Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος rouveens, στις 9 Ιουλίου 2007.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Και μετά σου λένε οι Αμερικάνοι πως ανακάλυψαν αυτοί το...9 1/5 βδομάδες....
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Στου Μπαϊρακτάρη πηγαίνω μια στις τόσες, μεσημεράκια μετά τη δουλειά, με συναδέλφους και είναι μιά χαρά. Έχει βγάλει και διαιτητικό σουβλάκι, το οποίο ουδέποτε έχω παραγγείλει. Απολαμβάνω παρέα, χαλάρωση, τερψιλαρύγκια, μουσική λάιβ της πλάκας ενίοτε, κουτσομπολιά και αστεία και κάνω χάζι τα καδράκια του, είναι η αλήθεια <χ>.

    Στο γυμναστήριο πηγαίνω σχεδόν καθημερινά και με ευχαριστεί πολύ αυτή η εκτόνωση της καθημερινής πίεσης. Εκεί απολαμβάνω την φυσική εκτόνωση, την μουσική - εκεί εγώ - που λέω μιά κουβέντα με τις υπόλοιπες που γυμναζόμαστε, που κάνουμε λίγη πλάκα και συνήθως ξελαμπικαίρνω στο μυαλό και την ψυχή.
    Χώρια που ευχαριστιέμαι σύψυχα τη σάουνα μετά, όποτε κάνω. Σχεδόν ηδονή η σάουνα.

    Τώρα, το θέμα "μπαίνω στο βδσμ για να βρω κάποιον να ευχαριστηθώ σεξ γιατί αλλιώς δεν βρίσκω" έχει κάποιο κοινό με το "κάνω δίαιτα για ν αδυνατίσω και να βρω κάποιον να ευχαριστηθώ σεξ γιατί αλλιώς δεν βρίσκω":

    Και τα δύο είναι ατελέσφορα γιατί και από τα δύο λείπει η αιτία του "γιατί δεν βρίσκω". Προσπαθούν να καταλήξουν σ ένα αποτέλεσμα υποθέτωντας την αιτία ότι είναι η έλλειψη υποψήφιων που θα βρεθούν στο βδσμ ή το ανεπαρκές σεξ απήλ που θα αποκατασταθεί με την δίαιτα.

    Πλην όμως, συνήθως η αιτία που κάποιος θέλει σεξ ή σχέση και δεν την έχει είναι οι εσωτερικές αντιφάσεις του.

    Γι αυτό και πολλοί που έκαναν δίαιτα για να "βρουν κάποιον" δεν βρήκαν και ξαναπάχυναν και ακόμα περισσότερο γιατί λυπήθηκαν, τόσο ανθρώπινα, που η "θυσία" δεν απέδοσε καρπούς και πολλοί που μπήκαν στο βδσμ δεν βρήκαν αυτό που ήθελαν και μάλλον έπαψε να τους αρέσει το βδσμ.

    Στην πιθανή λύση της δίαιτας προς ανεύρεση ταιριού πολλοί επανέρχονται με μεγαλύτερη επιμονή απ ότι στο βδσμ. Είναι πανίσχυρο το έξωθεν επιβληθέν πρότυπο άλλωστε.

    ψιθυριστά: η δίαιτα δεν είναι απαραίτητα "θυσία". Η αίσθηση ενός αδειανού στομαχιού σ ένα ισορροπημένο σώμα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ερωτική. Η πείνα είναι ερωτική και βοηθά την ερωτική αναζήτηση και την απόλαυση. Η χόρταση, συνήθως, μας στέλνει για ύπνο. Τις άμεσες επιπτώσεις του κορεσμού δεν τις συζητώ. Μπλιαχ! <χ>
     
