Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηταν αναγκη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος hugger, στις 31 Ιανουαρίου 2007.

  1. UnderYourFeet

    UnderYourFeet Regular Member

    Αγαπητέ Ηugger, το ερώτημά σου νομίζω πως θα προκάλεσε σε αρκετούς αυτό που προκάλεσε και σε μένα: με τρόμαξε λίγο. Όχι που το εξέφρασες εσύ, αλλά οι δικοί μου προβληματισμοί. Μήπως τέτοιες κινήσεις είναι που μας κάνουν να θέλουμε κάθε τόσο να ξαναδούμε ποιοί είμαστε...;;;
     
  2. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Τι ακριβως εννοείς με την τελευταια φράση σου; Έχω την εντύπωση πως απαξιώνεις τα συναισθήματα λέγοντας τη φράση "να το δεχτεις". Γιατί; Τα δύσκολα είναι που αξίζουν, και σε μία D/s σχέση αν καταφέρει κανείς να να νιώθει πληθώρα συναισθημάτων και να μπορεί ταυτόχρονα να τα εξισσοροπεί τότε η συνταγη έχει πετύχει 
    Μπορεί βέβαια να αντιλειφθηκα τα λεγόμενα σου λανθασμένα.
    Αν θες εξήγησέ μου τι εννοεις.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Μπορεί να γίνει αντικείμενο του πόθου μου κάποιος σκλάβος?
    Κάποιος που δεν μπορεί να ερεθίσει, να αναστατώσει , να απογειώσει, να ξετρελλάνει αν όλα όσα είναι δεν έχουν σχέση με όλα εκείνα που μπορούν να το κάνουν αυτό για μένα?

    Πιστεύω πως οι πόθοι μας καθορίζουν τα αντικείμενα και όχι αντίστροφα.
     
  4. hugger

    hugger Regular Member

    Αν ενας σκλαβος θα γινοταν αφεντης σου για χαρη σου ? Θαχε αξια μεσα κι εξω απ τα στενα ορια της BDSM σχεσης?
     
  5. bohr

    bohr Guest

    Ναί. Ήταν ανάγκη καλέ μου φίλε! Και αφού την βρήκες έγινες πλέον ... ταξιδευτής, στην άκρη του απείρου. Και ένα σου λέω μόνον.... θα βρείς και την συνέχεια!
    Και δεν έχει καμμία απολύτως σημασία άν είσαι ο αφέντης ή ο σκλάβος. Το αντικείμενο του πόθου μας, πράγματι καθορίζει την ταυτότητα μας .... και αυτή αλλάζει χρώματα μαζί του!
    Keep going on!
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Το γεγονός ότι ένα πρόσωπο είναι το αντικείμενο του πόθου σου, οφείλεται στο γεγονός ότι πληρεί το δικό σου ήδη διαμορφωμένο ως τη στιγμή που το αντικρύζεις αισθητικό κριτήριο. Ως εκ τούτου είναι δύσκολο να αποσαφηνίσεις με ασφάλεια αν εσύ το καθορίζεις ως αντικείμενο του πόθου σου (εφόσον το κριτήριό σου δεν το ελέγχεις) ή αν εκείνο καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο το αντιλαμβάνεσαι ως αντικείμενο πόθου (εφόσον τυχαία πληρεί το κριτήριό σου, το οποίο δεν γνωρίζει καν, έτσι ώστε να υποθέσεις ότι το επιτυγχάνει κατόπιν χειρισμών).

    Σε δεύτερο χρόνο, εφόσον ο πόθος σου για ένα πρόσωπο είναι ξεκάθαρος εντός σου, πιθανώς το αντικείμενο του πόθου σου θα καθορίσει το ρόλο που θα αναλάβεις εντός της δομής της σχέσης σας εφόσον το δικό σου ζητούμενο είναι να βρεθείς οπωσδήποτε σε αυτή τη δομή, κοντά του, άνευ όρων.

    Η δυσκολία σε αυτή την περίπτωση, κατά την εκτίμησή μου, έγκειται καταρχήν στον ορισμό του βασικότερου κριτήριου ενός ανθρώπου που απρόσμενα γι αυτόν έλκεται από έναν άνθρωπο, με ιδιοσυγκρασία που πόρρω απέχει από εκείνες των παλαιότερων συντρόφων του. Θέλει κυρίως να βρίσκεται κοντά σε αυτόν που ποθεί; Ή το να παραμείνει συνεπής στη δομή των σχέσεων, μέσα στις οποίες η ιστορία του έδειξε ότι μπορεί να ζήσει ευτυχισμένος τίθεται σε προτεραιότητα; Μιλώ για περιπτώσεις όπου κανένας εκ των δύο δεν είναι switch.

    Πολύ όμορφο θέμα hugger, δεν έχω εμπειρίες συνύπαρξης με πρόσωπο του ίδιου Status, αλλά θα ήθελα να διαβάσω τις γνώμες όσων έχουν αντίστοιχη εμπειρία και κυρίως το πώς στις δικές τους περιπτώσεις λειτούργησε επί του πρακτέου αυτό το μοντέλο συνύπαρξης. Με ποια προβλήματα, με ποια δυνατά σημεία, για πόσο καιρό κ.λ.π.
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    οποιος βγαλει ακρη για το τι λεει ας το γραψει απο κατω πιο λαικα γιατι εμεις ειμαστε του ''λιμανιου'' και ας βρισκομαστε στα ''σαλονια''...... 
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Kits γράψε μου αν θέλεις, ποια φράση δεν καταλαβαίνεις για να την επαναδιατυπώσω.
     
