Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 17 Δεκεμβρίου 2007.

Tags:
  1. Όσον αφορά τους Ιάπωνες θα πω ότι είναι ειδικού τύπου λαός (όπως και κάθε λαός) και τα πράματα είναι έτσι εκεί (και μόνο εκεί).

    Μαλακία κατεμέ είναι αυτό που κάνουνε ορισμένοι (κυρίως οι έλληνες) να συγκρίνουνε λαούς έτσι στο ντούκου παραβλέποντας τα κοινωνικοπολιτικά κλπ του κάθε λαού και την εξέλιξή του με βάση αυτά.

    Μαλακία κατεμέ να θέλουμε να γίνουμε ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ. (Δεν γίνεται ξεχάστε το στην καμία) Το ορθό είναι να φέρνουμε τα πράγματα στα μέτρα της δικιάς μας χώρας και ποτέ το αντίθετο.

    Μαλακία επίσης κατεμέ είναι να προσπαθείς να προσελκύσεις κόσμο στο bdsm με το ζόρι και με την καραμέλα των μιλιγκράμ (το vanilla είναι τον 100, των 200 και πάει λέγοντας). Ο καθένας εκφράζεται ερωτικά όπως αυτός νομίζει και κανείς δεν μπορεί να πει το ένα είναι ΑΝΩΤΕΡΟ από το άλλο κλπ. Οι άνθρωποι είναι απλά διαφορετικοί. Και τίποτα παραπέρα.

    Νομίζω ότι χάρη στην προσπάθεια ορισμένων λιγούρηδων μαστεράδων (ούτε κάν με κεφαλαίο) και ορισμένων exploitation τύπου κυράδων πολύς κόσμος προσελκύεται στο bdsm βλέποντας το σαν την γη της επαγγελίας. Δεν είναι καθόλου έτσι. Αν κάτι δεν σε εκφράζει (μέσα σου) καλύτερα να μην το ακολουθείς για να μη βρεθείς αργότερα προ εκπλήξεων.

    Και για μένα το "μικρόβιο" του σαδομαζοχισμού το έχουνε λίγοι και λίγες (δυστυχώς δεν αναπτύσεται σε ΟΛΟ τον κόσμο και δεν βρίσκω γιατί θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο στην τελική) χωρίς φυσικά να μας θεωρώ τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ (αυτές οι βαρύγδουπες κοτσάνες είναι για τους "γαμίκουλες" μαστεράδες των μιλιγκράμ είπαμε).

    Τώρα για να μην ξεφύγουμε και από τα αρχικό θέμα.. εγώ σαν άνθρωπος ασχολούμενος βαρέως με τις τέχνες (σινεμά, κόμικς κλπ) οφείλω να αναφέρω ότι όντως στην Ιαπωνία υπάρχει μια κουλτούρα ρομποτολαγνίας (που έχει γίνει ΚΑΙ μόδα για να καλύψει το εκεί εργατικό δυναμικό των πολυεθνικών τους), αλλά υπάρχουνε και πολλοί σκεπτόμενοι καλλλιτέχνες ιάπωνες (Mangaka, σκηνοθέτες) που μέσω των έργων τους προβληματίζονται σχετικά με το που βαδίζουνε σαν λαός (όχι δεν είναι καλό όταν είναι η 1η χώρα στο κόσμο που καταφεύγει σε κέντρα απεξάρτησης για το playstation) και αναθεωρούνε συνέχεια.
     
  2. Vampire in a Cathedral

    Vampire in a Cathedral Regular Member

    Παρόλη την οικονομική ανάσχεση που έχουνε τα τελευταία 15 χρόνια περίπου, συνεχίζεται και παρατηρείται μία επιτάχυνση ρομποτοποίησης της Ιαπωνικής ζωής. Π.χ. μηχανικό ρομπότ σε σχήμα καροτσιού ακολουθεί τον πομπό σου που έχεις προσδέσει στη ζώνη σου ενώ παίρνεις τα προϊόντα που επιθυμείς από το ράφι στο super market.
    Είναι λογικό να υπάρξει εισβολή ατσαλιού και ολοκληρωμάτων και στο σεξουαλικό τομέα. Είναι κάτι που ακόμα και εάν δε θα συμφωνούσα, θα ήθελα να το δω να πραγματοποιείται. Επί προσωπικού, θα ήθελα και να το δοκιμάσω.

    Vampire in a Cathedral

    P.S.: Δείτε τα Ghost in the Shell & Ghost in the Shell 2: Innocence για να πάρετε μία ιδέα...θα ήταν ένα καλό DVD δώρο για τον εαυτό σας για τα Xmas και οπωσδήποτε θα προσανατολιστείτε πολιτισμικά προς τα που βαδίζουν οι απόγονοι τvn Φεουδαρχών και των Σαμουράι...
     
  3. Και έλεγα να κάνω πρόταση στην σόνυ να φτιάξει ένα... Ηλεκτρικό Μαγκούρι (για τυφλούς και όχι μόνον) που θα κάνει και άλλες δουλείες πέραν του στυρίγματος που θα προσφέρει.

