Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι νινι ακομα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 31 Δεκεμβρίου 2007.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

    @MasterPerris: Για κάποιους ίσως αγαπητε, εξαρταται από τον στόχο και γνωριζεις πιστευω πως το καμακι θέλει στόχο.
     
  2. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Κατοπιν Αδειας Του



    Τερεζα νομιζω πως καπου εχεις μπερδεψει καποια πραγματα στο θεμα της εκπαιδευσης.

    Η "εκπαιδευση σκλαβας" λιγο εχει να κανει με το νοητικο σου και πνευματικο σου επιπεδο σαν Ανθρωπος (αντε το εκανα και κεφαλαιο). Η εκπαιδευση σου εχει να κανει μερικες φορες και λιγο αμεσα με την ικανοποιηση την οποια θα προσφερεις στον Κυριο τον οποιο θα επιλεξεις. Η εκπαιδευση εχει να κανει με την ριξη των ταμπου σου κονωνικων, ηθικων, πνευματικων και την αποδοχη της υποταγης σου και τα πραγματα που σε κανουν να εκπληρωνεσαι σαν γυναικα και ανθρωπος. Με το να σε κανει δυνατη οχι στη ζωη σου, αλλα στις ερωτικες και πνευματικες σου επιλογες προς τα εξω. Με αυτο τον τροπο εσυ περνεις την ικανοποιηση την οποια μπορει να σου δωσει η υποταγη σου και ο Κυριαρχος την ικανοποιηση μεσα απο την υποταγη σου και την Κυριαρχεια την οποια ασκει πανω σου.

    Το ζητουμενο αρχικα σε μια γνωριμια αναμεσα σε εναν Κυριαρχο και μια υποτακτικη η ισως το καλυτερο ζητουμενο της υποτακτικης οταν νομιζει πως αυτος ο δρομος ειναι που της ταιριαζει και το ζητουμενο της ολης εκπαιδευσης πολυ χοντρικα μιλωντας ασχετως με σκλαβα αντικειμενα/ γυναικες κλπ που πρωσοπικα τα βρισκω καπως αερολογιες ειναι το εξης....
    "Μπορεις να γονατιζεις με υπερηφανεια μπροστα σε εναν Αντρα ξερωντας τι εισαι και να περνεις ικανοποιηση μεσα απο αυτο;"
    Το ζητουμενο των οριων και η υπερβαση αυτων κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης:
    "Μεχρι ΠΟΥ μπορεις να γονατιζεις με υπερηφανεια;"
    "Μπορεις αυτο το ΠΟΥ να το πας ενα κομματακι πιο περα;"

    Ο Κυριαρχος δεν Ειναι υπευθυνος για την πνευματικη σου καλλιεργεια...αν περιμενεις τον ιπποτη πρωτα για να διαβασεις λιγο Κουντερα μαλλον κατι λαθος κανεις. Η μοναδικοτητα μεσα στην ψυχη και στο μυαλο ενος Αντρα δεν κερδιζεται μονο και μονο απο την δηλωση "ειμαι σκλαβα" σαν συνεπακολουθο πως Εκεινος ειναι και υποχρεωμενος να σε διαπαιδαγωγησει. Ειναι υπευθυνος για την ψυχικη σου και σωματικη σου υγεια εν σχεσει με την υποταγη σου και αυτο οσο διαρκει η κοινη συνεναισει εκπαιδευση. Φυσικα και αυτο εχει θετικα αποτελεσματα σε ολους τους τομεις της ζωης σου μιας και νιωθεις πιο ολοκληρωμενη σαν ανθρωπος. Αυτο ομως εχει να κανει λιγο με τον Κυριαρχο. Εχει να κανει περισσοτερο με εσενα μιας και βρισκεις αυτο που σε εκπληρωνει μεσα στην υποταγη και τη δυναμη που χρειαζεσαι για να στηριζεις τις επιλογες σου.


