Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slaughtering απο γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος masada, στις 24 Μαϊου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Γιατί κάποιος να τρώει παραπάνω από όσο χρειάζεται; Μήπως αυτό δεν συντελεί σε μη απαραίτητο έγκλημα;

    Γιατί κάποιος να προτιμά το μικρό αρνί για πιο τρυφερή σάρκα, για να ικανοποιήσει την ηδονή της γεύσης του;

    Γιατί κάποιος να επιλέγει τα δερμάτινα ρούχα;

    Τα καλλυντικά που πρώτα έχουν δοκιμασθεί σε ζώα;

    Πρέπει να συνεχίσω;

    Πόσα ζώα ή φυτά δεν θανατώνονται όχι για την επιβίωση του ανθρώπου αλλά για την ικανοποίηση της ηδονής του;

    Πόσα από τα έπιπλα σας είναι από ακριβό ξύλο; Για να ικανοποιείται την αισθητική σας;

    Ναι φωνάζετε για τα ζώα, αλλά για τα φυτά; Αυτά δεν έχουν ζωή; Και δεν μιλώ πάλι για αυτά που χρειάζονται απλώς για την επιβίωση.

    Πόσα κομμένα λουλούδια δεν στολίζουν τα βάζα σας; Η μήπως αυτά δεν έχουν ψυχή;

    Φοράτε παρωπίδες ή μήπως ιδέα μου είναι; Για εμένα έγκλημα είναι οτιδήποτε γίνεται σε μεγάλο βαθμό και αλόγιστα.
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Τα σχόλια που παραθέτεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αντεπιχειρήματα αν είχα διαταθεί ότι σεξουαλικός σαδισμός και σαδισμός ως φιλοσοφική θεώρηση είναι ένα και το αυτό, ομοίως αν είχα διαταθεί ότι είμαι σαδίστρια εκ πεποιθήσεως και όχι εξ ανάγκης. Εν προκειμένω δεν εξυπηρετούν.

    Θα έλεγα ότι αναφορικά με την αίσθηση του πόνου δίνουν παρόμοιο feedback. Η διαφοροποίηση έγκειται στο ότι αφενός δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο, επομένως δεν φοβούνται και αφετέρου δεν μιλούν, επομένως δεν παρακαλούν να συνεχίσεις. Από εμένα γλυτώνουν λόγω βλακείας δηλαδή.

    Εδώ συμφωνούμε. Ο Goebbels θα με λάτρευε.  
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=111695&postcount=29
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor


    Τα κίνητρα λοιπόν δεν έχουν καμία σημασία;
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    και αν η γιαγια μου ειχε καρουλια, θα ηταν πατινι..

    Αφου το κάνουν όλοι γιατι όχι κ εσεις, σωστη προσέγγιση ελεύθερα λοιπόν.. σκοτώστε κ σφάξτε..

    με κούρασε αυτο το θριντ, δεν συμμετέχω άλλο.
     
  5. female

    female Contributor




    Αγαπητή Syrah

    γράφω χωρίς εμπάθεια για κανέναν, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται περίεργο. Δεν σε γνωρίζω, και ακόμα κι αν διαφωνώ με τις απόψεις σου και τις στάσεις σου είμαι της απόλυτης πεποίθησης οτι ο καθένας δικαιούται τις δικές του επιλογές, όσο αντίθετες και να είναι από τις δικές μου. Το να είμαι σε αυτόν το διαδικτυακό χώρο, όντας βανίλλα, πηγάζει ακριβώς απ' αυτό. Δεν σε κατακρίνω για τις τάσεις σου, για τις φαντασιώσεις σου, για τη στάση σου, για τις απόψεις σου.



    Σου εξήγησα σε προηγούμενο ποστ τους λόγους που πιστεύω ακράδαντα πως δεν δικαιούσαι να αφαιρείς τη ζωή ενός ζώου εκτός για συγκεκριμένους λόγους και συγκεκριμένες προθέσεις, και οτι η πράξη σου λόγω των κινήτρων σου δεν συνάδει ούτε με το νόμο της Φύσης ούτε τον ανθρώπινο, νομικό ή ηθικό. Ναι, καταδικάζω την πράξη σου αυτή καθεαυτή -- βασικά και κύρια λόγω των κινήτρων σου, μια δεν γνωρίζω καν πως έκανες την πράξη. (Ακόμα και στα σφαγεία, δεν πιάνουν ένα μαχαίρι και βουρ, αλλά υπάρχουν κανόνες για το πως σφάζεις ένα ζώο.)



