Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκανα καλα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 6 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. hugger

    hugger Regular Member

    Παροτι η παιδεραστια μου προκαλει αηδια και το ιδιο οι παιδεραστες, που πιστευω οτι ειναι κατακαθια και υπανθρωποι, εξισου σιχαινομαι την υποκρισια, και δη της εξουσιας.
    Με ευχαριστη εκπληξη πληροφορηθηκα τις επιτυχιες των διωκτικων αρχων σε ολη την Ευρωπη τα τελευταια χρονια, και με απορια θαλεγα, πως ξαφνικα πραγματοποιηθηκαν τοσες συλληψεις και εξαρθρωσεις κυκλωματων παιδικης πορνογραφιας και κυριως στο διαδικτυο. Οντας παλιος στο ιντερνετ, ισως επειδη δεν το εψαξα ποτε (αντιθετα με το bdsm χε χε), ξαφνιαστηκα πως ξετρυπωσαν τοσα site με φρικτες εικονες ανηλικων.
    Η απορια μου λυθηκε, οταν εμαθα οτι η Ε.Ε επιδοτει με τεραστια ποσα τις αστυνομιες των χωρων που εχουν επιτυχιες σε αυτο τον τομεα, με αποτελεσμα να τις εχει βαλει σε ενα αγωνα δρομου χρυσοθηριας.
    Που ειναι ομως οι συλληψεις και η αποπομπη των πραγματικων παιδεραστων,ποσο προστατευμενοι ειναι οι "παραδεισοι" των παιδεραστων εντος και εκτος Ευρωπης? Για να μη μιλησουμε για τον βιαστη πισω απο τις σφαλιστες πορτες..
    Επειδη η ηθικη δεν εφαρμοζεται με κατασταλτικα μεσα, με ιερεξεταστες και ταμπου, και επειδη ευκολα μπορει να στραφει ενεντιον οποιουδηποτε καλλιεργωντας την ψυχολογια του καθωσπρεπισμου και του οχλου μεσα απο πολυ αποτελεσματικα μεσα οπως τα κραταια μεσα μαζικης ενημερωσης, νομιζω οτι το καλυτερο κριτηριο ειναι η συνειδηση και το ενστικτο μας κατα περιπτωση. Και τελικα μια ερωτηση σαν και αυτη που τεθηκε εδω θα παρει οσες απαντησεις οσες και οι συνειδησεις. Ισως η καλυτερη απαντηση στο ερωτημα θα ηταν επισης μια ερωτηση: "Εκανες καλα?" Και την απαντηση ας την κρατησει ο ερωτων για τον εαυτο του.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τα σέβη μου Miss Phaedra.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Welcome Mistress!
     

    Αντιθέτως, Εγώ βρήκα αρκετές απόψεις σωστές και εμπεριστατωμένες, σε τρισδιάστατο επίπεδο (βάθος, ύψος και πλάτος).
    lazouli, L_Strike, Mirella_trans_Domme, Mikra_Psemata, lara[E-p]. female, Phaedra, κλπ

    Διακρίνω, μια κάποια απαξίωση ή μήπως Μου φαίνεται?

    Σε βρίσκω ενημερωμένο και αρκετά ψαγμένο.
    Χαίρομαι ιδιαίτερα!
     
    Last edited: 21 Σεπτεμβρίου 2007
  4. hugger

    hugger Regular Member

    Καμμια φορα ευχομαι να μην ημουν τοσο..
     
  5. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Με ενδιαφερον παρατηρω οτι μερικα απο τα posts που γραφτηκαν ως αποκρισεις του δικου μου, εστιαζουν στο θεμα ενοχικοτητας το οποιο ομως δεν ειναι το κεντρικο σε αυτα που προσπαθουσα να πω. Πριν μιλησουμε για ενοχη πρεπει να μιλησουμε για κατανοηση, το 'γιατι' πρεπει να προεχει του 'ποιος φταιει.' Ετσι στρεφομαι στην ερωτηση που μου εθεσε ο MasterJp, ο οποιος εχει το αξιοζηλευτο ταλεντο να συνοψιζει αποτελεσματικα περιπλοκα θεματα σε (φαινομενικα) απλα ερωτηματα. Το παραθετω παρακατω-

