Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιτέλους!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

Tags:
  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Ζήτησα να με φέρουν σε επαφή με κάποιον που να προτίθεται να κάνει ένα s/m session επί πληρωμή, μου συνέστησαν τον εν λόγω κύριο, παρείχε τις υπηρεσίες του, πληρώθηκε και ολοκληρώθηκε η συναλλαγή μας. Δύο παρατηρήσεις: α) Δεν γνωρίζω αν είναι υποτακτικός, ούτε μου συστήθηκε με αυτή την ιδιότητα, οι δραστηριότητές μας περιορίστηκαν στο s/m κομμάτι και δεν περιείχαν role playing. β) Νομίζω πως με συμπάθησε (και εξαιτίας του γενναίου pour boire) αλλά το αν θα τον δω στο μέλλον άπτεται του κατά πόσο προτίθεμαι να πληρώσω για να αγοράσω εκ νέου τις υπηρεσίες του. Πόθεν προέκυψε το συμπέρασμα πως ο ίδιος προτίθεται να τις παρέχει δωρεάν; Ένεκα υπερπροοδευτικής πολιτικής Marketing ή αβδηριτισμού/ενθουσιασμού; Εικάζω πως το δεύτερο υπενίσσεσαι γράφοντάς μου το ρήμα "κόλλησε" (αν το αντιλαμβάνομαι σωστά).

    Περιττό να υπογραμμίσω εκ νέου πως το κατεστημένο που θέλει τους υποτακτικούς μη ευνοημένους, αφελείς και απελπισμένους συντηρείται πανταχόθεν: Το ορθότερο δηλαδή είναι να πληρώνουν για ένα session ως πελάτες, διαφορετικά είναι απλώς υπερβολικά τυχεροί (δεν τους αξίζει μια τέτοια τύχη, να κάνουν session δωρεάν); Αν παρέχουν τις υπηρεσίες τους ως επαγγελματίες, δεν μπορεί παρά να είναι τόσο ευήθεις και μη συγκροτημένοι, ώστε να ενθουσιάζονται με κάθε πελάτισσα και μετά την πρώτη επίσκεψη να την αναζητούν διακαώς προκειμένου να τις παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν;

    Αν υπάρχουν αποδείξεις για την πνευματική καθυστέρηση των υποτακτικών ανδρών, ας δοθούν σχετικές πηγές, σε διαφορετική περίπτωση ίσως θα ήταν καλό να πάψει ο σχετικός παροξυσμός, καθώς προσωπικά έχω γνωρίσει και αποκτήσει σχέση με υποτακτικούς που κάθε άλλο παρά αφυείς υπήρξαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, και θέλω να πιστεύω ότι το δείγμα μου, παρά τα αυστηρά μου κριτήρια, είναι αντιπροσωπευτικό του μέσου όρου.
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Οταν ο χωρος μας βριθει απο αντρες υποτακτικους εγω το βρισκω λιγο ακυρο για να μη χρησιμοποιησω αλλη λεξη να πληρωνεις καποιον υποτακτικο για session.Αυτο με παραξενεψε καθως και το γεγονος οτι το ακουω πρωτη φορα.
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Δεν ξέρω τί ισχύει στην περίπτωση της Syrah, αλλά στο εξωτερικό τουλάχιστον είναι αρκετά διαδεδομένοι οι επαγγελματίες "υποτακτικοί" (κυρίως γυναίκες) για την "ευχαρίστηση" αυτών με σαδιστικές ή κυριαρχικές τάσεις και που οι επισκέψεις σε απλές ιερόδουλες δεν τους ικανοποιούν, μιας και εκείνες βάζουν όρια όσον αφορά την σαδιστική συμπεριφορά/μεταχείριση προς αυτές.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Kαλή Μου Demoness...
    Στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, υπάρχουν επαγγελματίες υποτακτικοί/ες. Προσωπικά γνωρίζω αρκετούς/ες. Τα όρια που θέτουν στον πόνο, είναι πολύ χαμηλά και αυτό συμβαίνει, για να μην διατρέχουν κινδύνους που εύλογα μπορεί να προκύψουν, σε ένα session μεταξύ δυο άγνωστων.
    Επίσης σχεδόν τις περισσότερες φορές είναι υπό την εποπτεία κάποιου Κυρίαρχου/η,ς που τον/την εμπιστεύονται και που αν χρειαστεί, σε περίπτωση που το παιχνίδι ξεφύγει από τα όρια τους, Αυτοί, παρεμβαίνουν στο session που εξελίσσετε.
    Σε κάποιους επίσης επαγγελματίες υποτακτικοί/ες οι αντοχές τους, είναι εξ ίσου πολύ χαμηλές στον πόνο και αυτό που επιθυμούν περισσότερο είναι να χρησιμοποιούνται παθητικά, με bondage ή και με εξευτελιστικό τρόπο.

