Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκανα καλα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 6 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Εκανα καλα?

    Σήμερα εκνευρίστηκα και θα τα πω έξω απ τα δόντια!
    Δεν μιλάω συχνά, αλλά είπα.... μια... δυό... τρεις...ε φτάνει πιά η υποκρισία και το δήθεν μερικών εδώ μέσα.
    Κατ αρχάς, χαίρομαι πολύ για την άποψη των Syrah Ζοφια, Capeaway dora_salonica.
    Χαίρομαι που ανάμεσα ανάμεσα στους "σοβαρούς" κυρίους και κυρίες υπάρχουν και πραγματικά ΣΟΒΑΡΕΣ απόψεις. Υπάρχουν έστω και λίγα μυαλά που δεν είναι του στυλ τηλε-δικαστής και τηλε-εισαγγελέας.
    Το 14χρονο πουτανέλ που πάει και χώνεται στον σαραντάρη έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το 14χρονο αθώο που ένας σαραντάρης το παρέσυρε και το βίασε.
    Επιτέλους όλοι εσείς μαζευτείτε λίγο και μην κάνετε σαν να ανακαλύψατε τον τροχό.
    Μα σε ποιά εποχή ζείτε? Δηλαδή όταν όλα αυτά τα ξέκολα κυκλοφορούν μέρα νύχτα και σε πολλές των περιπτώσεων προκαλούν απροκάλυπτα τι έχουν? Το ακαταλόγιστο?
    Οταν η πρόκληση φτάνει σε σημείο να πεις "μα τώρα είμαι μαλάκας αν δεν κάνω κάτι" ποιος φταίει?
    Και ποιός είπε για την Λολίτα, άλλο η ταινία και άλλο η πραγματικότητα? Αλήθεια ξέρετε πόσες χιλιάδες κοριτσάκια σαν αυτό υπάρχουν και κάθε μέρα το μόνο που ξέρουν είναι να τα δείχνουν όλα απροκάλυπτα και να προκαλούν?
    Και δεν μου λέτε και κάτι άλλο, οι γύφτισσες που στα 14 έχουν 2 παιδιά τι είναι? Ααααα ναι, ξέχασα, αυτές δεν είναι σαν εμάς.
    Ετσι πάτε να φτιάξετε ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά που θα έχετε αύριο ή έχετε σήμερα.
    Εξομοιώνεται τον ανώμαλο Μαρκ Ντιτρού με τον προφανώς κακομοίρη 40άρη που εμφανίστηκε μπροστά του ένα "αθώο" κοριτσάκι, (απο αυτά που έχουν διδακτορικό στην κουνελοπνιχτική τέχνη).
    Εξομοιώνεται τα τέρατα που βιάζουν μωρά 2 και 3 και 5 χρονών, ακόμα και βρέφη(!), (εκ των οποίων τεράτων πολύ θα ήθελα να πιάσω ένα από αυτά και να το κάψω ζωντανό στο Σύνταγμα αφού το βασανίσω με τον χειρότερο τρόπο), με τον κάθε ανυπεράσπιστο άρρενα που πρέπει να ανεχθεί κάθε ξέκολο που του εμφανίζεται μπροστά του και τον προκαλεί πίσω από την μάσκα της προστασίας ενός "ηλίθιου" νόμου από ηλίθιους νομοθέτες.
    Νισάφι ρε παιδιά.
    Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα και κόψτε τιε φαμφάρες.
    Αν αυτός που περιγράφουμε τόση ώρα είναι παιδεραστής τότε ο πενηντάρης που ακούμε κάθε τόσο στα ΜΜΕ ο οποίος κατ' επανάληψη "ανοίγει" δια βίας αγοράκια 5άχρονα τι είναι? Εκγληματίας θα μου πείτε, αλλά παιδεραστής όμως.
    Και δεν νομίζω μέχρι τώρα να είδα τον διαχωρισμό παιδεραστής-παιδόφιλος.
    Αλήθεια, τι σημαίνει παιδί τελικά? Μια 14άχρονη είναι παιδί όποτε μας αρέσει και μας βολεύει, αλλά όπου δεν μας βολεύει δεν είναι παιδί.
    Είναι μεγάλη όταν μπορεί με την κάλυψη του νόμου να κυκλοφορεί με δείγματα ύφάσματος πάνω της και με τα Stringaκια τα ροζ σε πρώτη θέα, αλλά είναι μικρή για Sex. Αυτό το ξέκολο μου λέτε ότι δεν ξέρει τι φοράει, δεν ξέρει πως συμπεριφέρεται και πέφετει θύμα του αδίστακτου κακού λύκου που το παρασύρει.
    ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ.
    Για να μην πω για κάποιες λιγοστές μαμάδες που καμαρώνουν τα ξεκολάκια τους που προκαλούν.
    Οταν εγώ στα 33 μου έκανα μαθήματα σε φροντιστήρια πετάχτηκε το πουτανάκι της Α' λυκείου σε μια φάση και μου λέει "κύριε, μην έρχεστε κοντά μου γιατί ήδη κάνει ζέστη και ανάβω".
    Τι έπρεπε να κάνω εγώ μπροστά σε 8 άτομα? Με ποιο σκεπτικό να της χώσω 2 χαστούκια, να την πετάξω έξω και να καλέσω τους γονείς της? Για να παώ μέσα και για χειροδικία σε "ανήλικο"?
    Αφού είμαι απροστάτευτος απέναντι στην απέραντη πουτανιά που μας κατακλύζει?
    Αν αύριο το ξαναμμένο κοριτσάκι με το αβυσσαλέο ντεκολτέ έλεγε ότι όλα αυτά τα έκανα επειδή της ρίχτηκα και δεν μου έκατσε ποια η θέση μου? Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας?

