Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρελάσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 27 Οκτωβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Δεν ξέρω σε τι πιστεύεις οτι χρησιμεύει να απευθύνεις (μάλλον, να παπαγαλίζεις) χαρακτηρισμούς του τύπου "ψευτοκουλτουριαρέοι της πούτσας" για ανθρώπους που τολμούν να ρωτήσουν "γιατί" σχετικά με πράγματα που τους υπαγορεύονται.

    Η Ελλάδα είναι η ιστορία της (και αναπόφευκτα η θρησκεία της στο βαθμό που έχει διαδραματίσει ρόλο σε ιστορικά γεγονότα). Δεν είναι η διατροφή μας (αν και μια εθνικού επιπέδου στρατηγική κατά της παιδικής παχυσαρκίας πιθανότατα θα μας χρησίμευε).

    Η Ελλάδα (όπως και κάθε χώρα) επίσης ορίζεται σε κάθε χρονικό σημείο από την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική πραγματικότητα, από το μορφωτικό επίπεδο των πολιτών, τη στάση μας απέναντι στους ηλικιωμένους, τους ξένους, τα ζώα και το περιβάλλον, την ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα και τα επίπεδα της διαφάνειας (ή της διαφθοράς) στο δημόσιο και πολιτικό βίο.

    Με τη φράση σου "Ελλάδα είναι η μαγκιά μας" δεν καταλαβαίνω ακριβώς τί εννοείς. Στο δικό μου το μυαλό, μια "μάγκικη" χώρα είναι αυτή που καταπολεμά την κοινωνική ανισότητα, το ρατσισμό, τη διαφθορά, την πολιτικοποίηση της δικαιοσύνης, και ταυτόχρονα λειτουργεί ώστε να υπάρχει ισχυρή οικονομία, ειρήνη και σταθερότητα. Μάγκικη χώρα είναι αυτή που έχει καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα από της Ελλάδος, καλύτερη αντιμετώπιση των ηλικιωμένων από αυτόν της Ελλάδος, καλύτερο Εθνικό Σύστημα Υγείας από αυτό της Ελλάδος, ειλικρινέστερες προσεγγίσεις στις προεκλογικές περιόδους απο αυτές της Ελλάδος. Μάγκικη χώρα είναι αυτή που προστατεύει τον φυσικό της πλούτο καλύτερα απο τον τρόπο με τον οποίο τον κάνει η Ελλάδα, αυτή που εκτελεί δημόσια έργα με τρόπο πιο διάφανο από αυτόν με τον οποίο γίνονται στην Ελλάδα, αυτή που έχει λιγότερη φτώχεια από την Ελλάδα, αυτή που είναι πιο φιλόξενη για τους νόμιμους μετανάστες απ'ότι είναι η Ελλάδα, αυτή που οι δρόμοι της ζέχνουν από τα σκουπίδια λιγότερο από αυτούς της Ελλάδας, αυτή που επιτρέπει στους πολίτες της να επιλέξουν ελεύθερα το θρήσκευμα και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις με τρόπο πιο φιλελεύθερο από αυτόν με τον οποίο το κάνει η Ελλάδα. Μάγκικη χώρα με μάγκες πολίτες είναι αυτή στην οποία δεν απαξιώνεται η διαφορετικότητα των απόψεων με χρήση φράσεων όπως "κουλτουριάρηδες της πούτσας".

    Αν έχεις κάποια στιγμή χρόνο και όρεξη, θα χαιρόμουν να μου εξηγήσεις πώς οι μαθητικές παρελάσεις μας κάνουν πιο μάγκες σαν λαό και σαν έθνος, είτε μέσα από αυτό το φόρουμ, είτε με ιδιωτικό μήνυμα.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  2. fractal

    fractal Regular Member

    εγώ πηγαίνω σε κάθε παρελαση και φαντασιώνομαι ότι ξαπλώνω μπροστά στους επίσημους και περνάνε από πάνω μου τα διμετρα ρωσάκια με τα μινι και με πατάνε με τα τακούνια τους .
    όσο αφορά για το φρόνημα υπηρέτησα αεροπορία και καθάρισα αρκετές πατάτες.
    αν μας επιτεθούν εχθροί θα τρέξω στην πρώτη κουζίνα που θα βρω και αρχίσω να καθαρίζω πατάτες σαν τρελλος.
     
  3. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Ειδατε που καταντησε το φρονημα? Φαινεται να τα καταφερε η ψευτοκουλτουρα και το νεοελληνικο κρατιδιο
     
  4. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Eγώ Ταχείας Περιπόλου Καταδιωκτικό (ΤΠΚ) ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ, ειδικότης Τεχνίτης Πυροβόλων κατηγορίας Β'. Κατα τη θητεία μου ο αξιοθαύμαστος στρατιωτικός μηχανισμός της πατρίδος μου με εκπαίδευσε βάζοντας με να πλύνω 34,000 μαχαιροπήρουνα (συμπεριλαμβάνονται τα κουτάλια), 20,000 πιάτα, 16,000 ποτήρια (και κούπες), 1,000 ταψιά, 964 κατσαρόλες, 180 χύτρες μεγάλες (για σούπα για όλο το πλήρωμα). Σφουγγάρισα έδαφος συνολικής έκτασης 29,600 τετραγωνικά χιλιόμετρα (λίγο μικρότερο από το Βέλγιο.)
     
  5. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Αρα να καταργηθει ο στρατος ε?

