Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

massage ποδιών και ηδονή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος nasmar, στις 16 Ιουλίου 2007.

Tags:
  1. Vampire in a Cathedral

    Vampire in a Cathedral Regular Member

    nasmar,

    ισχύει όντως αν και προφανώς απαιτείται συγκεκριμένη τακτική στο να ερεθιστεί σεξουαλικά το άτομο παρά να χαλαρώσει. Συνήθως ένα massage στις πατούσες χαλαρώνει τις νευρικές απολήξεις και ελοχεύει ο σοβαρός κίνδυνος να κοιμήσεις τον/την σεξουαλική σου σύντροφο...

    Vampire in a Cathedral
     
  2. servantforwomen

    servantforwomen New Member

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΠΟΔΙΩΝ.
     
  3. AlucarD [s.m.]

    AlucarD [s.m.] New Member

    Ενα τελευταιο πράγμα θέλω να πώ.Η αλήθεια είναι dora μου ότι φάσκεις και αντιφάσκεις.Συγνώμη αλλά όποιος είναι σκεπτόμενος άνθρωπος θα καταλάβει πολύ καλά ότι απο τη φράση σου αυτή βάζεις και τον εαυτό σου μέσα και συνεπώς τις γυναίκες.Όταν μιλας στο 1ο πληθυντικό όπως έιπε και το αρσενικό κομμάτι του nasmar   ,πάει να πει τοτε οτι πιστευεις οτι ολονων τα πόδια ειναι για κλοτσιές και όχι για ερωτισμό.Μετα το άλλαξες βέβαια, πιθανως διότι δέχτηκες ένα μπαράζ αντίθετων απόψεων  
    Απλά να λέμε τα πράγματα με τ όνομα τους
    τα φιλια μου  
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Θα συμφωνησω απολυτα!!!!
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Χρησιμοποίησα τον πληθυντικό μεγαλοπρεπείας. 

    Ο καθένας έχει το δικαίωμα να την βρίσκει όπως γουστάρει με τον συναινούντα σύντροφό του. Κι εγώ έχω το δικαίωμα να έχω αντιφατικά συναισθήματα. Δεν δέχτηκα κανένα μπαράζ (εκτός από την δική σου ατυχή προσπάθεια να με βγάλεις offside), οι συμφορουμίτες μου απλά εκφράζουν την άποψή τους όπως κι εγώ την δική μου. Σέβομαι τις απόψεις των άλλων και συνήθως τα σκεπτόμενα άτομα σέβονται τις δικές μου (ακόμη και όταν διαφωνούμε).

    Στο θέμα των ποδιών, πράγματι την βρίσκω πάρα πολύ με το να δίνω κλωτσιές, ιδίως νοητές, αλλά μπορώ και κυριολεκτικές. Αν ρωτήσεις αυτούς που με γνωρίζουν, θα σε διαβεβαιώσουν για τις "τορνευτές" μου γάμπες. Μπορείς να δοκιμάσεις όποτε θέλεις (αν και νομίζω τόπιασες).

    Κατανοώ ότι δεν μπορούν / δεν θέλουν / δεν ηδονίζονται όλοι να δίνουν κλωτσιές. Σεβαστό.

    Όσον αφορά τα πόδια και τον ερωτισμό, οι προσωπικές μου προτιμήσεις επικεντρώνονται σε άλλα σημεία του σώματος τα οποία θεωρώ πιο ερωτικά (ας μην υπεισέλθω, είναι άσχετο με το θέμα του νήματος). Μου αρέσει να κοιτάζω πόδια αλλά δεν μου είναι απαραίτητο να τα αγγίζω. Προτιμώ γυναικεία πόδια, τα βρίσκω πιο όμορφα, ιδίως όταν είναι μικροκαμωμένα και περιποιημένα. Δεν έχω όμως απολύτως κανένα ενδιαφέρον να τα γλείψω, να τα φιλήσω, να τα μυρίσω, να τα κατουρίσω ή να τα χώσω στο μουνί μου ή οτιδήποτε μπορεί κανείς να σκεφτεί σχετικά με τα πόδια. Εκτός αν με διατάξει ο Κύριός μου. Μου αρέσει να τον ικανοποιώ και επομένως θα κάνω οτιδήποτε τον ικανοποιεί ακόμη και αν εμένα δεν μου αρέσει. Μερικές φορές μου αρέσει να ασχολούμαι με πόδια ιδίως όταν συνδυάζονται με μία φάση εξευτελισμού. Δεν εξευτελίζομαι, mind you, απλά μου αρέσει η ιδέα συμβολικά.

