Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Μαγεια της αποπλανησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Δεκεμβρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Ανεξαρτητα απο το ποσο ελκυστικος ειναι ενας Ανδρας εαν δεν μπορεσει να γοητευσει και να αποπλανησει εγκεφαλικα μια γυναικα δεν θα μπορεσει ποτε να φτασει στο "δια ταυτα"οτι και να ειναι βανιλας η Κυριαρχος,αυτο λεγετε κυριως στον βανιλα χωρο ισχυει αραγε και στον δικο Μ/μας χωρο?

    Ενας πραγματικος παικτης εχει αρκετη αυτοπεποιθηση ωστε να ειναι ντομπρος και σαφης σχετικα με το τι θελει.Δεν ειναι απαραιτητο να πει ψεματα για να φερει στο κρεβατι του η στα ποδια του...μια γυναικα που του αρεσει. Ενας καλος παιχτης ανοιγει τα χαρτια του και χρησιμοποιει την τεχνη της αποπλανησης για να φερει το κυνηγι στη φωλια του λυκου....Αληθεια εδω τι γινετε ειμαστε ειλικρινεις με τα "θελω" Μ/μας η αλλα θελουμε και αλλα ζηταμε καμουφλαρισμενοι/ες πισω απο ενα στατους ?

    Θυμηθειτε η συγκινηση του κυνηγιου προερχεται απο το να ειμαστε τιμιοι με την γυναικα που Μας αρεσει αφηνοντας την να ξερει τι ακριβως θελουμε και δινοντας της την επιλογη να αποδεχθει το παιχνιδι Μας η οχι.

    Ε/εσεις τι εχετε να πειτε για την αποπλανηση στον bdsm χωρο υπαρχει αποπλανηση αραγε σε αυτον τον χωρο ?
     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2007
  2. naida

    naida Regular Member

  3. μελίνα

    μελίνα Guest

    Η αποπλάνηση είναι υπεράνω "χώρων" 

    Ο δυνατός ο διαφθορέας,
    θα σβήσει από το μυαλό και την ψυχή του θηράματος,
    κάθε τι ως τότε γνώριμο και δεδομένο.
    Αν το θήραμα είναι του "χώρου",
    τότε θα το πείσει ότι δεν υπάρχει "χώρος".
    Αν το θήραμα είναι βανίλλα,
    τοτε θα το κολλήσει στον τοίχο ότι δεν υπάρχει "βανίλλα".

    Τότε η κατακτημένη θα άγεται και θα φέρεται
    μόνο από αυτόν που την αποπλάνησε
    και θα τα κάνει όλα για να τον ευχαριστήσει,
    βανίλλα και σοκολάτα και καραμέλα και ψαρόσουπα ακόμα!

    Ο διαφθορέας που έχει σε υπόληψη ότι του προεξέχει,
    δίνει οδηγίες επιβίωσης στην κατακτημένη που παρατάει,
    βασικές,
    μια στιγμή πριν φύγει.  

    Τι όμορφο θεέ μου,
    έτσι μου ρχεται να βγώ να αποπλανήσω!

    Αλλά πολύ δουλειά,
    αν είναι ν αξίζει τον κόπο... 
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Η Μαγεια της αποπλανησης

     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2007
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ααααχχχχ .... κακα τα ψεμματα .. οι πολυ ομορφες γυναικες παντα τις ελκυουν αληταραδες , καθαρματα , πρεζεμποροι , περιθωριακοι ...... μετα αυτοαποκαλουνται "μαλακομαγνητες" αλλα τα νιατα τους τα χαρισαν σε καμενα χαρτια που μια χαρα γευτηκαν το σφρυγιλο νεανικο κορμακι τους .... και ερχονται μετα την παλαι ποτε γοητεια τους να μιλησουν για λαθη ζωης και να αναζητησουν καλοσυνη ... εμ τωρα ειναι που θα παει το μαχαιρι στο κοκκαλο γλυκια μου .. τωρα θα πονεσεις ....
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εγω σαν εγκεφαλικο καθαρα ατομο πιστευω οτι αν δεν "γαμησεις" το μυαλο μιας γυναικας δεν θα μπορεσεις ποτε να το κανεις και στο σωμα της.Το ιδιο ισχυει και στο χωρο μας.Αν δεν της υποταξεις το μυαλο δεν μπορει να σου παραδωσει και το σωμα της .
     