    Eγώ αγαπητέ Vampire in a Cathedral
    θα σε σαμποτάρω όμορφα

    αντι-προτείνοντας τα:

    Τokyo Godfathers-2003 του Satoshi Kon (από τα πιο ανθρώπινα anime)

    Tetsuo: Iron Man-1988 του Shinya Tsukamoto (από τα πιο καυστικά πειραματικά φιλμς)

    και φυσικά το AKIRA-1988 του μέγιστου mangaka Κatsuhiro Otomo (μια πεσιμιστική ματία όσον αφορά την τεχνολογία και τα παράγωγά της σε ένα μελλοντικό τόκιο, και μια αξεπέραστη ακόμα και σήμερα δημιουργία από πλευράς animation)

    (Παει καιρός που το τεχνολογικό έπος Robotech - γνωστό και ως Μacross δεν μου λέει κάτι)

    Το μόνο ρομποτάκι που θα ήθελα να έχω είναι ο Jumaru από την σειρά ανιμέ Plawres Sanshiro - 1983
    (Nαι οφείλω να ομολογήσω ότι οι γιάπωνες σαν τεχνολογικοί μπροστάρηδες δείχνουνε λάπ τοπ σε μια σειρά φτιαγμένη πριν από 24 χρόνια)

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

    Εαν το ζήτημα είναι οι φορείς του HIV, η προφύλαξη είναι η καλύτερη απάντησή μου. Τα ποσοστά δεν με απασχολούν, με απασχολεί η ανθρώπινη επαφή με την γυναίκα που επιλέγω. Μια μηχανή δεν έχει ψυχή, συνεπώς δεν μπορεί να με καυλώσει.

    Υ.Γ. Ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με την Παναγιώταινα...
     
  5. lol
    Πολύ καλό L_Strike
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

     
    Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2007
  7. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

    Τα ρομπότ είναι μηχανές και οι ανθρώποι ζωντανά πλάσματα.

    Τα ρομπότ υπακούουν σε προγράμματα καθοδήγησης με μηχανιστική συμπεριφορά και κανόνες και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον σαν υπηρέτες ή sex toys. Αλλά μέχρι εκεί.

    Οι άνθρωποι είναι ζωντανά πλάσματα με συναισθήματα, πάθη, επιθυμίες, διάισθηση, "χημεία" μεταξύ τους, και γενικώς πράγματα που δεν μπορούν να αντικατασταθούν απο μια μηχανή.

    Δείτε και αυτό: Duran Duran - Electric Barbarella

    [nomedia]www.youtube.com/watch?v=w-oxkkkpeYQ[/nomedia]
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εχεις τρελλαθει εντελως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εννοεις να τις φουσκωνουν με το στομα?????????????????????
    Αρα, κουκλα με ανεμογγαστρι!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ενδιαφερον! 
     
  9. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!



    Ο διάλογος απαιτεί κρίση των γραφομένων, δηλαδή των απόψεων αυτών καθεαυτών καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται. Η ύπαρξη αίσθησης του χιούμορ είναι απολύτως επιθυμητή, αλλά υπάρχουν νοήματα μέσα στην έκφραση MasterPerris. Και αυτά τα νοήματα υπόκεινται στην κρίση μας επίσης. Το οτι ντύνονται με το χιουμοράκι δεν τα κάνει άτρωτα κρίσης.


    Υπάρχει και το ρατσιστικό χιούμορ -- μπορεί να γελάμε με ένα ρατσιστικό ανέκδοτο γιατί μπορεί να είναι έξυπνα εκφρασμένο, αλλά να μην συμμεριζόμαστε καθόλου το νόημά του. Η δική μου κριτική στο συγκεκριμένο χιούμορ σου ήταν ακριβώς αυτή -- το βρήκα ρατσιστικό. Να σου δώσω ένα ανάλογο παράδειγμα άτυχου, ρατσιστικού, ελαφρώς προσβλητικού χιούμορ που γενικεύει άδικα:


    "Εμείς οι ξενέρωτοι βανίλλα απολαμβάνουμε ...1000mg σεξ, οι bd απολαμβάνουν ...500mg σεξ και ...500mg κόμπους και παιχνίδια με ζαρτιέρες, σκοινιά και μαστίγια, και οι sm απολαμβάνουν ...990mg μαστίγια, βέργες, σκοινιά, τσιγάρα, μανταλάκια, αλυσίδες, δερμάτινα, λάτεξ, μπότες, γόβες, κολλάρα, κρίκους, κόμπους, gags, κουκούλες και ...10mg σεξ."


     
  10. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

    Η Παναγιώταινα είναι κοινώς γνωστή ως την πεμπτουσία του συμβιβασμού. Ένα άτομο που αναδύει τέτοιο στοιχείο χαρατκήρα και στάσης ζωής δεν με εκφράζει, ανεξαρτήτως status. Την θεωρώ εξίσου "άψυχη" με τα προαναφερθέντα "ρομπότ ηδονής".
    Επειδή αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά, σε ενημερώνω πως "μνηστήρας" της ουδέποτε υπήρξα, οπότε αν επιθυμείς "βουρ στο ψητό".
     
  11. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

    Αυτά μου φαίνονται για 990 Kg, όχι 990mg  :lol:
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Ρομποτ με ειδικοτητα στην ....ηδονη!

    και βαλε...