    Τέλος μου αρέσει πολύ το foot massage το οποίο βρίσκω ιδιαίτερα χαλαρωτικό.

    Ήμουν αυτή τη φορά όσο πιο αναλυτική γινόταν, αν και δεν καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σου στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Δεν βλέπω που φάσκω και αντιφάσκω στα λίγα που ανέφερα προηγουμένως ως απάντηση στο νήμα. Ώς σκεπτόμενος άνθρωπος δεν τα πήγες πολύ καλά, AlucarD [s.m] μου. Μήπως σκέφτεσαι με τα πόδια σου; Αν ναι, μην στεναχωριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα. 
     
  6. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Ποποπο πληρωμένη η απάντηση της doras  
     
  7. AlucarD [s.m.]

    AlucarD [s.m.] New Member


    Aouch!Γιατί τέτοια επίθεση κούκλα μου τι σου έκανα? 
    Θα σου προτείνω κάτι για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη:
    Βήμα 1 : Αγόρασε λεξικό (μπαράζ δε σημαίνει επίθεση ή κάτι κακό γενικά μπαράζ αφορά τη ποσότητα και συχνότητα πχ. Η Ντόρα αντέδρασε με ένα μπαράζ κλωτσιών)
    Βήμα 2 : Και σημαντικότερο πρεπει να κανεις λίγο και καλό "φίκι φίκι" κοπέλα μου!  Συστηματικά!Μη κοιτάς εμένα όμως, δεν είσαι ο τύπος μου!  Μη το αφήνεις όμως σοβαρά, γιατί μετά σε αφήνει και αυτό και γίνεσαι όπως έισαι τώρα.Θυμωμένη,επιθετική,ξεσπώντας τα νέυρα σου σε αθώα άτομα.Εγώ καρδιά μου δε σου επιτέθηκα, ούτε σε προσέβαλα, τη μαρτυρία μου κατέθεσα,αλλά είναι φαινόμαινο του καιρού μας πολύς κόσμος να αρπάζεται εύκολα και να ψάχνεται για αντιπαραθέσεις..

    Τέλος σύντομη απάντηση για τη τελευταία παράγραφο σου : "Ήμουν αυτή τη φορά όσο πιο αναλυτική γινόταν, αν και δεν καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σου στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Δεν βλέπω που φάσκω και αντιφάσκω στα λίγα που ανέφερα προηγουμένως ως απάντηση στο νήμα. Ώς σκεπτόμενος άνθρωπος δεν τα πήγες πολύ καλά, AlucarD [s.m] μου. Μήπως σκέφτεσαι με τα πόδια σου; Αν ναι, μην στεναχωριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα.  "

    Όταν στην αρχή μας λες ότι τα πόδια είναι για κλοτσιές μόνο και ότι δεν έχουν ερωτισμό καθόλου και μετά στο επόμενο ποστ μας λες ότι τελικά τα αντρικά πόδια είναι άσχημα ενώ τα γυναικία είναι ωραία και προσδίδουν ερωτισμό, τότε ναι φάσκεις και αντιφάσκεις αγάπη μου!(αν ακόμα διαφωνείς βλέπε βήμα 1-λεξικό).Επίσης δε νομίζω να έδειξα ενδιαφέρον προσωπικά για τις σεξ. σου προτιμήσεις.Όσο για το τελευταίο, ήταν κακία και δεν θέλω να απαντήσω.Στο συγχωρώ επειδή είσαι εσύ και σου προτείνω πάλι το βήμα 2  

    Υγ:Αφού έχεις τόσο ωραία πόδια και δίνεις τόσο καλές κλοτσιές να ξέρεις ότι κι εγώ έχω ωραία χέρια και κάνω καταπληκτικό μασάζ.Θα σου έκανε καλό  
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τίποτα. Το θεωρώ foreplay. Ήμουν ορεξάτη και ήσουν διαθέσιμος.

    Λάθος. Τα προηγούμενα ήταν χάδια γιατί είσαι γλυκούλης. Ας περάσουμε στο κυρίως μενού.

    Barrage (πηγή:http://dictionary.reference.com/browse/barrage)
    1. Military. a heavy barrier of artillery fire to protect one's own advancing or retreating troops or to stop the advance of enemy troops.
    2. an overwhelming quantity or explosion, as of words, blows, or criticisms: a barrage of questions.
    3. Civil Engineering. an artificial obstruction in a watercourse to increase the depth of the water, facilitate irrigation, etc.
    4. Mycology. an aversion response of sexually incompatible fungus cultures that are growing in proximity, revealed by a persistent growth gap between them.

