Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρελάσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 27 Οκτωβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Η αραχνη ειναι ευγενες ζωϋφιο...τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απ'οσο φανταζεσαι
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Docheart, οι παρελασεις που γινονται στη χωρα μας εχουν το νοημα αποδοσης τιμης σ'αυτους που πεθαναν για την ελευθερια της πατριδας μας..μην αναφερεις τα ατυχη παραδειγματα άλλων χωρων..δεν με ενδιαφερουν..δεν με απασχολουν..απλα ειναι άλλες χωρες, αλλες καταστασεις..και δεν με προκαλεις..αν εχεις κανενα σοβαρο επιχειρημα πες το..τοτε ισως με προκαλεσεις..

    ΥΓ.για τους απρεπεις χαρακτηρισμους μου (κουλτουριαρηδες της π...) ζητω συγγνωμη...
     
  3. Mr Giannis

    Mr Giannis Regular Member

    Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

    πειθαρχημένοι οι σημερινοί νέοι αποδίδουν τιμή σε όσους πριν από αυτούς πολέμησαν για ελευθερία -προσέξτε:ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι για αυξήσεις μισθών, βόλεμα στο δημόσιο, καθεστωτική αλλαγή. Γιατί κάθε λαός έχει το δικαίωμα να εφαρμόσει το καθεστώς που του χρησιμεύει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
    Δεν είναι καθόλου ευχάριστο το θέαμα ΄μπουτάκια έξω" και΄"βάδισμα μεθυσμένου σκύλου" αλλά αυτά τα παιδιά τιμούν τους παπούδες τους που τσάκισαν τους εισβολείς και μπένουν στο ρουθούνι των αληθινών δοσίλογων που τότε τόπεζαν ειρηνιστές όπως και τώρα.
    Κανείς δεν θέλει τον πόλεμο. Προτιμότερος όμως ο θάνατος του αγωνιστή για την ελευθερία από την παροδική ζωή του δίποδου σκλάβου.
     
  4. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

    Συμφωνω και συμπληρωνω:
    Υπαρχουν δυο τροποι για να εχεις ειρηνη. Οταν σηκωνει το χερι του ο αλλος να σκυβεις το κεφαλι και οταν σηκωνει το χερι του ο αλλος να σηκωνεις κι εσυ το δικο σου.
     
  5. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    H εσωστρέφεια είναι κακό πράγμα, και η παγκόσμια ιστορία έχει να μας διδάξει όσα η δική μας και πολλά περισσότερα.

    Θα αποτελούσε μεγαλύτερη τιμή σε αυτούς που πέθαναν για την ελευθερία μας αν γινόμασταν ελεύεροι.

    Και, by the way, καληνύχτα σας.
     
    Last edited: 27 Οκτωβρίου 2007
  6. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

    Θα ηθελα πολυ να επιχειρηματολογησω, αλλα ο DocHeart με εχει καλυψει απολυτα. Δεν εχω να προσθεσω τιποτε πανω σε αυτα που εγραψε.

     
     
  7. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Mεγάλε, αν η Ελλάδα έχει στρατό, εγώ έχω ιδιωτικό γραφείο στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης στο οποίο κάθε μέρα παρελαύνουν τα top-10 μωρά από τα καλύτερα στριπτιζάδικα της Αθήνας.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  8. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Αυτο λεω κι εγω, δεν εχει στρατο οπως θα τον ηθελες εσυ και πολλοι αλλοι. Γι'αυτο εκανα και τις προτασεις μου μηπως και περνατε καλυτερα.
     
  9. fractal

    fractal Regular Member


    Δεν ήταν "παπαριά-φαντασίωση" όπως την χαρακτηρίζεις αλλά δήλωση με πολιτικό περιεχόμενο ακριβώς σε ένα site που μιλαει για bdsm.
    όσο αφορά για το φρόνημα όταν πέθαινε ο πατέρας μου από καρκίνο στην Αθήνα εγώ ήμουν σε ένα κωλοχώρι και φυσικά καθάριζα πατάτες την ώρα που η φίλη μου που κάνει υψηλές τοποθετήσεις για "φρόνημα" δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει αυτό.
    Α και παρεπιπτόντως η αδερφή μου πίαστηκε σαν "προστάτης" στα πλαίσια του νόμου περί ισότητας και εγώ είχα την χαρά και την ευτυχία να συνεχίσω να υπηρετώ την πατρίδα καθαρίζοντας πατάτες για άλλους έντεκα μήνες γιατί ο πατέρας μου δεν είχε την ευγένεια να πεθάνει νωρίς και όχι μέρες πριν τελειώσω και ξενερώσω εντελώς.
    όσο αφορά τις υπερπατριωτικές κορώνες του φίλου μου θυμάμαι ένα ποίημα του Μπρεχτ που αναρωτιόταν αν ο Καίσαρας θα τα κατάφερνε αν δεν είχε μαζί του ένα μάγειρα ή κάπως έτσι.
     
  10. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Συμφωνω κι εγω πως οι γυναικες δεν δικαιουνται να ομιλουν αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι θες? Να μην πας φανταρος? Ποιες ειναι οι υπερπατριωτικες κορωνες?
     
    Last edited: 27 Οκτωβρίου 2007
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

    Oλα τα λεφτα..        
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

    Μοιρασμενα κ με αυτο...          

    πανι με πανι μ αφησατε..


    Ευκαιρίας δοθείσης.. να πω κ εγω (αν κ δεν δικαιουμαι) την αποψη μου.. Με 2 μερες τον χρονο δεν νομιζω ότι γινετε κανένα μεγαλο κακο που να μας θυμιζει τις χιτλερικες ή όποιες αλλες συναφείς παρελάσεις..
    Το μεγαλο κακο συμβαινει καθημερινα στα σχολεία με την ιστορια που δεν διδάσκονται, ή διδάσκονται τους ξεριζωμους ως συνωστισμούς λόγω σεζον κ τουρισμου στα αντίστοιχα λιμάνια..
     
Thread Status:
Not open for further replies.