  3. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    bad habits: "Το καφενειο των φιλαθλων" αναφεροταν στην ανδρικη κυριαρχια (χο, χο-κυριαρχια με την εννοια της αποκλειστικης εμφανισης του ανδρικου φυλου σε αυτα τα μιτινγκς) κατα τις πληροφοριες μου που δεν αρνουμαι πως μπορει να ειναι και σχετικα λανθασμενες. Δεν υπαρχει επομενως λογος να αρπαζεσαι. Χαιρομαι που εισαι ασυμβιβαστος στα θεματα επιλογης ερωτικου συντροφου γιατι ειναι οντως δευτερευοντα. Μπορεις να κανεις συμβιβασμους σε πιο σημαντικα πχ να διαλεξεις καιμακι αντι για φραουλα στο Hagen-Daazs πως το λενε μιας και ειναι ανυπερθετως πιο σημαντικο
    Mater Perris πιστεψε με δεν εχω κανενα σκοπο να βγαλω κοσμο τρελο και εγω να ειμαι η λογικη-το καθε αλλο, χαιρομαι με τους ανθρωπους που αναγουν ακομα και απλα καθημερινα θεματα οπως το σεξ σε modus vivendi και του δινουν αλατοπιπερο οπως λες. ακομα περισσοτερο χαιρομαι που διαβαζεις τα ποστς μου ακομα και με προκατειλλημενα αρνητικη διαθεση αν και πρεπει να σε πληροφορησω πως δεν θα ειναι πολλα-αυτην την εποχη με ενδιαφερουν τα φραγκα και η κηπουρικη και το παρον φορουμ δεν φαινεται να με εξυπηρετει ούτε στο ένα ούτε στο άλλο εκτος αν βγαλω κανενα ρευστο παιζοντας την Ντομ η αν εχετε τιποτα καλούς σπόρους για πετούνιες. Οσο για αυτα που λες περι γαμου και παιδιων αδυνατω να καταλαβω το πνευμα σου. εναν αντρα ειχα και τον ξαποστειλα με σκοπολαμινη πριν προλαβω να βαρεθω
    Syrah: bitch, please δεν χρειζεται to go all intellectual on my ass-καταλαβαινω αρκετες αξαν αλλα δεν χρειαζεται να χρησιμοποιουμε νομικη ορολογια κυριακη απογευμα. ναι εθεσα ευθεως κατηγορητηριο-και οχι μονο εγω-δεν νομιζω οτι χειαζεται subpeana για να εκνευριστει κανεις και να ανταπαντησει πως αυτα που προσαπτουν στα μελη του bdsm ειναι φουμαρα
    σε αυτον που φωναζε γιατι δεν πηγα στο μιτινγκ της Τεταρτης αν δεν κανω λαθος-η management ψυχολογια σου ειναι παιδικη at its best. Νομιζεις πως ειμαστε τιποτα ροκαμπιλιδες η τιποτα μηχανοβιοι να ανταπανταμε στις προκλησεις με κόντρες στην Κηφισιας? τα 80ς εχουν περασει εδω και 20 χρόνια. Οσοι χρειαζοταν να ξερουν γιατι δεν ηρθα το εμαθαν. Το καλο πραγμα αργει να γινει εξαλλου!  
    ευχαρσιτω ολους για την προσοχη σας
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλημέρα. Με ποια ιδιότητα αγαπητή gwendoline, και για ποιο λόγο, αν επιτρέπεται; Αυτό το forum διαπραγματεύεται θέματα αναφορικά με το BDSM, και έχουν γίνει αξιόλογες προσπάθειες να μην μετατραπεί σε τόπο δημόσιων off topic διενέξεων. Μία σύντομη περιήγηση σε διάφορα νήματα είναι αρκετή για να δεις πόσο κάποιοι άνθρωποι έχουν δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση, πολλές φορές αντιπαρερχόμενοι προσωπικές επιθέσεις και προσβολές. Πιστεύω ότι θα τους θαυμάσεις.   Αν θέλεις, δέξου το παραπάνω σαν συμβουλή παλαιότερου χρήστη, και όχι σαν αποδοκιμασία του ύφους του γραπτού σου λόγου.

    ΥΓ. Ελπίζω ο χαρακτηρισμός "bitch" να μην απευθύνεται κυριολεκτικά σε εμένα, καθώς δεν τυχαίνει να γνωριζόμαστε, αλλά να είναι ιδίωμα του φρασεολογίου σου.
     
