Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η θεωρία του συναισθήματος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 10 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Η θεωρία του συναισθήματος

    Ζουμερή μου θα μπορούσες να ερωτευτείς αυτόν που δε θα σου ενέπνεε αυτό που αναζητάς;
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η θεωρία του συναισθήματος

    όχι
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η θεωρία του συναισθήματος

    Και σχεδόν κανείς άλλος εδώ μέσα. Όταν λοιπόν ακούω από κάποιος ότι συναντά αυτό που αναζητά και δεν νιώθει συναίσθημα για αυτό, τότε θεωρώ ότι ψεύδεται. Είτε για αυτό που αναζητά, είτε για την απουσία συναισθήματος που προφασίζεται
     
  4. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    Ετσι ακριβως.....!  
     
  5. zinnia

    zinnia Contributor

    Αυτος που εχει συναισθηματικη "αναπηρια" , τι αλλο να ζητησει παρα το ιδιο του το ειδωλο ανεστραμμενο?
     
  6. μελίνα

    μελίνα Guest

    Ότι είναι κίνητρο μπορεί να γίνει και φρένο.
    Με μια τόση δα αλλαγή στις συνθήκες.
    Γιατί όχι και το συναίσθημα;
     
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Η θεωρία του συναισθήματος

    για πρωτη φορα εδω μεσα καποιος η μαλλον καλλυτερα καποια(οι γυναικες ξερουν να παραδεχονται) οτι στο φορουμ του φωτεινου παντογνωστη κατι ειναι εξω απο αυτα που γνωριζει...επιτελους!!!Νομιζα οτι ημουν η μονη που εχει αγνοια και δεν εχει αποψη γιατι απλα αυτο δεν την αφορα.
    Ειλικρινα σ ευχαριστω 
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η θεωρία του συναισθήματος

    Παντα εδινα το μεγιστο της Κυριαρχιας μου και του Σαδισμου μου, και επερνα το μεγιστο της υποταγης και του μαζοχισμου της μονο οταν υπηρχε συναισθημα στην σχεση μου,οπου δεν υπηρχε αυτο ηταν απλα S/M session για εμενα και οχι σχεση Κυριαρχιας υποταγης.
    Για εμενα δεν υφισταται Κυριαρχια αν δεν εχεις Κυριαρχισει την καρδια το μυαλο και το σωμα της υποτακτικιας η σκλαβας σου, τοτε και μονο τοτε Κυριαρχεις 100% επανω της.
    Σε οποιανδηποτε σχεση δεν υπαρχει συναισθημα δεν υπαρχει και σχεση κατ' εμε και ειδικα σε σχεση Κυριαρχιας υποταγης.
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Η θεωρία του συναισθήματος

    μπορει καποιος να καθορισει το συναισθημα;πως το αντιλαμβανεστε;
     
  10. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Η θεωρία του συναισθήματος

    Κατοπιν Αδειας Του Κυριου μου

    Το bdsm και μια s/m σχεση ειναι γεματη απο συναισθημα. Πολυ συναισθημα εντονο συναισθημα. Ειτε ειναι ερωτας, αγαπη, παθος η οπως θελετε μπορειτε να το ονομασετε. Δεν μπορω να διανοηθω πως θα μπορουσα να δωθω σε εναν Αντρα που δεν θα αγαπουσα βαθεια. Και δεν μπορω να φανταστω πως θα δινομουν σε εναν Αντρα που δεν θα εβλεπα την τρυφεροτητα και την αγαπη Του μεσα στα ματια Του. Ο ιδιομορφος τροπος ο οποιος εκφραζεται μια S/m σχεση δεν σημενει πως δεν ειναι διαποτισμενη απο αγαπη και τρυφεροτητα, απλα οι εκφρασεις αυτης ειναι διαφορετικες. Τον Πονο που μου Προσφερει δεν τον αισθανθηκα ποτε σαν τιμωρια, την σκληροτητα πολλες φορες δεν την πηρα σαν ελειψη αγαπης μαλιστα ακριβως το αντιθετο, νιωθω παντα ευγνωμοσυνη για αυτη την προσφορα και βαθεια αγαπη μεσα σε αυτο.

    Ουτε εγω ποτε μπορεσα να βρω οποιαδηποτε καλη ιδεα στην σχεση "Εκπαιδευτης/εκπαιδευομενη" μιας και δεν μπορω ακριβως να καταλαβω την χρισημοτητα μιας αποστειρωμενης (απο την μερια του Κυριαρχου και ισως και της υποτακτικης ) απο συναισθηματα σχεσης, μιας και στο S/m βρισκω οτι και να σκεφτω μια βαθεια κατανοηση αναμεσα σε δυο ανθρωπους.

    Αυτα απο τη μερια της υποταγης. Οσο των σωματικων αναγκων, ακουστηκε καπου πως αν καποιος θελει να περασει καλα θα μπορουσε να παρει και εναν 18χρονο βανιλα. Μιας και ακομα στις βανιλα εποχες μου δεν ειχα καν διανοηθει τι μπορει να εινια αυτος ο οργασμος, και οι παλλινδρομικες κινησεις ποτε δεν με ενθουσιαζαν ιδιετερα, καλυτερα να εμενα ενα βραδυ μονη παρα να χρειαστει να κανω κατι που θα με αφησει μετα ακομα πιο αδεια απο οτι ημουν. Μια s/m session μπορει να ειναι οτι και ενα one night stand για ενα βανιλα. Αρκει να ξερουν και οι δυο που πατουν και που βρισκονται και να μην περνουν τα μυαλα τους αερα με υποσχεσεις και φαντασιες που δεν μπορουν να κρατησουν.
     
