Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Παρομοιως!  



    Χαχα!!! Ισως να μην εισαι η μονη, μαλλον κι αλλοι θα απεκτισαν την ιδια αισθηση με εσενα. Σε ενα τετοιο νημα δυστυχως κυριαρχουνε οι φωνες που λενε "ή εισαι Ελληνας ή εισαι ανθελληνας". Εγω αυτο το πραγμα δεν το αντεχω!... Επιδη δηλαδη εχω μια ηπια αντιληψη για τα πραγματα, επιδη προσπαθω να δω το θεμα σφαιρικα, επιδη προσπαθω να κατανοησω τον αντιπαλο και να να καταλαβω με τι χαρτια δινει τη μαχη του, σημαινει οτι αυτοματα γινομαι ανθελληνας? Δε νομιζω... Επιδη πιστευω οτι το μελλον της Ελλαδας θα πρεπει να ειναι δεμενο με την Ευρωπαϊκη Ενωση, σημαινει οτι ειμαι ανθελληνας? Δε νομιζω...



    Τι δε φανηκε? Δε σε καταλαβαινω.



    Καλο!  
     
  2. female

    female Contributor




    Στο πρώτο -- μόνο οι Έλληνες στρατιώτες μας νοιάζουν; Οτι έχουν σκοτωθεί κυανόκρανοι ακόμα, όχι; Οτι μέχρι πρόσφατα σκοτώνονταν παιδιά ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ από νάρκες του Β' Παγκοσμίου είναι άσχετο;

    Στο δεύτερο -- Η ουσιαστική διαφορά της δικής σου και της δικής μου οπτικής και στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των ναρκωτικών είναι η ίδια -- εσύ πιστεύεις πως η πάταξη λύνει τα προβλήματα, όπως και κάθε συντηριτικός εκληματολόγος, τουλάχιστον. Κάνοντας "κάτι", εννοείς κάνοντας κάποιους ανθρώπους (καθώς και άσχετους εντελώς πολίτες) κιμά.

    Η δική μου οπτική αφορά τους λόγους που αναγκάζουν ανθρώπους να μεταναστεύουν. Επίσης, τους λόγους που το εμπόριο ναρκωτικών ανθεί. Και η ...πάταξη και η αστική δικαιοσύνη, στις οποίες ελάχιστη εμπιστοσύνη τρέφω, δεν μπορούν να μην εστιάζουν καν. Σκέψου μια οικογένεια λαθρομεταναστών, των οποίων ένα μικρό παιδί πατάει μια νάρκη. Χεστήκαμε για το αλβανάκι, ε;


     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις...[/QUOTE]

    καποια στιγμη ισως τα πουμε απο κοντα και να σου δωσω να καταλαβεις φιλε μου!απο εδω λιγο χλωμο 
     
  4. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Εγω δεν εβαλα ταμπελα σε κανεναν... απλα διαφωνω με μια τοσο ηπια τοποθετηση γιατι το βλεπω αλλιως, αυτο εξεφρασα. Επισης -αποψη μου παντα- το γεγονος πως ημαστε μεσα στην Ευπωπαϊκη Ένωση δεν μας αφαιρει το δικαιωμα να διαφωνησουμε με καποιες θεσεις της... κ τι πιο φυσιολογικο απο μια αιτηλογημενη διαφωνια;...κ το θεωρω καθαρα θεμα αντιληψης (ή οπτικης γωνιας αν θες) κ οχι σωστου ή λαθους.


    Οτι κ σενα σε ενοχλει το γεγονος να θελουν καποιοι να εκμεταλλευτουν προς οφελος τους την Εθνικη Ταυτοτητα/Ιστορια αλλων λαων.
     
  5. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

    Οχι, δεν ειναι ολα τα ναρκωπεδια σημασμενα. Στο Αφγανισταν παραμενουν τεραστειες εκτασεις ναρκοθετημενες χωρις σημανση. Υποθετω και στην Αφρικη συμβαινει το ιδιο, σε περιοχες που μαινεται ο εμφυλιος. Αν ηταν ολα σημασμενα τα θυματα θα ηταν ελαχιστα.