    Τα παιχνίδια που κάνουν οι υποτακτικοί/ες σαν επαγγελματίες, είναι αρκετά περιορισμένα σε σχέση με αυτά που κανουν και απολαμβανουν στην προσωπική τους ζωή.

    Το θέμα όμως εδώ είναι σε αυτό που αναφέρει η Syrah αποκλειστικά περί "επαγγελματίες μαζοχιστές", έξω από τα πλαίσια της υποταγής.
    Αυτο που λέμε σαδιτστής/α ψάχνει μαζοχιστή/α.
    Σε διαβεβαιώνω λοιπόν ότι δεν υπάρχει προσφορά, άρα δεν υπάρχει και ζήτηση.
     
  5. subby-doggy

    subby-doggy Guest

    Εγώ θα την πω την απορία μου... ο χριστιανός ήθελε απλά να πει την εμπειρία του και κατέληξε το thread δικαστήριο... ΕΛΕΟΣ...
    ...και συγνώμη αν και είμαι νέος εδώ  
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Κοίτα, δεν ήξερα τί παίζει ακριβώς. Απλά ακουστά είχα για το θέμα των επαγγελματιών υποτακτικών και το ανέφερα για τον άλλο που δεν το ήξερε/είχε ξανακούσει.
    Αλλά ναι, καταλαβαίνω τον διαχωρισμό που κάνεις  
     
  7. μελίνα

    μελίνα Guest

    Στ αναμμένα κάρβουνα θα κάθεται το κορίτσι,
    τόσο πίτσι πίτσι με τη Demonness!
    Το λέει η καρδούλα σου γι αυτήν, παραδέξου το  

    doulos,
    πολύ καλή διαπραγμάτευση έκανες.
    Χαίρομαι που χαίρεσαι.

    Syrah,
    μια χαρά διαπραγμάτευση είχες κάνει.

    Δεν έχω εισπράξει ποτέ μου,
    για σεξ ή παιχνίδι,
    μα δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον
    του αγοραίου έρωτα.

    Ούτε του συνδρομητικού  
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν αναζητούσα υποτακτικό, αλλά κάποιον στον οποίο μπορούσα να εκτονωθώ χωρίς να δεσμευτώ για κανενός είδους περαιτέρω συσχέτιση και χωρίς να αναπτύσσω ενοχικά σύνδρομα. Πέρα από αυτό, ο χώρος δεν βρίθει από υποτακτικούς που μπορούν να με υπομείνουν, επομένως η επίσκεψή μου σε επαγγελματία θα πρέπει να αξιολογηθεί με συνυπολογισμό του target group μου και όχι του συνόλου των υποτακτικών, στων οποίων το target group συγκαταλέγομαι.

    Ακριβώς αυτό συμβαίνει Demoness. Οι περισσότεροι gigolos, όπως και οι περισσότερες πόρνες θέτουν αυστηρούς περιορισμούς αναφορικά με την είσπραξη πόνου, ενώ αντιθέτως δέχονται να προκαλέσουν οι ίδιοι πόνο στους πελάτες τους εφόσον ζητηθεί. Εν προκειμένω οι μαζοχιστές είναι σαφώς πιο ευνοημένοι από εμάς, καθώς δύναται ο επαγγελματίας να προσποιηθεί πως είναι σαδιστής, αλλά το να προσποιηθεί πως είναι μαζοχιστής κάθε άλλο παρά ανώδυνα δύναται να το κάνει.
     