    Η οπερα, το θεατρο, το αυτοκινητο που φυσαει, οι συζητησεις περι λογοτεχνιας και τα ελαφρολαικα ειναι συνεπακολουθα καθε σχεσης οπως και να ονομαζεται αυτη. Η μονη διαφορα ειναι πως σε μια τετοια σχεση η θεση σου σαν θυληκο και υποτακτικη (γιατι για να ειπωθει η λεξη σκλαβα περνανε μερικες φορες και χροοονιααααα, πρωσοπικα μετα απο 5 χρονια ενασχολησης με τον χωρο και 2 χρονια σχεδον σχεσης με τον Κυριο μου δεν τολμω να με αυτοπροσδιορισω ως φτιαγμενη σκλαβα) ειναι εκεινη που εσυ επελεξες και αυτη η θεση ειναι η υποταγη σου προς τον Κυριο σου. Ο σεβασμος σου, οι επιλογες σου. Αυτον τον σεβασμο, την μοναδικοτητα, την αξια, την κερδιζεις καθημερινα με τις πραξεις σου και τις λεξεις σου. Αν καποιος σου συμπεριφερεται σα να εισαι μικρο παιδι το κανει γιατι αυτο εχεις δειξει....
    Μπορεις να εχεις οσο σεβασμο θελεις απο τον Κυριαρχο. Αυτο συμβενει οταν παραδιδεις τον ελεγχο σαν γυναικα υπεθυνη προς την ζωη της, εχοντας τον ελεγχο της ζωης της. Καλλιεργημενη, δυνατη. Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε παραδιδεις τον ελεγχο σε μια τετοια σχεση, ποιον ελεγχο θελεις να παραδωσεις αν δεν τον εχεις; Αν περιμενεις απο καποιον να σε καλλιεργησει; Η να σε ταισει, η να σε βγαλει βολτα με το αυτοκινητο του; Τον εμπειρο που θα σου μαθει τα μυστικα της ζωης; Και να παμε και σε ενα αλλο θεμα του "Γαμου" που πολυ μου θυμιζει αυτη την συζητηση. Αν περιμενεις πως επειδη σου ειπε πως ευχαριστως να σε εκπαιδευσει θα σε παντρευτει κιολας; Η αν ζητας αποκλειστηκοτητα απο καποιον που δεν μπορει και δεν θελει να σου την δωσει; Πως μπορεις να αυτοπροσδιοριζεσαι σαν σκλαβα ζητωντας αποκλειστικοτητα; Kαι μαλιστα καποιες φορες να διεκδικεις αυτην την αποκλειστηκοτητα...

    (αυτα προς αρχη για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα. Για λοιπες αποριες η ερωτησεις σχετικα με την επιλογη σου και την τυχη σου ειμαι διαθεσιμη με π.μ.)
     
    Last edited: 4 Ιανουαρίου 2008
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    Δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο αν και σε μερικές περιπτώσεις πολλές Κυρίαρχες δεν με πλησίασαν λόγω της μικρής μου ηλικίας ...
     
  4. Η Elvira τα λέει απλά ΟΛΑ.
    Ο Masterperris αυτή τη φορά έγραψε το πιο προσγειωμένα και γηίνα ποστ που έχω διαβάσει ποτέ από αυτόν.

    Σ/σας βγάζω το καπέλο παίδες (οι υπόλοιπες απόψεις - σχεδόν όλες - μου φέρανε ενα μειδίαμα στο πρόσωπο και είχα την αίσθηση ενός deja-vu - αυτό του παραμυθιασμένου/ης).

    Σε κάθε σχέση (bdsm ή vanilla) γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος (και τα 2 μέρη) αν όλα πάνε καλά εντός της και αγωνιστείς για αυτή (με ότι αυτό συνεπάγεται).

    Το bdsm δεν πρέπει να αποτελεί το καταφύγιο κάποιων που απλά ψάχνουνε Γιόντες και Γκάντηδες να τους καθοδηγήσουν. Νομίζω έχουμε χάσει την μπάλα και για αυτό ευθύνεται η παραπληροφόρηση από τα κανάλια του Mirc και από τα Greek αλάνια που πλασάρονται σαν Δάσκαλοι των Πολεμικών ή Υπερβατικών Τεχνών (αυτό βέβαια ισχύει και στο εξωτερικό που οι άνθρωποι είναι περισσότερο καμμένοι).