    Κατά δεύτερον, παρέθεσα τα γραπτά συμφορουμιτών που εκτιμώ πως διαθέτουν την ανάλογη σοβαρότητα, πείρα και γνώσεις ως απάντηση στο επιχείρημά σου πως και εγώ, ως αδαής και μη γνώστης του σαδισμού σε καμία του εκδοχή δεν «μπορούσα» να καταλάβω τη στάση σου. Τα κείμενα που παρέθεσα, εκτός των άλλων, οριοθετούν το σαδισμό ως ψυχοπαθολογία.


    Και ως απάντηση στα επιχειρήματα του Ηλία, πιστεύω ακράδαντα πως δεν μπορούμε στο όνομα του σαδισμού να κάνουμε τα πάντα. Ο σαδισμός μπορεί να είναι ανάγκη, φιλοσοφική στάση, στάση ζωής, καύλας, αλλά ΔΕΝ πρέπει να είναι θρησκεία -- κάποτε εις το όνομα του Πατρός συντελέστηκαν τεράστια εγκλήματα, εις το όνομα του κράτους, του έθνους, του "δικαίου" και πολλών άλλων ιδεολογημάτων συντελέσθηκαν και συντελούνται μέχρι και μαζικές εκκαθαρίσεις.

    Στο όνομα της σαδιστικής "ελευθερίας" λοιπόν επιτρέπονται τα πάντα, επειδή ... είναι εσωτερική σαδιστική ενόρμηση;




    Πιστεύω, αγαπητή Syrah πως η ανικανότητά σου να ελέγξεις με επιτυχία, να αυτοπειθαρχήσεις τις σαδιστικές σου τάσεις, (τις οποίες δεν κατακρίνω ούτε καταδικάζω αλλά κατανοώ παρά το γεγονός οτι δεν τις νοιώθω) είναι δυνάμει έτοιμες να αποβούν μοιραία καταστροφικές. Αν τις πραγμάτωσες σφάζοντας ένα ζώο, πιστεύω πως κάλλιστα μπορούν να πραγματωθούν, με το κατάλληλο ερέθισμα, και σε έναν, π.χ, δεμένο και παραδομένο σκλάβο - και χωρίς τη...συγκατάθεσή του. Μετά από μερικές σφαγές ζώων, αφαιρέσεις των ζωών τους, κι ιδίως αν αρχίσεις να το απολαμβάνεις, η απόσταση από την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής δεν είναι μακριά.


    Από τα λεγόμενά σου και τη σφαγή, φαίνεται πως η ανάγκη σου για εκτόνωση είναι ιδιαίτερα μεγάλη, κι ακόμα αν δεν στρέψεις «μαχαίρι» κατά σκλάβου, πρόσεξε μην το στρέψεις (όπως έλεγε κι ο Καββαδίας) στον εαυτό σου. Με κάθε συμπάθεια και καθόλου εμπάθεια, θα πρότεινα να προβληματιστείς περισσότερο για την πιθανή ψυχοπαθολογία σου.




     
    Last edited: 9 Νοεμβρίου 2007
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Ο λόγος για τον οποίο φρόντισα να απαντήσω στις απορίες σου αναφορικά με τη δική μου τακτική στα post Νο 151 και Νο 153 - ξεκινώντας το διάλογο μαζί σου-, είναι το γεγονός ότι θεώρησα πως χρειάστηκες και αιτήθηκες επεξήγηση/βοήθεια στην κατανόηση της έκφανσης του σαδισμού που συζητήθηκε σε αυτό το νήμα, και όχι για να καταλήξεις στα συμπεράσματα/απορίες του (εμπαθούς ή μη ύφους, καμία σημασία δεν έχει για μία γραπτή δημόσια συζήτηση) post No 156 καθώς και των επόμενών σου, ούτε για να προχωρήσεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις τη δική μου προσωπική τακτική καθώς δεν σου έχω παραχωρήσει το σχετικό δικαίωμα.

    Ως εκ των παραπάνω ούτε αυτό το σχόλιο βλέπω πως προκύπτει ως παρατήρηση ή απάντηση επί δικών μου σχολίων.

