Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλές Γιορτές σε όλους μας! :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. adistaktos

    adistaktos Guest

    χρονια πολλα και ο νεος χρονος να ειναι καλυτερος απο τον παλιο και υγεια σε ολους και αγαπη
     
  2. spartaristo marouli

    spartaristo marouli Regular Member

    Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  

    Καλές γιορτές σε όλους και όλες μας...

    Με υγεία αγάπη μα πάνω απόλα ψυχική ηρεμία και ευτυχία..


    φιλιά σε όλους και όλες... 



     
     
    Last edited: 23 Δεκεμβρίου 2007
  3. simeon19791979

    simeon19791979 Regular Member

    Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  

    τι θα μαγιρεξεισ τα χριστιυγενα για τον αφεντι σου
     
  4. spartaristo marouli

    spartaristo marouli Regular Member

    Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  



    τίποτα θα μείνει νηστικός
     
  5. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απλά να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται,ότι και να κάνετε,όπου και να πάτε...και υγεία όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται.
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

     ​

    ......Πέρα από την γνωστή σε όλους γκρίνια που με πιάνει τώρα τα Χριστούγεννα, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, μια ιστορία που μοιάζει με ένα κομμάτι από το παραμύθι της ζωής μου...

    Στον Άγιο Βασίλη πίστευα πάντα, ίσως να πιστεύω ακόμα και τώρα...
    Η Κύρια Μαρία, μια γειτόνισσα στο πατρικό μου σπίτι φταίει γι αυτό, που μου έλεγε όταν ήμουν παιδί, ότι ο Άγιος Βασίλης, μπαίνει από τις καμινάδες και τις γρίλιες των πορτοπαράθυρων και ρωτάει την καρδιά του κάθε παιδιού, τι καλή και τι κακή πράξη έκανε μέσα στον χρόνο που πέρασε και ανάλογα με την καλοσύνη και την αγάπη που έδωσε, του δίνει τα δώρα του.

    Ήμουν πολύ ζωηρό σαν παιδί, έκανα πολλές αταξίες και πάντα πίστευα ότι ο Άγιος Βασίλης δεν θα μου φέρει δώρο. Έτσι ρωτούσα την γιαγιά μου, ανήσυχη και βουτηγμένη στην σε απόγνωση "αν δεν είναι καλό το παιδάκι δεν παίρνει δώρα?"
    Εκείνη μου χαμογελούσε, με έπαιρνε αγκαλιά, με κοίταζε με αγάπη λέγοντας μου "Μην ανησυχείς, παίρνει πάντα δώρο, αρκεί να του υποσχεθεί πως θα γίνει καλύτερο του χρόνου και να προσπαθήσει αυτό να το καταφέρει..."
    Με ανακουφισμένη καρδιά την αγκάλιαζα, μετανοιωμένη για τα προβλήματα που της δημιουργούσα όσο εκείνη με πρόσεχε, όσο οι δυο οι γονείς μου δούλευαν.

    Τα χρόνια πέρασαν...Εγώ μεγάλωσα, σπούδασα, έγινα μια όμορφη Κυρία και η Κύρια Μαρία η γειτόνισσα έφυγε για τον άλλο κόσμο...
    Ο Άγιος Βασίλης, μου έριξε τρία παιδία από την καμινάδα. Το ένα ήταν δώρο Χριστουγέννων, αλλά μάλλον το έριξε κατά λάθος ...αφού μου το πήρε πίσω.
    Πριν από αυτά μου είχε πετάξει και έναν όμορφο και πλούσιο σύζυγο-πατέρα από τις γρίλιες των πορτοπαράθυρων. Τον αυτομόλησα όμως στην χώρα της λήθης ....όταν ανακάλυψα, πως πρέπει να ανήκω στην οικογένεια των ταράνδων. Αργότερα και μετά την απόφαση μου να πάρω την ζωή στα χέρια μου, ο Άγιος Βασίλης μου δώρισε και πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς ...και αυτογνωσίας.

