Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ανατροπή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Miss_Kirlian, στις 20 Νοεμβρίου 2007.

  1. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας , μετά από πολύ καιρό,τα συναισθήματά μου. Πρωτού όμως το κάνω και προxωρήσω στην ιστορία μου,επιτρέψτε μου να απαντήσω επί του μηνύματος του urolagnos , για το οποίο δεν μου δώθηκε η ευκαιρία να μιλήσω.
    Λίγα έχω να πω: το status μου και την αλλαγή μου όλοι την ξέρετε. Female slave εδώ και πολλούς μήνες. Το άλλαξα όμως σε perv καθώς είχα κουραστεί να παίρνω μηνύματα από άτομα τα οποία προφανώς δεν ξέρουν τι σημαίνει μια σχέση D/s.Μου αρέσει να συμμετέχω στην κοινότητα όχι για να βρώ από εδώ κάποιον ή να με βρει κάποιος,αλλά για την συμμετοχή και μόνο.
    Όταν λοιπόν μέσα στο φιλικό κλίμα-και έχω μιλήσει φιλικά με πολλούς από εσάς και εκεί το έχω σταματήσει κιόλας-κάποιος παρερνηνεύει την φιλικότητα και βιάζεται να πεί από την πρώτη μέρα πως με αγαπάει και πως είμαι τα πάντα γι αυτόν , μόνο κ μόνο επειδή ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα στο κινητό-τότε λογικό είναι να την κάνω με ''ελαφρά'', όποια πρόθεση και αν είχα.Η ανάγκη για υποταγή πρέπει να έχει συγκεκριμένο αποδέκτη,κατ'εμέ, και όχι γενικώς και αόριστα ένα άτομο που δεν έχουμε καν δει.Αυτά πρός απάντησή μου,καθώς την δικαιούμαι.



    Η Ανατροπή

    Η ιστορία μου ξεκίνησε πριν τρεις ημέρες περίπου και ανέτρεψε τα πάντα.Ήταν αυτό που πάντα ήξερα πως θέλω μα δεν μπορούσα να το περιγράψω.Μακάρι μέσα από τις λέξεις μου να νιώσετε έστω στο ελάχιστο αυτό το σκίρτημα που νιώθω εγώ.

    Η πρώτη επαφή

    Ακόμα ένα βροχερό απόγευμα.Καιρός για ζεστό τσάι, Ella Fitzgerald, ένα καλό βιβλίο,λίγη περιήγηση στο διαδίκτυο ίσως.Έχω καιρό να επισκεφτώ τα κανάλια μας στο irc και το κάνω.Με χαρά μου βρίσκω αρκετούς γνωστούς για να μιλήσω στο main όπως συνηθίζω.Ένα όνομα που μου έκανε εντύπωση όμως,μου έκανε πριβέ.Δεν είχε κάποιο βαρύγδουπο ψευδώνυμο,αλλά ένα διακριτικό που άφηνε πολλά να εννοηθούν.Κατευθείαν ξεκινήσαμε την κουβέντα μας εκπέμποντας στο ίδιο μήκος κύματος.Μιλούσαμε σχεδόν κωδικοποιημένα γιατί ξέραμε πολύ καλά , πρωτού καν μιλήσει ο έναςς στον άλλον,το τι θέλει να πει.Την ίδια κιόλας ημέρα,μετά από λίγη ώρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο.
    Η φωνή του και η μεστότητα του λόγου του,παρόλο το σχετικά νεαρό της ηλικίας του, με μάγεψε. Πάντα έλεγα ότι ο Άντρας που θα θελήσω να με κάνει δική του , θα πρέπει να είναι κάποιος που θα θαυμάζω.Εκείνος, εξ αρχής , ανέβηκε στα μάτια μου με την θέλησή του και το πείσμα του να φτάνει τους στόχους του, με τον τρόπο που αντιμετώπιζε την ζωή. Δεν έλεγε μεγάλα λόγια, μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και αυτό μου άρεσε.Προσπαθούσε να με μάθει με εύστοχες ερωτήσεις χωρίς να αγγίξει με χυδαιότητα την ιερότητα της σχέσης Κυρίαρχου-υποτακτικής. Η συνάντησή μας ήταν πλέον φυσική εξέλιξη και την ανέμενα με χαρά.

