Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

2ον S/M Party στο Club The Hall

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 26 Οκτωβρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: 2ον S/M Party στο Club The Hall

    Οσοι πληρωνουν εισοδο δικαιουντε ενα ποτο της αρεσκειας τους, οσοι δεν πληρωσουν εισοδο λογο φετιχ ντυσιματος πληρωνουν μονο το ποτο τους μεσα,και ειναι και αυτοι που εχουν κλησει τραπεζι που πληρωνουν το μπουκαλι σε σπεσιαλ τιμη, προσφορα του μαγαζιου ειδικα για Ε/εμας, απο τους υπολοιπους θαμωνες.
     
  2. τι ωρα θα ειναι το παρτυ?

    εγω τι να φορεσω για να θεωηθει φετιχ ντυσιμο? μια τουαλετα στο κεφαλι 
     
    Last edited: 9 Νοεμβρίου 2007
  3. k-nos

    k-nos Regular Member

    Κράτα ενα βαζάκι ανάλυσης ούρων και δίνε το οπου κρίνεις σκόπιμο  
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: 2ον S/M Party στο Club The Hall

    Ρωτησε στην πορτα αν σερβιρουν ουρα........θα μπεις ανευ εισιτηριου  
     
  5. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Ευχαριστώ για τη πληροφόρηση masterperris
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: 2ον S/M Party στο Club The Hall

    Μπαινεις με εισοδο (εκτος και αν περασεις λογο φετιχ ντυσιμο) και δικαιουσε ενα ποτο, οσοι εχουν κλησει τραπεζι προπληρωνουν τα μπουκαλια ανα παρεα,για να μην εχουμε παλι το μπερδεμα με τις πληρωμες......και πληρωσουν λιγοι για πολλους......και καθε εξτρα ποτο το προπληρωνουμε ο καθενας το δικο του.
    Προσοχη οσοι δεν εχουν κλησει τραπεζι, μην πανε και καθησουν στα τραπεζια που εχουν κλησει αλλοι, αυτα προς ενημερωση Μ/μας.
     
  7. Enya

    Enya Regular Member

    Να περάσετε καλά.Στο επόμενο θα έρθω κι ελπόζω να σας χορέψω.!
     
  8. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Έχει 1 ώρα και που γύρισα.Πολύ καλό,με καλή μουσική και όμορφο κλίμα.Από ένα σημείο και έπειτα όταν άρχισε να χαλαρώνει ο συνωστισμός μπορούσες ακόμη και να χορέψεις!!!Επίσης τα δύο show που είδα ήταν πολύ ωραία,προετοιμασμένα με κάθε λεπτομέρεια (φαντάζομαι και αρκετές πρόβες) ενώ και ο κόσμος συμμετείχε στο όλο σκηνικό επικροτώντας την προσπάθεια.Στο δε δεύτερο show ο τυχερός-άτυχος της υπόθεσης πρέπει να πόνεσε αρκετά...  
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    Εντυπώσεις απο το 2ον S/M Party στο Club The Hall

    Εγώ πέρασα υπέροχα Ε/εσείς?  
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Για άλλη μια φορά ένα πάρτυ, έλαβε τέλος....
     
    Ήταν εντυπωσιακό το πόσοι Φ/φίλοι ήταν εκεί! Πιστεύω ότι ίσως, να ήταν και μια από τις σπάνιες φορές που είδα μαζεμένο τόσο "δικό Μ/μας" κόσμο γνωστό αλλά και άγνωστο!

    Ευχαριστώ λοιπόν, Ο/όλους τούς φίλους και τις φίλες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση Μ/μας και παρευρεθήκαν στο SM πάρτυ του ΤΗΕ HALL και που ευελπιστώ οι εντυπώσεις τους από αυτό, να ήταν θετικές!
    Ευχαριστώ στους φίλους και τις φίλες που ταξίδεψαν, κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα ή και μίλια για να έρθουν κοντά Μ/μας, τιμώντας Μ/μας με την παρουσία τους.

    Αν και πολύ θα το ήθελα, η όλη προετοιμασία και το άγχος για την επιτυχία της παρουσίας Μ/μας εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν μου επέτρεψε να καθίσω κοντά Σ/σας και γι αυτόν τον λόγο θέλω να ζητήσω συγγνώμη, μια που δεν είχα τον χρόνο για να μιλήσω με τον καθένα από Ε/εσάς ξεχωριστά και πολλούς από Ε/εσάς, δεν κατάφερα να δω η και ακόμα να χαιρετίσω. Η ψυχή Μου όμως όπως πάντα, ήταν κοντά Σ/σας!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς τους αγαπητούς Μ/μας Panacotta of Doom, την υπέροχη και παιχνιδιάρα lola, την όμορφη και σκληρή Miss Vampirela, τον μοναδικό μας jim jailor, την δυναμική και πανέμορφη Μαρκέλλα και επίσης τον γλυκύτατο dennis. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα δικά Μ/μας show-sessions, ήταν μοναδικά υπέροχα, μια που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην σκηνή και αυτό πιστεύω Μ/μας έκαναν να το νοιώσουμε Ο/όλοι, όσοι τους παρακολουθήσαμε!
    Η αγάπη τους για τον χώρο, η προσφορά και η ανιδιοτελή βοήθεια τους, ήταν το σημαντικότερο όλων. Χωρίς αυτούς το σίγουρο είναι δεν θα γινόταν τίποτε που αν και μη επαγγελματίες performers Μ/μας συγκίνησαν Ο/όλους, και κατάφεραν "παίζοντας" να Μ/μας αγγίξουν, ευαίσθητες χορδές.
    Τους αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ελπίζω και οι ίδιοι, να απήλαυσαν την εμπειρία της σκηνής και να το διασκέδασαν όσο έπρεπε και όσο τους άξιζε!

    Ολόψυχα ευχαριστώ επίσης, τους αφανείς φίλους, (ουκ ολίγους) που ο καθένας με τον δικό του τρόπο, συνέβαλαν με την πολύτιμη βοήθεια τους όλες τις μέρες της προετοιμασίας και συνεισέφεραν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το "δικό Μ/μας" πάρτυ!

    Σ/σας ευχαριστούμε για το χειροκρότημα που ζέστανε τις καρδιές Μ/μας και Μ/μας ενθάρρυνε!  
    Να ήσαστε Ο/όλοι καλά, εις το επανειδήν και σε άλλα με υγεία, πάνω απ΄όλα με πάθος και φυσικά αγάπη!!!

    Y.Γ. Konstantine, χάρηκα που ήσουν εκεί και βίωσες από πολύ κοντά τον ρυθμό Μ/μας, που μοιράστηκες το άγχος Μ/μας, μυρίζοντας ακόμη και τον ιδρώτα Μ/μας  
     
    Last edited: 12 Νοεμβρίου 2007
  11. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    ωραιο το show αλλα και φυσικα οι performers lola,dennis και ο Jim Jailor αρχηγος (και τυχερος)   και το live sex επισης μετρησε   . και ολοι οι γνωστοι που τα λεγαμε Perris hermis photographer και οι υπολοιποι, υπηρχαν και ωραιες παρουσιες και επισης τα ρουχα και τα αξεσουαρ των performers ητανε προσεγμενα .. well done
     
  12. latexduck

    latexduck Contributor

    επιτέλους βρε Κωνσταντίνε πάτησες σε meeting