    Οσο αφορά το θέμα καθεαυτό, να είστε σίγουροι ότι το κοριτσάκι το αθώο αν δεν ήθελε και ένοιωθε την παρουσία του 40άρη σαν ενοχλητική θα το είχε πει στη μαμά της με την πρώτη.
    Αλλά όχι μόνο ενοχλητική δεν την ένοιωθε, αλλά προκαλούσε το ενδιαφέρον κιόλας.
    Δεν σου είπε Μιρέλλα ο κύριος αυτός αν αυτό το "κοριτσάκι", του εμφανίστηκε όλως τυχαίως τσίτσιδο μερικές φορές στο σπίτι παρουσία της μαμάς της, ή αν προκαλούσε τον "μαλάκα" τον γκόμενο της μάνας της βασιζόμενη στο ότι αν αυτός μιλήσει αμέσως η μαμά θα τον εκτελέσει γιατί το αγγελούδι της είναι αθώο και αυτός ανώμαλος.
    Η αντίδρασή σου ήταν και είναι ΛΑΘΟΣ-ΛΑΘΟΣ-ΛΑΘΟΣ.
    Σε διαβάζω πολύ καιρό, πολλές φορές συμφωνώ με αυτά που λες αλλά τώρα εφόσον φαίνεσαι ανοιχτόμυαλη και το ρωτάς θα στο ξαναπώ ΛΑΘΟΣ-ΛΑΘΟΣ-ΛΑΘΟΣ.
    Δεν περίμενες να ακούσεις αλλά τον εκτέλεσες αμέσως. Πρέπει να τον ακούσεις γιατί αυτός ο άνθρωπος μπορεί να ζει ένα δράμα. Οι λεγόμενοι γεροντοέρωτες (εδώ γελάστε δεν με πειράζει) είναι πολύ περίεργοι.
    Διαβάζοντας την όμορφη Dora_salonica που έχει δίκιο σε αυτά που λέει, θυμήθηκα και κάτι άλλο.
    Πείτε μου με το χέρι στην καρδιά, πόσες περιπτώσεις έχετε ακούσει, ή δει, που σε μια οικογένεια υπάρχει και αγόρι και κορίτσι.
    Οταν βλέπεις τους ίδιους γονείς απο τη μία να καυχιούνται που ο 14χρονος γιός τους έχει γκόμενα και έγινε άντρας, και απ την άλλη να χτυπιούνται που το κοριτσάκι τους το μικρό 14χρονο άνοιξε τα πόδια και "καταστράφηκε" πια, τι περιμένετε? Να πάμε μπροστά?
    Πίσω θα πηγαίνουμε με τέτοιες απόψεια μια ζωή....πίσω!

