Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι νινι ακομα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 31 Δεκεμβρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....


    Αχ... αχ..... αχ.... βρε τερεζακι παρ' ολο που σε συμπαθω τοσο πολυ.....τωρα θα σε μαλοσω....και το κακο ειναι οτι θα σου αρεσει γμτ....  

    Αχ βρε tereza μου τοσα ποστ γραφτηκαν και απο εμενα αλλα και απο αλλα μελη και δεν καταλαβες τιποτα πιπινα (νινι)...?

    Και αφου ρωτας προσωπικα εμενα αν ασχολουμαι μονο με το κρεβατι με την υποτακτικη μου σου απαντω, και φυσικα οχι δεν ενδιαφερομαι μονο για το κρεβατι με την υπο μου ενδιαφερομαι και για αλλα πραγματα περα απο το κρεβατι με την υποτακτικη μου και κυριως με την *απαλη* μου..., αλλωστε το εχω αναφερει αρκετες φορες στα ανωθεν ποστ μου (που εχεις το μυαλο σου μικρουλα.... ), αλλα εδω και αρκετα ποστ αν καταλαβες... μιλαμε οτι σε μια σχεση bdsm βασικη προυποθεση ειναι ο ερωτικος τομεας οπως και να εκφραζετε αυτος και οχι η διαπαιδαγωγηση της υπο, ουτε ξεκιναει μια σχεση Κυριαρχιας υποταγης για να κανει ο Κυριαρχος καλον Ανθρωπο την υπο του,και φυσικα σε μια σχεση τα δυο μελη δεν ασχολουνται 24 ωρες το 24ορο μονο με τον ερωτικο τομεα, σε καμια σχεση δεν γινετε αυτο, ειτε ειναι S/M, ειτε Ds, ειτε βανιλα, η ακομα και gay σχεση, θα εχουν να πουν και να κανουν και αλλα πραγματα οι δυο τους, εκτος και αν ειναι ρομποκοτ τα δυο μελη της σχεσης.......

    Πιστευω να καταλαβες τωρα μικρη.....και κοιτα μην χανεις επισοδεια στα θεματα του φορουμ, και ειδικα στα δικα σου θεματα....γιατι θα μεινεις μεταξεταστεα στο φορουμ....  

    Την καλησπερα μου μικρη.
     
  2. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα...

    Μ αρεσε το παραδειγμα σου
    Προσωπικα θεωρω τον εαυτο μου καλο οδηγο
    αλλα μου αρεσει οχι μονο να μπαινω συνοδηγος αλλα συχνα να δινω το τιμονι ακομη και του δικου μου αυτοκινητου
    οπως επισης εχω παρει το τιμονι απο τα χερια του οδηγου που κοιταγε τα αξιοθεατα αντι τις στροφες στη Κερκυρα και τις εκανε ευθειες (προτιμησα τη κουραση του οδηγηματος απο την κουραση της ανασφαλειας)

    Εν γενει ομως οταν προκειται να δωσω το τιμονι ή θα επιλεξω ενα καλυτερο οδηγο απο μενα
    ή καποιον που ξερει τη διαδρομη καλυτερα.
    Σε κατι τελος παντων θα ηθελα να υπερτερει. Δεν μου αρκει απλως να του αρεσει το οδηγημα.
    Ετσι το απολαμβανω και εγω περισσοτερο (δεν ειμαι στη τσιτα για την τυχον στραβοτιμονια του)
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα...


    συνυπογράφω
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

    Φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου, ξαναδιαβασε ολα τα σποτ και θα καταλαβεις δεν εννοουν κατι τετοιο.

    Την καλησπερα μου ομορφε.
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Αν και θα συμφωνήσω μερικώς σε αυτό που λες πιο πάνω (και που εγώ έκανα bold), το συγκεκριμένο νήμα πραγματεύεται (εν μέρει) την υποταγή στις ερωτικές σχέσεις Κυριαρχίας/υποταγής.
    Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, οι εν τω bdsm νεαροί υπό αποκτούν αυτή την "ελευθερία" μέσω της υποταγής στους Κυριάρχους τους.
    Τί γίνεται με τους εκτός bdsm όμως; Εκείνοι βρίσκουν αυτό το δρόμο μέσω της μεταφορικής "υποταγής" στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας; Αυτό εννοείς;
    Και για τους (νεαρούς σε ηλικία) Κυριάρχους; Τί γινεται με αυτούς; Ισχύει το παραπάνω πάλι;
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

     
  7. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

    Μα υπαρχει πραγματικη Κυριαρχια – υποταγη σε μια σχεση που ξεκινα εστιαζεται και υφισταται ως σαδομαζοχιστικη;
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μπορεί να γίνεται και αυτό. Δεν έχω προσωπική γνώση. Είμαι κηδεμόνας του εαυτού μου από πολύ νεαρή ηλικία και κηδεμόνας άλλων από τα 26 μου. Όχι πάντα με επιτυχία αλλά με πλήρη ευθύνη και μεγάλο προσωπικό μόχθο. Η "ενασχόλησή" μου (για να το θέσω ήπια) με το BDSM είχε και έχει αποκλειστικά σεξουαλικά / ερωτικά κίνητρα. Δεν ήθελα να βελτιωθώ ως άνθρωπος. Εξάλλου όπως λέω συχνά στον Κύριό μου, είμαι σχεδόν τέλεια. 