    Μα δεν εχω κανενα λογο να παω να ξεθαψω ναρκες. Αυτη τη δουλεια την κανουν οι πυροτεχνουργοι του στρατου, οι οποιοι εχουν και τον απαραιτητο εξοπλισμο. Παντως ο πιο συγχρονος και ενδεδειγμενος τροπος για εκκαθαρηση ναρκων ειναι τα ρομποτ, τα οποια βεβαια κοστιζουν.



    Εχω ταχθει υπερ της ναρκοθετησης των συνορων και οχι της επικρατειας. Οχι, στα συνορα δε θα πηγαινα για κανενα λογο για πικ νικ. Και οι λαθρομεταναστες δε θα σταματησουν να εισερχονται μετα απο χρονια. Ειναι ενα παγκοσμιο κοινωνικο ζητημα στο οποιο δε φαινεται να υπαρχει λυση, ρεαλιστικα μιλωντας παντα.



    Η ναρκοθετηση στο Δευτερο Παγκοσμιο Πολεμο δεν ειχε σκοπο τη διαφυλαξη των συνορων. Εμεις εδω μιλαμε για ναρκοθετηση με σκοπο τη διαφυλαξη των συνορων. Γενικευεις το θεμα χωρις λογο.



    Ξερεις ποσες παγκοσμιες εκστρατειες υπαρχουν? Δεκαδες!!! Για να μην πω εκατονταδες! Αν αφιερωνα το χρονο μου να ασχοληθω με καθε μια απο αυτες, δε θα ειχα χρονο να ασχοληθω με τα προς το ζην. Οχι, δεν εχω βαλει ποτε αυτο το λημα, και δεν εχω ενημερωθει σχετικα με τη σοβαροτητα του προβληματος. Επαναλαμβανω ομως οτι τα θυματα υπαρχουν γιατι υπαρχουν μη σημασμενα ναρκοπεδια στην επικρατεια, κατι που με βρισκει αντιθετο.



    Το γνωριζω πολυ καλα, και γι' αυτο ειμαι υπερ της σημανσης. Οταν λεμε σημανση δεν εννοουμε 1 μετρο πριν και μετα το ναρκοπεδιο, αλλα 50 μετρα πριν και μετα το ναρκοπεδιο, μονο και μονο για λογους ασφαλειας.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Μιλάμε για τη ναρκοθέτηση των συνόρων μας. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στον τρόπο χρήσης ενός όπλου.
    Μπορείς να κάνεις επεκτατικούς πολέμους, μπορείς να αμύνεσαι ή μπορείς να απειλείς-προειδοποιείς ή τα ίδια τα όπλα να αποτελούν αποτρεπτική δύναμη.


    Όχι δε χεστήκαμε για το αλβανάκι, όπως δε χεστήκαμε για κανένα παιδί. Αλλά προσωπικά χωρίς να έχω την ισχύ θα προσπαθούσα να βρω μια λύση για τα προβλήματα που ανέφερες, όχι να φωνάζω μόνο για τις λύσεις που δε μου φαίνονται «ανθρωπιστικές».
     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    capeaway εισαι απο επαρχια και θα επρεπε να ξερεις πως υπαρχει πληθυσμος στα συνορα!το πιο μακρι σημειο δεν ειναι η θεσσαλονικη!εξαλλου μιλαμε για εντελως υποθετικη κουβεντα!πες μου μια χωρα που να το εχει κανει αυτο!τουλαχιστον στην ευρωπη!βρε παιδια αρκετους μπελαδες δεν εχουμε ηδη?θελετε και αλλους!και να εισαι σιγουρος και γιαυτο βαζω το χερι μου στη φωτια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΗΜΑΝΣΗ!!!!αυτο ουτε οι τρομολαγνοι αμερικανοι δεν το τολμησανε να το κανουν που ειχαν την κουβα απεναντι!
     
  8. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Μα αν δε δουμε ηπια αυτα τα τοσο σοβαρα ζητηματα, δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να τα λυσουμε. Οικονομικη δυναμη δεν εχουμε, στρατιωτικη δυναμη επισης δεν εχουμε, εξωτερικη πολιτικη... αστα... Αυτα τα προβληματα δε λυνονται με φωνες και με μεγαλα λογια. Η συγκεκριμενη συζητηση επισης δε θα τα λυσει, αλλα η ηπια αντιμετωπιση στην αντιπαραθεση των αποψεων θα συντελεσει σε μια πιο επικοδομητικη αναγνωση για αυτους που μας διαβαζουν.

