της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
    Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.


    Φυσικά και θεωρείται παδί από το νόμο κάποιο άτομο 14 ετών.
     
  4. Black Angel

    Black Angel New Member

    Η διαφορά ηλικίας σαφώς και δεν είναι τραγική αλλά όχι όταν μιλάμε για 14 χρονών κορίτσι. Αν μου λέγατε ότι είναι 17 ή 18 δεν θα υπήρχε λόγος συζήτησης ακόμα και αν αυτός ήταν 45 και άνω. Θα μου πείτε στα τρία χρόνια κόλλησα. Τρία χρόνια είναι τρία χρόνια. Πηγαίνετε μερικοί από εσάς κάποια χρόνια πίσω, στην ηλικία της κοπέλας, και δείτε πόσο μυαλό έχουμε τότε.
     
  5. Puma

    Puma Regular Member

    Δε θα κρίνω αν έκανες σωστά ή όχι, αλλά θα πω τι πιστεύω ότι θα έκανα εγώ (αν και διαφορετικά είναι να είναι κανείς μέσα στο χορό και διαφορετικά αν είναι έξω). Θα έκανα αυτό που έγραψε η Zofia πιο πάνω, δηλαδή από τη στιγμή που δε θα μου άρεσε καθόλου η πράξη του, θα αποχωρούσα διακριτικά και απλά, θα απομακρυνόμουν και θα ξέκοβα. Θεωρώ γενικότερα ότι, αν κάποιος κάνει κάτι που δε μας αρέσει, καλό είναι απλά να φεύγουμε. Άλλωστε όλα στη ζωή κάνουν κύκλο, ρόδα είναι και γυρίζει...οπότε δε χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι..ας είμαστε εμείς σωστοί και ας τα βρουν μπροστά τους από αλλού  

    Τα παραπάνω τα είπα για τη γενική περίπτωση κατά την οποία κάποιος μας πληγώνει για κάποιο λόγο. Τώρα για το συγκεκριμένο περιστατικό, 14 ετών είναι όντως πολύ μικρή...
     
    Last edited: 6 Σεπτεμβρίου 2007
  6. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Εκανα καλα?

    Διαβαζοντας τις παραπανω τοποθετησεις, και καθως βλεπω τη συζητηση να εχει "αναψει", θα ηθελα να ριξω ακομη μια παραμετρο στο τραπεζι.



    • Η κοπελα αυτη τι γυρευε στο σπιτι του? Μηπως δηλαδη "τα ηθελε" κι αυτη? Μπορει να μην ηταν αποφασισμενη να το κανει μαζι του, αν ηταν δεν μας πεφτει λογος, αλλα σιγουρα ηταν αποφασισμενη να παιξει με τη φωτια.



    Και για να παρω θεση θα ηθελα να δηλωσω τα εξης:
    1. Η τοσο μεγαλη διαφορα ηλικιας (32 χρονια) γενικα με χαλαει. Δε λεω οτι ειμαι καθετα αντιθετος, αλλα οσο να 'ναι δεν το βλεπω με τοσο καλο ματι. Ειδικα για μια ηλικια κατω των 18.
    2. Δε θελω να σταθω στο τι λεει ο νομος, γιατι οι νομοι ειναι για να αλλαζουν. Παντως θεωρω οτι στα 14 η κοπελα ειναι ακομη σχετικα μικρη, δε θα ελεγα ανωριμη σεξουαλικα, αλλα ισως ανωριμη πνευματικα. Χωρις να ειμαι σιγουρος, και χωρις να γενικευω, νομιζω οτι η κοπελα αυτης της ηλικιας πιθανοτατα δε γνωριζει ποιες ειναι οι βασικες προφυλαξεις που πρεπει να παρει.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μερικές σκόρπιες σκέψεις (ο καθένας τις συνθέτει όπως θέλει):

    Αν εγώ, στην ηλικία των 43 ετών, έκανα έρωτα με ένα αγόρι 13 ετών, που το ήθελε, ποια θα ήταν η αντίδραση όλων μας; Ίδια όπως στην περίπτωση του κοριτσιού; (Ακόμη και αν ήμουν η σύντροφος του πατέρα του.)

    Το ότι μία πράξη είναι ποινικά κολάσιμη συνεπάγεται ότι είναι και "ηθικά" κατακριτέα;

    Γιατί μία κοπελίτσα 14 ή ακόμη και 13 ετών, δεν μπορεί να συναινέσει στην ερωτική πράξη; Μία ανώριμη εικοσάχρονη μπορεί καλύτερα;

    Γνωρίζετε το γεγονός ότι σε κάποια μέρη του κόσμου δωδεκάχρονα κορίτσια παντρεύονται και γίνονται μητέρες; Μήπως είναι όλα σχετικά με τις αξίες της κοινωνίας όπου ζει κάποιος, καθώς και το πότε και σε ποια κοινωνική τάξη κλπ. κλπ.;

    Έχετε διαβάσει το αριστούργημα του Nabokov, Lolita; Ποιος και πώς να καταδικάσει τον Humbert Humbert; Με τι καρδιά;

    Έχω παιδιά και δεν τα αναφέρω αυτά ελαφρά τη καρδία. Τα αγαπώ πολύ και νοιάζομαι γι αυτά. Αλλά τους αναγνωρίζω το δικαίωμα να είναι άνθρωποι, να έχουν ορμόνες, επιθυμίες, αναγνωρίζω το δικαίωμά τους στη διαδικασία ωρίμανσής τους, το δικαίωμα να έχουν διακριτική καθοδήγηση καθώς και το δικαίωμα να κάνουν τα δικά τους λάθη.

