Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 17 Δεκεμβρίου 2007.

Tags:
  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ο άνθρωπος φτιάχνει ρομπότ, το ρομπότ φτιάχνει άνθρωπο;

    Ασχολούμαστε με το bdsm λόγω της ηδονής.

    Υπάρχει ηδονή για να κυνηγάμε την αναπαραγωγή. Καθαρά λόγω επιβίωσης.

    Τα ρομπότ τι κίνητρο θα έχουν για να καυλώνουν; Την σύνδεση τους με την πρίζα;
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

     
    Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2007
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Όμορφε δεν με κατάλαβες. Θα το πω απλά. Μία από τις κινητήριες δυνάμεις για το bdsm και όχι μόνο, είναι η αναζήτηση της ηδονής. Ποια ηδονή ακριβώς θα αναζητά το ρομπότ;
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Για ποιο λόγο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτό;  
     
  5. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

    Η λέξη robot σημαίνει κατά λέξη βοηθός.

    Ένα ρομπότ δεν είναι ζωντανό πλάσμα και στερείτε νοημοσύνης παθών και επιθυμιών.
    Ακολουθεί κάποιες βασικές εντολές με την βοήθεια συγκεκριμένων κανόνων ενός προγράμματος καθοδήγησης.
    Στην κυριολεξία δηλαδή είναι μια μηχανή με ανθρώπινη μόνο μορφή και τίποτα άλλο.
    Τα ρομπότ που θα κατασκευαστούν στο μέλλον θα είναι απλά και μόνο ερωτικά παιχνίδια και τίποτα άλλο.

    Άν θέλουμε να μιλήσουμε τώρα για κάτι άλλο διαφορετικό απο τα ρομπότ π.χ. (cyborgs, κλώνους κτλ) τότε είναι άλλα πράγματα τελείως διαφορετικά και ας μην τα συγχέουμε.
    _______________________________________________________________________________________
    "Oh my God! It's full of stars... " Απο την ταινία "Οδύσσεια του διαστήματος"
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η διαφοροποίηση του νεκρού από το ζωντανό είναι ο λόγος που σε ωθεί να βαδίζεις. Είναι ο ίδιος ο λόγος που σε κάνει να αισθάνεσαι και μεταφέρεις την ενέργεια αυτή σε αυτό που πράττεις. Αυτή η ενέργεια ζωντανεύει το παραμύθι. Το παραμύθι τρέφει τον άνθρωπο. Ακόμα και αυτόν που βρίσκεται από πάνω. Τότε οι ψυχοπνευματικές ενεργειακές αντιδράσεις κάνουν το γαμήσι που λαμβάνει χώρα να μοιάζει μοναδικό. Να ξεκινά από το σώμα και επεκτείνεται με την ταχύτητα του φωτός στην κάθε κυψελίδα του εγκεφάλου σου. Ένα γαμήσι που γεμίζει από άκρη σε άκρη τα εκατομμύρια δωμάτια του παλατιού που ονομάζουμε ανθρώπινο εγκέφαλο.
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Και τότε τα δωμάτια φωτίζονται. Και το φως εκπέμπεται. Φρεσκάρει τους ιστούς μας, γεννάει την έμπνευση, τροφοδοτεί τα όνειρα με τις εικόνες που προβάλει στα ευαίσθητα τοιχώματα, μας κάνει δημιουργικούς και μας χαρίζει μία αίσθηση που την βαφτίζουμε θεϊκή. Κατά την δική μας αντίληψη, νιώθουμε σαν μικροί θεοί. Μία στιγμή υπέρβασης. Μία στιγμή υπέρτατου φτιαξίματος. Λες να μην αξίζει τον κόπο;
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Δε χωρά αμφιβολία το ότι είναι προτιμότερο να πηδάς έναν άνθρωπο παρά μια "τοστιέρα" (που έλεγαν και στο Αlien 4 τη Winona Ryder).
    Ας σκεφθούμε όμως και το ρόλο που έχουν οι δονητές για τις γυναίκες. Δε θα ήθελαν οι γυναίκες να έχουν πιο ανθρώπινη μορφή ή να εκτελούν και άλλες εργασίες; Είμαι σίγουρος πως ναι.

    Από εκεί και πέρα δεν έχει να κάνει πάντα το πήδημα με ανταλλαγή ενέργειας, αλλά και με την ηδονή και μόνο. Διαφορετικά ίσως κάποιοι και κάποιες δε θα πηδούσαν (ή δε θα τους πηδούσαν) ποτέ. Ακόμη ας σκεφθούμε φαντασιώσεις που κάποιοι δε θα τολμούσαν ποτέ να ζητήσουν ή δε θα μπορούσαν ποτέ να βρουν ανάλογο παρτενέρ.
    Κι εκεί λοιπόν, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμος άνθρωπος, ας υπάρχει διαθέσιμη κάποια "μηχανή" για να επιτελεί κι αυτό το ανθρώπινο έργο.  
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

    Οταν ηξερες μετα απο χρονια που θα εχουν βγει στο εμποριο τα ρομποτ οτι το 80% του ενεργα ερωτικα πληθυσμου εχει ειτζ..... θα το εκανες και ας ηταν και κινεζικο..... το ρομποτ.....πως λενε απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα.....

