Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορίες περί δανεισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 11 Ιουνίου 2006.

  1. Master

    Master Regular Member

    Απάντηση: Απορίες περί δανεισμού

    Εαν σου εχει πει τι πρεπει να κανεις και αυτο ειναι εξω απο τα ορια που σου εχει βαλει τοτε πρεπει να αρνηθεις στον προσωρινο αφεντη και τοτε ουσιαστικα σταματαει ο δανεισμος γιατι δεν ικανοποιουνται οι οροι του «συμβολαιου».
    Στην περιπτωση ομως που εσυ δεν ξερεις τους ορους του δανεισμου(που ειναι και το πιο ρεαλιστικο σεναριο) δεν πρεπει να αρνηθεις αυτο που σου ζηταει,εαν ειναι εξω απο τα ορια σου τοτε θα προσπαθησεις να τα ξεπερασεις , εαν δεν τα καταφερεις τοτε υπαρχει η τιμωρια και μαλιστα αυτη ειναι διπλη, μια απο τον προσωρινο αφεντη και μια απο τον φυσικο σου.
    Οταν μπαινει τετοιο θεμα καλα ειναι να ειναι πιο συγκεκριμενα τα δεδομενα για να μην γινεται κομφουζιο
    Επισης οταν συμβαινει στην πραγματικοτητα αυτο τοτε η σκλαβα δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμη για δανεισμο,μια σκλαβα ετοιμη για δανεισμο εχει παρα πολυ υψηλα ορια που ουσιαστικα ο προσωρινος αφεντης και εφ'οσον εχει συνενοηθει με τον κανονικο δεν μπορει να τα ξεπερασει
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Απορίες περί δανεισμού

    Σε μια τετοια περιπτωση αναγκαιο ειναι το επιπεδο που εχει φτασει η υποτακτικη και η η γνωση του Κυριαρχου για το επιπεδο της.Ο δανεισμος δεν ειναι η δεν τον εκλαμβανω ως τιμωρια αρα ευχαριστει τον Κυριαρχο...θα πρεπει λοιπον να ευχαριστει και την υποτακτικη εφοσον δεχτουμε πως κανεις σε μια σχεση δεν ειναι μονος του αλλα δυο δοχεια που επικοινωνουν και ο ενας περνει απ τον αλλον....Πρωτα αφουγκραζεσαι το επιπεδο και μετα ενεργεις
     
  3. Kallia

    Kallia New Member

    Απάντηση: Απορίες περί δανεισμού

    καταρχήν καλησπέρα. Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να ζητήσεις στον Κυρίαρχο να πάρει το οκ από τον Αφέντη σου..
     
  4. Grenadier

    Grenadier New Member

    Μην ξεχνάμε ότι η σχέση αφέντη-σκλάβου βασίζεται στην κατανόηση και στον σεβασμό και των δύο μερών.

    Δηλαδή πρέπει ο αφέντης να παίρνει υπόψη του τις επιθυμίες και τα όρια που θέτει και ο σκλάβος στο τι είναι πρόθυμος να δεχτεί και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να σέβεται και το άτομο στο οποίο δανείζει το σκλάβο.

    Στην περίπτωση που αυτό που σου ζητήται είναι κάτι που εσύ ως slave το έχεις αποκλείσει τότε δεν είσαι αναγκασμένη να το κάνεις.

    Εάν είναι κάτι που θέλεις να κάνεις αλλά ο αφέντης σου το έχει απαγορεύσει τότε ισχύει το τι δικαιώματα έχει δώσει σε αυτόν που σε δάνεισε, δηλ. τι εντολές σου έχει δώσει.
     
    Last edited: 22 Νοεμβρίου 2007
  5. KyriosGiorgos29

    KyriosGiorgos29 New Member

    δυσκολη κατασταση...αδεια απο τον Κυριο σου Πιστευω...
     
