Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 21 Νοεμβρίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Επειδή τα είπαμε και λίγο στη συνάντηση για το συγκεκριμένο.
    Λες να ελέγξει τις σκέψεις του υποτακτικού και σε ρώτησα πως νομίζεις ότι γίνεται αυτό. Μου είπες σε διατάζει και το κάνεις.

    Αυτό προϋποθέτει μία έντονη μαζοχιστική φύση που θα χοροπηδά από την χαρά της κάθε φορά που της δίνεις τον δρόμο για το πώς θα αυτοβασανιστεί περισσότερο. Αν όμως η εικόνα που προτείνετε δεν είναι της «αρεσκείας» ; Αν για παράδειγμα προτείνεις να χαϊδεύεται και να φαντασιώνεται κάτι που δε το εγκρίνει η συνείδηση; Όχι απλώς κάτι που θεωρείς ξενέρωμα.
    Εκεί να δεις τι γίνεται και τι πρέπει να έχει προηγηθεί. Αυτό θεωρώ σαδιστικό. Όχι να δίνεις τις καραμέλες που αγαπά ή που δεν τις έχει ιδιαίτερη προτίμηση ο υπό…
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αναίτια κακία. Άλλο να μαθαίνεις στην αγαπημένη σου σκλάβα να ελέγχει τις σκέψεις της και τον οργασμό της και άλλο να την μουρλάνεις με εικόνες βιασμού της κόρης της.

    Σύνελθε babes. Υπάρχει και κάτι που λέγεται έλεγχος του σαδισμού. Για χάρη της λειτουργικότητας περισσότερο. Αλλιώς θα μουρλαθείς κι εσύ ο ίδιος.
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Καρ-δούλα μου όμορφη, ο σαδισμός δεν είναι κακία  
    Και την εκπαίδευση επίσης να μην την βαφτίζουμε σαδισμό. Θα μπερδέψουμε τον κόσμο  

    Όσο για το αναίτια...

    Είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που μου δείχνεις ότι είσαι σε λάθος μέρος. Η αιτία είναι η απόλαυση απλά και στεγνά.
     
  4. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός και BDSM

    Μετα το σεξ............................χμμ,καλο ηταν αυτο.Να το ξανακανω.

    Μετα τον αυνανισμο................τι ηθελα και το'κανα αυτο τωρα?Καλα δε περνουσα ερεθισμενος με τις σκεψεις μου?Τσαμπα οι θερμιδες.
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    καλα ρε ακομα για τη μαλακια κουβεντιαζετε?
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor


    Ομορφούλη μου, φαίνεται πως το μέρος όπου είμαι εγώ δεν είναι το μέρος όπου είσαι εσύ. Μπερδεύονται οι μπερδεμένοι.

    Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό μέρος, το δικό σου ή το δικό μου. Απλά ξέρω ότι εδώ που είμαι εγώ είμαι υπέρμετρα ευτυχισμένη. Εσύ;

    Όσο για τον σαδισμό και τον μαζοχισμό κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης δεν βλέπω γιατί να μην ικανοποιούνται και αυτοί απλά και υγρά. Απλά μίλησα για έλεγχο του σαδισμού. Και ναι, ο σαδισμός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι κακία αλλά απόλαυση (να τολμήσω να πω και για τους δύο μετέχοντες; ) Συμφωνούμε επομένως. Απλά διαφωνούμε στο τι είναι κακία.  Καθώς και στην αντίληψή μας περί των στόχων της εκπαίδευσης.

    Σε πείραξε μάλλον εκείνο το "Don't even think about parking here."  
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Για να είμαι ειλικρινής με πείραξε η απέχθεια που ένιωσα απέναντι στο σαδισμό. Ο σαδισμός ακόμα και ο ωμός (όχι αυτή η ρομαντική εκδοχή που αποδέχεσαι) μπορεί να είναι ελεγχόμενος.

    Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει να εκπαιδεύεις ένα υποτακτικό άτομο και προτιμώ να μην μασκαρεύω την κάθε έκφραση του σαδισμού ως μορφή εκπαίδευσης.

    Αποσύρω την μομφή μου στην προσωπική σου έκφραση και ζητώ συγνώμη.
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    Εγω δεν θα το χαρακτηριζα "κακία".. Θα το χαρακτηριζα ανισορροπια κι ελλειψη καθε ελεγχου και φραγμου. Και δυστυχως οσο βρισκει και τα κανει- οποιος τα κανει- τοσο θελει και παραπανω με συνεπειες αντιστροφως αναλογες απ αυτο που ισως αρχικα επιθυμουσε. Δεν υπαρχουν και πολλα σεναρια , 2 εγω βλεπω μονο.
    1. Αν εχει ψυχικη ισορροπια η υποτακτικη θα τα μαζεψει και θα φυγει,
    2. ή θα καταλήξει στον ψυχιατρο .

