Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιτέλους!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

Tags:
  1. doulos

    doulos Regular Member

    Αρκετές φορές σε αυτότ το φόρουμ έγραψα για συναντήσεις που δεν έγιναν και για προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν. Αυτή τη φορά περίμενα να έχω πρώτα σίγουρο αποτέλεσμα και τελικά δικαιώθηκα!!! Σήμερα πέρασα από συνέντευξη για μια θέση οικιακού υπηρέτη και τα κατάφερα!!!
    Από εδώ και μπρος κάθε Κυριακή θα περνάω αρκετές ώρες έχοντας την τιμή να υπηρετώ μια γοητευτικότατη και αρχοντική γερμανίδα Κυρία 35 ετών. Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 3 χτυπούσα το κουδούνι του σπιτιού Της. Μου άνοιξε μια φίλη Της που προφανώς ήταν εκεί για λόγους ασφάλειας μιας και συναντιόμασταν για πρώτη φορά. Από το διάδρομο μπορούσα να δω στο σαλόνι τη μέλλουσα Κυρία μου. Καθόταν σε μια πολυθρόνα και μιλούσε στο τηλέφωνο. Περίμενα να τελειώσει με το βλέμμα χαμηλωμένο και τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη μου. Αφού τελείωσε μου έκανε νεύμα να πάω κοντά Της και να γονατίσω. Μου είχε ζητήσει να φέρω ένα μπουκάλι κρασί. Το άφησα στα πόδια Της μαζί την τούρτα και τα λουλούδια που με δική μου πρωτοβουλία αγόρασα. Εμεινα πολύ ώρα γονατισμένος μπροστά στις δυο Κυράδες. Με ρώτησαν κάποια πράγματα για μένα, τον περισσότερο χρόνο τον πέρασαν όμως μιλώντας μεταξύ τους. Εγώ σέρβιρα κρασί και κράταγα το σταχτοδοχείο. Μετά από λίγη ώρα η Κυρία μου με διέταξε να Της βγάλω τα παπούτσια και να τη βοηθήσω να φορέσει ενα ζευγάρι μπότες. Αυτό διήρκεσε πολύ ώρα γιατί το κορδόνι ήταν πολύ μακρύ. Όσο έδενα τα κορδόνια Της μιλούσε με τη φίλη Της για γκόμενους κάνοντας περιφρονητικά σχόλια για τα περιττά μου κιλά.
    Η φίλη Της βγήκε μετά έξω να πάρει αέρα και να μας αφήσει να τα πούμε αφού είδε πόσο ταπεινός και υπάκουος ήμουν. Με διέταξε να βγάλω τα ρούχα μου και να σταθώ γυμνός στα τέσσερα. Άρχισε να με κλωτσάει και να με δέρνει με μια ζώνη. Μετά κάθισε σε μια ποπλυθρόνα και με πρόσταξε να λάβω θέση υποπόδιου. Αρχίσαμε μια συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας βρισκόμουν συνέχεια κάτω από τις μπότες Της. Όταν δε μίλαγα έγλυφα τις σόλες από τις μπότες Της. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να είναι το προσωπό μου κάτω από τη μπότα Της αλλά εγώ να μπορώ να βλέπω με την άκρη του ματιού μου το αλλαζονικό Της ύφος καθώς μου έλεγε ότι έχει γκόμενο αλλά ζητά έναν υπηρέτη και έναν άντρα για να σπάει πλάκα ξεφτιλίζοντάς τον. Η ώρα πέρασε και συζητήσαμε τους ορους της δουλείας μου, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται φυσικά και ένας μηνιαίος φόρος (λίγο παραπάνω από όσο πέρνει μια επαγγελματίας για συνάντηση μιας ώρας).
    Η φίλη Της επέστρεψε με λασπωμένες μπότες τις οποίες έγλυψα μεχρι που έγιναν λαμπίκο. Γέλασαν πολύ με τους ήχους μασημένου χώματος που εβγαινε από το στόμα μου. Την επόμενη Κυριακή θα πρέπει να μαγειρέψω για Εκείνες και άλλη μια φίλη τους. Με περιμένει σίγουρα σφουγγάρισμα αλλά δεν ξέρω τί άλλες δουλειές. Νοιώθω τόσο ωραία σήμερα!!!!!

