Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

2ον S/M Party στο Club The Hall

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 26 Οκτωβρίου 2007.

  1. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: Εντυπώσεις απο το 2ον S/M Party στο Club The Hall

    female part
    χαιρομαι που περασατε ομορφα.ηταν ναρθω κι εγω αλλα ηρθαν οι γονεις μου μετα απο δυο χρονια.τι να κανω δυο τους εχω ολους κι ολους.περιττο να πω οτι οταν με ενημερωσε το male part ποσο καλα ηταν κοντευα να σκασω.ελπζω να υπαρξει και επομενη φορα και να καταφερω να ρθω αν και με τη γκαντεμια που με δερνει παλι κατι θα τυχει..
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Εντυπώσεις απο το 2ον S/M Party στο Club The Hall

    Κακώς Jim_Jailor ανοίξες νέο thread για το ίδιο θέμα...
    Ήδη υπάρχουν απαντήσεις στο " 2ον S/M Party στο Club The Hall "
    Καλό θα ήταν λοιπόν να μεταφερθούν εκεί όλες οι απαντήσεις που αφορούν αυτό το παρτυ!
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    και παλι πισω στο νησι ....
    πρωτα απο ολα ενα μεγαλο μπραβο στην Ευα που επιμεληθηκε τα οσα ομορφα ειδαμε και πιστεψτε με χωρις εκεινη τιποτα δενθα εδειχνε τοσο εντυπωσικο , τον Μαστερ Περι που το καθιερωσε , και τον Jim Jailor που ... αντεξε ....
    Καταπληκτικος ο Πανακοτα οφ Ντουμ , τον ζηλεψα παρα πολυ για την τεχνη και την τεχνικη του ..... Η Λολα .. θα μπορουσε να ηταν ενα αστερι της εβδομης τεχνης .. και οχι μονο αυτο ... αλλα βοηθησε παρα πολυ στο σοου της Μις Βαμπιρελλα ... Δυστυχως δεν ειχα την ευκαιρια να θαυμασω την Μαρκελλα και τον Ντενις αλλα απο τις προβες φανταζομαι οτι και εκεινοι θα κατεπληξαν .. εδω βαζω αστερακι γιατι θα επανελθω ....
    Αφηνω για το τελος για ξεχωριστη αναφορα , την πανεμορφη Βαμπιρελλα που εδωσε ενα νεο δικο της αερα στο σοου .... Ελπιζω και ευχομαι να ηταν η αρχη μιας πολυ δυναμικης παρουσιας στον χωρο ...
    Και να κλεισω τα καλως κειμενα με την αναφορα μου για την παρουσια των 5 συνολικα Μυτηλινιων στο σοου ... μιλαμε για 13 ωρες ταξιδι με το πλοιο συν τα εξοδα διαμονης ... το λεω για εκεινους που ειναι στην ιδια πολη και δεν ερχονται ...
    Θα συνιστουσα σε ολους τους συντελεστες να διαπραγματευτουν τον τροπο οργανωσεις ολοκληρου του σωου , με τους υπευθυνους του μαγαζιου .. ή να σκεφτουν πολυ σοβαρα (τωρα που ειναι αρχη) τους θεματικους συνδοιασμους των αλλων σωου με αυτων του χωρου μας ... και αυτο διοτι τα αλλα σωου (ασχετα και αδιαφορα με τον χωρο) κρατανε παρα πολυ , αναγκαζοντας εκεινα του χωρου , τα τελευταια , να βγαινουν στις 6 το πρωϊ ....
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    ναι... το είχα ανοίξει το πρωί της Κυριακής αλλα δυστηχώς με πρόλαβε κάποιος και απάντησε εδώ για το πώς πέρασε  
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τα ένωσα παιδιά.

    Πάντα τέτοια! Μπράβο σας!!
     
  6. Seduction

    Seduction Regular Member

    Τα συγχαρητήρια μου στη Λόλα. Τύπισσα το έχεις και με το παραπάνω. Μακράν ήσουν ότι πιο όμορφο και σέξυ υπήρχε στο club

    Μπράβο

    (Το "party" καλό, αρκετός κόσμος, μικρός ο χώρος...)
     
  7. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Re: Απάντηση: Εντυπώσεις απο το 2ον S/M Party στο Club The Hall

    Καλά, εγώ δεν πήρα είδηση.  

