Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικά γινόμαστε ι γεννιόμαστε άτομα του bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 4 Δεκεμβρίου 2007.

  1. zwg

    zwg Regular Member

    Τελικά οι πραγματικοί άνθρωποι του bdsm oi 100% είναι έτσι γιατί έτσι γεννήθηκαν ή γιατί έγιναν στην πορεία ;; Παλιά κανένας δεν γεννιόταν αλλά η κάθε γυναίκα φτιαχνόταν σκλάβα και ο κάθε άντρας γινόταν ο στύλος και ο αφέντης του σπιτιού, πλέον όμως πέρασαν αυτές οι εποχές οι πραγματικοί Αφέντες- Αφέντρες ή οι πραγματικοί σκλάβοι - σκλάβες γίνοντε στην πορεία ή γενιούντε έτσι ; Αν είναι να γεννιούντε τότε όσοι δεν έχουμε το χάρισμα (δεν γεννηθήκαμε έτσι) δυστηχώς δεν ανήκουμε σε αυτό και 8α το καταλάβουμε αργά η γρήγορα. Μα αν γίνοντε στην πορεία τότε έχουμε και εμείς πιθανότητα  
     
  2. Tϊποτα δεν γεννίεται εκ του μηδενός.
    Όλα χτίζονται και εξελίσονται.. αυτό πιστεύω.
    Πάντως πρέπει να παίζει "μικρόβιο" από τουλάχιστον εφηβική και προεφηβική ηλικία (όπως σε μένα), για να εμπιστευθώ τα λεγόμενα κάποιου άλλου σχετικά με το αν έχει ροπή/κλίση ως προς τα του bdsm. Όπου ακούω το ανακάλυψα μετά τα 35 (κυρίως σε γυναικές) και ψάχνω ιππότες και τα ρέστα απλά γελάω.
     
  3. zwg

    zwg Regular Member

    Αυτό ακριβώς ενώω αρκετά άτομα από πολύ μικροί έχουν αυτό το μικρόβιο . . . αυτό ενωώ οτί γεννιούνται
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    γεννιομαστε με το "μικροβιο"..
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Συμφωνω απολυτα!
    Η αλλες παλι φορες εχουμε το "μικροβιο" αλλα απαιτειται μια κατασταση η καποιος για να το αφυπνισει! 
     
  6. female

    female Contributor




    Πουθενά στο DNA δεν έχει εντοπιστεί, όσο ξέρω, κάποιο γονίδιο που να αφορά και να καθορίζει στοιχείο χαρακτήρα. Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να μιλήσουμε για χαρακτήρα που έχουμε από τη σύλληψή μας.


    Οι συνθήκες μέσα στη μήτρα κατά τη διάρκεια της κύησης επηρεάζουν ως ένα βαθμό το χαρακτήρα, ως φυσικές συνθήκες, αλλά κι εκεί μιλάμε για περιβάλλον κι όχι για κληρονομικότητα.


    Ορισμένα χαρακτηριστικά του ανθρώπου γενικά βρίσκονται ήδη καταγραμμένα στον εγκέφαλο, αλλά όχι από τη "φύση" του ως είδος, αλλά ως "μάθηση" - προσαρμογή στις συνθήκες που επιβίωσαν χιλιάδες γενιές ανθρώπων στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, οι γυναίκες από την προϊστορική εποχή πρόσεχαν το τσούρμο των παιδιών ενώ μάζευαν καρπούς κυρίως ενώ οι άντρες κυνηγούσαν. Κατά συνέπεια, σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες είναι καλύτερες σε ζητήματα εντοπισμού αντικειμένων και μπορούν και κάνουν 2-3 πράγματα μαζί αλλά όχι καλές στον προσανατολισμό, ενώ οι άντρες είναι καλύτεροι στον προσανατολισμό (άντε να χαθείς μέσα σ' ένα δάσος κυνηγώντας το θήραμα που τρέχει και να μην ξέρεις να γυρίσεις πίσω) και στη στερεοσκοπική αντίληψη αντικειμένων, αλλά συνήθως αγνοούν εντελώς που άφησαν τις κάλτσες τους. Όμως ακόμα κι αυτά δεν είναι απόλυτα. Πολλοί άντρες ξέρουν να εντοπίζουν μια χαρά και να κάνουν ταυτόχρονα 2-3 πράγματα, και πολλές γυναίκες έχουν άριστο προσανατολισμό.