    Ο Κυρίαρχος όμως συχνά, ίσως και άθελά του, συμβάλλει στην εξέλιξη του υποτακτικού σε καλύτερο ερωτικό σύντροφο μέσα στη BDSM σχέση. Αλλά είναι επόμενο μια σχέση τέτοιου είδους να διδάσκει στον υπό την υπομονή, να τον κάνει πιο ανθεκτικό, πιο ώριμο, πιο κατασταλαγμένο όσον αφορά τις επιθυμίες του κλπ. Χωρίς να είναι αυτό ο κατ' εξοχήν στόχος. Ή ίσως και να είναι αρχικά, ή να πρέπει να είναι. Αν π.χ ήμουν πολύ σαδίστρια δεν θα τσάκιζα τον σύντροφό μου από την πρώτη μέρα. Θα του έχτιζα τις αντοχές πρώτα. Ή αν μου άρεσε να τον εξευτελίζω. Θα το έκανα κάθε φορά και πιο πολύ. Όρια. Έτσι πάει. Δεν είναι πιο λογικό;

    Μάλλον δεν το διετύπωσα σωστά. Ορμώμενη από μία πρόσφατη συζήτηση με τον Ηλία, αναφέρομαι στην αδυναμία των Κυρίαρχων και κατ' επέκταση και των εξελιγμένων ή εξελισσόμενων υποτακτικών να ακολουθήσουν άβουλα την ροή των γεγονότων και όπου βγει. Καταλήξαμε ότι μέσα από την εκπαίδευση του υποτακτικού είναι πολύ εύκολο να γίνει κανείς ένα "τέρας" όπως ο Κύριός του και να χειρίζεται κάθε λογής καταστάσεις, εκτός σχέσης με τον Κυρίαρχο, χωρίς να "αφήνεται" χαλαρά όπως οι πιο πολλοί "θνητοί" στις εξελίξεις. Δεν αναφερόμουν στην σχέση Κυρίαρχου / υποτακτικού όπου σαφώς ο έλεγχος ανήκει στον Κυρίαρχο, εκτός βέβαια από τις περιπτώσεις όπου Εκείνος θα επιτρέψει το αντίθετο. Αναφέρομαι στην αδυναμία κάποιου εκπαιδευμένου υποτακτικού να επιστρέψει πίσω.

    Να ένα καλό τασκ και για έναν Κυρίαρχο. Να καταφέρει να επιστρέψει συνειδητά και επιλεγμένα σε μία κατάσταση όπου δεν έχει τον έλεγχο, για λίγο, ως άσκηση εγκεφαλική. Don't try this in public, it may be dangerous. 
     
  9. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα...

    Υποταγη μπορει να υπαρξει σε μια φιλοσοφια ζωης; (οχι ακριτα)
    Υποταγη μπορει να υπαρξει σε ενα στοχο; (υψηλο κατα προτιμηση  )
    Υποταγη μπορει να υπηρξε στη γνωση που καποια στιγμη εγινε κτημα;
    Στην αποδοχη των λαθων; Στην αναγνωριση του σημειου εκκινησης για καθε αυτοβελτιωση;

    Ναι Demoness γενικα μιλαω. Θα ηθελα να διαβασω αποψεις.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

    θα μου επιτρέψεις να απαντήσω κι εγώ ως πρώην SAM (Smart Ass Masochist), όπως με βάφτισε ο αγαπητός MJP κάποτε. Όχι. Ο στόχος είναι διαφορετικός. Η σαδομαζοχιστική σχέση είναι μάλλον μία μοναχική υπόθεση όπου το ένα μέλος χειρίζεται το άλλο για την επίτευξη της υπέρβασης ενοχών, ορίων, επίτευξη απόλαυσης μέσα από την έκλυση χημικών ουσιών, κατάσταση trance, ή επίτευξη οργασμού, ή ακόμη για μερικούς ευκαιρία για να βγάλουν τυχόν απωθημένα. Και γι αυτό μπορεί κάλλιστα να γίνει με οποιονδήποτε "σύντροφο", αφού μόνο σύντροφοι δεν είναι οι μετέχοντες, ή με έναν άγνωστο, ή με άλλον παρτεναίρ κάθε φορά. Κάτι που δεν μορεί να γίνει σε σχέση Κυριαρχίας - υποταγής. Εκεί ο Κ είναι ένας (αν και ο Κ μπορεί ενδεχομένως να έχει και περισσότερες υπό, φαντάζομαι).

    Πρέπει να ομολογήσω ότι στην σχέση D/s στην αρχή εστίαζα περισσότερο στον πόνο μέσα από την παράδοση του ελέγχου, ίσως από συνήθεια, ίσως επειδή δεν καταλάβαινα. Δεν είναι πόνος όμως. Νομίζω ότι η πιο σωστή λέξη ίσως είναι δέος. Πολύ ανώτερο από τον πόνο, σαφώς.
     
  11. astrologman

    astrologman Regular Member

    Αυτό το δικαιολογείτε γιατί σώματα παρηκμασμένα βοηθάνε στηνπροβολή της φαντασίωσης της μη δυνατότητας αντίδρασης στην σαδιστική Σας διάθεση και ως εκ τούτου επιτρέπουν παράλληλα και την αντίστοιχη προβολή φαντασίωσης της μη συναίνεσης εκ μέρους τους, η οποία με την σειρά της επιτρέπει έτσι την μεγαλύτερη αίσθηση επιβολής κυριαρχίας βιαίως, ενώ σε σώματα ακμαία η λογική επεξεργασία της εικόνας της αποδοχής του πόνου εκ μέρους τους δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο – αν τελικά είναι αυτό το ζητούμενο φαντασιακά – αν και σε άλλα posts Σας υπάρχει αναφορά στην ελκυστικότητα της συνειδητής υποτακτικότητας εντός αυστηρά ελεγχόμενων ορίων μη αυτενέργειας του υποτακτικού και εικάζω και της φαντασιακής εικόνας που δίνει αυτή.
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    η ανυμπορια σ αλλους γεννα αισθηματα οικτου και προστασιας και σ αλλους διαθεση να γινουν ο καιαδας που θα τους καταπιει..