    ΥΓ 1) Διάφοροι 40- ή 40+ εδώ που μάλλον έχουν παιδιά, αν στα 14 τα θεωρούν ακόμα παιδάκια τότε σε λίγα χρόνα θα τρέχουν να τα μαζεύουν....
    Κατεβάστε ταχύτητα ρε γκαζιάρες και γκαζιάρηδες μην τρακάρετε!
    2) Διαβάζοντας Μιρέλλα την δεύτερη διευκρινιστική σου απάντηση δεν μπορώ να πω ότι με έπεισες και τόσο. Γιατί εδώ τα γυρίζεις λιγάκι, (εσύ ή ο Πέτρος).
    Γιατί αν την πήγε σπίτι του την μικρή με το ζόρι τότε αντί να γράψω όλο το παραπάνω κατεβατό, θα συμφωνούσα με αυτούς που τώρα διαφωνώ, στο ότι αυτό είναι βιασμός και ο
    βιασμός είναι κακούργημα είτε στα 10 είτε στα 20 είτε στα 50.
    Αλλά αν πήγε με δική της πρωτοβουλία η "μικρή", γιατί πήγε αφού "ενοχλούταν"? Σε περίπτωση πάντως που η "μικρή" πήγε από μόνη της τότε αυτή και η μάνα της θέλουν το ξύλο.
    Αν πήγε εκβιαζόμενη τότε ο τύπος είναι για τον εισαγγελέα.
    Τελεία και παύλα ._
     
    Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2007
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    mds, σου πέρασε καθόλου απ το μυαλό πως το κοριτσάκι το συγκεκριμένο αλλά και το κάθε λογής, υιοθετεί μια γυναικεία συμπεριφορά που στην ουσία δεν έχει για να αποδείξει στον εαυτό της και στους άλλους ότι εξελίσσεται σε άνθρωπο που έχει ανάγκη να τον παίρνουν στα σοβαρά;
    Το ότι είναι σε θέση να κάνει παιδιά δεν τη μεταμορφώνει σε γυναίκα που έχει συνειδητοποιήσει τον ερωτισμό της.
    Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ή μήπως σε βολεύει να βγάζεις λάδι τους καβλωμένους ανεγκέφαλους που δεν δίνουν δεκάρα για την αγωνία της να ανακαλύψει ποια είναι και στέκονται στην εξωτερική εμφάνιση ή στην επιτηδευμένη δήθεν άνετη και ανέμελη συμπεριφορά της για να δικαιολογήσουν τη βαρβαρότητα, την κτηνωδία τους.

    Οι χαρακτηρισμοί που εξέφρασες για τα κορίτσια αυτά, μόνο μισογυνισμό δείχνουν, καμία διάθεση κατανόησης πέραν του επιφανειακού.
     
  3. Kits

    Kits Contributor

    Ο τυπος ειδε την πιτσιρικα , αυτη του γυαλισε και εγινε το μοιραιο... ( που λεει ο λογος) αλλωστε δεν ειναι και πολυ δυσκολο ενας 40χρονος να ''ριξει'' μια 14χρονη ( μια σοκολατα και λιγες καραμελες φτανουν)
    Ειμαι σχεδον σιγουρος πως 9 στους 10 40ριδες αμα τους κατσει μια μικρουλα θα την πηδηξουν και μαλιστα χωρις ενδοιασμούς. Ο ενας απο τους 10 δεν θα την πηδηξει γιατι θα εχει βρει μια 12χρονη...
    Ο νομος λεει κατω απο το 15ο ετος της ηλικιας μονο και μονο για να μην κλεισουν τα γυμνασια σχολεια και ανοιξουν ''βρεφονηπιακα'' μπουρδελα...
    Οσο για τα 14χρονα... μπορει να μην εχουν ωριμασει πνευματικα αλλα το μουνακι τους τρεχει σαν τον Νιαγαρα σε αυτην την ηλικια... σε μπουκαλι να τα κλεισεις με τον φελο( γενους αρσενικο ο φελος) θα πηδηχτουν ... ( αυτα απο βιολογικης πλευρας)
    Απο την αλλη ομως ο 40χρονος που δεν του σηκωνετε πλεον και τοσο ευκολα..( ξερουμε, ξερουμε το αγχος της δουλειας κτλ κτλ ) ειναι αρκετα ωριμος πνευματικα για να καταλαβει πως αυτο που κανει δεν ειναι ''ηθικο'' ( ποιος ειπαμε οριζει τι ειναι ηθικο και τι οχι??????) και οτι ειναι η καυλα της στιγμης. Φυσικα θα ηταν βλακας να πιστεψει οτι θα εχει συνεχεια κατι τετοιο αλλα και αν εχει, ποσο?????
    Στην εποχη μας το θεμα σεξ ειναι οτι ποιο ευκολο... οπως λεει και ο πατερας μου καμια φορα με παραπονο ''τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι εχασα το κουταλακι να την φαω...''

