Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

fake slaves

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nina_simon, στις 8 Οκτωβρίου 2007.

  1. zwg

    zwg Regular Member

    συμφωνώ αλλά με τις λίγες πράξεις που έχω κάνει αρέστηκα περισσότερο γιατί και πράγματα τα οποία δεν μου άρεσαν τόσο μου άρεσαν και αφού τα δοκίμασα ήθελα (και θέλω ξανά) άρα προχορώ και πιστεύω οτί όσα λέω 100% τα ενωώ και θέλω να τα κάνω και από κοντά!
     
  2. Puma

    Puma Regular Member

    Ισχύει γενικότερα αυτό που λες... κάποια πράματα μπορεί αρχικά σαν ιδέα να μη μας αρέσουν αλλά μετά από κάποιο διάστημα (είτε γίνουν πράξη με κάποιο τρόπο είτε τα σκεφτούμε διαφορετικά) να μας αρέσουν. Θυμάμαι ένα post της Mirella που έγραφε για έναν ο οποίος δήλωνε σκλάβος αλλά δεν ήθελε μαστιγώματα, πόνο και ένα σωρό άλλα   Οπότε ίσως θεωρείται ότι δύσκολα ένας άπειρος έχει κατασταλάξει σε αυτό που είναι επειδή δεν έχει ζήσει ιδιαίτερες εώς καθόλου εμπειρίες (δε το λέω για σένα αλλά γενικότερα, εσύ άλλωστε δείχνεις σίγουρος γι' αυτά που θες να ζήσεις   ). Αλλά πάλι όπως είπαμε σε προηγούμενο post, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς... να υπάρξει η πρώτη φορά...
     
  3. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: fake slaves

    Εδω μεσα που εχεις βρεθει τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Κρυψε την ηλικια απο το προφιλ σου, και σταματα να τη διατυμπανιζεις. Μετα ασε τα γραπτα σου να μας πουν ποσο χρονων εισαι. Οταν θα μιλησεις με καποια θα τεθει μοιραια και το θεμα της ηλικιας. Αν την αφησεις με το στομα ανοιχτο, τοτε μπραβο σου!
     
  4. zwg

    zwg Regular Member

    είμαι Τόσο ΜΑ τόσο άτυχος που πιστεύω οτί όταν θα μεγαλώσω όλες θα ψάχνουν για καποιον μικρό να τον εκπαδεύσουν και να είναι όπως ακριβώς ψάχνουν κάπιον
     
  5. zinnia

    zinnia Contributor

    Αν ξεκινας με τοσο κακη εικονα για σενα.. (ειμαι ατυχος-δεν με θελουν κλπ) οδηγείσε με μαθηματικη ακριβεια σ αυτο το οποιο απευχεσαι. Να μη βρεις ποτέ αυτο που τοσο μεσα σου ποθεις.


    ΥΓ. Ελεος...20 χρονων εισαι.. ζησε , γελα, κλαψε, τι εμμονη ειναι αυτη να βρεις Αφεντρα σωνει και καλα, εδω και τωρα; Κανεις σαν το μικρο παιδακι που θελει σοκολατα αλλα την θελει ΤΩΡΑ. κι αν δεν του ικανοποιησουν το θελω του, μουτρωνει, γκρινιαζει κλπ.. Θα βρεις αυτο που ψαχνεις οταν παψει να ειναι μεσα σου τοσο ψυχαναγκαστικο.
     
  6. leatherlover

    leatherlover New Member

    Μου 'φαγαν το μπιφτεκι μου!!!!
    το θυμασαι αυτο το ανεκδοτο?
     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    Απάντηση: fake slaves

    μικρε χωρις να θελω να το παιξω πολυξερος και χωρις ιχνος ειρωνιας προσεχε μονο μην πεσεις σε καμμια και σου γαμ... την ψυχολογια γιατι πολυ καψερο σε βλεπω!οπως ειπε και η zinnia με μια λεξη ακολουθα μια φυσικη ροη και θα σου ερθει αυτο που θελεις απο μονο του!(γαμωτο οταν ειναι καινουργια η μηχανη πως γκαζωνει χεχεχε)
     
  8. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: fake slaves

    ...Αλλά θα το πάρω πίσω!!!  
     
  9. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Re: fake slaves


    και θα τους εκδικηθεί!! 
     
  10. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: fake slaves

    Το μπιφτέκι; 
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δεν διαβασα ολα τα ποστ (δεν ειχε και πολυ νοημα αφου ξεφυγε λιγακι απο το θεμα) ...
    κανεις λοιπον δεν φαινεται να σκεφτηκε το προφανες : μπορει απλα να ΜΗΝ γουσταρει ο/η σκλαβος/α ...
    ... συχνα τσακωνω το εαυτο μου παγιδευμενο αναμεσα στα αλωθι των λαθος ανθρωπων , των κακων συγκυριων , της τυχης που δεν εκατσε κτλ ... ελπιζω οι λιγες μου στιγμες αναλαμπης με αυτοκριτικη και χαληναγωγηση του υπερεγω να γινουν μια βαση προσσεγγισης , ΟΧΙ αμεσα ανθρωπων , αλλων εκεινων των αξιων/χαρακτηριστικων που ζητω απο τον συντροφο μου ...
    ας ασχοληθουμε με το τι δεν κανουμε εμεις οι ιδιοι καλα και επειτα θα φανει το λαθος ...
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: fake slaves

    Ασφαλως!
    Σκεψου ενα κοκκαλακι που αναμιχθηκε με τον κιμα!
    Και εκει που τρως αμεριμνα να σου πεταχτουν τα ματια εξω, η να αναφωνησεις με απελπισια :"μολις καταπια τον μισο τραπεζιτη μου"!