    Θα Σ/σας κρατώ ενήμερους!
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Συγγνώμη ρε συ αλλά εμ θα της μαγειρεύεις, καθαρίζεις κ.τ.λ. εμ θα την πληρώνεις κι από πάνω;!!! Μήπως να αλλάξω status και επάγγελμα; Ή μήπως απλά εσύ και γενικά οι υποτακτικοί πιάνεστε κορόϊδα λόγω ανάγκης/απελπισίας;
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    ...αντε και καλη συνεχεια..
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    καλα το πηγαινες τι τον ηθελες τον μισθο, ισα ισα επαληθευεις την αποψη των περισσοτερων πως οι περισσοτερες "Αφεντρες¨" ψαχνουν για κοροιδα
     
  5. skia

    skia Contributor

    τι να πω????????
     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Στην Σωκρατους τις ψωνισες?????????????????
    Η εν λογω "αρχοντικη" παπαρω, θελει και το "δωρακι"της??????
    Τι σοι αρχοντικη ειναι????????????????
    Μαλλον σε πολυτελη οικο ανοχης μπηκες!!!!!!!!!!
    Αντε βρε, σου ευχομαι και πορτιερης για το face control των πελατων!
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Ρε παιδια πεσατε επανω στον ανθρωπο να τον φατε... Αφου το ειπε ξεκαθα... τον ηθελε για την πλακα Της!!!!

    Γι αυτο ζητησε και λεφτα...


    Αν τον ηθελε σοβαρα θα Της εγραφε πρωτα 1-2 ακινητα , θα Της πληρωνε το κινητο Της ( ΔΕΗ , ΟΤΕ κτλ δεν τα αναφερω γιατι αυτα εννοουντε) θα Της πληρωνε τις διακοπες Της στην Χαβαι που θα πηγαινε καθε 3μηνο να χαλαρωσει, γιατι το Μιστρελικη δεν ειναι ευκολη υποθεση... κατι ξερω και Εγω σαν Μιστρεςς Κιτς!
     
  8. Master

    Master Regular Member

    Απάντηση: Επιτέλους!

    εαν εσενα σου αρεσει αυτο το σκηνικο.......
     
  9. PD

    PD Regular Member

    Είχα καιρό να μπω, Κωνσταντίνε νομίζω στο profile, στο status πρέπει να προσθέσεις male silly.

    PD
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    που σαι ρε PD, ενταξει αμα ετσι την βρισκει δικαιωμα του, ο ανθρωπος ειπε πως ειναι χαρουμενος με αυτην την φαση, θλιβερο κατα την αποψη μου, αλλα εγω δεν μπορω να μπω στο τρυπακι του φιλου μας και αλλων αντιστοιχων που ισως να δεχτουν να σκανε φακελλακι..
     
  11. smari

    smari Regular Member

      ............ Τι να πω
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Επιτέλους!

    Sory αλλα θα το πω.
    Καλα σας κανουν φιλε αφου θελετε να τα σκατε εσεις, για μενα δεν φταινε αυτες οι κυραδες της πλακας, αλλα εσεις που επανω στην απελπισια σας που δεν βρισκετε oritzinal Mistress κανετε λανθασμενες κυνισεις, σε λιγο καιρο θα γεμισει το φοριουμ επαγελματιες, ειδαν μελι οι κυρουλες..... και ειπαν να βαλουν δαχτυλο να γλειψουν...., αλλα αυτες καλα κανουν αφου βρησκουν πελατεια απο το φοριουμ κοροιδα ειναι? Ξερεις ποσο στοιχιζει μια διαφημιση στις εφημεριδες? Ενω εδω ειναι τραπεζα πελατων χωρις να χαλασουν ουτε ενα γιουρο.....

    Εσεις υποτακτικοι γιατι τα δινετε σε καμουφλαρισμενες επαγελματιες που βρηκαν το χωρο Μ/μας και ορμησαν να τα παρουν απο παντου? SORY αλλα καλα σας κανουν τα θελει ο ποπος σας......

    Δεν μιλαω για τις πραγματικες Μιστρες που το κανουν για την καυλα τους, αυτες ανηκουν στο χωρο Μ/μας και ειναι ευπροσδεκτες στον χωρο Μ/μας, αρεσουν δεν αρεσουν αυτα που κανουν στους σκλαβους τους σε μερικους/ες απο Ε/εμας.

    Φιλε sory αν σου χαλασα τον ενθουσιασμο σου αλλα να σε προφυλαξω θελω απο τα διαφορα αρπακτικα, που βρηκαν τον χωρο Μ/μας για να τα οικονομισουν, αν ηταν πραγματικη η μιστρες που βρηκες να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου ζητουσε λεφτα.
     
    Last edited: 4 Δεκεμβρίου 2007