    ετσι τα αποτελεσματα ειναι τα εξης:

    Αν εισαι αντρας λες, καλα την εκανε και την πηδηξε γιατι τετοια ευκαιρια δεν παει χαμενη...
    Αν εισαι γυναικα λες, επρεπε να περιμένει μερικα χρονια και αν ακομα ηθελα τοτε να δημιουργούσε μια σχεση
    Αν εισαι μανα λες, τον αλητη...τον παιδεραστη...κτλ κτλ
    Αν εισαι η 14χρονη λες, nexttt.....
    Αν εισαι ο 40χρονος λες, εχεις και αλλες φιλες να τις φερεις να παιξουμε...

    Υ.Γ. Οσους ανθρωπους και να ρωτησεις Μιρελλα Μου, τοσες διαφορετικες απαντησεις θα παρεις. Εσυ ως Μιρελλα αντεδρασες αλλιως Εγω ως Kits θα αντιδρουσα αλλιως κ.ο.κ...
     
  4. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: Εκανα καλα?

    Αγαπητέ Revenant, συνήθως οι συμβουλές δεν πιάνουν τόπο. Μιλάμε για ηλικίες που πρυτανεύει η ατιθάσσευτη ορμή, η αντίδραση, το σπάσιμο των ορίων, η εξέγερση σε οτιδήποτε στοχεύει την καθοδήγησή τους. Και ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα είχαμε να κάνουμε με ισοπεδωμένους νέους ανθρώπους, χωρίς τη σπίθα της ενέργειας.
    Για μένα η διακριτική παρακολούθηση και κυρίως η αίσθηση ότι υπάρχουν άνθρωποι κοντά του να κατανοήσουν χωρίς να παρεμβαίνουν, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Να είμαστε προετοιμασμένοι ότι λάθη θα γίνουν και επιβάλλεται να γίνουν, γιατί μόνο έτσι αποκτάται το νόημα της εμπειρίας.

    Όλα αυτά θεωρητικά, γιατί στην πράξη πολύ θα θελα να χώσω το τουφέκι στο κ.... του καθενός ώριμου κυρίου που παίζει με παιδιά...παρεκτός κι αν το απολάμβανε 
     
  5. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Εκανα καλα?

    Εχουμε όλοι εδώ μέσα επισημάνει ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς. Δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου αν θέλεις.
    Η απάντησή μου καλύπτεται εν μέρει από την απάντηση που βλέπεις παρακάτω.


