Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ


    να εισαι καλα αν και δεν καταλαβαινω γιατι με ευχαριστεις...
    Για να το κανεις σημαινει πως σ αρεσει και να πηγαινεις...εμενα δεν μου αρεσαν ποτε οι βολες και δεν πηρα....προτιμησα να μεινω απ εξω..
     
  2. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

    Τωρα περιμενεις να σου απαντησω? Επιχειρηματα εχεις για να στηριξεις την αντικατασταση αυτη ή απλα την εβγαλες απο το μυαλο σου? Και επιδη δε βλεπω επιχειρηματα, δεδομενα και στοιχεια στην πρότασή σου, μου δινεις το δικαιωμα να υποθεσω οτι ολα αυτα τα εβγαλες απο το μυαλο σου. Εχω ακουσει και αλλους στο παρελθον να πετανε λογια στον αερα και να σπερνουν μια εθνικη ηττοπαθεια. Δε βλεπω λοιπον κατι καινουριο στα λογια σου που θα ηθελα να σχολιασω.

    Θελει η Θρακη να αυτονομηθει? Ας αυτονομηθει... Αν η αυτονομηση αυτη βγει μεσα απο δημοψηφισμα, εχω καθε λογο να σεβαστω το αποτελεσμα. Ουτε οι πρωτοι ειναι που θελουν να αυτονομηθουν ουτε οι τελευταιοι. Το Μονακο εχει αυτονομηθει και οι κατοικοι περνανε καλυτερα απ' οτι εαν ανικανε ολοκληρωτικα στη Γαλλια. Η Κερκυρα θελει να αυτονομηθει και εχει καθε δικιο αφου εισερχεται ενα τεραστειο μερος του συναλλαγματος στο νησι και το κρατος αφηνει ψιχουλα για την αναπτυξη των υποδομων. Οι δρομοι της ειναι χαλια, το DSL δεν εχει φτασει σε καθε γωνια, πολλες παραλιες της παραμενουν αναξιοποιητες, και πριν απο καμια δεκαρια χρονια Αλβανοι γαζωνανε τα παραθαλασσια ξενοδοχεια. Φυσικα και να αυτονομηθει! Και ηδη στην Ελλαδα εχουμε αυτονομο το Αγιο Ορος, μια αυτονομια που καταπατα ανθρωπινα δικαιωματα με τον πλεον ρατσιστικο τροπο (πχ το δικαιωμα των γυναικων να εισελθουν). Η αυτονομια αυτη δε μας ενοχλει?









    Ασε λοιπον... Μην κανεις τον κοπο... Μην περιμεννεις απαντηση απο μενα. Αυτη η ηλιθια συζητηση περι εθνικων μαλακιων με εχει κουρασει αφανταστα! Μπηκα για να περασω την ωρα μου και εχω καταληξει να απανταω στους φοβους του καθενος. Αν θελεις ελα σε καποιο meeting να τα πουμε απο κοντα.

    Αυτα!
     
    Last edited: 29 Δεκεμβρίου 2007
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

    δεν μπορω παρα να μην συμφωνησω απολυτα
     
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Επειδη λοιπον ζουμε σε μια χωρα που εχει ακομα λογο (δυστυχως κατ' εμε) η εκκλησια,λογικο ειναι να εχει αβατο το Αγιο Ορος.Να τονισω επισης οτι ζουν εκει πολλοι "καλοι ανθρωποι" που εχουν γλιτωσει την φυλακιση για πολυ σοβαρα αδικηματα.Πληροφοριακα δηλαδη επειδη αναφερθηκε το μερος.
     