    Κρίμα που η θέση της μπάρας δε μας άφησε να γυρίσουμε για να βλέπουμε λίγο κι εσάς. Γενικά η σκηνή του club δεν ήταν ό,τι μεγαλύτερο/καλύτερο υπήρχε. Για να ανέβεις/κατέβεις έπρεπε να είσαι έμπειρος ορειβάτης.  
     
  8. nina_simon

    nina_simon Regular Member

    την καλησπερα μου σε ολους.
    τελικα καταφερα και ηρθα στο παρτυ αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να μεινω πολυ. χαρηκα για οσους γνωρισα και λυπηθηκα που δεν τους γνωρισα ολους.

    ενα μεγαλο ευχαριστω στον master perris για ολη την βοηθεια που μου εδωσε τοσο απο αποψη πληροφοριων εως και την καθοδηγηση για να φτασω εκει. επισης ωφειλω να πω οτι παρολο τον κοσμο, εκανε οτι ηταν δυνατο για να νοιωσουμε ανετα κι εγω και η παρεα μου.

    αξιεπαινη προσπαθεια κι ελπιζω να γινονται ολο και καλυτερα πραγματα. περιμενω το επομενο event ειτε σε τετοια μορφη ακομη δε περισοτερο σε επιπεδο γνωριμιας και συζητησης σε πιο ησυχες γωνιες.
     
  9. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Εμείς θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για το απότομο της συμπεριφοράς μας το Σάββατο. Μας είχαν διαολίσει υπερβολικά πολλά πράγματα. Η έλλειψη χώρου, το φιάσκο με τα τραπέζια, η έλλειψη οργάνωσης από τη μεριά του club και το χάος, το τρελό χέρι που έπεφτε από παντού, ο χαριτωμένος νεανίας που αυνανιζόταν δίπλα στο θηλυκό μισό μας (τουλάχιστον κέρασέ μας ένα ποτό πρώτα!), η ατυχία της Λόλας με τον κορσέ, κλπ κλπ...

    Ήταν βραδιά πολλών ατυχιών και ήμαστε και οι δύο απότομοι (στη βιασύνη μας) με αρκετούς καλούς φίλους από το χώρο. Συγγνώμη για όλα, παιδιά. Την επόμενη φορά (σύντομα, ελπίζουμε) να κανονίσουμε κάτι πιο ήρεμο και πιο κοινωνικό μήπως και μπορέσουμε και μιλήσουμε λίγο χωρίς να μας πατάνε και σπρώχνουν.
     
    Last edited: 13 Νοεμβρίου 2007
  10. dckason

    dckason New Member

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ HALL ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ , ΤΙΠΟΤΑ.

    ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.30, ΡΩΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ , ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΟΥΦΟ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!! , MOY ΖΗΤΟΥΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΑΝΩ , ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ , ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΡ , ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΕΕΣ , ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΡΩΤΑΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η AFRODITE , ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΧΩΘΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΟΛΟ ΠΑΡΕΕΣ , ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ , ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ , ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ , ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ , ΚΑΤΙ !!
    ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ , Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΩΡΑΙΑ , ΤΟ SHOW ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΙΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ , ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ , ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ.

    ΑΥΤΑ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
     
  11. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Εντυπώσεις απο το 2ον S/M Party στο Club The Hall

    Εσυ κι αν δεν περασες!!!!.....  


    Μετα απο ενα περιπετειωδες ταξιδι, μολις εφτασα τελικα στο σπιτι μου. Περασα υπεροχα και χαρηκα παρα πολυ που σας ειδα ξανα! Θα ηθελα μονο να δηλωσω το εξης:

    Οι επαγγελματιες εδωσαν show σαν ερασιτεχνες και οι ερασιτεχνες σαν επαγγελματιες!

    Τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!!!!!

     
     
  12. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Re: 2ον S/M Party στο Club The Hall

    Απλα προσυπογραφω τα παραπανω, ηθελα πολυ να τα πω με πολλους φιλους και δεν προλαβα ουτε ενα γεια με τον ολο πανικο. Και αν ημουν καπως στριμμενη με καποιους δεν ηταν ηθελημενα   χαιρομαι παντως που περασατε καλα, ανωμαλααα..