    Συνθέστε.
     
  8. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Εκανα καλα?

    Το αφηνω ασχολιαστο.



    Οχι παντα. Εξαρταται απο την περιπτωση.



    Μια 20χρονη δε δικαιουται να ειναι ανωριμη. Μονο ως ωριμη θα πρεπει να αντιμετωπιζεται, ασχετα με το αν οι πραξεις της δειχνουν το αντιθετο. Ψηφιζει...



    Ναι, αλλα δεν ειναι αυτος ο κανονας για το κοινωνικο πλαισιο που μας περιβαλλει. Η πραξη αυτη δεν συναδει με τις αξιες της δικης μας κοινωνιας. Ουτε αρμοζει γαμος για τα δεδομενα της κοπελας που μας περιεγραψε η Μιρελλα.



    Μη μπερδευεις τη λογοτεχνια με την πραγματικοτητα.



    Καλα κανεις και εισαι διακριτικη, αλλα δεν πρεπει να τα αφησεις να κανουν καθε λαθος που αυτα επιθυμουν. Αν δεις οτι πανε να κανουν καποιο σοβαρο λαθος θα πρεπει να τα αποτρεψεις.
     
  9. Maley

    Maley Contributor

    ..το σκεπτικο σου ηταν σωστο..η αντιδραση σου λαθος..
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Να κανω μια διορθωση!
    Πριν ακομη ο Πετρος μου εξηγησει το ποια ηταν η κοπελλια, πριν ακομη μου πει την ηλικια της, μου μιλησε απλα για μια κοπελλα μικροτερη του, στης οποιας την ζωη ειχε εισβαλει με το ετσι θελω, οταν εκεινη εβγαινε εξω με συνομηλικους της οπως ειναι φυσιολογικο, κλπ. εκεινος παρουσιαζοταν σαν φαντης μπαστουνι, παντα απο διπλα, καθοταν με την συντροφια των εφηβων, μονο και μονο για να την βλεπει αλλα και για να ελεγχει τι κανει, η με ποιον μιλαει.
    Ισως εδω να υπαρχει και καποιος εκβιασμος απο μερους του, στο να την εξαναγκασει να τον επισκεφτει σπιτι του.
    Οταν πλεον μου αποκαλυψε την ηλικια της και το ποια ηταν τοτε εξαγριωθηκα, διοτι ως εκεινη την στιγμη τον ακουγα να μου μιλα εμβροντητη!!
    Και επειδη καποιοι ισως να μην το εχουν καταλαβει γιατι εγω δεν το ανεφερα, θελει να την εξαναγκασει σε σχεση διαρκειας μαζι του, αφου πριν απ' ολα μου δηλωσε πως ηταν σφοδρα ερωτευμενος μαζι της!!!!!!!!!
     
  11. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: Εκανα καλα?

    Ευχαριστώ.
     
  12. llazouli

    llazouli Contributor

    Ένα κορίτσι 14 χρονών μπορεί σωματικά να φαίνεται ολοκληρωμένο, σε καμιά όμως περίπτωση δεν έχει διαμορφωθεί η σεξουαλική του ωρίμανση. Είναι απόλυτα φυσικό να επιθυμεί να πειραματιστεί, να μιμηθεί συμπεριφορές γυναικείες στην αναζήτηση της σεξουαλικής ταυτότητας. Δεν έχει το δικαίωμα κανείς να την κατηγορήσει γι' αυτό και να της ρίξει την ευθύνη ότι ''έπαιξε με τη φωτιά'', προκαλώντας με τον τρόπο της το δήθεν αθώο αρσενικό. Με εξοργίζει αφάνταστα όταν ακούω αυτές τις παπαριές των κάφρων που ισχυρίζονται ότι δεκατέτραχρονα κορίτσια μετουσιώνονται σε ερωτικές μαινάδες με στόχο να τους ξεζουμίσουν. Εντάξει, αυτό φαντασιώνονται οι εν λόγω αρρωστημένοι, αλλά βέβαια επιλέγουν να ξεχάσουν ότι στην ουσία πρόκειται για παιδιά που ψάχνονται και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί και να προσπαθήσει να κυριαρχήσει, επιβάλλοντας τις ορεξεις του σε πλάσματα πνευματικά αδιαμόρφωτα που αγωνιούν να βρουν το δρόμο τους.

    Μιρέλα, συμμερίζομαι απόλυτα την αγανάκτηση και τον τρόπο που αντέδρασες. Και λίγα έκανες.
    Ίσως μια συζήτηση με το κορίτσι και μια καταγγελία εναντίον αυτού του χτήνους, να περιόριζε τις δραστηριότητες του.
    Τι κρίμα που ένα δυνατό σέσσιον θα το απολάμβανε...ο χοντρόπετσος.