Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιτέλους!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

Tags:
  1. Gwen

    Gwen Regular Member

    Νομιζώ πως για μένα είναι το ευχαριστώ?

    Να ΄σαι καλά!Παρακαλώ! 

     
  2. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Επιτέλους!

    θα συμφωνησω με την Demoness και τον Kοnstantino
     
  3. doulos

    doulos Regular Member

    ναι, για Εσας!  
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Μοναχός σου υποσκέλισες το νήμα σου, καθώς από τη στιγμή που το ανέβασες ως σήμερα αδυνατείς να αποσαφηνίσεις στους συνομιλητές σου αν η σχέση σας είναι επαγγελματική ή προσωπική. Δεν αντιλαμβάνομαι, συνεπώς, το λόγο για τον οποίο εξανίστασαι.

    Παρότι εικάζω πως το σχόλιο δεν φωτογραφίζει εμένα θα σου απαντήσω εγώ, που τα sessions μου είναι περισσότερα των Posts μου, και που υπήρξα από την εφηβική ηλικία εντός μακροχρόνιων μονογαμικών σχέσεων διακριτών ρόλων -στις τελευταίες από τις οποίες η οικονομική διαχείριση ήταν δική μου υπόθεση-, αλλά και που από την άλλη πλευρά, έχω πληρώσει προκειμένου να κάνω session με μαζοχιστή/επαγγελματία και δύναμαι να αντιληφθώ και τις δύο περιπτώσεις βιωματικά:

    Εμπειρίες όπως αυτή που περιέγραψε ο doulos, είναι τόσο συναφείς με σχέσεις Κυριαρχίας/υποταγής, όσο συναφείς είναι με τον έρωτα οι επισκέψεις σε κλασικές πόρνες. Η κυριαρχία (όπως και η υποταγή) δεν αγοράζεται και δεν πωλείται με την ώρα. Το να πρεσβεύει κανείς (μη επαγγελματίας) την εν λόγω άποψη συνιστά αφέλεια ή ενδεικτικό παντελούς άγνοιας επί παρόμοιων σχέσεων.

    ΥΓ. Πόθεν προέκυψε το θεώρημα ότι η συμμετοχή σε meeting είναι αποδεικτικό συνάφειας με το χώρο; Οι μαζοχιστές που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο αξιολογούνται ως μη συναφείς/μη έμπειροι;

    Ορθό, μα αν κρίνω από την αντίδραση του νηματοθέτη ισχύει επίσης: Worst vice, is advise.

    Συμφωνώ απολύτως. Όταν ο κώδικας ηθικής δεν επιβάλλεται έξωθεν αλλά απορρέει από εσωτερικές διεργασίες, ο άνθρωπος δεν είναι σκλάβος καμίας νόρμας. Το μόνο σου λάθος Lost_Boy είναι πως θεωρείς αυτονόητο πως έχουν όλοι οι άνθρωποι ικανώς αναπτυγμένο αισθητικό κριτήριο ώστε να αναπτύξουν δικούς τους κώδικες, και να μην σταθούν σε άλλους τυποποιημένους (ευαγγέλιο, σύνταγμα κ.α.) καθώς και στους αντίποδες αυτών - γιατί ασφαλώς η αντίδραση στο κατεστημένο είναι μέρος του ίδιου του κατεστημένου.  
     
  5. female

    female Contributor




    Θα μπορούσες να αναπτύξεις αυτή τη θέση περισσότερο;