    Μισογυνισμό θα έδειχνα αν υποστήριζα ότι όλα αυτά τα ανήλικα είναι κάτι ξέκολα που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι η "αποπλάνηση" του 40άρη.
    Σαφώς και δεν υποστηρίζω ότι όλες οι 14χρονες είναι ξέκολες εφόσον η πλειοψηφία τους είναι σοβαρά "παιδιά" που δεν τα αποσχολεί αυτού του είδους το sex σε τέτοια φάση.
    Οπως είπες, κάποιες υιοθετούν το πρότυπο της γυναίκας που την ενδιαφέρει να τα δοκιμάσει όλα, κάποιες όμως είναι σοβαρές δεσποινιδούλες που ασχολούνται με τα μαθήματά τους και τα αθώα φλερτάκια τους.
    Αλλο να πάει μια 14χρονη με έναν 14χρονο και να "παίξουν" με το σώμα τους και να μάθουν ο ένας τον άλλο, και άλλο μια 14χρονη να προκαλεί απροκάλυπτα έναν 20 και 30 χρόνια μεγαλύτερό της.
    Αυτό δεν είναι αποπλάνηση νομίζεις?
    Αλλωστε τα βλέπουμε όλα αυτά τα παιδιά κάθε μέρα, και μην επιμένεις γιατί έχω ιδία εμπειρία απο εκπαιδευτικούς χώρους, όπως προανέφερα, όπου οι σοβαρές είτε
    14χρονες είτε 18χρονες ξεχωρίζουν απο τις πουτάνες (να στο πω και έτσι), 14χρονες ή 18χρονες.
    Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και πως το κάνουν.
    Παίζει μεγάλο ρόλο η οικογένεια και ο τρόπος που μεγαλώνει το κάθε παιδί.
    Εχω 2 ανηψιές στην ίδια ηλικία. Η μια μεγάλωσε επαρχία, φέτος τελείωσε πανεπιστήμιο, είναι 22 και κάτι και ακόμα μου μυξοκλαίγεται γιατί είναι παρθένα και νοιώθει άσχημα. Με έχει ρωτήσει άπειρες φορές τι να κάνει και μέ φέρνει σε τεράστια αμηχανία. Με έχει ρωτήσει στα 19 της "τι είναι η πίπα" που κάνουν οι φίλες της και αυτή δεν ξέρει, δεν έχει κανένα να ρωτήσει γιατί οι γονείς της θα την σουβλίσουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο έτσι και μάθουν την απορία της!!!! (αυτό είναι άλλο κεφάλαιο).
    Η άλλη όμως, μεγάλωσε μεταξύ βορείων προαστίων και μυκόνου, δεν είχε ποτέ κανένα
    πρόβλημα να μου πει πως απο τα 12 της τα έφτιαξε με έναν 18χρονο που της τα έκανε όλα. Τον πόνο που ένοιωσε από πίσω, την αλμυρή γεύση του, το τσιγαριλίκι πριν και μετά και άλλες τέτοιες "σοφίες". Σε πληροφορώ πως ότι και να έκαναν οι γονείς της, η ανιψούλα μου αυτή δεν μαζευόταν με τίποτα.
    Που να μάθουν οι γονείς της ότι έκανε και παρτούζες, και λεσβιακά και τι να σου ω ακόμα που δεν φαντάζεσαι....τα πάντα τα οποία εξιστορούσε στον θείο της (σε εμένα δηλαδή), επειδή με θεωρεί ανυχτόμυαλο.
    Βέβαια το τι της είχα σούρει δεν λέγεται αλλά τι να λέμε τώρα.
    Αρα λοιπόν κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
    Δεν είναι όλες οι 14άρες πουτάνες και δεν είναι όλοι οι άντρες παιδεραστές.
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια!

    Αν είσαι μάνα, μην ξεχνάς τι έκανες και εσύ όταν ήσουν μικρή και τώρα μας το παίζεις δάσκαλε που δίδασκες.....
     
    Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2007
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Εκανα καλα?

    Τηλε-δικαστές δεν είναι αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν το νόμο και τον σέβονται, αλλά ευσυνείδητοι πολίτες.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Οι ταυτότητες (δείγμα ενηλικίωσης για την πολιτεία) έβγαιναν κάποτε στα 17, τώρα στα 15.

    Το "απαγορεύεται κάτω των 17" έγινε πλέον "απαγορεύεται κάτω των 15"

    Ο νομοθέτης άρει τις κυρώσεις αν συντελεστεί γάμος (αυτό αναφορικά με το "μπορεί σε άλλες κοινωνίες να είναι έτσι αλλά στην δική μας είναι αλλοιώς"). Τραγελαφικό το γεγονός πως η δίωξη συνεχίζεται αν ο γαμος ακυρωθεί καθιστώντας ουσιαστικά τον γάμο εναλλακτική ποινή.

    Συνέβει σε φίλο παρουσία μου: 14χρονη φίλη της κόρης φίλου του φίλου την οποία του είχε ανατεθεί να "προσέχει" αφου ζήτησε από την φίλη της το κινητό του, του έστειλε φωτογραφία το μουνί της με την σημείωση "για να ξέρεις τι παίρνεις" (χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτε πέραν της απλής κοινωνικής συναναστροφής 2 ώρών).