    Μικρές προδιαθέσεις δυνατών και αδυνάτων σημείων στη φυσιολογία μας υπάρχουν, ως εν δυνάμει δυνατότητες, αλλά ο χαρακτήρας διαμορφώνεται από το περιβάλλον -- δεν κληρονομείται. Κατά συνέπεια, και οι bdsm τάσεις είναι επίκτητες. Το γεγονός ότι εμφανίζονται από μικρή ηλικία πολλές φορές, δείχνει απλώς για άλλη μια φορά ότι ο χαρακτήρας αρχίζει να διαμορφώνεται από πάρα πολύ νωρίς.



     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ετσι ειναι σε γενικες γραμμες,αλλα απο την αλλη πλευρα συνανταμε πλειστακις διδυμα αδελφια ,μεγαλωμενα στις ιδιες συνθηκες με εντελως αντιθετους χαρακτηρες.
    Ο τροπος που προσλαμβανει καποιος ενα ερεθισμα και η αντιδραση του σ'αυτο εχει να κανει πιστευω και με την ψυχοσυνθεση του.
    Μπορει να μην εχει συσχετισθει -ακομα- με καποιο τμημα του γονιδιωματος ,ωστοσω εχουμε ακομα να μαθουμε πολλα στον τομεα αυτο.
     
  8. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Τελικά γινόμαστε ι γεννιόμαστε άτομα του bdsm

    @female Υποκλίνομαι(again!)
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ε καλα μην τα δραματοποιουμε κιολας ... καπου και η ανακαλυψη του στραπον βοηθησε στον προσανατολισμο ..... λιγο η καταρευση των ενοχων , λιγο το Ελ Νινιο στην σεξουαλικη ταυτοτητα ...
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Τελικά γινόμαστε ι γεννιόμαστε άτομα του bdsm

    Το νευρικό σύστημα του ανθρώπου έχει την ικανότητα να καταγράφει, αποθηκεύει και συνθέτει τις εμπειρίες του ατόμου, έτσι ώστε να παράγονται τα πιο αποτελεσματικά για την προσαρμογή σχήματα συμπεριφοράς. Με την πάροδο του χρόνου και κάτω από την επίδραση των εμπειριών που προέρχονται από το κοινωνικό περιβάλλον αναπτύσσεται ένα σύστημα βασικά σταθερών διαθέσεων, τάσεων, πεποιθήσεων, επιθυμιών, αξιών και σχημάτων προσαρμογής, που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο άτομο και του δίνουν τη μοναδικότητα του. Το διακριτό αυτό όλο, που αποτελείται από σχετικά μόνιμες τάσεις και σχήματα συμπεριφοράς ενός ατόμου, το ονομάζουμε προσωπικότητα.Ελάχιστα σχήματα συμπεριφοράς έχουν ήδη αναπτυχθεί στη γέννηση. Τα περισσότερα αναπτύσσονται προοδευτικά ως αποτέλεσμα της βιοψυχολογικής ωρίμανσης του ατόμου, που ακολουθεί ορισμένα στάδια ή φάσεις. Τα στάδια αυτά είναι η προσχολική ηλικία, η λανθάνουσα περίοδος, η εφηβεία, η ώριμη ηλικία και τα γηρατειά.Πολύπλοκοι γενετικοί, περιβαλλοντικοί, κοινωνικοί και συναισθηματικοί παράγοντες, που λειτουργούν σ' όλα τα στάδια, καθορίζουν κατά πόσο η ανάπτυξη της προσωπικότητας θα είναι αρμονική και φυσιολογική ή θα παρουσιάσει παρεκκλίσεις και διαταραχές.Οπωσδήποτε δεχόμαστε ότι γενετικοί παράγοντες που επιδρούν μέσα από βιοχημικούς, ορμονικούς κ.ά. μηχανισμούς δημιουργούν βιολογικές προδιαθέσεις για τα ιδιοσυγκρασιακά στοιχεία της αναπτυσσόμενηςπροσωπικότητας. Ενώ, όμως, ακραίες διαταραχές του αυτόνομου, κεντρικού νευρικού και του ενδοκρινικού συστήματος μπορούν να συνδεθούν με χαρακτηριστικά της προσωπικότητας φαίνεται να υπάρχει μικρή μόνο σχέση ανάμεσα στη λειτουργία των συστημάτων αυτών και τα μόνιμα χαρακτηριστικά της φυσιολογικής προσωπικότητας.


    http://www.psychologia.gr/
     
  11. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Τελικά γινόμαστε ι γεννιόμαστε άτομα του bdsm

    προσεχε την μεση σου εσυ... θα παθεις κανενα λουμπαγκο απο το σκυψε - σκυψε
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    και οσοι το εχουν και δεν τους βγαινει... ειναι γιατι πηραν αντιβιωση??