    Επειδή διαβάζω πολύ Sun Tzu αντιμετώπισα το ποστ σου (και όχι τις απόψεις των υπολοίπων) σύμφωνα με τον πρώτο ορισμό. Έπρεπε να το πάρω ως τον τέταρτο. Το sexually incompatible το καταλαβαίνεις. Το fungus ψάξτο στο δικό σου λεξικό (βάλε δίπλα τη λέξη feet). Μετά τις "προτάσεις" σου και δη σε βήματα σε προσδιορίζει εύστοχα και δη σε ανάλαφρη κλωτσιά στα οπίσθια.

    Χαχαχα. Ούτε εγώ είμαι θυμωμένη και επιθετική ούτε εσύ είσαι αθώο άτομο. Δεν αρπάζομαι καλέ, περνάω υπέροχα. Και μάλιστα χωρίς καθόλου σεξ. Τριάντα χρόνια κακού σεξ και ένας περίπου χρόνος υπέροχου βδσμ. Τί να πω; I rest my case.

    Αχου το, νομίζει ότι έχει ωραία πόδια. Έλα να μας τα δείξεις (πληθυντικός μεγαλοπρεπείας) και θα τα κρίνω ΕΓΩ. Μπορεί και να έχεις δίκιο. Η αναφορά στα "αντιφατικά συναισθήματα" πέρασε απαρατήρητη προφανώς. Δεν σε βόλευε ε;

    Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Δεν σε αδικώ. Αν συγχωρήσεις και το fungus βρήκα την αληθινή αγάπη στο πρόσωπό σου.  

    Ωραία. Εγώ θα σε κλωτσάω, μετά θα με συγχωρείς, θα εξετάζω προσεκτικά τα πόδια σου, θα τα βαθμολογώ (ε κανένα "τγία" θα το αξίζουν σίγουρα) και θα ολοκληρώνουμε με το μασάζ. Φίκι φίκι δεν έχει, είπαμε. Εκτός αν δώσει την άδεια ο Κύριος. Θα πρέπει να καταφύγουμε στην παλιά καλή  

    Πιστεύω πως θα περάσουμε υπέροχα εσύ κι εγώ. Follow me darling. 
     
  9. AlucarD [s.m.]

    AlucarD [s.m.] New Member

    Χαχαχαχα!  
    χμ εχεις χιούμορ τελικά...σαν κι εμένα!καλό..
    Λοιπόν από τις 4 εξηγήσεις του "μπαγάζ" , διαλέγω την 2η φυσικά και όπως φαίναται έχω δίκιο-i rest my case  
    Όσο για τα πόδια μου προς θεού lol λάθος κατάλαβες, δεν ενόησα σε καμμία περίπτωση ότι έχω ωραία πόδια είτε εγώ είτε οι άντρες.Τα πόδια των αντρών τα βρίσκω ντεκαβλέξ πολύ, ενοείτε..Ενοέίτε βέβαια ότι προσωπικά έχω ωραία πόδια και σώμα γενικά αλλά αυτό είναι άλλο.

    Quote: Ωραία. Εγώ θα σε κλωτσάω, μετά θα με συγχωρείς, θα εξετάζω προσεκτικά τα πόδια σου, θα τα βαθμολογώ (ε κανένα "τγία" θα το αξίζουν σίγουρα) και θα ολοκληρώνουμε με το μασάζ. Φίκι φίκι δεν έχει, είπαμε. Εκτός αν δώσει την άδεια ο Κύριος. Θα πρέπει να καταφύγουμε στην παλιά καλή  
    Πιστεύω πως θα περάσουμε υπέροχα εσύ κι εγώ. Follow me darling. 

    Οπότε καρδιά μου σε περιμένω μόλις κατέβεις αθήνα να παίξουμε  
    Σε ακολουθώ  
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ex pede Herculem, ex ungue leonem...
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Για οσους βρεθουν σε ασιατικες χωρες λογω εορτων : Απολαυστε με λιγο ψαξιμο καποιο ινστιτουτο και ζητηστε επιμονα μασαζ στα ματια.Εκπληκτικη εμπειρια.
     
  12. AlucarD [s.m.]

    AlucarD [s.m.] New Member

    Χμ για δοκίμασε Ex mentula Alucard [s.m.] from his .... [we can measure] Alucard [s.m.]!!



    Expl. Ex pede Herculem : "from his foot, [we can measure] Hercules",
    Ex ungue leonem : "from its claw [we can know] the lion,"