Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η ιστορια μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος irini_s, στις 6 Οκτωβρίου 2007.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Ναι οκ πες μας και υπανθρώπους τώρα επειδή τολμήσαμε να μη κάνουμε μπεεεε και να μην ακολουθήσουμε το κοπάδι. Όπως οι πιο πολλοί εδώ μέσα σέβονται τη γνώμη των υπολοίπων, καθώς και το δικαίωμα τους να είναι σκεπτόμενα άτομα και να έχουν γνώμη και κρίση (κρίση =/ κριτική), καλά θα ήταν να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Αν θες να περιτριγυρίζεσαι μόνο από πρόβατα ή γενικότερα από άτομα χωρίς σκέψη και βούληση, πήγαινε και συζήτα σε καμιά στάνη ή με τις πλαστικές κούκλες σε κανα sex shop. Δικαίωμα σου να δέχεσαι τη μασημένη τροφή που σου πασάρει ο κάθε επιτήδιος επειδή έβαλε 2 κιλά μελόδραμα μέσα, δικαιωμά μου να διαβάζω "between the lines" και να αμφισβητώ ό,τι κρίνω πως, για οποιοδήποτε λόγο, δεν είναι αληθινό.
    Το πιό εύκολο για να γίνω "αρεστή", αν με ένοιαζε η γνώμη οποιουδήποτε σαν εσένα, θα ήταν να υποκριθώ και να κάνω ένα ποστ με 10 γραμμές "πωπωπωπω το τέρας ο πατέρας" και άλλες 20 με ιστοσελίδες και τηλέφωνα βοήθειας. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν κατηγορώ ή αποδοκιμάζω όσους κάναν ακριβώς αυτό. Κι εγώ αν πίστευα την συγκεκριμένη ιστορία, κάτι ανάλογο θα έκανα. Προτιμώ να είμαι ειλικρινής όμως, παρά αρεστή. Δικαιωμά μου!!!
    Στη τελική, αν είναι αληθινή η ιστορία και κάνω εγώ λάθος, πάλι βοηθιέται το άτομο που έκανε το αρχικό ποστ, ακόμη κι από ποστς σαν τα δικά μου γιατί θα έχει μια άλφα εμπειρία πλέον στο πώς να απαντήσει σε αυτούς που θα απευθυνθεί (εκτός φόρουμ) και οι οποίοι δεν θα την πιστέψουν ή θα την αμφισβητήσουν.
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2007
  2. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    εγω από την άλλη έχω μια ένσταση επι της διαδικασίας. Μπορείτε σας παρακαλώ να μαζεψετε τα αιμοβορικα συναισθηματα σας διοτι όπως πολυ καλά θα σας εξηγούσε και ο ροβεσπιέρος, άπαξ και βγουν οι γκιλοτίνες, ποιανού το κεφάλι θέλει κόψιμο είναι πολύ σχετικό. (διοτι consensus ξεconsensus συνεχίζετε να είστε ανωμαλάρες για το θέμα και τους 300.000 αναγνωστες του τουλαχιστον)

    (εαν δεχθούμε την εκδοχή της κοπέλας, διότι κι εγώ between the lines και φιλολογικά μιλώντας συμφωνώ περισσότερο με την εκδοχή της lilith)
    Δεν επικροτώ το να σε βιάζει ο μπαμπάς σου, αλλά νομίζω πως γιαυτό το ζήτημα οι κοινωνία είναι αρκούντως επικριτική για να μπορεί κάποιος 20χρονος να βρει το δίκιο του σχετικά εύκολα, χωρίς να πρέπει να ξηγηθουν μορτικα διαφοροι μαγκες του περαια στον πατέρα του. Άλλωστε είναι εύκολο να οργίζεσαι για ευκόλες ηθικά υποθέσεις. Οποτε σας παρακαλώ ας αφήσουμε τις πισσες και τα πούπουλα για το far west ή τελοσπαντων για εγκληματα που ειναι υπερανω του νομου (και που εκεί η αυτοδικία υποτιθεται έχει κάποιο νόημα).