  9. Kits

    Kits Contributor

    αυτο!!
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Εδώ, παρότι η ερώτηση του hugger ήταν κατά πόσο το αντικείμενο του πόθου μας μας καθορίζει, πήγα λίγο πιο πίσω στο χρόνο και διαπραγματεύτηκα το ποιός καθορίζει το αντικείμενο του πόθου μας (Εκείνο, παρότι δεν γνωρίζει το κριτήριο του πόθου μας; Εμείς παρότι δεν ορίζουμε το κριτήριο του πόθου μας; ).

    Εδώ, εν ολίγοις έγραψα ότι αν το ζητούμενο εκείνου που ποθεί, είναι να βρίσκεται κοντά στο αντικείμενο του πόθου του (που εν προκειμένω είναι πρόσωπο με το ίδιο BDSM Status), πιθανώς αυτό το πρόσωπο να καθορίσει το ρόλο τον οποίο εκείνος θα αναλάβει (αν δηλαδή θα είναι D ή s).

    Εδώ, ανέφερα πως εγώ εκτιμώ ότι η δυσκολία που καταρχήν αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος που ερωτεύεται πρόσωπο του ίδιου BDSM Status, είναι το να προσδιορίσει τί θέλει περισσότερο: Να δημιουργήσει μία σχέση με το πρόσωπο που ερωτεύτηκε, θέτοντας τους όρους (αναφορικά με τη δομή της σχέσης) σε χαμηλή προτεραιότητα, ή να δημιουργήσει μία σχέση με την επιθυμητή γι αυτόν δομή (έστω διακινδυνεύοντας να μη συμπεριλάβει το αντικείμενο του πόθου του στο target group των εν δυνάμει συντρόφων του);

    Εδώ έγραψα στο hugger ότι μου άρεσε το θέμα του. Επίσης ανέφερα ότι δεν έχω εμπειρίες από σχέσεις με πρόσωπα του ίδιου BDSM Status (δηλαδή με κυριαρχικούς άνδρες) και ότι θα ήθελα να διαβάσω από ανθρώπους που έχουν εμπειρία από αντίστοιχες σχέσεις σχόλια αναφορικά με τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία αυτών των σχέσεων καθώς και το διάστημα για το οποίο οι σχέσεις αυτές ήταν βιώσιμες γι αυτούς.

    ΥΓ. Παρακαλώ πολύ την επόμενη φορά που το γραπτό μου θα σου φανεί δύσπεπτο, να κάνεις πρώτα μία αξιόλογη προσπάθεια να το αναλύσεις/κατανοήσεις και έπειτα να ζητάς τη βοήθειά μου μόνο στα σημεία όπου η κατανόηση είναι αδύνατη. Το γεγονός ότι μου ζήτησες να επαναδιατυπώσω ακόμη και τη φράση «Πολύ όμορφο θέμα hugger» μου δείχνει πως αιτείσαι κατευθείαν βοήθεια κατόπιν μίας διαγώνιας μόνο ανάγνωσης, και το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειάς σου, ούτε για εμένα είναι ευνοϊκό διότι ξοδεύω χρόνο και φαιά ουσία για να επαναδιατυπώνω τα αυτονόητα*, ούτε για εσένα μακροπρόθεσμα, διότι περνώντας στον αντίποδα της ανάγνωσης δύσπεπτων γραπτών καταλήγεις να καταναλώνεις μασημένη τροφή, στην οποία η έξη αργότερα όχι μόνο δεν προάγει αλλά και σταδιακά μειώνει την αντιληπτική σου ικανότητα.

    * Γεγονός που δεν θα επαναληφθεί.
     
    Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2007
  11. Kits

    Kits Contributor


    Σε ευχαριστω πολυ Syrah για τον χρονο που Μου αφιερωσες καθως και για τον κοπο που εκανες να δοσεις τις επεξηγησεις που Σου ζητησα για τα αυτονοητα, οπως επισης και για την φαια ουσια που ξοδεψες εξαιτίας Μου. Θα φροντισω στο μελλον να μην κανω διαγωνια αναγνωση αλλα να προσπαθω να αναλυω/κατανοώ τα δυσπεπτα ( για Μενα) γραπτα Σου, ωστε στο μελλον να αυξηθεί η αντιληπτικοτητα Μου.
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Αρκετες οι σχεσεις μεταξυ Κυριαρχικων ατομων ( Top 2 Top) και μερικες απο αυτες ειναι και πολυχρονες. Προσωπικά δεν μου φαινεται καθολου αδυνατο..ισα ισα θα ειναι μια διαρκης και καθημερινη προκληση. Μπορει καποιους αυτο να τους κουραζει και καποιους να τους εξιταρει το γεγονος οτι πρεπει να βρουνε την ''ισοροπια'' σε δεδομενες στιγμες της καθημερινοτητας ωστε να αναγνωριζουν το ποτε θα πρεπει να κανουν ''πισω'' και ποτε να ''πατανε ποδι''.
    Η σεξουαλικοτητα σε ενα τετοιο ζευγαρι ικανοποιείτε με ποικιλους τροπους... ειτε με τρίτα ατομα υποτακτικου χαρακτηρος ειτε μεταξυ τους με απλο sex (vanilla).
    Μερικοι/ες Κυριαρχοι δεχοντε και τον ρολο του ''υπο'' στο σεξουαλικο παιχνιδι αλλα μονο τοτε! ( αυτο βεβαια δεν αναιρει την Κυριαρχικη ψυχολογια τους )
    Παντως το συνηθέστερο ειναι η Κυριαρχικοτητα και σε επεκταση ο σαδισμος να ασκειτε σε καποιο τριτο προσωπο.