  5. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    λοιπον οι ανθρωποι εχουν καημο μεγαλο θαλεγα να γινουν Μακεδονες
    ας ανεβασουμε 1 ταγμα μεχρι το Μοναστηρι ας στησουμε την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ
    και ετσι οι ανθρωποι θα γινουν Μακεδονες
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    η γαλανολευκη ειναι η σημαια της Μακεδονιας;
     
  7. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ=ΕΛΛΑΣ
    ΑΝ στειλω ταγμα να υψωσει την γαλανολευκη σημαια τινος ειναι η σημαια? και τι γινεται καποια χωρα που της υψωσανε αλλη σημαια ?
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    και παλι δεν θα λεγονται μακεδονες πιστευω αλλα υποταγμενοι μακεδονες σε ταγματασφαλιτες Ελληνες..
     
  9. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    απο ποτε αυτοι που φυλανε Θερμοπυλες γινανε ταγματασφαλιτες? δηλαδη αν μετα το ονομα μας ζητησουν την Θεσ/νικη τι να το κουβεντιασουμε?
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

    Επιχειρηματα λοιπον...
    Η μουσουλμανικη μειονοτητα ,οπως εχει αναγνωρισθει συμφωνα με την συνθηκη της Λωζαννης,εδω και καποιο καιρο αποκαλειται Τουρκικη,οχι μονο απο τους Τουρκους.Ο Αμερικανος πρεσβης,εκθεσεις Αμερικανικων υπηρεσιων για τα ανθρωπινα δικαιωματα,(εχουν πολυ θρασος οι ανθρωποι...) εχουν κανει το ιδιο.
    Ο Τουρκος υπουργος βιομηχανιας ,Αλι Τζοκσουν,τον Αυγουστο αν θυμαμαι καλα δηλωσε οτι "πιστευω πως οι Τουρκοι της δυτικης Θρακης δεν ειναι μειονοτητα αλλα ενα κομματι του μεγαλου εθνους της Τουρκιας"!!
    Ο Τουρκος υπουργος εξωτερικων κ.Μπαμπατζαν πριν απο λιγες μερες δηλωσε οτι η Ελλαδα δεν πρεπει να φοβαται τη χρηση του ορου Τουρκικη μειονοτητα...
    Εγω παλι, φοβαμαι...(σ'αυτο συμφωνουμε)
    ...φοβαμαι οτι υπαρχει και εξελισσεται σχεδιο αποσταθεροποιησης .Ειναι γνωστο εξ αλλου οτι οι Τουρκοι ανεκαθεν ειχαν και στρατηγικη και τακτικη.Και υπομονη επισης...

    Αν η Ελλαδα συμπαραταχθει με την Ε.Ε και την Αμερικη που θελει να αναγνωρισει την μονομερη ανακηρυξη της ανεξαρτησιας του Κοσοβου,παρακαμπτοντας,τονιζω ξανα,διεθνες δικαιο και διεθνεις οργανισμους, για μενα ειναι προφανες οτι σηκωνει τα χερακια της να βγαλει τα ματακια της.
    Μπορει αυτο να μη σε αφορα.Να πιστευεις οτι προεχει τι λεει και τι θελει η Ε.Ε.
    Το σεβομαι.
    Δεν το ασπαζομαι ομως.
    Τα περι Κερκυραικης Δημοκρατιας δεν τα σχολιαζω.Ξεχασες ομως και την Κρητη.Και ισχυρη οικονομια εχει και εξοπλισμενη ειναι γιατι να μην αυτονομηθει κι'αυτη; 
    Αυτα κι απο μενα.Τελος.

    Υ.Γ Θα προσπαθησω να ελθω σε καποια συναντηση .Θα ηθελα και γω να τα πουμε.
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    δεν νομιζω πως ζητησε κανεις την Θεσ/νικη οι ανθρωποι το μονο που θελουν ειναι να λεγονται οπως γουσταρουν και εμεις θα τους κανουμε ντα με ταγματα;ειναι λογικη τωρα αυτη;
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Οταν θα οικιοποιηθουν την ιστορια μας βαση ονοματος πιστεψε με θα αλλαξεις γνωμη για το τι ακριβως ειναι το μονο που θελουν