    Επαναλαμβάνω ότι πάντα με ενδιαφέρει αποκλειστικά η ανάπτυξη του θέματος του εκάστοτε νήματος.
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Συμφωνώ ως ανωτέρω με αυτά που εξέφρασε ο Ηλίας πριν.Ναι μεν υπάρχουν ανάγκες αισθητικής, μέσω καλλωπισμού ανάγκη επιβίωσης μέσω της σάρκας των ζώων όμως οι αλόγιστα μεγάλες και ολοένα αυξανόμενες ανάγκες-μίας σύγχρονης κοινωνίας καταναλωτικού οργίου-οδηγούν αργά μεν σταθερά δε στην αποδόμηση της ισορροπίας.

    Όσον αφορά το θέμα αυτό καθαυτό νομίζω πως δεν χωρούν άλλοι σχολιασμοί.Και σαδιστικές τάσεις δύναται να υπάρχουν και μαζοχιστικές,όμως τα ζώα δεν φταίνε σε τίποτα για αυτό και δεν έχουν να κάνουν με αυτό.Αφήστε τα στην ησυχία τους να επιτελούν τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor


    Ποιος αληθεια καθοριζει τα ορια της επιβιψσης;
    Γιατι ειναι χειροτερο να τρως ενα αρνακι γαλακτος απο ενα τραγο;
    Αν συμφωνουσαμε καθε Πασχα να κληρωνουμε "μονο" 100 κατσικακια και αφηναμε στην ησυχια τους τα υπολοιπα θα ειμαστε λιγοτερο εγκληματιες;
    Ο εργατης που θα χτισει το πενταστερο ξενοδοχειο διπλα στα καμμενα του Καιαφα πρεπει να παραιτηθει απ'την δουλεια του για να μην χαρακτηριστει συνεργος στο εγκλημα κατα της φυσης και του περιβαλλοντος;
    Αυτοι που καταστρεφουν την φυσικη χλωριδα για να φυτεψουν αμπελωνες με σκοπο την παραγωγη οινου ο οποιος μαλλον ως τερψιλαρυγγιος ουσια χρησιμοποειται παρα ως αγγειοπροστατευτικος παραγων, μπαινουν στο στοχαστρο;
    Οι ηδονιζομενοι κρασοκατανυκτες πρεπει να εχουν τυψεις;

    Τα ανωτερω ερωτηματα δεν ετεθησαν με ειρωνικη η απαξιωτικη των αποψεων ουδενος διαθεση.Ουτε προσπαθω να κανω τον εξυπνο.

    Απλα ,πιστευω οτι δεν εχουν κοινο σημειο εκκινησης η ηδονη που νοιωθει καποιος οταν βασανιζει η θανατωνει ενα ζωο με αυτην που αισθανεται καποιος αλλος οταν στολιζει το σαλονι του με τριανταφυλλα.
    Ουτε νομιζω οτι ο δευτερος φοραει παρωπιδες οταν μεμφεται τον πρωτο.
     
  9. anomalia

    anomalia New Member

    Για μενε ξεφευγει απο την λογικη και απο την διαστροφη και παει στην αρωστια
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Μετά ήρθε αυτό που περισσότερο την τρόμαζε: το αίσθημα του κενού. Ήταν σαν ένα θεόρατο χέρι να είχε βυθιστεί άγρια μέσα της και να της είχε βγάλει τα εντόσθια, αφήνοντάς την ένα άδειο περίλβημα από κόκκαλα και νερουλιασμένη σάρκα. Κάποτε είχε δει τη Γιαγιά Κλιβ να το κάνει αυτό σ’ ένα κοτόπουλο, να ξεκοιλιάζει το πουλί έτσι, σπρώχνοντας τη γροθιά της μέσα από τη χαλαρή τρύπα από κάτω και με ένα κοφτό στρίψιμο του καρπού να βγάζει έξω τα έντερα, άθικτα μες στο πακέτο της ιριδίζουσας μεμβράνης τους.

    Πηγή: Το σάβανο - Τζων Μπάνβιλ
     
  11. το να αφερειs ζωη και ζωου ειναι εσχιστο και πρεπει να εχει ιδια τηχη οπιοσ ιδονιζεται με αυτο
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Επειδή αφαιρεί μία ζωή ή επειδή ηδονίζεται με αυτό;