Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φανταστική ιστορία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος frendy, στις 27 Ιουλίου 2007.

  1. _xrisi_vroxi_

    _xrisi_vroxi_ New Member

    Ειναι μια πολυ καλη ιστορια αλλα πολυ μεγαλη στο να την γραφεις  
     
  2. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Φανταστική ιστορία

    47ο μέρος

    «Γονάτισε και βάλε τον πούτσο σου επάνω στον βράχο», του είπε. Ο Βίκτωρας χωρίς να φέρει την παραμικρή αντίρρηση αν και γνώριζε πως αυτό που θα ακολουθούσε ίσως να του στοίχιζε ακριβά, ακολούθησε την εντολή της ΑΦΕΝΤΡΑΣ του. Άλλωστε, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να την χάσει για δεύτερη και ίσως, τελειωτική φορά. Η Αφροδίτη άναψε και πάλι ένα τσιγάρο, αλλά αυτή την φορά δεν βιάζονταν να το τελειώσει…

    Ο Βίκτωρας έβαλε τον πούτσο του πάνω στον βράχο. «Βάλε τα χέρια σου πίσω από την πλάτη σου», είπε η ΑΦΕΝΤΡΑ και μόλις ο Βίκτωρας υπάκουσε άρχισε να του πατά τον πούτσο με την μπότα της. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Το τρίψιμο του πούτσου του πάνω στον βράχο τον έκανε να ματώσει. Και τι με αυτό. Η Αφροδίτη απολάμβανε το τσιγάρο της ενώ ταυτόχρονα πατούσε και τον πούτσο του ΣΚΛΑΒΟΥ της. Τίποτα. Ο πούτσος του Βίκτωρα δεν έλεγε με τίποτα να σηκωθεί. Το κρύο και ο πόνος ήταν η αιτία του να μην καυλώνει με τίποτα. Φανερά εκνευρισμένη η Αφροδίτη τον άρπαξε και πιέζοντας τον έβγαλε τον πουτσοκέφαλο έξω. Τον ακούμπησε πάνω στον βράχο και άρχισε να τον πατάει με το τακούνι της μπότας της.

    Ήταν φανερά εκνευρισμένη και το έδειχνε με τον δικό της σκληρό τρόπο. Ο Βίκτωρας είχε δακρύσει από τον πόνο αλλά στεκόνταν ακίνητος. Δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σταματήσει το μαρτύριο του. Εκείνη την στιγμή δεν σκέφτονταν τίποτα ούτε το κρύο, ούτε τον πόνο ούτε τα αίματα που είχαν λούσει τον πούτσο του. Ήθελε να φανεί δυνατός. Ήθελε να δείξει στην ΑΦΕΝΤΡΑ του πως θα υπέφερε τα πάντα αρκούσε αυτή να μείνει κοντά του για πάντα. Το τέλος ήθελε την Αφροδίτη, αφού κουράστηκε να του πατάει τον πούτσο με τα τακούνια της, να σβήνει το τσιγάρο της πάνω στον πούτσο του.

    Είχε σχεδόν βραδιάσει αλλά η ΑΦΕΝΤΡΑ δεν φαίνονταν διατεθειμένη να σταματήσει. «Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ αν δεν χύσεις. Αλλά επειδή άρχισα να κρυώνω θα πάμε στο αυτοκίνητο. Πάρε τα ρούχα σου και ακολούθησε με», του είπε. Ο Βίκτωρας με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, πήρε τα ρούχα και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο. Η Αφροδίτη είχε ήδη καθίσει στο κάθισμα του οδηγού και είχε βάλει μπρος στο αυτοκίνητο για να ανάψει τον κλιματισμό. Άνοιξε το παράθυρο. «Στήσου μπροστά στο αμάξι και μαλακίσου. Φρόντισε να χύσεις γρήγορα γιατί σε βλέπω να γίνεσαι παγάκι εδώ έξω». Ο Βίκτωρας στάθηκε μπροστά στο αμάξι. Η Αφροδίτη άναψε τα φώτα για να βλέπει καλύτερα και ο ΣΚΛΑΒΟΣ της άρχισε να τον παίζει. Μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να χύσει. Η ΑΦΕΝΤΡΑ άρχισε να πατά την κόρνα από το αμάξι και στη συνέχεια αποβιβάστηκε και πλησίασε τον Βίκτωρα. «Γονάτισε και γλύψε όλα τα χύσια από το έδαφος», του είπε και ο ΣΚΛΑΒΟΣ άρχισε να γλύφει ενώ ταυτόχρονα η ΑΦΕΝΤΡΑ του πατούσε το κεφάλι. «Αρκετά. Ντύσου και μπες στο αυτοκίνητο να φύγουμε», του είπε.

    …συνεχίζεται.
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Είναι λίγο σκληρό, αλλά, σαν φανταστική ιστορία, δεν είναι άσχημη. Και, τέλος πάντων, ας μην το γενικεύουμε. Δηλαδή, ένα μυθιστόρημα μας μιλά για αυτό που θέλει όλο το κοινωνικό σύνολο; Αν όχι τότε γιατί η ιστορία του frendy να είναι αυτή που εστερνιζόμαστε όλοι; Πάντως, δεν μπορούμε να αρνηθούμε τη φαντασίωσή του. Ας ηρεμήσουμε για να το... απολαύσουμε.
     
