Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος frendy, στις 30 Αυγούστου 2007.

Tags:
  1. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

    female part
    Α!τώρα που το θυμήθηκα.όταν ήμουν δημοτικό είχα πετύχει μια ταινία στην ετ3 κινέζικη ή ιαπωνική γενικά ασιάτικη που ηταν τίγκα στα βδσμ στοιχεία.ηταν κατι με ενα αυτοκράτορα η ενα τέτοιο τυπάκι σημαίνον.δε θυμαμαι πολλά.αυτη επαιζε μια κιθάρα και ενα αυγο ,που της εδωσε να βαλει μέσα της,θυμαμαι.δεν μιλαγαν πολύ και ηταν ατμοσφαιρική.μου είχε κάνει εντύπωση και μου αρεσε.δεν βοηθαω ιδιαίτερα ,αλλα αν κατάλαβε κανείς για πιά μιλάω και ξέρει τον τίτλο ας μου τον πεί.ψηνομαι νατη δω και τώρα ,να δώ πώς θα μου φανεί.
     
  2. kinky_slave

    kinky_slave New Member

    Προφανώς και εννοείς την"Αυτοκρατορία των αισθήσεων"..  
    cult ταινία και παραλειψη που δεν αναφέρθηκε .

    Μπορείς ακόμα να την πετύχεις σε τυχόν καλοκαιρινά αφιερώματα στα σινεμά..
    (και εγώ έτσι την είχα δει)
     
  3. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: Re: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

    female part
    νασαι καλά.σε ευχαριστώ πολύ. δεν παίζει να τη βρώ σε dvd η να την κατεβασω?
     
  4. voula

    voula New Member

    Plz as mou pei kapoios to onoma aytou tou film tha me ypoxrewsei  
     
    Last edited by a moderator: 15 Οκτωβρίου 2007
  5. alex_greece2

    alex_greece2 Regular Member

    Ποιανής Βούλα;
     
  6. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Ποιού φιλμ Βούλα;;; Ασαφής.

    Πάντως, από ότι φαίνεται είναι πολλές οια ταινίες που έχουν σα θέμα τους ΚΑΙ το bdsm. Βλέποντας αναφορές θυμήθηκε και άλλες. Πολλές είναι καλτ. Φαίνεται ότι το είδος πουλά, έτσι σα θέαμα, για πρώτη φάση. Λίγες είναι αυτές που μιλάνει για το bdsm και δεν έχουν ΑΠΛΑ σκηνές bdsm. Είναι ακόμα ταμπού, όμως δεν παύει να γαργαλάει το ερωτικό υπο-αισθητήριο των ανθρώπων.

    Παράδειγμα, στο πρώην Luv, στο πάρτι, εντύπωση μου έκανε ότι πολλοί από τους vanilla, οι οποίοι ήταν κάτω (και όχι μαζί μας) έκαναν σαν τρελοί για το bdsm, κάποιοι ήθελαν να ανέβουν στην πίστα. Αυτοί οι τελευταίοι ήταν λίγοι. Άρα το γουστάρον δε θέλουν όμως να εκδηλώσουν αυτό το συναίσθημά τους. Το καταπιέζουν.

    Τέλος πάντων, είμαι λίγο εκτός θέματος.
     
  7. kinky_slave

    kinky_slave New Member

    Re: Απάντηση: Re: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm


    Σίγουρα σε dvd φαντάζομαι ότι θα υπάρχει. Αν σκεφτεί κανείς είαι ειναι ταινία του 74 (αν δεν κανω λάθος) ειναι εντυπωσιακή ως προς το θέμα της. Πάντως το τελευταίο 10-λεπτο δεν ειναι για ... ευαίσθητους!!! (και εγώ δεν μπόρεσα να το δω)...

    Επίσης προσφατα είδα το Book of Revelation (της Ana Kokkinos) το οποίο παίχτηκε σε κάτι αφιερώματα το καλοκαιρι και νομίζω σε dvd μάλλον μπορεί να το βρεί κανείς.
    Ο ήρωας της ταινίας πέφτει θύμα απαγωγής από 3 γυναίκες οι οποίες τον βασανίζουν ερωτικά και τον ταπεινώνουν. Δεμένος με αλυσίδες στο πάτωμα υπόκειται ακόμα και σε strap on (!). Ενδιαφέρον όσο και παράξενη ταινία που περιγράφει τελικά τις σκέψεις και την ηθική διάλυση του ήρωα της ταινίας..
     
  8. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    Mark of the Devil ( La marque du diable )

    [YT]83aVe-DquIE&mode=related&search[/YT]


    ιερα εξεταση....
    πισσα και πουπουλα
     
  9. Lady Chatterley

    Lady Chatterley New Member

    Re: Απάντηση: Re: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

    Θα την βρεις πανεύκολα σε video club (σε μεγάλο σίγουρα) και στο νετ για κατέβασμα, διότι επανακυκλοφόρησε πέρσι σε μορφή DVD. Επίσης πριν μερικούς μήνες την είχε δώρο και μια κυριακάτικη εφημερίδα.
     