    Μήπως μας φοβίζει η έκδηλη σεξουαλικότητα των εφήβων (αλλά και των προ-εφήβων) γιατί απλά δεν ξέρουμε πως να την ελέγξουμε - χειρισθούμε; Αναρωτηθήκαμε γιατί προσπαθούμε να την ελέγξουμε (η χρήση του συγκεκριμένου ρήματος δεν είναι τυχαία).

    Συμφωνω με Syrah & dora.

    ΥΓ. Ποιός έχει διαβάσει τον Μεγάλο Ανατολικό και <χ> γιατί; (όχι δεν μπερδεύω την λογοτεχνεία με την πραγματικότητα)
     
  8. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκανα καλα?

    Τηλε-δικαστής και τηλε-εισαγγελέας είναι ο κάθε άσχετος που βγαίνει σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο και εκδίδει απόφαση πριν καν επιληφθεί η δικαιοσύνη για οτιδήποτε.
    Πόσες περιπτώσεις κατηγορούμενων να θυμηθούμε που τηλε-καταδικάστηκαν και μόλις εμφανίσθηκαν στο δικαστήριο αθωώθηκαν χωρίς τα κολοκάναλα να διορθώσουν το λάθος τους???
     
  9. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Εκανα καλα?


    Πρέπει ο φίλος σου να σαπήσει στην φυλακή που αποπλάνησε το αθώο κοριτσάκι.
    Τι του έστειλε το καημένο? Μια φωτογραφία του έστειλε! Δεν έκανε δα έγκλημα!
    Χαχαχαχαα....
    Σοβαρά όμως τώρα, αν ο φίλος σου έπαιρνε την φωτό με το sms (που εκεί φαίνεται ο αριθμός του αποστολέα) και πήγαινε στο εισαγγελέα και έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση τι θα γινόταν?
    Που είσαστε να απαντήσετε τώρα? Ε?
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Το νήμα της Μιρέλλα θίγει πολλά ζητήματα ταυτόχρονα: Τη μοιχεία (και μάλιστα με τελεστές συγγενικά πρόσωπα), την παιδεραστία, τη διαφορά ηλικίας μεταξύ ενός ζευγαριού και τη σεξουαλική αποπλάνηση. Η όχι μικρή εμπειρία μου στην ανάπτυξη θεμάτων μού υπαγορεύει να τα αναλύσω επιμεριστικά μη περιμένοντας να εξάγω το αυτό αποτέλεσμα σε κάθε επιμέρους ανάλυση. Εν ολίγοις ο κύριος του παραδείγματος, δεν είναι απαραίτητο να είναι σε κάθε επιμέρους ζήτημα ένοχος ή αθώος.

    Στο θέμα της μοιχείας σαφώς τον βαραίνουν ευθύνες, ανεξάρτητα από το αν την επεδίωξε η όχι. Το γεγονός δε ότι έγινε συνδετικός κρίκος δύο συγγενικών προσώπων τον καθιστά συν τοις άλλοις και ανεύθυνο καθώς επιβάρυνε τις ισορροπίες στις σχέσεις μίας οικογένειας (οι οποίες πιθανώς ήταν ήδη κλωνισμένες, εικάζω ότι η κόρη έτρεφε ανταγωνιστικά συναισθήματα για τη μητέρα).

    Η παιδεραστία, η διαφορά ηλικίας και η σεξουαλική αποπλάνηση πρέπει κατά το εφικτό, να αποσαφηνιστούν στην προκειμένη περίπτωση.

    Η κοπέλα δεν είναι παιδί αλλά έφηβη. Η παιδική και η εφηβική ηλικία είναι δύο διαφορετικά στάδια στη ζωή ενός ανθρώπου ως εκ τούτου δεν δύναται κάποιος να βρίσκεται και στα δύο ταυτόχρονα. Επομένως δεν στέκει να τον κατηγορήσω για παιδεραστία.

