Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο σημερινός υποτακτικός...;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SMiss_angel2307, στις 13 Δεκεμβρίου 2007.

  1. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    chemical23, αλλιμονο μας αν λειτουργουσαμε ολοι το ιδιο... κ ευτυχως δλδ που δεν ημαστε ολοι το ιδιο αν κ υποτακτικοι  
     
  2. wanderer

    wanderer Regular Member

    Απάντηση: Re: ο σημερινός υποτακτικός...;

    Ο σκοπός ενός νήματος είναι αυτή η διαφορετική οπτική του καθενός και η ανταλλαγή απόψεων. Σε καμία περίπτωση δεν είναι να σου αλλάξει πεποιθήσεις, εκτός αν εσύ ο ίδιος ταλαντεύεσαι και το εξετάζεις ακόμα. Αν δεν υπήρχε αυτή η διαφορετικότητα, δεν θα υπήρχε ούτε ένα νήμα, παρά μόνον ανακοινώσεις με απαρίθμηση πεποιθήσεων, τυφλοσούρτια δηλαδή, που θα ‘πρεπε να ενστερνιστεί ο καθένας μας προκείμενου να δηλώνει κάτι. Πράγμα άσκοπο δηλαδή, εφόσον από τη στιγμή που δεν ανταλλάσσεις απόψεις, δεν έχει καμία σημασία αν βάλεις vanilla ή perv . Δεν θα έχουμε να τελειώσουμε τίποτα, μιας και δεν θα έχει καν αρχίσει τίποτα.

    Μόνο για τον λόγο ότι έχω πάρει θέση σ΄ αυτό το νήμα, θα σταθώ σ΄ αυτό.
    Είναι λογικό να εισπράττεις αυτό ως σκοπό σύμφωνα μ΄ αυτά που αναφέρεις στο post σου, αλλά η απάντηση μου σ΄ αυτό προκύπτει απ΄ όλα τα παραπάνω. Η συμμετοχή η δική μου στο νήμα, μου ενισχύει βάσιμες ενδείξεις ότι ανήκω σε μία άλλη γεννιά υποτακτικών, και δεν είναι κακό. Αλλά υποτακτική εξακολουθώ και νοιώθω, εξακολουθώ και είμαι, εξακολουθώ και δηλώνω.
     
  3. chemical23

    chemical23 Regular Member

    wanderer σε συγχαίρω για αυτήν ακριβώς την δήλωση που έκανες.Συμφωνώ πως δεν είναι κακό να δηλώνεις την διαφορετικότητα σου ως υποτακτική.Και πράγματι ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων είναι ο σκοπός ύπαρξης του forum του ίδιου.Σέβομαι την διαφορετικότητα και μου αρέσει ότι μεμονωμένα ως άνθρωποι διαφέρουμε.Ειδάλλως όλα θα ήταν το λιγότερο βαρετά.Όπως επίσης οι αντιστάσεις του 'εγώ' που διάβασα πριν,διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.Ακόμα και άτομα κυριαρχικής ψυχολογίας είναι δυνατόν να καταστρατηγήσουν ελαφρώς το 'εγώ' τους για τον άνθρωπο δίπλα τους.Αυτό και αν είναι μεγαλείο το ίδιο.

    Με την σειρά μου δηλώνω λάτρης του γυναικείου φύλου και της προσφοράς σε αυτό.Αυτό από μόνο του με καθιστά αυστηρώς sub?Δεν το σκέφτομαι καθόλου ειλικρινά.Μήπως πολλοί άντρες δεν έχουν πάνω κάτω την ίδια πεποίθηση?Παρόλα τα κατάλοιπα ανδροκρατίας που ίσως υπάρχουν ακόμη στην κοινωνία.Μία λέξη,μία χειρονομία αγάπης,θαυμασμού,έρωτα δεν συνιστά λατρεία?Δεν μου αρέσει αναγκαστικά να με εκφράζει μία ταμπέλα που γράφει μία λέξη και μόνο.Ίσως αν υπήρχε συνδυασμός αυτοπροσδιορισμών να ήταν πολύ πιο ευρύ το φάσμα κάλυψης των επιλογών μας.Πχ ο συνδυασμός vanilla/sub o οποίος για μένα θα έλεγα πως είναι ο πιο ιδανικός.Βέβαια ίσως μετά γινόταν ένας ψιλοχαμός με τους προσδιορισμούς,διότι μπορεί να μην αποσαφηνίζουν το τι τελικά είναι ο καθένας.Από την άλλη βέβαια και οι προσδιορισμοί αυτοί καθαυτοί δίνουν απλά ένα στίγμα και τίποτε άλλο για τις επιλογές μας
     