    Κάθε Δεκέμβρη που οι βιτρίνες έλαμπαν από τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια, με έπιανε η οργή και το παράπονο και έγραφα γράμματα του Άγιου Βασίλη, γεμάτα με πίκρες και καθημερινούς καημούς. Κάτι με έπιανε όμως και τα έκαιγα ξημερώνοντας Πρωτοχρονιά και πάντα αναρωτιόμουν, αν ήμουνα τόσο "κακό παιδί" και όλα αυτά τα χρόνια μου έπαιρνε πίσω, τα δώρα που μου έδωσε και μου στέρησε τα δώρα που προσδοκούσα και ήθελα.

    Έκανα ανακωχή μαζί του και συγχρόνως με το "κακό παιδί του εαυτού μου" τελικά, μετά από πολλά ερωτηματικά και αμφιβολίες....εγώ, το "παιδί που έπεσε από την καμινάδα" σαν δώρο στους δικούς μου υπέροχους γονείς, έζεψα τους δικούς μου ταράνδους, τον Prancer, Dancer, Comet και τους αποδέλοιπους και σιγά, σιγά έφυγα για τους δρόμους που χαράζει η δική μου αναζήτηση, στις θάλασσες των οστράκων και των ποιητών.....

    Μέσα από τη επερχόμενη σύγχυση της προσδοκώμενης αμετάκλητης αλλαγής της ζωής μου, πήρα την απόφαση και πήγα και βρήκα τον Άγιο Βασίλη. Οταν τον βρήκα, έστησα μια ονειρική κουβέντα μαζί του και ανάμεσα σε άλλα παράπονα που του έκανα, του είπα "Άκου να δεις Άγιε, με αδίκησες. Έκανες πολλά δώρα σε μένα, δεν είμαι αχάριστη τα αναγνωρίζω. Τα σημαντικότερα δώρα σου, ήταν που μου χάρισες τρία παιδιά. Το ένα όμως το Χριστουγεννιάτικο, το πήρες πίσω από την καμινάδα, με θύμωσες, με απογοήτευσες και με πλήγωσες πολύ.

    - Χο Χο Χο απάντησε. Είσαι χαζή, μου είπε.
    Κοίτα τριγύρω σου στον κόσμο τυφλή και άμυαλη. Ξέρεις πόσα παιδιά ζουν στις καμινάδες? Πάμε Vixen να της δείξουμε....

    Ο τάρανδος του ο Vixen όρμησε στην κρύα νύχτα, σέρνοντας το έλκηθρο μαζί με τους συντρόφους του. Ο Άγιος Βασίλης, πετούσε χρυσή αστρόσκονη και παιγνίδια λέγοντας ακατάληπτα τραγουδάκια, όπου έβρισκε καμινάδα. Ώσπου από μια ομιχλώδη υγρασία που είχε απλωθεί, ξεχώρισα πάνω από τις κορφές των δέντρων, να προβάλει ένα μικρό χωριό. Άσπρα σπιτάκια, με μικρά καθαρά δρομάκια ανάμεσα τους και περιποιημένους κήπους.

    - Κοίτα, ανόητο πλάσμα -μου είπε- πόσα παιδικά χεράκια θα βγουν ψάχνοντας για δώρα, όχι από τις καμινάδες αλλά από αυτά τα φτωχά σπιτάκια.Δεν τα καταφέρνω μόνος μου εδώ, θέλω πολλούς βοηθούς. Τα ξωτικά και οι νεράιδες μου λιγόστεψαν και πεθαίνουν, από τότε που σταματήσατε εσείς οι πολύξεροι άνθρωποι. να τα πιστεύετε. Τώρα έτσι όπως τα καταφέρατε, πρέπει να συνεχίσετε εσείς οι άνθρωποι το έργο τους. Ίσως να πρέπει να συνεχίσετε και το δικό μου έργο....Γέρασα πια, δυστυχώς και αυτά τα ορφανά παιδάκια τι θα απογίνουν?

    Ξεχώρισα μέσα στην θαμπή ανατολή, μερικά χεράκια υψωμένα σαν σε προσευχή, διέκρινα ματάκια σαν της παγιδευμένης ελαφίνας, άκουγα τιτιβίσματα και φωνούλες ίδιες με το τραγούδι των κορυδαλλών, καθώς καλωσορίζουν την αρχέγονη ανατολή του φωτοδότη Ήλιου. Είδα εκεί και θυμήθηκα εκείνο το κοριτσάκι που είχα δει πριν μήνες, να πουλάει μικροπράγματα, ξυπόλυτο στους δρόμους της Αθήνας και είχε ραγίσει τότε την καρδιά μου...