    Η συνάντηση

    Δώσαμε ραντεβού στο κέντρο. Εκείνος με είχε δει σε φωτογραφίες,εγώ πάλι όχι.Ούτε και με ενδιέφερε για να είμαι ειλικρινής. Το εσωτερικό μου ένστικτο και διαίσθηση μου έλεγαν να προχωρήσω και αυτό έκανα.
    Κατέβηκα από το ταξί και το βλέμμα μου σαν τηλεκατευθυνόμενο έπεσε κατευθείαν σε έναν άντρα με όμορφα χαρακτηριστικά και ευγένεια στο βλέμμα και χωρίς υπερβολή, με έναν απίστευτο αέρα σαν να υποδήλωναν τα πάντα πάνω του ότι αυτός ο Άντρας θα γίνει ο Αφέντης μου..Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη αν είναι εκείνος, κατευθύνθηκα στην μεριά του και έψαξα το τηλέφωνό μου για να τον πάρω,αλλά με πρόλαβε η φωνή του λέγοντας το όνομά μου.Χαμογέλασα και το βλέμμα μου έλαμψε.
    Σύντομα βρεθήκαμε σε μια καφετέρια να μιλάμε για πολλά αλλά τα μάτια μας γι ακόμα περισσότερα. Είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα και ιδιαιτερότητες και η κουβέντα ήταν ακατάπαυστη. Χωρίς να μου πει κάτι,πλήρωσε το λογαριασμό, με πήρε από το χέρι και αποφάσισε να πάμε στο Χαλάνδρι. Δεν ρώτησα πως και γιατί ή που.Ήξερα πως είχε καταλάβει την φύση μου και σίγουρα θα με πήγαινε κάπου όμορφα.Δεν έπεσα έξω.

    ''Angelos '' - Χαλάνδρι

    Όποιοι το ξέρετε το μαγαζί, θα καταλάβετε τι εννοώ. Μεταφέρθηκα σε άλλο χρόνο και τόπο, σε κάποια ευρωπαική πόλη της δεκαετίας του 50.Οι μουσικές μαγικές,τα χρώματα επίσης, γενικώς ανήκαμε και οι δύο εκεί, στην συγκεκριμένη χωροχρονική στιγμή.Ήθελα να βάλω τα κλάμματα από την χαρά μου που με τόση σιγουριά ήξερε τι θα μου άρεσε.Είχε δει μέσα μου και ένιωθα σαν ανοιχτή πληγή. Δεν ενθουσιάζομαι ποτέ,αλλά όλα ήταν τόσο μαγικά που το σύμπαν είχε συνομωτήσει σε μια μυστική ερωτική συμφωνία και τίποτε δεν θα μπορούσε να πάει στραβά.
    Είχε παραγγείλει και για εμένα, ένα περίεργο ποτό-που ούτε καν θυμάμαι το όνομά του αλλά έχει ως βάση την αγαπημένη μου κανέλα.Η πρωτοβουλία του με άφηνε απόλυτα ικανοποιημένη και ήρεμη γιατί φρόντιζε για εμένα με έναν προστατετυτικό,ευγενικό και σαγηνευτικό τρόπο που δεν έχω ξανασυναντήσει σε άντρα.

