Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

TG Dungeon Rules by Mistress_Vanda

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Mistress_Vanda, στις 25 Νοεμβρίου 2007.

  1. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Re: Απάντηση: TG Dungeon Rules by Mistress_Vanda

    Όταν αποφασίσεις θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε. Μόνο να θυμάσαι ότι εσύ ο ίδιος κρίνεις τη δική σου αντιμετώπιση με βάση τις απαιτήσεις σου από τη βραδιά. Αν περιμένεις κάτι χάλια και έρθεις με σκοπό να στραβώσεις και να φύγεις δυσαρεστημένος με την «εμπορικότητα» του χώρου, κρίμα είναι. Αν έρθεις χωρίς να έχεις προκαταλάβει την εμπειρία θα ανακαλύψεις ότι πολλοί από μας δεν είμαστε της αρπαχτής.

    Θα ήθελα τέλος θα σου θυμίσω ότι είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται δημόσιας χρήσης play area σε ελληνικό event. Η Mistress_Vanda και ο Doormouse το κάνουν γιατί το νιώθουν, όχι γιατί θέλουν λεφτά. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, αν όντως θέλουμε μια BDSM σκηνή στην Ελλάδα, είναι να υποστηρίξουμε αυτή την κίνηση (με ωριμότητα και «πολιτική» συνείδηση).

    Σίγουρα θα υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες. Πάντα υπάρχουν αυτοί που παραπονιούνται (πιο εύκολη η γκρίνια από την συνεισφορά). Εμείς πάντως είμαστε αποφασισμένοι να περάσουμε υπέροχα και προκαλούμε όσους διαβάζουν αυτό το post να κάνουν το ίδιο. Όσοι θέλουν να δεχτούν την πρόκληση, ας έρθουν να μας βρουν στο Cage Room. Ψάξτε για το ζευγάρι με το σιρόπι αγριοκέρασο τα καπέλα.  
     
  2. JohnT4

    JohnT4 Regular Member

    Απάντηση: TG Dungeon Rules by Mistress_Vanda

    Δεν διάβασα αρκετά προσεκτικά το μήνυμα μήπως?
    Επειδή δεν κατάλαβα το πότε θα γίνει (και για να είμαι ειλικρινής ούτε καν το που!!!!)
    Ευχαριστώ!
     
  3. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Re: Απάντηση: TG Dungeon Rules by Mistress_Vanda

    Θα είναι στο Cage Room του Torture Garden (αυτό το Σάββατο 1/12, Gagarin 205, βλ. σχετικό thread).
     
  4. XnX

    XnX Love Through Discipline

    Απάντηση: Re: Απάντηση: TG Dungeon Rules by Mistress_Vanda

    Στο πρώτο έχεις δίκιο η προκατάληψη είναι εμπόδιο στο να κρίνεις κάτι. Αν πήγαινα θα προσπαθούσα να είμουν όσο πιο αντικειμενικός μπορώ. Αλλά απο αυτά που έχω δει,ακούσει ή διαβάσει σχετικά με το torture garden περισσότερο για οίκο μόδας μου κάνει... μπορεί να κάνω και λάθος.

    Δεν αναφέρθηκα σχετικά με την Mistress_Vanda και τον Doormouse (αλήθεια το όνομα προέρχεται απο το breakcore συγκρότημα  Ούτως ή άλλως αν κάποιος βλέπει το bdsm και τον ερωτισμό γενικότερα ως μια μορφή νοήματος και όχι ως έναν τρόπο πλουτισμού τότε έχει την αλληλλεγγύη μου  
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: TG Dungeon Rules by Mistress_Vanda

    Οι περισσοτεροι φιλε απο Ε/εμας το βλεπουμαι ετσι οχι ομως ολοι, μερικοι/ες το βλεπουν εντελως εμπορικα και ως τροπο πλουτισμου τους, και δυστυχως υποτιθετε οτι ανηκουν και στον χωρο Μ/μας......και δεν μιλαω για τα παιδια που ανεβαινουν στην σκηνη αυτα δικαιουντε να παρουν και κατι γιατι αγοραζουν τα ντυσιματα τους κ.λ.π. αν και οι περισσοτεροι/ες απο αυτους/ες απο οτι ξερω το κανουν για την καυλα τους και δεν εχουν κανενα οικονομικο οφελος,αλλα μιλαω για μερικους/ες που εχουν εισχωρισει και εκμεταλευοντε τον χωρο Μ/μας αποσκοπωντας μονο στο πως θα τα οικονομισουν και καμια σχεση δεν εχουν με τον χωρο Μ/μας....  
     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2007
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ΜαστερΠερρι .. εστω και ετσι (με οικονομικο οφελος) , πολλοι , ειχαμε την ευκαιρια να δουμε κατι που δεν θα το βλεπαμε διαφορετικα ... και σιγουρα ειναι αστειο να λεμε για εμπλουτισμο ... κρινοντας τα οσα ειδα , φανταζομαι πως ουτε τα εξοδα δεν θα βγαλανε οσοι ασχοληθηκαν ....
    εν παση περιπτωση θεωρω οτι ενα χαρτζηλικι ως ανταπωδωση στα εξοδα και την κουραση της προετοιμασιας δεν ειναι κατι κακο ή που ενοχλει εμενα προσωπικα ...

    Σχετικα με το Νταντζεον ... πολλα Rules και λιγα preview ....
    πχ ... ερωτηση δικη μου
    α) ΤΙ θα γινει εκει ?????
    β) δεδομενου του οτι δεν εχω καποια διαθεσιμη σκλαβα αυτη την στιγμη  )) ... ΓΙΑΤΙ να υποχρεωθω σε dress code αφου δεν θα παρω μερος σε καποιο παιχνιδι ????
    γ) ποια η ουσια της υπαρξης δυο διαφορετικων σκηνων , ταυτοχρονα με αυτη του TG εφοσον δεν θα συμμετεχουν σε παιχνιδι ΟΛΟΙ οσοι ειναι εκει ?????
    δ) μηπως θα πρεπει να θεωρηθει οτι το play room απευθυνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε οσους θελουν και ΜΠΟΡΟΥΝ να συμμετεχουν ενεργα και οχι σε οσους εκ των πραγματων (κομπολοϊ διχως χαντρες) ΔΕΝ ειναι δυνατον να συμμετεχουν ????
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ....Εδώ είναι και η ουσία...!!


    Αυτό που πρέπει να ξέρετε, είναι ότι ένας τέτοιος ιδιαίτερος χώρος Cage Dungeon Room, στην Ελλάδα θα λειτουργήσει πρώτη φορά, επιτέλους δημόσια (για Ο/όσους-ες έχουν το βραχιολάκι στο χέρι)

    Σαν BDSMers, αυτός ο χώρος του Cage Dungeon Room, είναι που Μ/μας αφορά (στο πατάρι του club).
    Ας απολαύουμε, νιώθοντας έστω και για λίγες ώρες, την ελευθερία της δικής Μ/μας ιδιαίτερης έκφρασης, χωρίς ντροπή, ενοχές και φόβο, αφήνοντας έτσι να εκδηλωθούν τα βαθύτερα ένστικτα και συναισθήματα Μ/μας, εκμεταλλευόμενοι την δυνατότητα που Μ/μας προσφέρει αυτή η βραδιά!

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ,
    ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ CAGE DUNGEON ROOM.
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: TG Dungeon Rules by Mistress_Vanda