  10. voula

    voula New Member

    [nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=YfJSp...elated&search="]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]


    Αυτής της ταινιας θα ηθελα αν μπορει καποιος/καποια να με ενιμερωσει για τον τιτλο της ,και αν βρικσετε ευκολα σε video clubs  

    (στην περιπτωση που δεν δουλευει το Link ειναι η ταινια που μια λευκη κυρια,την εποχη της δουλειας,μαστιγωνει μια δουλα της σε εξαλη κατασταση)
     
  11. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

    female part
    τέλεια!ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.μηπως γνωριζεται τον αγγλικό τίτλο της ταινία"αυτοκρατορια των αισθήσεων"?
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

    Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ
    AI NO CORRIDA / EMPIRE OF THE SENSES ΄(1976)

    Τόκιο, 1936. Η Σάντα 'Aμπε, πρώην γκέισα εργάζεται ως σερβοτόρα σε ένα πανδοχείο, εξασκώντας αραιά και που την παλιά της τέχνη. Σύντομα θα γίνει ερωμένη του αφεντικού της, του Κίτσι, και αυτό που αρχίζει σαν μια φυσιολογική σχέση αυτού του τύπου κλιμακώνεται σε ένα άσβεστο σαρκικό πάθος και σεξουαλική εμμονή. Οι μέρες περνούν με τους δυο εραστές να επιδίδονται αδιάκοπα σε σεξουαλικές πράξεις γεμάτες κίνδυνο αλλά και απόλυτη ηδονή. Η πρόταση της Σάντα για να βγουν απ' αυτή την κατάσταση της παραληρηματικής έκστασης που τους έχει εξαντλήσει έρχεται σαν λύτρωση. Ο Κίτσι δέχεται να στραγγαλιστεί από την ερωμένη του και να γνωρίσει την υπέρτατη σεξουαλική κορύφωση μέσω της ερωτικής ασφυξίας.

    Βασισμένο σε ένα αληθινό περιστατικό του 1930 (μια γκέισα περιπλανιόταν στους δρόμους του Τόκιο, κρατώντας στα χέρια της το γεννητικό όργανο του εραστή της), το οποίο έκανε την πρωταγωνίστρια του λαϊκή ηρωίδα των φεμινιστριών της Ιαπωνίας, το φιλμ γυρίστηκε με γαλλικά κεφάλαια, καθώς από το 1972, ο Όσιμα δεν έβρισκε παραγωγό στην Ιαπωνία. Ταινία - ταμπού για πολλούς, ακόμα και σήμερα, Η Αυτοκρατορία των Αισθήσεων έστειλε τον σκηνοθέτη της στα γιαπωνέζικα δικαστήρια, κατηγορούμενο για αισχρολογία (οι κατηγορίες αποσύρθηκαν πολύ γρήγορα), σκανδάλισε τα ήθη της εποχής της, πρωτοστάτησε στην αντιδικία "πορνό ή φιλμ τέχνης;" και κατάφερε να προβληθεί στη Βρετανία, μόλις το 1991 και κάτω από ισχυρά μέτρα αστυνόμευσης.
    Με τόλμη και ακραίο ρεαλισμό, ο Όσιμα διεισδύει στα άδυτα της σεξουαλικής εμμονής και δεν αποκρύπτει τίποτα. Σαδομαζοχισμός, λαγνεία, ερωτική υπέρβαση, διέγερση, σκηνές πραγματικού σεξ. Συνεπής ως προς την άποψη του πως "το σεξ και ο φόνος έχουν ένα κοινό σημείο: είναι από τις πιο βίαιες παρορμήσεις του ανθρώπου", ο Όσιμα βυθίζει τους εραστές του στον χαοτικό κόσμο της ηδονής μέχρι τον εθελούσιο θάνατο.

    και επίσης, η επόμενη του Nagisa Oshima , με τιτλο:

    Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ
    AI NO BOREI / L' EMPIRE DE LA PASSION / EMPIRE OF THE PASSION


    Περιπλανώμενος εικοσάρης φαντάρος ερωτεύεται νοικοκυρά, μάνα και σύζυγο με τα διπλά του χρόνια! Εκείνος εφορμά και σχεδόν τη βιάζει, εκείνη υποτάσσεται και ακολουθεί! Το πάθος φουντώνει αλλά η παρουσία του ηλικιωμένου καροτσέρη συζύγου τούς... χωρίζει. Το εμπόδιο πρέπει να... απομακρυνθεί! Tο ερωτικό πάθος σε όλη του τη δύναμη και αγριάδα οδηγεί τους δύο εραστές στο έγκλημα και στις τύψεις, με τραγική κατάληξη, σε μια κλασσική ταινία δοσμένη μ' ένα στιλ γεμάτο παροξυσμό αλλά και ποίηση. Ταινία βασισμένη σε αληθινό περιστατικό που συνέβη το 1895 σε απομονωμένο χωριό της Ιαπωνίας, που προκάλεσε. Βραβείο καλύτερης Σκηνοθεσίας στις Κάννες.
     
    Last edited: 17 Οκτωβρίου 2007