    Οι Ιαπωνες προετοιμαζουν το εδαφος για τα χρονια που ερχονται....... δυο πυρινικες εφαγαν κατι ξερουν αυτοι..........για να μην γινουν ξανα αγ:innocent:λουδια, σου λεει ας φτιαξουμε ρομποτ για την ηδονη μας....., το μεταλο τουλαχιστον δεν κολλαει ειτζ........, αντε να κολλησει καμια σκουρια......, αλλα βαζουν μεταλλο ανοξειδωτο....... και δεν χρειαζετε και :condom:γιατι εκτος του οτι δεν κολλας ειτζ δεν μενουν και εκγυος....... 
     
  10. female

    female Contributor




    Γιατί στους ανθρώπους σας ενδιαφέρει;

    Μηχανικό γαμίσι δεν γίνεται κατά κόρον;

    Γαμίσι με τη Κικίτσα ενώ σκέφτεσαι τη Winona Ryder στο Alien Resurrection;

    Αν έχεις άνεση στο μηχανικό γαμίσι και η προσωπικότητα της συντρόφου δεν παίζει ποτέ θετικό ρόλο παρά μόνο αν κρατάει το στόμα της κλειστό μπας και πει τίποτα και σε ξενερώσει, καταλαβαίνω γιατί δε σε χαλάει να γαμάς και να χύνεις καλώδια και μέταλλα στο σχήμα της Winona Ryder στο Alien Resurrection.

    Και δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά, φίλτατε Lost boy.





    Αν εσύ, MasterPerris, αντλείς περισσότερη ηδονή από το sm γαμίσι δεν σημαίνει πως το sm δίνει ανώτερη ηδονή από το βανίλλα σε όλους, μην γενικεύεις από σένα σε όλους. Εξ' άλλου το ξενέρωτο σεξ δεν έχει να κάνει με σεξουαλικές προτιμήσεις -- μπορεί κάλλιστα ένας αυτοαποκαλούμενος Κ ή μία υπο, όσο κι ένας/μια βανίλλα, να μην έχει φαντασία, να είναι βαρετός/ή, να είναι μηχανικός/ή, να μην μπορεί να κρατήσει ένα γαμίσι πάνω από μερικά λεπτά, ή να διεγείρεται με γερανό μια φορά το μήνα.

    Καταλαβαίνω πως κάνεις χιούμορ, αλλά δεν χρειάζεται να ευλογείς τα γένια σου μόνο για το πόσο βαρύς γαμίκουλας είναι ένας Master. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά -- ούτε μια πούτσα 22 εκατοστών ή δέκα μαστίγια τον καλό εραστή.


     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

    Και βεβαια αξιζει Ηλια και εγω μαζι σου, μονο που οι Ιαπωνες δεν το φυλωσωφουν και τοσο το πραγμα σαν εμας, (γιατι αυτοι ειναι που θα φτιαξουν πρωτοι κατι τετοιο αν δεν το εχουν φτιαξει ειδη) , το βλεπουν τελειος ψυχρα και απο αλλη οπτικη γωνια το θεμα με τα ρομποτ, εχεις παει στα θεατρα του Σ/Μ της Ιαπωνιας να βλεπεις την σκλαβα να ματωνει και να λυποθημαει μπροστα σε 100 θαμωνες απο το μαστιγωμα και αυτοι να χειροκροτουν......? Εχεις δει να κανουν απεργια δουλευοντας φορωντας μονο ενα περιβραχιονιο σε ενδειξη οτι απεργουν.....? Ετσι βλεπουν και το sex τελειος ψυχρα, δηλαδη οτι μια μηχανη μπορει να αντικαταστησει τον ανθρωπινο παραγοντα στην ηδονη.
    Λαθος μεγαλο κατ' εμε παντα, η ηδονη που δινει ο ανθρωπος σε ανθρωπο δεν μπορει να στην δωσει κανενα ρομποτ και κανενα ερωτικο εξαρτημα.





     
    Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2007
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    "..Δεν ανανεώνετε κανείς στον έρωτα καταργώντας τις γυναίκες -απλώς γίνετε Άυνανας.."
    Οδυσέας Ελύτης Πρώτα-Πρώτα η Ποίηση Ανοιχτά χαρτιά σ.9 εκδόσεις Ίκαρος 2000 ...


    Υ.Γ. να πω και εγώ το ποιητικό μου ...