     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    βασικα μου αρεσει που ακομα σχολιαζουμε ηθικες κλπ!το παιδι ηθελε και τα εδωσε!βεβαια θα ειχα προβλημα αν μοθ ειχε ζητησει δανεικα για να τα δωσει χεχεχε
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Φρονώ πως ο επαγγελματίας που επικαλούμενος αντικομφορμισμό και ελεύθερο πνεύμα, διατείνεται υπέρ της (επί πληρωμή) σεξουαλικής απελευθέρωσης του υποτακτικού άνδρα, στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ενισχύει την ενοχικότητά του αναφορικά με την υποτακτικότητά του. Οι Pro-Dommes πωλούν σεξουαλική απελευθέρωση και φυσικά η απελευθέρωση πόρρω απέχει από την ελευθερία, καθώς η πρώτη προαπαιτεί προηγούμενο καθεστώς σκλαβιάς, ή έστω αίσθηση εγκλωβισμού εντός ενός κοινωνικού πρότυπου. Ο απεγκλωβισμός ενός υποτακτικού άνδρα φυσικά δεν επέρχεται όταν πληρώσει μερικά ευρώ σε μία επαγγελματία, αλλά όταν καταφέρει να δημιουργήσει μία σχέση βιώσιμη, με κριτήριο τόσο την ερωτική του ικανοποίηση εντός της, όσο και τη συμβατότητά της με την υπόλοιπη (vanilla) ζωή του, αλλά αυτό ασφαλώς δεν συμφέρει τις επαγγελματίες που προτιμούν να διατείνονται με ζήλο πως "δεν υπάρχουν πραγματικές Αφέντρες", ωθώντας τρόπο τινά κάποιους αφελείς υποτακτικούς στο αδιέξοδο, από το οποίο οι ίδιες αργότερα αναλαμβάνουν να τους σώσουν (έναντι αμοιβής).
    Αυτή η παροιμιώδης επιμονή στην ενίσχυση της άποψης πως η υποτακτικότητα των ανδρών δεν χωρά στην ηθική/αισθητική των κοινωνιών (καθώς "δεν υπάρχουν πραγματικές Αφέντρες" και κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει τους δόλιους υποτακτικούς) και πως οι υποτακτικοί είναι εγκλωβισμένοι σε καλούπια που δεν τους ταιριάζουν, και δεν έχουν καμία (δωρεάν) διέξοδο από αυτά, καθώς και η (προβλεπόμενη, και τόσο - μα τόσο - βολική για τις τσέπες τους) αντιδραστικότητα απέναντι σε αυτό το κακώς κείμενο (αντιδραστικότητα που ο υποτακτικός καλείται να ενστερνιστεί και να εκφράσει με τρόπο που ομοίως ασφαλώς εξυπηρετεί τις ίδιες τσέπες) δεν είναι παρά μέρος του κατεστημένου, που το ενισχύει γιατί τρέφεται από αυτό.

    Του ίδιου κατεστημένου που πάντα θα εξωθεί τους νεαρούς κνίτες στην οργή και έπειτα πάντα θα τους αφήνει λίγο χώρο για να διεξάγουν τις (γραφικές εδώ και δεκαετίες) πορείες τους (ενάντια στο κατεστημένο επίσης) λιώνοντας τις σόλες των all star τους και κάνοντας την (φιλοκομμουνιστική) converse πλουσιότερη.

    Ελπίζω τα δύο παραπάνω παραδείγματα να σε καλύπτουν. Για απορίες στη διάθεσή σου.
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Καλό το λογύδριο σου, αλλά κακώς "Φρονείς". Προσωπικά τα περί "ηθική/αισθητική των κοινωνιών" και τα περί "κατεστημένων" τα έχω χεσμένα προ πολλού.
    Η ξύλινη γλώσσα σου δεν καλύπτει τις ατέλειες αυτής της κοινωνίας επί του πραγματικού, αλλά ούτε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα θέλω των ανθρώπων που πληρώνουν το τίμημα μιας υποτιθέμενης και υποκριτικής ηθικής.

    Οι άνθρωποι ονομάζουν "βίτσιο" τις χαρές που κατορθώνουν να απολαύσουν και το βίτσιο τους καταφέρνουν να το απολαμβάνουν με όποιο τρόπο.
    Όποιος έχει λοιπόν γούστα, πάθη και βίτσια...μπορεί και να πληρώνει για να τα ικανοποιήσει, γιατί αν δεν έχει να πληρώσει κατά τα φαινόμενα και είναι η φρικτή πραγματικότητα, κάθεται σπίτι του και τρώει σπόρια, βλέποντας εικόνες στο διαδίκτυο!!
    Με δεδομένο ότι οι 50 σκλάβοι το λιγότερο αντιστοιχούν σε μια Κυρία η κατάσταση είναι δραματική. Σαφώς υπάρχουν σχέσεις άνευ πληρωμής, για τους "τυχερούς" υποτακτικούς. Όπως υπάρχουν και ζευγάρια που αντέχουν να συντηρούν και ιδιωτικά dungeon, αλλά τα προνόμια αυτά τα έχουν λίγοι

    Όσο λοιπόν, υπάρχει ο κώδικας "Ντα Βίτσιο" και όχι "ο κώδικας ηθικής", είθισται ο κατώτερος να πληρώνει τον ανώτερο και όλοι μαζί να πληρώνουν φόρους στις νόμιμες αρχές!
    Και μια που μπέρδεψες στο post και "τους νεαρούς κνίτες", Εγώ θα μιλήσω για τους αστυνομικούς, που τους πληρώνει το κράτος για να κάνει τα βίτσια της άρχουσας τάξης και τους φαντάρους που μένουν απλήρωτοι, για τα ίδια βίτσια.
    Η κυβέρνηση επίσης, θεωρεί το "Αγγελιόσημο" ως κοινωνικό πόρο και ας μην την λέμε πόρνη και ούτω κάθε εξής…
    Και για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα, ακόμα και τις ταπεινές πόρνες, που τις εκτιμώ ιδιαίτερα από μερικές δήθεν Κυρίες, είναι απόδειξη δύναμης. γιατί - ποιος πληρώνει ποιον? Μήπως τελικά δεν πληρώνει αυτός που έχει ανάγκη?