    Τα παιδιά κάτω στον κάμπο


    ΥΓ προς αποφυγη παρεξηγησεων το παραληρημα μου λεει πως ας αφησουμε την αυτοδικια γιατι και για εμας διαφοροι θα ηθελαν να αυτοδικησουν, διοτι στο μυαλο τους δεν διαφερουμε απο τους παιδοφιλους και τους ομοφιλοφυλους
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2007
  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: η ιστορια μου

    Γλυκε μου εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες, ναι ειναι μια λυση, ομως εχε υπ'οψιν σου τα εξης:
    Η κοπελλια, ζει σε ενα σπιτι οπου υπαρχει απο ο,τι εχω καταλαβει μια χουντα!
    "θελω να εχω ενα κουταβακι, ομως στο σπιτι δεν με αφηνουν", ειχε γραψει σε αλλο ποστ!
    Οταν ενα ανθρωπομορφο τερας βιαζει, ασελγει κλπ, ξερετε ουσιαστικα τι κανει????
    Για μια στιγμη δικης του ικανοποιησης, τιναζει στο αερα ολοκληρη την ζωη του θυματος και καταστρεφει ανεπανορθωτα τον ψυχικο του κοσμο.
    Σκεφτηκε ποτε κανεις, οτι η κοπελλιτσα αυτη και μιλω για την Irini s ειναι μεσα της τρομοκρατημενη????
    Αν καποιος της μιλησει εστω και απο κοντα, για εναν καφε, και της πει ολα αυτα που γραφεις και ειναι σωστα, της προσφερει την λυση δηλαδη, εκεινη θα γνεψει καταφατικα, θα πει "εχεις απολυτο δικιο", αλλα οταν μεινει και παλι μονη ο τρομος δεν θα την αφησει να κανει βημα.
    Ο θυτης θελει απεγνωσμενα το θυμα κοντα του! Να βλεπει, να ελεγχει, να φυλα τα νωτα του.
    Αν η Ειρηνη μεινει μονη και αλλου, αν το προσπαθησει εστω, το πρωτο πραγμα που κανουν συνηθως αυτα τα τερατα ειναι να διακοψουν καθε οικονομικη βοηθεια στο θυμα με σκοπο να το εξαναγκασουν!
    Μεσα στην Ειρηνη γινεται ενας σφοδρος πολεμος!
    Ο τρομος και η απελπισια, εναντιον της λογικης! Και ειναι φυσικο τα 2 να κερδιζουν το ενα!
    Δεν σου συζητω για την περπτωση, που ειναι και βεβαια, πως ο πατερας (μου τον δινεις εμενα να στον κανω να φωναζει σε μια ωριτσα "ειμαι μια τρελλη, κουκλιτσα αληθινη") θα ψαξει να βρει που βρισκεται η κορη του, και να λεει εδω κι εκει στην περιπτωση που εκεινη τον καταγγειλει, "το τσουλι, που ξεπορτισε, η αχαριστη, που την αγαπαμε, να! αυτη ειναι, αυτη που λεει ψεμματα και κατηγορει" και ολα αυτα μονο και μονο για να στρεψει τα βελη πανω στην Ειρηνη!
    Δεν ειναι τα πραγματα τοσο ευκολα λοιπον!
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του. Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της «τριπλής διύλισης».
    -«Tριπλή διύλιση» ρώτησε με απορία.
    -Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια?
    -Ε... όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και...
    -Μάλιστα. Aρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης. Αυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό?
    -Καλό? Όχι το αντίθετο μάλλον...
    - Aρα, συνέχισε ο Σωκράτης, θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.
    Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία
    Παρόλα αυτά συνέχισε ο Σωκράτης
    - Mπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι?
    -Όχι δεν νομίζω...
    - Aρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?
     
  5. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: η ιστορια μου

    Χαχαχαχαχαχα......πως τα λες βρε Μιρέλλα!
     
