Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H Απογοήτευση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 23 Δεκεμβρίου 2007.

  1. zwg

    zwg Regular Member

    Μετά από πολλές απορίψεις από Αφέντρες λόγο της ηλικίας μου μια μέρα που βγήκα σε ένα club γνώρισα μια πολύ όμορφη κοπέλα που έμαθα οτί ενδιαφέρεται για μένα και σκέφτηκα γιατί να μην δοκιμάσω μια normal σχέση? και έτσι προσπάθησα να προχωρήσω μαζί της τα πηγαίναμε πολύ καλά ώς που στην 5η μέρα μου έστηλε μύνημα να τελειώσουμε διότι μου είπε τα βρήκε με τον πρώιν της εγώ σκέφτηκα οτί για να τα βρει με τον πρώιν της μάλλον εγώ δεν είμουν σωστός. Αυτό έγινε πριν 3 μέρες σήμερα έμαθα οτί μου είπε αυτήν την δικιολογία διότι την σεβόμουν υπερβολικά και είμουν υπερβολικά καλός μαζί της και δεν της άρεσε αυτό και ξενέρωσε μαζί μου δυστηχώς δεν έιμαι ο άντρας που θα αρπάξει τα ενοία και ο άντρας της πρωτοβουλίας . . .
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    κοιτα αυτο συμβαινει σε βανιλλα σχεσεις αλλα δεν ειναι απολυτο γιατι η καθε γυναικα εχει διαφορετικα κριτηρια. αλλες γουσταρουνε καφριλα ενω αλλες να τις εχεις στα ωπα ωπα κ.ο.κ. , τωρα να σου πω κατι, δυσκολα ξενερωνεις με ενα τυπο στις πρωτες 5 μερες για αυτον τον λογο γιατι ειναι πολυ μικρο το διαστημα για να μπορει εκεινη να σε γνωρισει και να δει πως συμπεριφερεσαι σε μια σχεση. Μηπως κατι αλλο την ξενερωσε για παραδειγμα μηπως δεν την ικανοποιησες σεξουαλικα ??
     
  3. zwg

    zwg Regular Member

    Φίλε Κωνσταντίνε όχι δέν είναι αυτό θα σου κάνω ένα παράδειγμα μου είχε πει οτί δεν της αρέσει να την φιλάω μπροστά σε κόσμο ε και εγώ δεν την φιλούσα και καμιά φορά την ρωτούσα για να την φιλήσω μπροστά σε κόσμο και την ξενέρωσε που την ρώτούσα αυτό είναι ένα
     
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμ μικρε πολλες ερωτησεις κανεις!μεγα λαθος!
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    ενταξει ητανε ακυρη η ερωτηση σου, μονο αυτο ητανε ?
     
  6. zwg

    zwg Regular Member

    εχμ δεν ξέρω αυτό άκουσα αλλά μου είπαν οτί έχει και άλλα , η ερώτηση κατα την γνώμη μου δεν ηταν άκυρη γιατί μου είχε πει οτί την ενοχλούν τα φιλλιά σε κόσμο μπροστά και για αυτό ρώτησα αν θα ήθελε ένα φυλάκι !
     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    αφου σου ειπε δεν της αρεσει γιατι ρωτησες?μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!
     
  8. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: H Απογοήτευση

    της γυναικας το μυαλο Η αβυσσος
     
  9. Enya

    Enya Regular Member

    Πάντως όπως και να έχει το θέμα, η συγκεκριμένη δεν φαίνεται για αφέντρα. Αλλά, και οι σκλάβοι δε ζητάνε ίσως και τίποτα.!
     
  10. doulos

    doulos Regular Member

    δεν έχει νόημα να την ψάχνεις φίλε μου γιατί δε θα μάθεις ποτέ. συνήθως δεν ξέρουν και οι ίδιες τί θέλουν. μπορεί να βρει τον κάφρο των ονείρων της, να τα βρει μπαστούνια και να ψάχνει πάλι. μπορεί να βρει ενα καλό παιδί και να αναζητα τη σφαλιάρα της. δεν μπορείς να μάθεις τί σκέφτεται
    το μεγαλύτερο λάθος είναι να κάθεσαι και να σκέφτεσαι αν κάτι τρέχει μαζί σου. δεν υπάρχουν άνθρωποι νορμάλ και μή νορμάλ υπάρχουν μόνο άνθρωποι που ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.
     
  11. Gwen

    Gwen Regular Member

    Εγώ θα σου έλεγα να μην απογοητεύεσαι,θα έρθει κάποια στιγμή και θα βρεις κάποια που θα σε εκτιμήσει γι'αυτό ακριβώς που είσαι.Αυτή έχασε!  Kαι κάτι ακόμα,μην αλλάξεις ποτέ για κανέναν,να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου.Αν κάποια στιγμή βρεις την Κυρία που θα καταφέρει να κερδίσει και το σώμα σου και την καρδιά σου (γιατί απο ό,τι έχω καταλάβει δεν είσαι της αρπαχτης και της ξεπέτας και καλά κάνεις) τότε αφήσε την να σε οδηγήσει αυτή και να σου δείξει πραγματα που ίσως δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα σε ευχαριστούσαν! 

     
  12. Maley

    Maley Contributor

    ..γαμησε την και πηγαινε παρακατω..