    Το δευτερο ερωτημα ειναι ενα τεραστιο θεμα που δεν απανταται συντομα η με σιγουρια για πολλους λογους, ενας εκ των οποιων η σημερινη θεωρηση της σεξουαλικοτητας δεν υποκειται σε γενικευσεις οπως ενδεχομενως ισχυε μεχρι και πριν δεκα χρονια. Σημερα η σεξουαλικοτητα θεωρειται σε επιπεδο ατομικο παρα συλλογικο. Λογω της αυξανομενης επιρροης της δουλειας του Foucauld στους τομεις που ενασχολουνται με σεξουαλικοτητα (πχ queer studies), υπαρχει σκεπτικισμος απεναντι σε γενικευμενες θεσεις οπως πχ. η ταδε μορφη σεξουαλικοτητας ειναι παθολογικη. Το ενδιαφερον εστιαζεται περισσοτερο στο τι σημαινει και τι επιτυγχανει η εκφραση της σεξουαλικοτητας του χ για τον ιδιο και γιατι (αν και αυτο δεν σημαινει οτι το οτι θεωρειται κατ αυτον τον τροπο συνεπαγεται οτι ειναι και αποδεκτες, αλλα αυτο ανοικει σε αλλο thread.) Ετσι δεν ειναι δυνατον να απαντηθει η ερωτηση του MasterJp εν κενω και απουσια συγκεκριμενων συνθηκων και ατομων.
    Το οποιο με φερνει στο πρωτο θεμα που θετει, δηλαδη ποια η σχεση κοινωνικων οριων και ενοχικοτητας. Προφανως, ειναι στενα συνδεδεμενα μια που ορια αποδεκτου/απορριπτεου χρησιμευουν απο την παιδικη μας ηλικια στο να μας κοινωνικοποιησουν (και φυσικα αυτα τα ορια διαφερουν απο κοινωνια σε κοινωνια, και απο την μια εποχη στην αλλη.) Νομιζω ομως οτι συχνα αμελουμε οτι η σχεση μεταξυ των δυο ειναι σχεση συσχετισμου και οχι αιτιας αιτιατου, δηλαδη οτι κατι που ειναι κοινωνικα απορριπτεο συνηθως συνοδευεται απο συναισθηματα ενοχης αλλα οτι δεν νοιωθουμε ενοχες (μονο) γιατι ειναι κοινωνικα απορριπτεο αλλα ισως γιατι εχει καποια ιδιοτητα α η οποια το καθιστα κοινωνικα μη αποδεκτο και ικανο να προκαλεσει ενοχες ταυτοχρονα. Τελος, θελω να τονισω κατι που τεινουμε να ξεχναμε-οτι σε μερικες περιπτωσεις το τι ειναι κοινωνικα κατακριτεο δεν ειναι απλα προιον συντηρητισμου η οπισθοδρομικοτητας αλλα βασιζεται σε καποια λογικη και δεν ειναι αυθαιρετο.

    lara[E-p], SM_Art_Lady χαιρομαι που σας βλεπω και ευχαριστω για τα σχολια σας  
     
  6. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Η προσωπικη μου αποψη (και οχι μονο) ειναι οτι αμφοτερες οι πραξεις ειναι παρανομες και συνεπως καταδικαστεες. Και εξηγουμαι:
    Η ασελγεια σε ανηλικο καθως και η αποπλανηση ανηλικου ειναι ποινικο αδικημα
    Η προσβολη προσωπικοτητας σε δημοσιο χωρο ειναι επισης αδικημα
    Επειδη καποιος θα πει δικαιως ή αδικως οτι ειμαι τυπολατρης και υπερ το δεον νομοταγης, η απαντηση ειναι πολυ απλη. Ο νομος κατα τον Πλατωνα ειναι η "κοινη του νου διανομη". Επιπλεον ο εκαστοτε νομοθετης, συγγραφει το νομο "ετερονομως" δηλαδη χωρις να μας ρωταει.
    Ως εκ τουτου ουδεις δικαιουται να εφαρμοζει το νομο κατα το δοκουν και πολυ περισσοτερο ουδεις δικαιουται να αυτοχειρει.
    Σαφως και ολοι μας καποτε εμφανιζουμε παραβατικη συμπεριφορα, αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο, πλην ομως το σωστο πρεπει να λεγεται
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Ad turpia nemo obligatur.
     
  8. sw

    sw

    ...καπου εδω Σας εχασα Φιλτατη και Σεβαστη Mistress Syrach.
     
  9. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: Εκανα καλα?

    Ad turpia nemo obligatur. = Δεν υποχρεωνεται κανεις να φερεται ανηθικα
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Εκανα καλα?

    Define "ανήθικα".
     
  11. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Ab abusu ad usum non valet consequentia
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Η κατάχρηση έγκειται στην ερωτική συνεύρεση των δύο ανθρώπων του εν λόγω παραδείγματος;