    Αυτον παντως κατα εκει τον κοβω να οδευει χωρις σεναριο διαφυγης.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ανισορροπία...

    Όρισέ μου την ισορροπία με αντικειμενικά δεδομένα.

    Έλλειψη ελέγχου...

    Για να υπάρχει έλλειψη θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον λόγος να ελεγχθεί. Το βλέπεις από την vanilla οπτική. Μία οπτική που πιθανό να ξεκινά με βάση ότι ίσως πέρα από τις kinky εκφράσεις που περιέχουν ένα στημένο παιχνίδι ελαφριάς σαδιστικής δράσης, όλα τα υπόλοιπα χρήζουν ψυχιατρικής θεραπείας.

    Φραγμός...

    Με ποια όρια; Για ποιες προσδιορισμένες περιοχές μιλάς;

    Ο σαδισμός δεν είναι αρρώστια που πρέπει να θεραπευθεί. Η εμμονή είναι. Κάποιος που είναι ερωτευμένος με κάποια που τον έχει απορρίψει και συνεχίζει να επιμένει θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πιο εύκολα ανισόρροπος.

    Παρατηρώ αυτήν την τάση του να αποδειχθεί ότι ο σαδισμός είναι αρρώστια ή του να μεταφράσουμε άλλα πράγματα ως σαδισμό εδώ και καιρό, εδώ μέσα.

    Λογικό επιχείρημα κανένα.
    Οι υποκειμενικές επιχειρηματολογικές προσεγγίσεις που παραθέτονται μπάζουν από παντού. Ιδίως όταν οι βάσεις που έχουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με χαρακτηριστική άνεση για να καταδείξουν "αρρώστιες" όπως το πάθος, το μη κοινωνικά αποδεκτό, το αλλιώτικο στα "δικά" μας δεδομένα. Οι ίδιες βάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε γνωματεύσεις του στυλ, η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια όπως και η αλγολαγνεία, η ουρολαγνεία, κοπρολαγνεία, το πρωκτικό σεξ είναι αφύσικο και πολλά άλλα...

    Διακρίνω έναν απίστευτο νεοσυντηριτισμό που σε συνδυασμό με την άγνοια μπορεί να οδηγήσει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να αδικήσω την Δώρα σε αυτό που λέει. Είναι πολύ πιθανόν να μην ανήκω σε αυτό το forum…
     
  10. zinnia

    zinnia Contributor


    Σ αυτο αναφερομουν και σε ολα τα σχετικα μ αυτο.

    Αν αυτο δειχνει νεο συντηριτισμο και αγνοια..... οκ.. ο,τι πεις..

    μπορει να μην ειμαι ικανη να φτασω σε τοσο βαθεια μονοπατια του νου..
     
    Last edited: 26 Νοεμβρίου 2007
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός και BDSM

    χμ... διαβάζω για έλεγχο σκέψης και φαντασιώσεων και δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο... ας βγει λοιπόν ένας Κυρίαρχος και ας ισχυριστεί πως είναι 100% σίγουρος πως το έχει καταφέρει... κατ' αντιστοιχία, ας βγει μια υποτακτική και να πει πως την ώρα που αυνανίζεται, σκέφτεται ό,τι της έχει πει ο Κυρίαρχός της

    και φυσικά, δε συζητώ για την ψυχική υγεία του "κυρίαρχου" που προσπαθεί να επιβάλει ερεθισμό/οργασμό στην υποτακτική με εικόνες που θίγουν οποιονδήποτε άλλον πέραν της ίδιας (πόσο μάλλον όταν αυτός ο άλλος, ανήκει στους σημαντικούς άλλους της ζωής της)

    δεν είναι αυτό το BDSM, δεν είναι αυτό σαδισμός, δεν είναι αυτό μαζοχισμός.-
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Αυνανισμός και BDSM


    Η ψυχολογια σαν επιστημη οριζει τι ειναι σαδισμος και τι μαζοχισμος...


    Το BDSM ποιος θα μας πει τι ειναι και ποιος ξερει να μας πει αμα το κανουμε σωστα ή λαθος??