Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιτέλους!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

Tags:
  1. MastersHammer

    MastersHammer Regular Member

    Ρε τι βλάκες υπάρχουν.Κ να ήταν μόνο αυτός.........Καποιος μου είχε πει πρόσφατα στο IRC για μια Mistressa του κώλου που έβαλε τον βλάκα να της πάρει σπίτι χοχοχο.Αν και χοντρό μπορεί κ να είναι αλήθεια ποτέ δεν ξέρεις
     
  2. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Είπε και αποσύρθηκε στη σπηλιά του στα βάθη των Ιμαλαίων......
     
  3. doulos

    doulos Regular Member

    Λοιπόν παιδιά,
    για να τελειώνουμε με το θέμα. Η Κυρία είναι επαγγελματίας. Με 300 Ευρώ το μήνα θα περνάω γύρω 32 ώρες το μήνα φίνα. Εγώ την καταβρίσκω με το σφουγγαρίζω και να είμαι ο οικιακός δούλος Της. Και μπορώ να πω ότι πραγματικά λαμβάνει υπόψη Της η Αφέντρα μου τις δραστηριότητες που μου αρέσουν και νοιάζεται αν κάθε φορά φεύγω ικανοποιημένος από το σπίτι Της, όπως και εγώ φυσικά είμαι καταχαρούμενος που δεν είναι αναγκασμένη να κάνει δουλειές που δεν Της ταιριάζουν. Μου επιτρέπει συχνά να Την κοιτάζω με θαυμασμό και υποταγή στα μάτια για παράδειγμα, επειδή ξέρει ότι αυτό με κάνει και νοιώθω όμορφα. Υπάρχουν άνθρωποι που θα έδιναν πάρα πολλά λεφτά για κάτι τέτοιο, όπως υπάρχουν και επαγγελματίες που θα απαιτούσαν πολύ περισσότερα. Αν το μόνο που ήταν στο μυαλό Της ήταν το κέρδος τότε δε θα διάλεγε εμένα Κυρίες και Κύριοι.
    Και ναι! Θα το παινευτώ! Είμαι άνθρωπος ευγενικός, καλλιεργημένος, ρομαντικός και Κύριος και η Κυρία μου καταλαβαίνει τί αξία έχει να Την προσκυνάει ένας τέτοιος άνδρας. Υπάρχει και αυτή η εκδοχή. Γιατι την αποκλείετε? Και θα Σας πω και το άλλο. Ο φόρος υποτέλειας είναι πολλές φορές θεμιτό στοιχείο μιας τέτοιας σχέσης. Σε αναλογία με το μισθό μου (το ύψος του οποίου γνωρίζει) ο φορος αυτός δεν έχει κάποια σημαντική είδραση στις δραστηριότητες μου. σας φαίνεται άσχημο να νοιώθει όμορφα ένας υποτακτικός επειδή ένα μικρό μέρος του κόπου του το αφιερώνει στην Κυρίαρχό του?

    Τέλος πάντων, σίγουρα πρέπει να είνια κανείς προσεκτικός. Τα περισσοτερα σχόλια εδώ όμως είναι του τύπου, εγώ τώρα τραβααω κάποιο ζόρι. Αυτό όμως δεν είναι δικό μου πρόβλημα!

    Και για να παραφράσω λίγο τον Μαζόχ: εγώ είμαι ευτυχισμένος που έχω μία Κυρία που μου επιτρέπει να τη βοηθάω να βάζει και να βγάζει τα παπούτσια Της!!!
     
  4. Emma

    Emma Contributor

    Με τη διαφορά ότι θα μπορούσες να τα έχεις όλα αυτά και δωρεάν. Τώρα, αν εσένα σου αρέσει πιο πολύ να πληρώνεις για να κάνεις όλα τα παραπάνω, ό,τι και να πούμε εμείς δεν έχει σημασία και δεν θα κάνει διαφορά.
    Με χαλάει όμως που τονίζεις και ξανατονίζεις ότι βγάζεις τόσα λεφτά κ.τ.λ. Προσπαθείς μου φαίνεται να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου πρώτα απ' όλα και μετά σε μας ότι "είναι οκ που πληρώνεις". Κι εγώ βγάζω λεφτά κι άλλοι το ίδιο. Το κάνει οκ να τα ακουμπάμε σε επιτήδιους; Άλλο να πηγαίνεις που και που σε επαγγελματία για την κάβλα σου κι άλλο να κόβεις μισθό σε κάποια για να την υπηρετείς. Δεν μπορώ να πιστέψω, όσο υποτακτικής ψυχολογίας και να είσαι, ότι κάπου μέσα σου δεν νιώθεις κι εσύ ο ίδιος κορόϊδο, εκτός πια αν είναι κι αυτό το συναίσθημα μέρος του βίτσιου σου, οπότε πάσο και τί να πω... μιας και είναι και το πνεύμα των γιορτών, εγώ θέλω να σου ευχηθώ να βρεις κάποια στιγμή μια κοπέλα η οποία θα στα δώσει όλα αυτά επειδή το θέλει κι όχι επειδή της τα ακουμπάς. Τότε και μόνο τότε θα καταλάβεις την διαφορά μεταξύ αυτού που ζεις τώρα κι αυτού που προσπαθεί η πλειοψηφία από εμάς να σου δώσει να καταλάβεις.
     