  5. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    Syrah, οχι δεν ηταν derogatory η φραση. ειναι αληθεια βεβαια πως τα πιο πολλα γραπτα σου μου θυμιζουν ενα υβριδιο απο Κορνηλιο Καστοριαδη και Φυσικης του Serway (Τόμος Ι)Εντουτοις χαιρομαι παρα μα παρα μα παρα πολυ για την παρουσια σου σε ενα καθαρα ανδροκρατουμενο φορουμ ετσι ωστε να μπορει να εκφραζεται και η γυναικεια αποψη της μπασμενης στα αντιστοιχα κολπα. θελω να πω και η δικη μου γνωμη και αλλων βανιλοδιεστραμμενων αξιζει χρυσο η μαλλον το βαρος ενος χοντρου Ντομ σε χρυσο αλλα οπως και να το κανουμε θα ειναι παντα μια αποψη αουτσαιντερ

    δεν σου κρυβω μαλιστα πως χαιρμαι τετραπλα που δηλωνεις "κυριαρχη" μιας και επιβεβαιωνεις την θεωρια μου (τρελος επιστημονας και τα ρεστα) περι ανωτεροτητας της γυναικας σε σχεση με τον αντρα οσον αφορα εξελικτικη προσαρμοστικοτητα (δεν πιστευω σε κανενος αλλου ειδους ανωτεροτητας της να εξηγουμαστε). δεν το αναλυω περαιτερω εδω μιας και δεν θα ενδιαφερει κοσμο και επισης θα ξαναρχισουμε να μιλαμε για ζωα

    τελος χαιρομαι πενταπλα για την υπαρξη ελληνιδων ντομ μιας και η ελληνικη κοινωνια ειναι πολυ ανεκτικη στην πλαγια κυριαρχια των γυναικων (μεσω γατουλινιασης, σεξ, τσαλιμακιων και passive aggressiveness, στα οποια αναγκαστικα εχω παρει μαστερ χωρις να το θελω καθολου) και οχι στην κατα προσωπο κυριαρχια και στην πραγματικη κοντρα που αναγκαστικα μονο μια γυναικα στο πεδιο τους μπορει να κατορθωσει.
    αυτα με το ass-licking. θα επιστρεψω στο μελλον
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Πολύ ενδιαφέρον   Δες αν θέλεις και ένα παραπλήσιο νήμα: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=8543
     
  7. Orfeas

    Orfeas New Member

    ο Καλουσης εισαι uzzled:
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Οταν λες πληθωρικες εννοεις βουβαλες???????????????
    Διοτι υπαρχουν γυναικες πληθωρικες που τους παει πολυ, και που σε πληροφορω αρεσουν και μαλιστα πολυ!
    Ειναι πολυ γενικο οπως το θετεις και το "πληθωρικο" ειναι υποκειμενικο.
    Πληθωρικη λεγεται και μια ωραια γυναικα με πλουσιο στηθος και πολλες καμπυλες.
    Αλλα θα το θεσω και διαφορετικα. Θα σε ικανοποιουσε μια Αφεντρα, η μια σκλαβα εστω, η οποια θα ειχε ενα υπεροχο αγαλματινο κορμι, με τελειες αναλογιες, που σε μια συνεδρια θα ηταν πιο τουβλο και απο τα τουβλα του τοιχου απεναντι?????? 
     
  9. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    Αν και το "πληθωρικές" είναι τελείως υποκειμενικό δεν καταλαβαίνω γιατι υπάρχει κατηγοριοποίηση στην προκειμένη περίπτωση. Υποπτεύπομαι το μνησίκακο σχόλιο πίσω από την απλή παρατήρηση αλλά αν είναι όντως έτσι, πρέπει να μας εξηγήσεις τι κάνεις εδω μέσα! Η επιλογή παρτενέρ σε μία bdsm σχέση νομίζω ότι είναι πέρα για πέρα πνευματική και αν δεν υπάρχει η απόλυτη επικοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει παραπέρα. Η εξωτερική εμφάνιση δίνει σαφώς μια αρχική ώθηση αλλά δεν αρκεί και κυρίως δεν αποτελεί τροχοπέδι για δύο μυαλά που ταυτίζονται και μπορούν να οδηγήσουν το ένα το αλλό σε καταπληκτικές εμπειρίες.
     
  10. zoi72

    zoi72 New Member

    Το να γινει καποια υποτακτικη η σκλαβα εχει σχεση με την υποτακτικη ψυχολογια που εχει οχι με το ποσα κιλα ειναι...... Αν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι καποια εγινε sub/slave επειδη μιση τον εαυτο της.
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ε ναι αλλα παν μετρον αριστον ... να κανουμε στοματικο για να χαρουμε .. οχι να παθουμε ασφυξια ..... ουτε να παραμεριζω την μπριζολα για να το βρω ....
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!