  11. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Το συναισθημα μεγιστοποιει την bdsm εμπειρία.
    Δεν προκαλει αναιμικες Κυριαρχικες η σαδιστικες αντιδρασεις ουτε επιβραδύνει τα Κυριαρχικα αντανακλαστικα οπως ενδεχομενως θα φοβουνται μερικοι .
    Η τιμωρία θα ειναι ακομα πιο σκληρη οταν εμποτιστέι με συναισθημα γιατι η συμμετοχη του Κυριαρχου ειναι μεγαλύτερη. Και σιγουρα δεν θα ειναι επιέικής ώστε να μεταδώσει το μύνημα της αδυναμίας.
    Ομοίως και στο ποσο πολυ θα ασχοληθέι με τη διαμορφωση και την στήριξη της υπο του.

    Η τρυφεροτητα και ο σαδισμος ειναι πολυ κοντα και συχνα πλεκονται μεταξύ τους φτιαχνοντας ενα ομορφο μιγμα.
    Συχνα η τρυφεροτητα και ο σαδισμος ειναι δυσδιακριτοι.
    Ενα χαδι στο δακρυσμενο προσωπο που γινεται ωστε το επομενο χτύπημα να την βρέι ευαλωτη τοσο σωματικα οσο και ψυχικά, μια και στιγμιαια θα αφεθει.
    Μια υπο στερημενη απο αγάπη απο την οικογένεια της και το στενο της περιβαλλον μπορει να βρίσκει το χαδι πολυ επιπονο ψυχικα.
    Η αιτία? Της θυμίζει τη στερηση που βίωσε και πονάει σε αυτη τη αναμνηση.
    Ολα εχουν να κανουν με την συμβολικη ερμηνεια που δινει η υπο στα ερεθισματα του Κυριαρχου. Εξου και μαστιγωμα γεματο αγαπη ή χαδι γεματο πονο. Ειναι θεμα οπτικής.
     
  12. female

    female Contributor



    Ένας σαδιστής δεν έχει το δικό του σύστημα αξιών; Μπορεί να απορρίπτει όλη ή μέρος της κρατούσας ηθικής, αλλά ο ίδιος διαλέγει να είναι ανήθικος, δηλαδή εξ' ορισμού (λόγω φιλοσοφίας ζωής, πάντα) πάει κόντρα σε ό,τι επιτάσσει η κρατούσα ηθική, ή είναι αήθης, αμοραλιστής, και ορίζει κατά τη δική του κρίση και κατά περίπτωση, σύμφωνα με το δικό του αξιακό σύστημα, το "σωστό" και το "λάθος";

    (Την ίδια ερώτηση είχα κάποτε απευθύνει στον Dolmance περί λιμπερτίνου και είχε απαντήσει, "αμφότερα". https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=100808&postcount=10 )




    Κάτι τέτοιο μου έλεγαν και οι γονείς αλλά ποτέ δεν τους πίστεψα, φυσικά -- "Σε τιμωρώ (με σωματική τιμωρία) γιατί σ' αγαπώ, για το καλό σου..."


    Στην περίπτωση των γονέων είναι κούραση και έλειψη επιχειρημάτων ή άγνοια και ανικανότητα κατανόησης του τρόπου σωστής προσέγγισης του παιδιού. Παραμένω κάθετα αντίθετη στην ..."παιδαγωγική" τιμωρία -- σε αντιδιαστολή με την διαδικασία μάθησης και μάλιστα από τις συνέπειες των πράξεων και λαθών μας.



    Η περίπτωση ενός σαδιστή είναι αναμφίβολα διαφορετική. Αναρρωτιέμαι... στην περίπτωση που όντως υπάρχει αγάπη -- μήπως το να κάνει ο σαδιστής τον άλλον να υποφέρει είναι η αναγκαία συνθήκη για να μπορέσει μετά να εμπιστευτεί αρκετά για να νοιώσει αγάπη; Μήπως δεν είναι, δηλαδή, αγάπη το να κάνεις τον άλλο να υποφέρει, αλλά αν δεν τον κάνεις, δεν μπορείς αλλιώς να του δώσεις, μετά, κατά συνέπεια, τα συναισθήματα αγάπης (που θέλεις να δώσεις, όντως);

    Θα 'θελες Ηλία να γράψεις περισσότερα επ' αυτού;




    ΟΚ, έστω οτι ο δέκτης ΔΕΝ θέλει να τιμωρείται για να εξιλεώνεται. (Αν και πιθανότατα κι ο εξιλεωνόμενος πραγματικά να τη βρίσκει -- δεν καταλαβαίνω ποιο το κακό και γιατί τον απορρίπτεις, και γιατί είναι ανεπιθύμητο να καλύπτει κανείς τα κενά του μέσα από μια σχέση.)

    ΓΙΑΤΙ την βρίσκει έτσι τότε; Ποιοί εγκεφαλικοί, συναισθηματικοί, σωματικοί παράγοντες συντελούν για να τη βρίσκει μαζοχιστικά;



     
    Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2007