    Το κριτήριο για την παιδεραστία έγκειται στην ηλικία του μικρότερου συμμετέχοντα στην ερωτική πράξη, και όχι στη διαφορά ηλικίας μεταξύ των συμμετεχόντων. Ως εκ τούτου ένας 80χρονος που προχωρά σε σεξουαλική επαφή με μία 25χρονη δεν είναι παιδεραστής παρά τη διαφορά ηλικίας 55 ετών. Ένας 17 χρονος που προχωρά σε σεξουαλική επαφή με μία 4χρονη είναι παιδεραστής παρά τη διαφορά ηλικίας 13 ετών. Η παιδεραστία και η διαφορά της ηλικίας είναι άδικο να μην αποσυνδεθούν.

    Για να αντιπαραβάλλω τη σεξουαλική παρενόχληση και την ηλικιακή διαφορά θα πρέπει να γνωρίζω επακριβώς την περίπτωση που περιγράφει η Μιρέλλα. Στο αρχικό της post σχημάτισα την εντύπωση ότι η νεαρή επεδίωξε την ερωτική συνεύρεση με τον άνδρα και στο τελευταίο την ακριβώς αντίθετη. Υπάρχει δηλαδή μία αντίφαση στις εισερχόμενες πληροφορίες, επομένως δεν δύναμαι να εκφέρω άποψη, αναφορικά με το ποιος αποπλάνησε ποιον.

    Ενστικτωδώς θα έλεγα πως πιστεύω περισσότερο την πρώτη εκδοχή, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο post #5 έγραψα ότι η παιδικότητα και η παιδική ηλικία (αν μιλούσαμε για παιδική ηλικία, που εν προκειμένω μιλάμε για εφηβική) δεν ταύτίζονται, θέλοντας να εκφράσω συγκαλυμμένα:

    α) αφενός αυτό που ο mds και ο MasterJp εξέφρασαν ευθέως: Ότι πρώτον μερικές φορές οι άνθρωποι εφηβικής και προεφηβικής ηλικίας είναι εμφανώς προσανατολισμένοι στο σεξ (εδώ μιλώ και βιωματικά) και δεύτερον ότι ενίοτε τα κορίτσια (συνήθως) στην προεφηβική ηλικία έχουν εμφάνιση και συμπεριφορά ενήλικων γυναικών (καλώς ή κακώς αυτό κρίνεται από την ανατροφή και το αισθητικό κριτήριο του καθενός μας), επομένως εκπέμπουν στους άνδρες τα αντίστοιχα ερωτικά μηνύματα.

    β) αφετέρου αυτό που η dora_salonica και ο capeaway ανέφεραν: Ότι ο όρος παιδικότητα αποδίδεται ως ιδιότητα σε έναν άνθρωπο, βάσει μεταβλητών κριτηρίων, όπως μεταβλητός είναι και ο πολιτισμός που επηρεάζει την κρίση του παρατηρητή.

    ΥΓ1: Θεωρώ πως η τοποθέτηση ότι η κοπέλα "καταστράφηκε" απορρέει από μία μικρή δόση ρατσισμού αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας ενός ζευγαριού, διότι φρονώ πως δεν θα κάναμε λόγο για "καταστροφή" αν ο άνδρας ήταν ένα χρόνο μεγάλύτερος ή μικρότερός της.

    ΥΓ2: Καθώς το νήμα εξελίσσεται σε ένα forum που αφορά στο BDSM, δείτε το παράδειγμα της Μιρέλλα μέσα από αυτό το πρίσμα: Αν ο άνδρας του παραδείγματος, έδενε, φίμωνε, μαστίγωνε την κοπέλα (με τη "συναίνεσή" της) και κατόπιν έκαναν σεξ, θα του αποδίδατε μήπως περισσότερες ευθύνες; Από την άλλη πλευρά αν η κοπέλα του παραδείγματος είναι, όπως ήμουν εγώ στα 14, όταν είχα αποσαφηνίσει πλήρως το σαδισμό μου και αναζητούσα ώριμους υποτακτικούς κυρίους να τους βιάσω, και με πρόσχημα αυτό να τους κόψω κομματάκια, η θέση του ανδρός θα ήταν μήπως λιγότερο βεβαρυμένη;
     
  11. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Syrah, Syrah!!!!
    Λατρευω να διαβαζω τις απαντησεις σου!
    Και το λεω πολυ σοβαρα!!!!
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Σε ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση Μιρέλλα.