  5. latexduck

    latexduck Contributor

    θα συμφωνήσω απόλυτα με την Demoness, πιστεύω θα μπορούσες να βρείς κάποια χωρίς να σου τα παίρνει, τότε μόνο θα αισθανθείς ότι προσφέρεις εσύ και όχι τα χρήματα σου και αν βαρέθηκες απλά να ψάχνεις και πήγες στον "εύκολο δρόμο" ο εύκολος είναι και σύντομος να θυμάσαι  
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    δινεις 300 ευρω μονο για να σκουπιζεις και να κοιταζεις με θαυμασμο ? δεν κανεις και κανα donation λεω εγω ?   μην τα λες ετσι χυμα δημοσια γιατι βλεπω να πεσουν πολλες προτασεις και καθε μερα να εισαι και σε αλλο σπιτι με την σφουγγαριστρα και την 300 αρα  
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Έπεσες μέσα!
    Είχα γράψει Υ.Γ. "αν βρεθείς ποτέ απ τα μέρη μου, let me know! Απλά τις δουλειές να κάνεις και δώσε ό,τι έχεις ευχαρίστηση αν θες ντε και καλά να πληρώνεις!" αλλά το έσβησα γιατί τελικά ούτε για πλάκα δεν θα το δεχόμουν αυτό.
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Και σκεψου να πεσει και σε καμμια που εχει δικο της ξενοδοχειο!!! 
     
  9. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Έλεγα να μην συγχυστώ πρωί-πρωί….αλλά δε βαριέσαι.

    Συγχαίρω όλους όσους υπερασπίστηκαν την ορθοδοξία και την αγνότητα του χώρου, και κατακεραύνωσαν αυτό το τρισάθλιο και σιχαμένο υποκείμενο (doulos, για εσένα το λέω) που τόλμησε να περιγράψει μια πραγματική του εμπειρία επί πληρωμή. (Μα καλά, γίνονται αυτά τα πράγματα; Πέφτω από τα σύννεφα…..και σκάω πάνω στο Max Fisch που έχει μερικές δεκάδες χιλιάδες καταχωρήσεις από επαγγελματίες dommes. Κοίτα ρε τι γίνεται στον πλανήτη…..Αίσχος.). Για να δούμε λοιπόν τα στοιχεία της υπόθεσης:

    1. Κάποιος πάει σε μια επαγγελματία, της τα σκάει και ικανοποιεί το βίτσιο του, την επιθυμία του, τη φαντασίωση του, ότι τέλος πάντως έχει στην κεφάλα του. Ανακαλύπτει ότι όλα όσα φαντασιωνόταν τόσα χρόνια τον ικανοποιούν ή και ξεπερνούν τη φαντασίωση του. Γεμάτος χαρά έρχεται στο φόρουμ, για να μεταφέρει την εμπειρία του στους ομοϊδεάτες του που θα τον καταλάβουν (λέμε τώρα…..).

    2. Από τους ομοϊδεάτες του εισπράττει κατά κύριο λόγο λοιδορία, ύβρεις (δείτε έναν μαλάκα που πληρώνει για να βγάλει το γούστο του….) ανακατεμένες με διάφορες πατρικές συμβουλές (εμείς για το καλό σου στο λέμε) και συμπόνια για το δράμα του. Ότι δηλαδή θα εισέπραττε αν μετέφερε την εμπειρία του σε όλους αυτούς εκεί έξω που «δεν μας καταλαβαίνουν», μας λένε ανώμαλους (κοίτα κάτι μαλάκες, που τη βρίσκουν να τρώνε ξύλο και δεν γαμάνε) και δε συμμαζεύεται.

    Μετά από όλα αυτά μου δημιουργούνται μερικές απορίες:

    1. Σε τι τελικά διαφέρουμε από όλους αυτούς που μας κατηγορούν για ανώμαλους, βιτσιόζους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, όταν εμείς οι ίδιοι εξοβελίζουμε ανθρώπους από τον χώρο;
    2. Πόσοι από όλους εσάς τους φοβερούς και τρομερούς posters των εκατοντάδων δημοσιεύσεων, έχουν κάνει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ SESSION Ή ΜΙΑ ΦΑΣΗ, έχουν συμμετέχει έστω και σε ένα meeting, ; Η ερώτηση είναι πολύ συγκεκριμένη και αφορά συγκεκριμένα άτομα. Και ποιος σας δίνει το δικαίωμα να κρίνετε έναν άνθρωπο, που στην τελική, ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ;
    3. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί υπάρχουν τόσες χιλιάδες επαγγελματίες dommes, mistress και δεν ξέρω εγώ τι άλλο σε όλο τον πλανήτη (και σε χώρες που υποτίθεται ότι θεωρούνται πολύ πιο προχωρημένες σε θέματα BDSM από το Ελλαδιστάν; Και πώς χαρακτηρίζετε όλους όσους αναζητούν την επί πληρωμή ικανοποίηση των επιθυμιών τους;