    Η τελευταια μας μεγαλη διαφωνια με την ΕΕ ηταν, απ' οσο θυμαμαι, ο βομβαρδισμος της προην Γιουγκοσλαβιας. Σιγουρα εχουμε καθε δικαιωμα να διαφωνουμε, και νομιζω οτι οι χειρισμοι που εγιναν τοτε ηταν οι καλυτεροι δυνατοι.



    Το πνευμα των απαντήσεών μου μπορει να χριζει πολλων ερμηνειων. Οταν ομως απαντω σοβαρα σε ενα θεμα, θα ηθελα αυτος που διαβαζει τα λογια μου να στεκεται στις λεξεις και οχι να υποθετει πραγματα πισω απο αυτες. Αυτο το λεω γιατι εδω απανταμε απροσωπα. Αν ειμαστε σε προσωπικη συζητηση θα εβλεπες καθε φορα που αναφερομαι στους Σκοπιανους γείτονές μας το υφος μου να ξυνιζει.

    Νομιζω επισης οτι ενα υφος στεγνο απο συναισθηματισμους, και επιχειρηματολογια με λογικα επιχειρηματα (και οχι συναισθηματικα) ειναι ο,τι καλυτερο για μια τετοια συζητηση. Αυτο ειναι και το υφος που υιοθετω.
     
  9. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    σιγουρα δεν θα τα λυσσει απλα δεν πειραζει το να εκφραστουμε ολοι σε ενα θεμα που μας αφορα αν εχουμε κατι να πουμε για αυτο   ...απλα καποιοι παθιαζονται περισσοτερο αν θες!
    παντως στο θεμα στρατιωτικη δυναμη, απο πλευρας πληθυσμου οντως βραστα σε σχεση με την Τουρκια πχ... μονο που μην ξεχναμε πως οι δαπανες του Στρατου στην Ελλαδα ξεπερνανε μακραν πολλες χωρες στην ΕΕ. 


    Λογω του απροσωπου κ μονο αναγκαστικα στεκομαστε στις λεξεις συν οτι η δομη μιας προτασης ή η χρησης καποιας λεξεις αντι μιας αλλη μπορει να αλλαξει εντελως το υφος το οποιου γραπτου λογου κ συνεπως την ερμηνεια του. Καλο θα ηταν λοιπον (no offense) να μην χριζει τουλαχιστον σε δημοσια συζητηση (απροσωπη) πολλων ερμηνιων γιατι μπλεκουμε τα μπουτια μας!
     
  10. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Σιγουρα, δε διαφωνω. Καμια χωρα δεν το εχει κανει αυτο. Θεωρησα την ναρκοθετηση ως ενα απο τα μετρα που μπορουν να ληφθουν. Δεν ειπα ομως πουθενα οτι ολα τα συνορα της Ελλαδας θα πρεπει να ειναι ναρκοθετημενα.
     
  11. JohnT4

    JohnT4 Regular Member

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Επειδή εγώ σήμερα είδα το νήμα (κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!), θέλω απλά να ευχαριστήσω τον Iagos.
    Να είσαι καλά ευσυνείδητε φίλε (αν μου επιτρέπεις φυσικά να σε αποκαλώ φίλο).
    Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου (την καρδιά κάποιου που ΚΑΘΕ Κυριακή πρωί, αναγκάζεται να πηγαίνει για βολές (ως εθνοφύλακας), εκτελώντας τα χρέη που του ανέθεσε η πατρίδα (καλή ή κακή αυτή έχουμε) να φυλάττει τις ανατολικές Θερμοπύλες).
    Και πάλι σε ευχαριστώ!
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

    Οι Κοσοβαροι ετοιμαζονται να ανακηρυξουν μονομερως την ανεξαρτησια τους.ΕΕ και ΗΠΑ (παρακαμπτοντας διεθνεις οργανισμους και διαδικασιες) τους υποστηριζουν και θα τους αναγνωρισουν.
    Η σταση της Ελληνικης κυβερνησης ειναι προς το παρον αδιευκρινιστη.
    Αν αντικαταστησεις τη λεξη Κοσοβο με την λεξη Θρακη και τους Κοσοβαρους με τους Μουσουλμανους που θεωρουν εαυτους Τουρκους αντιλαμβανεσαι την σχεση και την αντιθεση συμφεροντων που προκυπτει;