  4. zinnia

    zinnia Contributor

    Και μια αφιερωση στους ανδρες υποτακτικους με ολη μου την αγαπη

    (ειναι το αγαπημενο μου)

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. wanderer

    wanderer Regular Member

    Απάντηση: ο σημερινός υποτακτικός...;

    @ chemical23

    Επιλέγεις από τα status που διατίθενται αυτό που νιώθεις ότι σ΄ αντιπροσωπεύει ως βάση, χωρίς να σημαίνει ότι είσαι το "απόλυτο". Κανείς δεν είναι η πρωσοποποίηση του απόλυτου κατά τη γνώμη μου, και δεν πιστεύω στο "απόλυτο" γενικότερα.

    Δηλώνω τη βάση του "εγώ" μου. Η δήλωση του status είναι για να γνωρίζει ο Κ/καθένας που διαβάζει την άποψή μου, σε ποιο "στρατόπεδο" ανήκω, κι όχι για να με κρίνει αν σωστά ή όχι φέρω την όποια "ταμπέλα". Αρκεί να ξέρω εγώ τι είμαι, πως και τι νιώθω, να εκφράζομαι αυθόρμητα, να μην χαϊδεύω τ΄ αυτιά Κ/κανενός προκειμένου να μην με κατηγορήσει ότι δεν είμαι αυτό που δηλώνω με την έννοια του "απόλυτου", κι αυτό που είμαι θα φανεί. Η διαφορετικότητά μου απ΄ τη στιγμή που έχω τη βάση, δεν σημαίνει ότι αφήνει το περιθώριο κι επιτρέπει το δικαιώμα στον Κ/καθένα να με καθαιρέσει απ΄ αυτό που νιώθω και να μου ξηλώσει τη "ταμπέλα" που γουστάρω να κουβαλάω. Δικιά μου είναι και δε δίνω λογαριασμό σε Κ/κανέναν. Χρειάστηκε αρκετός και πολύτιμος χρόνος για να το καταλάβω αυτό (δεν αναφέρομαι στο forum).

    Συγνώμη Smiss_angel για τo αποκλιτικό post.
     
    Last edited: 15 Δεκεμβρίου 2007
  6. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Re: Απάντηση: ο σημερινός υποτακτικός...;

    wanderer, δεν τρεχει τπτ αλλιμονο  
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μία γυναίκα. Ξυπνάει το πρωί χαράματα για να πάει στη δουλειά. Η πρώτη της σκέψη είναι Αυτός με τον οποίο αισθάνεται δεμένη. Όχι μόνο αισθάνεται, αλλά σκέφτεται δεμένη. Τον βλέπει στο μυαλό της. Τον νιώθει στην καρδιά της. Όχι σαν ένα βάρος, αλλά σαν τη δύναμή της. Αλλιώς γιατί να σηκωθεί από το κρεβάτι; Δεν θα είχε λόγο. Θα έμενε εκεί να στριφογυρνάει χωρίς να ξέρει το γιατί. Θα τέντωνε τα μέλη της να ξεμουδιάσουν, η σκέψη της θα ήταν άδεια, θα αποφάσιζε να γυρίσει από την άλλη πλευρά να ξανακοιμηθεί. Μία φωλιά θα ήταν το κρεβάτι, η μοναξιά της, η προστασία της, ενάντια στη μέρα με τις ώρες της και τις στιγμές της, γυαλιά κομματιασμένα θα ήταν όλα, θα την κατακρεουργούσαν αν έφευγε από εκεί. Μείνε. Προστατεύσου.