  6. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    τι λεει η λογικη μου ως sub...
    βασικα αν θελησει ποτε Του να με δανησει σε άλλον Κυριαρχο αυτο προυποθετει πως, σε περιπτωση που εμενα δεν μου Εχει προσδιορισει κάποια όρια, ο άλλος Κυριαρχος θα πρεπει να ειναι της απόλυτης εμπιστοσύνης Του κ άμα τυχον μου ζητηθει κάτι το οποίο τελικά ξεπερνά τα όρια του Δικου μου Κυριαρχου... το φταίξημο δεν το έχω εγω, αλλά Εκείνος, γιατί είτε δεν θα έδωσε σαφής οδηγίες σε Κεινον όπου με δανιζει ή δεν θα τον έκρινε σωστά... φυσικά εξαιρούνται "ακραίες" καταστάσεις όπου ο δανειολύπτης ζητά κάτι που βάση της κρίσης μου, τον κάνει άνθρωπο που δεν θα έπρεπε να Εμπιστευτεί κ τότε πράτω ανάλογα. (πχ. να μου ζητηθει να μην πω στον Κυριο μου πως μου ζητηθηκε κατι... αυτο απλά δεν γινεται.)
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Κατ'αρχην αντιτιθεμαι στον δανεισμο,δεν ειναι της ωρας ομως να το εξηγησω.
    Εστω ομως οτι η σχεση ειναι τετοια,ωστε ο δανεισμος να χωραει στα πλαισια της.Εξυπακουεται πλεον οτι αυτος που δεχεται να παραχωρηθει σε καποιον αλλο εκτος του Κυριου του θα το κανει ακριτα και οφειλει να συμμορφωθει πληρως στις οποιες επιθυμιες του προσωρινου νεου Κυριου.
    Αν θεωρησει ο δανειζομενος οτι καπου ξεπερνιωνται τα ορια,ας το συζητησει εκ των υστερων με τον δανειζοντα.

    Ειναι περιπου οπως στον στρατο.Πρωτα εκτελουμε τις διαταγες του ανωτερου και μετα βγαινουμε παραπονουμενοι στην αναφορα του λοχου.
     
  8. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Συμφωνώ με την SMiss Angel, όμως θεωρώ ότι το Κυρίαρχο άτομο, όταν είναι σωστό, τουλάχιστον την πρώτη φορά είναι παρών χωρίς να συμμετάσχει, απλά παρακολουθεί. Αν με δανείσει σε κάποια άλλη Κυρία, τότε εκτελώ εντλή Της και ουσιαστικά υπηρετώ Αυτή και όχι τη νέα Κυρία. Άλλωστε σε Αυτή θα απολογηθώ και όχι στη νέα (και προσωρινή) Κυρία.
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αν και διαβασα αρκετες φορες το ερωτημα ... δεν μπορω να πω οτι καταλαβα τι ακριβως ΔΕΝ μπορεις να κανεις ....
    Αν τωρα παλι εννοεις οτι σου ζητηθηκε κατι , που ειναι εκτος των συμφωνημενων οριων του πρωτου συμβολαιου δηλαδη εσενα και του Κυριου σου , τοτε αυτο το πρωτο ειναι ισχυροτερο εναντι οποιουδηποτε αλλου απορρεει μεσα απο το πρωτο ... και εφοσον το θεμα του δανεισμου δεν εχει διαπραγματευτει στο αρχικο συμβολαιο τοτε μπορει να γινει νεα επαναδιαπραγματευση μεταξυ εσενα και του δανεικου "Κυριου" ...
    τωρα βεβαια αν εισαι εντελως απελπισμενη δεν μιλας καθολου και δεχεσαι απλα τα γεγονοτα ....
    πρεπει να ανοιξω δικηγορικο με ειδικευση στο D/s .....
     
  10. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

     :mdrmed:    

    Αν ψαχνεις για συνεργατες στειλε πμ!!!! 
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    το θεμα ειναι αγαπητη Σμιςς οτι ποιος θα μας πληρωνει για τις νομικες μας υπηρεσιες ... μολις θα βρισκουμε το δικιο του υποτακτικου θα μας το κανει χαρισμα μας .. οι δε Κυριαρχικοι δεν προκειται ποτε να απευθυνθουν σε μας , αφου το δικιο ειναι παντα με το μερος τους (και καλα) ......
     
  12. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Φιλτατε isnogood, για ολα υπαρχει λυση! το πολυ πολυ να πληρωνομαστε με την επισκεψη... κ αφου θα ημαστε μοναδικοι στο ειδος... του π..στη να μην κανουμε χρυσες δουλειες!!!!!!