  9. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Το κορίτσι πιστεψε με δεν καθεται σε αναμμενα καρβουνα γιατι πολυ απλα γνωριζει τι εχει διπλα της.Οπως εγω ειμαι υπερηφανος για αυτην ετσι ειναι και αυτη για μενα.Με το συγκεκριμενο ατομο δεν υπαρχει πιτσι πιτσι ακομα και ο Θεος ο ιδιος να κατεβαινε.Ο λογος ενας και θα στον εξηγησω απλα : Οταν θες να δεις ποιος πραγματικα ειναι φιλος σου μπορεις να το μαθεις κανοντας δυο πραγματα.Η του δανειζεις χρηματα η του δινεις εξουσια.Αυτα απο μενα και τελειωνει εδω το θεμα.Θα παρακαλεσω να τελειωσει εδω και η οποιαδηποτε αναφορα του nick μου σε σχεση με το εν λογω ατομο.Ευχαριστω.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Επήλθε η "σεξουαλική ανακούφιση", τουλάχιστον μετά την "παροχή ερωτικών υπηρεσιών"?

    Ξέρω ότι σε κανένα από τα ερωτήματα Μου δεν θα πάρω απαντήσεις...  

    Τις κάνω όμως για να δώσω να καταλάβουν πολλά άτομα εδω μέσα, ότι οι περισσότεροι "ειδήμονες του χώρου" πολλές φορές και κριτές πράξεων, προσώπων ή και καταστάσεων, τα όσα γράφουν συνήθως ή δεν τα πιστεύουν και στην προσωπική τους ζωή εφαρμόζουν άλλα, ή στην καλύτερη τα πιστεύουν, αλλά αδυνατούν για πολλούς λόγους να τα υλοποιήσουν (κοινωνία, οικογένεια, υποχρεώσεις κλπ), ή τα λένε για εντυπωσιασμό και για να καταπλήξουν τα πλήθη ενισχύοντας το υπέρ εγώ τους και να ανεβάσουν την πεσμένη τους libido.  

    Αναφέρομαι σε άτομα που έχουν απόψεις, θέσεις και ξέρουν να χειρίζονται καλά τον λόγο και το searching, διαμορφώνοντας μια εικόνα τους στους άλλους, εντελώς πλασματική και στην κυριολεξία εκπλήσσουν τα πλήθη με αυτά που γράφουν, αλλά στην ουσία δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να τα ξεγελούν.
    Πολλές φορές τα ίδια αυτά αξιολύπητα άτομα, μπερδεύονται και χάνονται στις φαντασιώσεις τους, πιστεύοντας στην ίδια αυτή ιδεατή εικόνα που έχουν διαμορφώσει στους άλλους, με αποτέλεσμα να ξεγελούν και τους ίδιους τους εαυτούς τους.

    Το internet θέλει προσοχή λοιπόν, διότι τα περισσότερα είναι φαντασιακές "φούσκες", γραμμένες από "ιντερνετικές περσόνες" (αρσενικές – θηλυκές), που καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι όταν τις διαβάζουμε, για να μην βρισκόμαστε προ εκπλήξεων.
    Πρέπει να αγαπάμε να διαβάζουμε την αλήθεια, όσο και αυτή να μην μας αρέσει και να ενθαρρύνουμε άτομα που την ζουν real time … με όποιο τρόπο.

    Η ζωή του BDSM είναι ωραία, αλλά είναι πολύ δύσκολη στην πραγματικότητα να βιωθεί και ιδιαίτερα μέσα σε ονειρεμένες ίσως για πολλούς D/s σχέσεις.  
     
  11. Πο Πο!!!!!!!!!!! Επιθετικοτιταααα!!!!!!!Γιατι ετσι ρε παιδεια  
     
  12. mrs Danay

    mrs Danay Regular Member

    Απάντηση: Re: Επιτέλους!

    μηπως ηθελες να γραψεις παιδια???