    Όμως η γυναίκα ξυπνάει δεμένη. Αγγίζει την σκέψη Του μέσα της, την χαϊδεύει. Είναι ψευδαίσθηση; Όχι. Δέθηκε με τα δεσμά που επέλεξε. Είναι τυλιγμένη με ιμάντες αόρατους, που σφίγγουν το κορμί της και τη ζωή της. Τα δεσμά της είναι ένα ζευγάρι φτερά. Είναι θρόισμα ανεπαίσθητο, είναι ο ρυθμικός ήχος του αίματος στους καρπούς της, είναι ένας πανάλαφρος πόνος στο λαιμό της, αισθάνεται την ζεστασιά των χεριών Του επάνω της, την πονάνε όσο θέλουν και όποτε θέλουν. Γιατί; Δεν ξέρει. Το θέλει όμως. Το αποδέχεται. Το αποζητά. Δεν ζει χωρίς τα χέρια Του. Χωρίς αυτά δεν υπάρχει. Δεν είναι τίποτα. Όμως τα χέρια...α...ναι, τα χέρια, είναι πάντα εκεί.

    Η γυναίκα σηκώνεται, βγαίνει έξω, μιλάει με τον κόσμο, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Μέσα της όμως ζει αλλού. Ταυτόχρονα, παράλληλα, μια άλλη ζωή ξετυλίγεται, ένα άγνωστο ημερολόγιο, σαν ιστορία που γράφει κάποιος άλλος επάνω της. Δεν ξέρει τι θα φέρει η κάθε μέρα. Ξέρει τα συνηθισμένα εξωτερικά γεγονότα. Την ιστορία που γράφει Αυτός μέσα της δεν μπορεί να την μαντέψει. Είναι δική Του, αλλά γίνεται και δική της. Μέσα της είναι γονατισμένη, όχι ανήμπορη, απλά έχει ανοίξει τα χέρια απαλά προς τα πάνω, περιμένει σχεδόν χωρίς να ανασαίνει, για να μην ενοχλήσει την σκέψη Του. Να μην αλλάξει τον παλμό της καρδιάς Του. Πότε πότε αρθρώνει μια λέξη. Ένας σπασμός είναι. Μη. Φτάνει. Όχι. Ναι. Θέλω. Φοβάμαι. Μπορώ. Δεν μπορώ. Κι άλλο. Κι άλλο...

    Νυχτώνει. Ξαπλώνει πάλι. Καληνύχτα. Καληνύχτα. Μη φύγεις. Αχ, μη φύγεις...Καληνύχτα...
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: ο σημερινός υποτακτικός...;

    Συμφωνω απολυτα. Ο Νιονιος το'χει πει πολυ απλα,απο σιαφορετικη αφετηρια βεβαια¨:
    "δεν ειμαι πασοκα δεν ειμαι ουτε Κου κου ε
    ειμαι οτι ειμαι κι'οτι τραγουδω για σε"
     
  9. slaveonios

    slaveonios New Member

    πραγματικη ελευθερια υπαρχει μονο στην ζουγκλα.... εμεισ την χασαμε απο τοτε που ζουμε σε κοινονιεσ , αλλα για να μην ειμαι και πλεονεκτισ που ελεγε και ο χατζηχριστοσ εχουμε και τωρα μια υποτυποδη ελευθερια ... απο την αλλη σκλαβοι σε ελευθερο περιβαλον??? οξυμωρο??? μπα δεν νομιζω? ειμαστε σκλαβοι γιατι το θελουμε και αν παμε καλα στα μυαλα μασ μπωρουμε απο την κατασταση τισ υποταγησ να πουμε τελοσ ζιυμε για μασ ..... κανεισ δεν υποχρεωνει κανεναν να ειναι δουλοσ εμεισ ΕΛΕΥΘΕΡΑ το επιλεξαμε και εμεισ παλι ΕΛΕΥΘΕΡΑ μπωρουμε να πουμε Τ Ε Λ Ο Σ ....


    sorryγια την αθλια ορθογραφια μου
    συντροφικα SLATH
     
  10. H Mακεδονία είναι δική ΜΑΣ
     
  11. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    ...κ εσυ εκτος θεματος!
     
  12. ναι περίμενα εσένα - ειδικά - να με βάλεις στο σωστό το δρόμο.