  6. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Εδώ στέκομαι και εγώ και προσυπογράφω.
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: η ιστορια μου

    Μη μπερδευόμαστε.
    Τον όποιο ανθρωπισμό έχει ο καθένας , μπορεί καθημερινά να τον δείξει εμπράκτως στην καθημερινή του ζωή. Δυστυχώς υπάρχουν πλείστες ευκαιρίες γι αυτο η οποίες συμβαίνουν καθημερινά δίπλα μας, μπροστά μας.. παντού.

    Επειδή λοιπόν όλους μας άγγιξε αυτή η ιστορία κ μπλεκόμαστε σε ένα ενοχικό αλλά φοβικό σύνδρομο μαλώνοντας ανούσια μεταξύ μας, ας συναντηθούν με την κοπέλα 3-4 σοβαροί κ έμπειροι φορουμίστες να βεβαιωθούν αν ισχύει ή όχι ώστε σοβαρά κ ουσιαστικά να μπορέσουμε να δώσουμε βοήθεια αν πράγματι χρειάζεται, χωρίς να κάνουμε την ιστορία μεσημεριάτικο ριάλιτι.
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    μαλωνοντας ανουσια???ε οχι το εχω ξαναπει το φορουμ μου θυμιζει το χωριο με τους γαλατες!στα καλα καθουμενα ενα μπαχαλο για το αν βρωμανε τα ψαρια η οχι χεχε!οχι οτι με χαλαει κιολας!σοβαρα τωρα ποιον ενδιαφερει πραγματικα αν η ιστορια ειναι πραγματικη η οχι?ασ το δουμε σαν ενα κοινωνικο φαινομενο γενικα!δηλ αν δεν ειναι αληθινο δεν αξιζει κουβεντας?απο εκει και περα εχει δικιο η Μikra Psemata αν θελει η μικρη βοηθεια κοσμο σοβαρο και αρκετα εμπειρο πιστευω εχει εδω για να την βοηθησει!
     
  9. irini_s

    irini_s New Member

    Re: Απάντηση: η ιστορια μου

    Kits, ok καταλαβαινω πως δεν με πιστευεις ομως σε παρακαλω πολυ. Δεν νομιζω πως επειδη εζησα μια τετοια ιστορια εχω χασει την αξιοπρεπεια μου ωστε να βγω στα παρατραγουδα. Λυπαμαι πολυ εαν πστευεις πως 1000 ευρω θα με κανουν να ξεχασω.
    Δεν εχω αναγκη απο λεφτα, εχω αναγκη απο μια κουβεντα συμπαραστασης.
    Δεν με πιστευεις δικαιωμα σου, ομως δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με εξευτελιζεις ετσι λλεγοντας πως τα οσα εζησα ειναι ιστορια για τα παρατραγουδα.
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Προειδοποίηση, προς όλους:
    Προτείνω να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στα σχόλια μας.
     
  11. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα αυτά καθώς και με το:
    Ας ήμαστε προσεκτικοί και ήρεμοι σχετικά με τις αντιδράσεις μας. Ειρήνη, είμαστε μαζί σου αν το χρειαστείς!
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: η ιστορια μου


    Προφανως δεν εχεις καταλαβει τον λογο που το εγραψα ....
    Με αυτο ηθελα να πω, πως πιο σχετικοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι σε τετοια θεματα παρα ενα BDSM φορουμ..
    Τωρα πραγματικα αμα ειναι αληθινη η ιστορια σου η δεν ειναι δεν θα κατσω να σκασω κιολας!
    Αν ειναι αληθινη πραγματικα λυπάμαι ( οχι εσενα αλλα τον πατερα σου, εσυ δεν εκανες κατι για να σε λυπαμαι) αλλα δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε κατι παραπανω απο αυτο που ηδη εκανα σε παραπανω ποστ δινοντας σου ιστοσελιδες με ειδικους και πληροφοριες.
    Αν δεν ειναι αληθεια τοτε κριμα... παντως συνεχισε ετσι γιατι στην ηλικια που εισαι η φαντασια ειναι προτέρημα!! σκεψου οτι εγω στην ηλικια σου φανταζομουνα πως καποια μερα θα γινομουν μεγαλος και τρανος...