  4. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Φανταστική ιστορία

    48ο μέρος

    Ο Βίκτωρας μετά από πολλές προσπάθειες γιατί με το που ακουμπούσε τον πούτσο του πέθαινε από τον πόνο, κατάφερε να ντυθεί και να μπει στο αυτοκίνητο. Έβαλε μπροστά και πήρε τον δρόμο για το σπίτι. Μετά από περίπου 15 λεπτά πάρκαρε στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Άνοιξε την πόρτα στην Αφροδίτη και κατευθύνθηκαν στο διαμέρισμα. Η ώρα είχε πάει 8:00 το βράδυ και αισθάνονταν εξαντλημένος ενώ πονούσε φοβερά, ένας πόνος που όμως δεν τον είχε κάνει να ξεχάσει και την πείνα που είχε. Άλλωστε είχε να βάλει κάτι στο στόμα του από την …προηγούμενη χρονιά.

    Η ΑΦΕΝΤΡΑ κατευθύνθηκε στον καναπέ και κάθισε. «Σήμερα με κούρασες πάρα πολύ. Είμαι πτώμα αλλά θα προσπαθήσω να ασχοληθώ λίγο ακόμη μαζί σου, πριν πάω για ύπνο», του είπε. Ο Βίκτωρας γονάτισε μπροστά της ελπίζοντας πως αυτή την φορά δεν θα είναι τόσο σκληρή απεναντί του, αλλά συνάμα ήταν και αποφασισμένος να ανταπεξέλθει πλήρως σε ότι του πει η ΑΦΕΝΤΡΑ του μήπως και του επιτρέψει να τσιμπήσει κάτι και να περιποιηθεί τον πούτσο του ο οποίος τον πονούσε φρικτά.

    «Πονάς;», τον ρώτησε για να κουνήσει με την σειρά του καταφατικά το κεφάλι. «Πολύ καλά. Γδύσου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό», του είπε και πάλι η Αφροδίτη. Ο Βίκτωρας εβγαλε τα ρούχα του και είδε πως ο πούτσος του ήταν κατακόκκινος από το αίμα. «Πήγαινε στο μπάνιο και φέρε οινόπνευμα και βαμβάκι. Δεν θέλουμε να πάθεις καμία μόλυνση», του είπε η ΑΦΕΝΤΡΑ. Ο ΣΚΛΑΒΟΣ πήγε γονατιστός μέχρι το μπάνιο και έφερε τα πράγματα που του ζήτησε η Αφροδίτη.

    «Πολύ ωραία», του είπε και πήρε το βαμβάκι με το οινόπνευμα. Έπιασε απαλά τον πούτσο του Βίκτωρα με τα δερμάτινα γάντια της και άρχισε να τον …περιποιείται με το βαμβάκι και το οινόπνευμα. Ο ΣΚΛΑΒΟΣ έσφιξε τα δόντια για να μην φωνάξει από το τσούξιμο που δημιουργούσε το οινόπνευμα στον πούτσο του και δάκρυα πλυμμήρισαν τα μάτια του. «Μην κάνεις σαν μικρό παιδί. Δεν είναι τίποτα. Αυριο θα είσαι μία χαρά», του είπε η Αφροδίτη και σηκώθηκε από τον καναπέ. «Συνέχισε μόνος σου την περιποίηση. Εγώ πάω να κάνω ένα μπάνιο. Ελπίζω να επιζήσεις. Θα σε φωνάξω μόλις σε χρειαστώ.

    …συνεχίζεται.
     
  5. month

    month Regular Member

    Πολύ αδιαφορία απο πλευρά της αφέντρας. Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν της αξίζει.
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    ..το οινοπνευμα φιλε απαγορευεται δια ροπαλου ακομα και σε υγιες πεος, ειδικα στη βαλανο που του την ειχε κανει κιμα..οχι μονο δεν κανει καλο αλλα καταστρεφει κιολας...αυτα να πεις στην Αφροδιτη...
     
  7. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: Φανταστική ιστορία

    Είπαμε φανταστική ιστορία.

    υ.γ. υπομονή θα φανεί ο superman να τον πάει νοσοκομείο
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Φανταστική ιστορία

    η superwoman θα εννοεις  
     
  9. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Φανταστική ιστορία

    Εντάξει ρε παιδιά μην ...βαράτε. Α Maley η Αφροδίτη μου ζήτησε να σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές σου. Την επόμενη φορά θα του βάλει Betadine... ΟΚ? 
     
  10. Maley

    Maley Contributor

    ετσι μπραβο..γραψε ενα σκηνικο με τον Βικτωρα να της δινει ενα χαστουκι λεγοντας..παρτα μαλακω Αφρουλα..
     
  11. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Φανταστική ιστορία

    Που ξέρεις. Η ιστορία ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ είναι. Ολα είναι πιθανά να γίνουν...
     
  12. Maley

    Maley Contributor

    οκ frendy μου..