    Το άγγιγμα και το φιλί

    Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο του άγγιγμα στα μαλλιά μου και το πρώτο του φιλί.Ανεμοστρόβιλος,θύελλα,αναγέννηση και θάνατος μαζί.Θάνατος της μοναξιάς που ένιωθα τόσο καιρό και γέννηση της πληρότητας που ένιωθα με κάθε του άγγιγμα.Δεν χρειάζεται ούτε μαστίγιο , ούτε εντολή για να ανήκεις σε κάποιον.Μια ματιά ή μια λέξη φτάνει.Κι εγώ ήξερα πως ήθελα να γίνω δική του με κάθε τρόπο.Ήθελα να τον κάνω ευτυχισμένο.Να τον κάνω να νιώσει όπως με έκανε να νιώσω.Βούρκωσα από την ένταση σε κάποια στιγμή.Δεν ξέρω αν το κατάλαβε...

    Η βραδιά συνεχίστηκε με βόλτα,σινεμά,χάδια και φιλιά παντού..Δεν με ένοιαζε αν μας έβλεπαν,ξεχνούσα τα πάντα και απλά ήμουν εκεί για εκείνον.Τι άλλο να ζητήσω μετά από αυτό...μόνο να τον ξαναδώ σύντομα γιατί μου λείπει.Φοβάμαι τόσο που μου λείπει...και δεν θέλω να τον τρομάξω με κάποια μου κίνηση ή λέξη.

    Τώρα είμαστε μαζί και το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο


    Μια ευχή μονάχα...να τον κάνω ευτυχισμένο.Του αξίζει.
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    καλυτερα να μην μιλησω.... θα το χαλασω...
     
  3. luna

    luna New Member

    καλο ταξιδι
     
  4. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Απάντηση: Η Ανατροπή

    αυτα μετρανε στην ζωη.
     
  5. Master

    Master Regular Member

    Απάντηση: Η Ανατροπή

    Να περνατε καλα
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    ..χαιρομαι..
     
  7. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    μια σχέση κυριαρχιας-υποταγής είναι πολλά περισσότερα από το μαστίγιο,την τιμωρία η την υπακοή.Αυτό προσπάθησα NA σας δείξω μέσα από την αρχή της ιστορίας μου.Για να δώσεις τον εαυτό σου,την ψυχή σου,την καρδιά σου στον άλλον,θα πρέπει να τον έχεις εμπιστευτεί να τον έχεις θαυμάσει.Θα πρέπει οι χημείες να χορεύουν στον ίδιο ρυθμό.Σε λίγη ώρα θα τον ξαναδω.Aν ήμουν σκύλος η ουρά μου θα είχε ξεκολλήσει από την χαρά.
     
  8. Kits

    Kits Contributor


    Θα σου προτεινα να κουλαρεις λιγακι... μια χιλοπιτα ειναι και τιποτα παραπανω!!

    Αν καναμε ετσι για μια χιλοπιτα θα επρεπε ολοι να ειχαμε φουνταρει προ πολλου!!


    Μην ανησυχείς συνηθίζεται ευκολα...
     
  9. mrs Danay

    mrs Danay Regular Member

    ωωω εχουμε αποκαλυψεις !!!
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    μαρτυριαρη...    
     
  11. Δεν ισχυει οτι χρησιμοποιω 2 λογαριασμους.
     
  12. mrs Danay

    mrs Danay Regular Member

    ανεξαρτητα απο αυτο,θα ηθελα να πω οτι θα πρεπει να βρει αλλη αφεντρα ,εξαλλου η κοπελα αλλαξε ακομη και στατους δεν νομιζω οτι θα πρεπει να αναλωνεσαι συνεχεια με αυτο το θεμα!ειναι μια απλη χυλοπιτουλα!αλλιως θα σε αρχισω στα μαστιγωματα!

    εφαγα και εγω μια μικρη χυλοπιτουλα τελευταια αλλα δε κανω ετσι!δεν ειναι σωστο ολοκληρος αντρας να κανει ετσι για μια μικρη χυλοπιτουλα,αφου ουτε καν ειχατε καποια σχεση!
     
    Last edited: 20 Νοεμβρίου 2007