    Το ίδιο θέαμα είδα από το παράθυρο ενός κτιρίου, με τα παιδάκια καρφωμένα στα τζάμια να κοιτούν έξω, σαν να περίμεναν κάτι....Το χαμόγελο, προσπαθούσε να σχηματιστεί στα χλωμά και θλιμμένα προσωπάκια τους.

    - Τα λυπάμαι και τα πονάω αυτά τα παιδάκια Άγιε μου Βασίλη, μην τα εγκαταλείψεις, πρέπει να ξανανιώσουν ζεστασιά και αγάπη.

    - Χο Χο Χο. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά λοιπόν, θα σου πω πως θα γίνει, πάμε να φύγουμε τώρα....

    Μέχρι να με φέρει από τα "Παιδικά Χωριά" στο σπίτι μου, με κάθισε σιμά του και μου ψιθύρισε όλα τα μυστικά. Για το πώς θα μπορώ να βοηθήσω, έστω και ένα παιδί από αυτά και να του δώσω χαρά, χαμόγελο και ελπίδα.

    Έτσι η ψυχή μου γέμισε και πάλι, αφού κατάλαβα ότι ο Άγιος Βασίλης πάντα θα ζει...Θα ζει μέσα στις ανθρώπινες καρδιές, όσο υπάρχουν άνθρωποι.

    Να σας πω τι μου ψιθύρισε ο Άγιος Βασίλης στο αυτί? Λίγες λέξεις μόνο μου είπε!
    "Παιδικά Χωριά SOS" και "Χαμόγελο του Παιδιού"
    Πόσο νομίζεις ότι θέλει το όνειρο να γίνει πραγματικότητα, για ένα παιδί? Θέλει, Mικρές ή Mεγάλες ΔΩΡΕΕΣ Έτσι, δεν θα υπάρχουν "κοριτσάκια με σπίρτα" στους δρόμους, παρά μόνο στα παραμύθια.


     


    Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα!
    Είθε η αγάπη, να είναι ο οδηγός μας !





     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    νασαι καλα ευα μου επιτελους και λιγη αισιοδοξια!!!!!!!!! 
     
  8. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Δεν διαφωνω καθολου με οοοολο αυτο τις γιορτες (ευχες ακομα κ απο ατομα που κ ψοφιο να σε δουν χεστηκαν, τα ουκ ολιγα ψωνια στα μαγαζια κλπ κλπ κλπ) αλλα οκ μην γινομαστε κ των ακρων!... στην τελικη μια χαρα ομορφα μπορουμε να περασουμε κ με λιγους κ καλους στους οποιους θα πουμε τις ευχες μας κ θα βγαινουν κατι παραπανω απο μεσα απο τις καρδια μας!.... σαφεστατα δεν ξερω RL κανεναν απο εδω, αλλα αυτο δεν με εμποδιζει να σας ευχηθω κ γω με την σειρα μου καλες γιορτες, με χαρα, υγεια κ οτι αλλο επιθυμειτε!....κ να το εννοω!... δεν μου κοστιζει τπτ αλλωστε!
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Να περασετε καλα,οπου κι αν βρεθειτε,με τους ανθρωπους που αγαπατε.
    Μην ξεχασετε τους πιο ηλικιωμενους απ'αυτους, τους γονεις και τους παπουδες και γιαγιαδες σας.
    Ειδικα οι τελευταιοι,πιστεψτε με,εχουν αναγκη να σας δουν η να σας ακουσουν εστω απ'το τηλεφωνο!
     
  10. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    δεν μου κοστιζει τπτ αλλωστε![/QUOTE]
    τσιγκουνα!!!! 
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Καλές Γιορτές σε όλους μας!  

    Πα'ι'δάκια ?  
     
  12. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Moi; Τσιγκουνα;... με αδικειιιιιιιιις