    Ανακοινωση:
    Οποια παιδακια θεωρουν πως πιανεται η μεσουλα τους οταν σφουγγαριζουν, σε οποια παιδακια χαλει το μανικιουρ οταν πλενουν πιατα και ποτηρια, ο Ελληνικος Στρατος θα φροντιζει απο εδω και στο εξης να τους παρεχει ιδιωτικη καμαριερα, υπηρετρια, πλυστρα, εναν αραπη να τους κανει αερα και εναν ιδιωτικο ταχυδρομο να τους στειλει το απολυτηριο στο σπιτι.
     
    Last edited: 27 Οκτωβρίου 2007
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    πολυ ευκολα κι αβασανιστα βγαζετε συμπερασματα περι καταντιας του φρονηματος, επειδη ενας βρεθηκε να γραψει μια παπαριά-φαντασιωση σε ενα φορουμ που μιλαει για bdsm!!!

    Ειναι απαραδεκτο κατ εμε, να συζηταμε τετοια θεματα, εχοντας καποιοι λυμενο το ζωναρι σε ευκολα συμπερασματα περι του τι ειναι η δεν ειναι ο καθενας μας επειδη "τολμησε" να εκφρασει μεσα απο ερωτηση την αντιθεση του στις παρελασεις και τις λοιπες γιορτες για αρτο και θεαμα.
     
  7. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Δεν περιμενα το φορουμ για να βγαλω τα συμπερασματα μου πανω σε αυτο το θεμα. Αφουγκραζομαι την Ελληνικη κοινωνια
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

    φιλοι ας το δουμε καθαρα...παρελαση και σταση προσοχης γλωσσα του σωματος ακαμπτη χερια κολλημενα εξω το στηθος ψηλα το κεφαλι αβολη σταση αφυσικη.....τσαμικος ανοιχτα χερια χαμογελο ανοιγμα ψυχης.δειτε τις εικονες και σκεφθητε γιατι δεν αλλαζουν τις παρελασεις με τσαμικα...γιατι η χαρα σε κανει λιγοτερο πειθαρχημενο....και πολλοι δεν σε θελουν ετσι αλλα ακαμπτο
     
  9. zinnia

    zinnia Contributor

    και αφουγκραζοντας την αισθανεστε πως το φρονημα κινδυνευει απο την ψευτοκουλτουρα και το νεοελληνικο κρατιδιο? Αν ειναι οπως τα λετε, αναρωτιεμαι σοβαρα τι σοι δυναμη πια εχει αυτη η κουλτουρα του πουτσου(σικ) ωστε να ειναι ικανη να ατονησει το φρονημα ενος λαου....
     
  10. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Ενα μονο θα σου πω για να καταλαβεις τι δυναμη εχει η κουλτουρα και η προπαγανδα. Ο πιο μορφωμενος λαος στην Ευρωπη τον 18ο και 19ο αιωνα αλλα και αρχες του 20ου ηταν ο Γερμανικος. Κι ομως με ενα μονο μεσο (το ραδιοφωνο), ο Γκαιμπελς απο εναν τοσο μορφωμενο λαο τον μετετρεψε σε ορδες κτηνωδων ναζιστων. Σημερα με τοσα καναλια, εφημεριδες, ιντερνετ κλπ, βγαλε εσυ τα συμπερασματα σου για την δυναμη που εχει η προπαγανδα της κουλτουρας και του ψευτοπροοδευτισμου
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    Αυτο παλι μου θυμιζει μια τεραστια αραχνη που μας εχει πιασει στα διχτυα της και παει να μας καταπιει. Σαν την αραχνη της κα γκε μπε που ακουγα στο ραδιοφωνο πριν καταλαβω καν τι ηταν αυτη και τρομαζα .. εμενα παντως πολυ μου αρεσαν τοτε οι ιστοριουλες αυτες και δεν καταλαβαινα καθολου τον παππου μου που φωναζε : "κλειστε το επιτελους" και μουτζωνε το ραδιοφωνο !!!!
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    οραματιζομαι μια κοινωνια οπου ο καθενας θα μπορει να εκφρασει διχως καμια δυσκολια τα αισθηματα και συναισθηματα του ....
    οραματιζομαι ανθρωπους που θα αγαπουν με παθος τα ιδανικα τους διχως να προσυλητιζουν και να πειθουν τους αλλους ...
    οραματιζομαι μια πολη οπου καθε δρομος θα εχει το ονομα "Δημοκρατια" , οπου το δικαιωμα να βαδισει τον δρομο αυτον ο καθε κατοικος της , θα ειναι ισχυροτερο απο την επιθυμια των πολλων που για οποιοδηποτε λογο εμποδιζουν τον εναν να περπατησει ..
    θες παρελαση ? .... στο Ολυμπιακο σταδιο... Θες πορεια κατα της ατιμης μοιρας ? .. στο Ολυμπιακο σταδιο ... θες παρελαση athens pride ? ... στο Ολυμπιακο σταδιο ....
    θα σε πεισω ή θα με πεισεις για τις αποψεις σου ? .. οχι βεβαια ... ας κρατησει ο καθενας τα ιδανικα του και ας τα χαρει κατα τροπο που δεν θα ενοχλησει τον δημοσιο χωρο ..

    Προσωπικα θεωρω την παρελαση ενοχλητικη και για την αισθητικη μου και για την ιδεολογια μου και για την νοημοσυνη μου αλλα και για τα αισθηματα μου απεναντι στην ιστορια και αυτους που την εγραψαν ...
     
Thread Status:
Not open for further replies.