  7. female

    female Contributor






    Γενικά, το σώμα, είτε άντρα, είτε γυναίκας παραδίδεται όχι τόσο δύσκολα, εδώ και κάποιες δεκαετίες σε ευρεία κλίμακα, λόγω καύλας, μόδας, ακόμα και βαρεμάρας.

    Ο νους ή και η καρδιά είναι εντελώς άλλο ζήτημα. Αλλά ποιός ασχολείται πια... ;-)



     
  8. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Οτι μπορουμε κανουμε  
     
  9. slave_to_love

    slave_to_love Regular Member

    Χρόνια πολλά,

    Η ιστορία της αποπλάνησης τόσο παλιά όσο η ίδια η ζωή. Και ναι συμφωνώ με τον προλαλήσαντα Apollyon – ότι και αν είσαι, βανίλλα η μη, όταν ένας άντρας δεν «γαμήσει» το μυαλό μιάς γυναίκας, όταν δεν την δελεάσει με τις οδύνες και ηδονές που επρόκειτο να βιώσει μαζί του και όταν η γυναίκα δεν έρθει σε πολλαπλούς «εγκεφαλικούς» οργασμούς πριν την πράξη είναι σαν να μην συνέβη ποτέ. Αυτό το μυστικό της απόλυτης κατάκτησης που γνώριζαν όλοι οι μεγάλοι εραστές ανα των αιώνων, που γνώριζαν ακόμα και αληθινοί άντρες όχι τόσων μακρινών εποχών διαφεύγει δυστυχώς από τους περισσότερους σημερινούς εκκολαπτόμενους εραστές της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της fast-food συνεύρεσης. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως όσες γυναίκες και αν περάσουν από το κρεβάτι τους, όσες συνουσίες και αν έχουν δεν μπαίνουν ποτέ κάτω από το πετσί και μέσα στο μυαλό της γυναίκας με ανεξίτηλη μελάνι.

    Άλλωστε πιστεύω πως μόνο τυχαίο δεν είναι πως στα σημερινά χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ψάχνουν ανάμεσα σε Αφέντες και Κυρίαρχους του δικού μας lifestyle αυτό που δεν βρίσκουν στον δικό τους χώρο… τον πραγματικό άντρα και πρότυπο παλιότερων εποχών που θα τις κάνει να νοιώσουν γυναίκες. Αυτός που θα γαμήσει σώμα και ψυχή.
     
  10. Emma

    Emma Contributor


    Καλή τους τύχη στο να τον βρουν, μιας και αν κοιτάξουμε τα στατιστικά (Forum Stats) οι πιό πολλοί άντρες θέλουν να νιώσουν οι ίδιοι γυναίκες (με διάφορους τρόπους - ή, έστω, να είναι υπό) παρά αυτό που αναφέρεται πιό πάνω.
     
    Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2007
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμ ναι γαμας μυαλο την κατακτας και μετα μια μερα σου λεει η στο δειχνει με εμεσο τροπο κατσε να σου γαμισω και εγω λιγο το δικο σου ετσι απλα να δοκιμασουμε χεχεχεχε!
     
  12. slave_to_love

    slave_to_love Regular Member

    Τόσο το χειρότερο Demoness γιά τις γυναίκες που ψάχνουν αυτό το κάτι άλλο.. και βρίσκουν στον δρόμο τους ανταγωρίστριες σε αντρικό σώμα...