    ΕΠΙΜΥΘΙΟ:
    Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις μια ψηφιακή περσόνα, πίσω από την οποία γίνεσαι άκοπα μεγάλος και τρανός και να έχεις γνώμη επί παντός επιστητού, χωρίς έστω και μια φορά να εκτεθείς ή να φθαρείς. Και αυτό γίνεται κατά κόρον σε αυτό το φόρουμ. Εγώ το μόνο που μπορώ να εκφράσω είναι η απογοήτευση μου για όσα βλέπω να συμβαίνουν (και δυστυχώς δεν συμβαίνουν για πρώτη φορά εδώ μέσα). Καλημέρα σας.
     
    Last edited: 16 Δεκεμβρίου 2007
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    ειναι διαφορετικο το να πας σε μια επαγγελματια να περασεις καλα και να κανεις ενα session που περιλαμβανει γκαμα δραστηριοτητων και κραταει 1-2 ωρες και διαφορετικο να δινεις 300 το μηνα σαν μισθο για να παρεχετε η δυνατοτητα να σφουγγαριζεις και να κοιτας με θαυμασμο ΜΟΝΟ. δεν βλεπεις πως ειναι καθαρη κοροιδια και πως εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο ?
     
  11. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Δεν βλέπω καμία κοροιδία, Κωνσταντίνε μου. Αυτό που βλέπω είναι τα εξής:

    1. Ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να εκπληρώσει κάποιες φαντασιώσεις του, εικόνες του ή όπως αλλιώς θέλεις πες το. Μόνο και μόνο για το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να κάνει κάτι πραγματικά και όχι πίσω από την ασφάλεια μιας οθόνης, εγώ τον χειροκροτώ και δεν τον επικρίνω.
    2. Καταβάλλει ένα τίμημα. Ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό; Οφείλω δε να πω, ότι με βάση τις τιμές που κυκλοφορούν στην πιάτσα για την παροχή ανάλογων υπηρεσιών, είναι και πολύ επωφελης εμπορική συναλλαγή για τον doulos.
    3. Μιλάμε για κοροιδία. Γιατί δεν θεωρούμε κοροιδία μια σχέση 24/7 (που το έχουμε κάνει καραμέλα εδώ μέσα) η οποία θα περιλαμβάνει και τον οικονομικό έλεγχο του υποτακτικού/-ης (κοινώς, του/της τα μασάει....); Και μην μου πείτε ότι δεν γίνεται αυτό......
    4. Τι γνώμη έχεις για το financial domination, η το distance training που γίνεται επί πληρωμή στο "προχωρημένο" κατά τα άλλα εξωτερικό;
    5. Με λύπη μου διαπιστώνω (και αυτό συνιστά γενική παρατήρηση), ότι στην Ελλάδα κάποιοι ρόλοι έχουν μετατραπεί σε τίτλους τιμής. Οι Masters/Mistresses/slaves έχουν μετατραπεί σε αξώματα, που -και καλά- χαρακτηρίζουν κάποιους ως ορίτζιναλ και όλους τους υπόλοιπους σαν ντεμέκ. Αυτό είναι μια καθαρά Ελληνική πατέντα, που μόνο κακό έχει κάνει, γιατί αναγκάζει κάποιους να πρέπει να αποδυκνείουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
    6. Υποτίθεται, ότι συνιστούμε ένα κομμάτι της κοινωνίας, που -και καλά- λόγω της διαφορετικής μας σεξουαλικής προσέγγισης ή ιδιαιτερότητας, είμαστε ανεκτικοί και λειτουργούμε με ανοιχτό μυαλό απέναντι στις όποιες σεξουαλικές πρακτικές, όσο ακραίες κι αν είναι αυτές. Αυτό βέβαια σε αυτό το φόρουμ έχει καταρριφθεί προ πολλού (δες θέματα για ομοφυλόφυλους, ή κάποια ακραία σεξουαλικά παιχνίδια). Εδώ φτάσαμε στο σημείο να κατηγορήσουμε έναν άνθρωπο, γιατί τόλμησε να κάνει αυτό που -υποτίθεται- ότι προτάσσει αυτό το φόρουμ, δηλαδή να δοκιμάσει να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις του, και να μην μείνει στο επίπεδο των φαντασιώσεων και των ενοχών που αυτές εμπεριέχουν !!! Αυτό θέλουμε να κάνουμε; Και έτσι θα ανοιχτούμε στην κοινωνία που "δεν μας καταλαβαίνει';
     
  12. L_Strike

    L_Strike Contributor

    "My vice is ok, yours is not"....