    Τώρα θυμήθηκα και μια καταπληκτική σκηνή, όταν άκουσα τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ να σχολιάζει τον προβληματισμό βουλευτών της αντιπολίτευσης, για το κόστος των διοδίων στους νέους αυτοκινητόδρομους, που σημαίνει 54 Ευρώ πήγαινε έλα Αθήνα-Γιάννενα (17 Ευρώ στο δρόμο και 10 Ευρώ στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου επί 2).

    Τι είπε ο Θεσσαλός?
    "Θέλει κάποιος να πάει από τον αυτοκινητόδρομο? Θα πληρώσει. Δεν θέλει να πάει? Εξασφαλίζουμε καλό δρόμο να πάει χωρίς να πληρώσει".

    Ηθικό συμπέρασμα;
    Έχεις? Πας κάπου με ασφάλεια.
    Δεν έχεις? Πας αργά και με υπομονή, αν ποτέ πας και ο νοών νοείτω !

    Εμένα απ΄ όλες αυτές τις αντιδράσεις του κωλο-κατεστημένου στην αντιμετώπιση της άσπιλης και ηθικής τρομοκρατίας που ζω, μου δημιουργήθηκε μια απορία….

    Επαγγελματίας μαζοχιστής?  
    Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και επαγγελματίες μαζοχιστές!  
    Τόσο καιρό που τριγυρνώ στα σκοτεινά σοκάκια του ΒDSM …ομολογώ πως δεν μου έτυχε να γνωρίσω κανένα από αυτούς… Περίεργο…  
    Αυτοί συνήθως πληρώνουν μια Pro Domme, την γκόμενα, ή την γυναίκα τους για να ικανοποιήσουν το βίτσιο τους και φυσικά ποτέ δεν πληρώνονται!!  
    Μάλλον σε έπιασε κορόιδο ο τύπος....  
    Εκτός και αν έφαγε κόλλημα με σένα και έτσι ….τον πλήρωσες για να σηκωθεί να φύγει ήσυχα και αθόρυβα από την ζωή σου. Παίζει και αυτό…  
     
  9. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Αν του εδωσες χρηματα για να τον ξεφορτωθεις πολυ πιθανον να τον ξαναδεις μπροστα σου Syrah.
     
  10. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Χαίρομαι που η εν λόγω συζήτηση συνεχίζεται. Επέτρεψε μου μία αντίρρηση στα παραπάνω:
    Ασχέτως της ύπαρξης ή μη επαρκούς αριθμού Mistresses ή Dommes που επιθυμούν ή μπορούν να λειτουργήσουν σε μια σχέση 24/7, υπάρχει και μία άλλη σοβαρότατη -κατ' εμέ- παράμετρος: Το κατά πόσον ο υποτακτικός θέλει να ζήσει σε μια τέτοιου είδους σχέση. Γιατί αγνοούμε το στοιχείο που λέει ότι κάποιος μπορεί να είναι άκρως ικανοποιημένος με το να πάει σε μια επαγγελματία και να ικανοποιήσει την -όποια- επιθυμία του, χωρίς να βρίσκεται σε μέσα σε μια D/s σχέση;


    Φυσικά και όχι. Το παραπάνω σχόλιο αφορά τους παρόντες και συμμετέχοντες στο φόρουμ.
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Apollyon, ο κύριος ήταν επαγγελματίας, και η πληρωμή μου αφορούσε σε αγορά υπηρεσιών. Δεν κατανοώ μέσω τίνος συνειρμού κατέληξες στο καθόλα άστοχο συμπέρασμα που μου γράφεις...

    Προσωπικά δεν το λαμβάνω υπόψη εντός των ενδεχόμενων που πραγματεύτηκα, διότι αναφέρθηκα σε ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν μία σχέση κυριαρχίας/υποταγής, και όχι να κάνουν μεμονωμένα sessions. Ακόμη και στη δεύτερη περίπτωση όμως, η εμπειρία μου μού δείχνει πως η ικανοποίηση από ένα session είναι ανάλογη του βαθμού επικοινωνίας των δύο μελών που συναρτάται της συμβατότητάς τους, του χρονικού της επαφής τους κ.α.
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Επαγγελματιας υποτακτικος ?Το συμπερασμα ειναι οτι αν ειχε "κολλησει" μαζι σου δεν θα ειναι η τελευταια φορα που τον ειδες.Ποσο ποιο απλα να στο πω ?