    Ασφαλώς δεν κατακρίνω το να φιλοσοφεί κανείς (Μια χαρά πράμα είναι) αλλά αυτό σε ένα 2ο επίπεδο όσον αφορά το bdsm και αφού υπάρχει σχέση.
     
  5. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....





    Μια απλή vanilla είμαι, και τι ξέρω εγώ από μπιντιεσέμιον;

    Θα ρωτήσω όμως, μια που είμαι γνωστός αντιδραστικό τύπος ---

    "Μπορείς να γονατίζεις με υπερηφάνεια μπροστά σε έναν άντρα ξέροντας τι είναι και να παίρνεις ικανοποίηση μέσα από αυτό;"

    Δε λέω, ωραίο πράγμα το γαμίσι, αλλά προσωπικά, αν και vanilla, αναρρωτιέμαι, το γαμίσι με ποιόν; Αν είναι να γαμιόμαστε με όποιον να 'ναι, no problem. Αν μας αρκεί ένας πούτσος ή / και ένα μαστίγιο, έχει καλώς. Προσωπικά δεν το βρίσκω αρκετό, γιατί το καλό γαμίσι έχει και κάποιες προϋποθέσεις για μένα - μια καλή ποιότητα ανθρώπου. Όχι, δεν χρειάζεται να έχει απαραιτήτως διαβάσει Κούντερα, ο οποίος δεν μου πολυαρέσει έτσι κι αλλιώς. Εκτός όμως από πούτσο, τον οποίο όλα τα αρσενικά διαθέτουν, θα πρέπει να έχει "κάτι". Ευκτέον να είναι μορφωμένος, αλλά αν δεν είναι, καλό είναι να έχει προσωπική καλλιέργεια, ή διάθεση και για προσωπική αυτοβελτίωση, ασχέτως μόρφωσης. Το τι είμαστε κουβαλάμε μαζί μας και στο κρεβάτι, κι όχι το τι έχουμε. Και ένας clueless και χοντρόπετσος "γαμιάς" δεν έχει και πολλά να προσφέρει ούτε καν στο γαμίσι.



    ΟΚ, ΟΚ, βανίλλα - ξεβανίλλα, αλλά το να πηδιέμαι με κάποιον που δεν του αξίζει η εκτίμηση και ο σεβασμός μου με κάνει να υποτιμώ εμένα την ίδια. Πόσο μάλλον αν παρέδιδα και τον απόλυτο έλεγχο! Που παραπέρα να πας μ' έναν άνθρωπο που μόνο γαμεί και δέρνει; Να αυξήσεις το όριο του πόνου σου; Για ποιόν; Είναι άξιος του σεβασμού σου; Έχει κάτι, παραπέρα από ένα πούτσο κι ένα μαστίγιο; Έχει κάτι σαν άνθρωπος να σου δώσει, κάποιες ανθρώπινες ποιότητες να κερδίσεις από την όσμωση μαζί του;


    Όχι, δεν αναφέρομαι σε μαθήματα και συζητήσεις φιλοσοφικές κλπ. καν, όχι, δεν πιστεύω στα από καθέδρας μαθηματάκια ντε και καλά. Πιστεύω σ' αυτό που λένε οι Άγγλοι, "ένα καλό παράδειγμα είναι καλύτερο από ένα κήρυγμα". Τι παράδειγμα είναι αυτός που είσαι μαζί του, και τι παράδειγμα είσαι εσύ;



    Επιπλέον, εμείς οι βανίλλα, καμιά φορά, επειδή είμαστε ατελή και αδύναμα πλάσματα, έχουμε ανάγκη να συζητάμε πράγματα με το σύντροφο και να ζητάμε γνώμες και συμβουλές σε ζητήματα που μας απασχολούν. Όχι, δεν τα θεωρούμε διαταγές και μαθήματα, αλλά αν έχουμε το σύντοροφο σε εκτίμηση και ξέρουμε πως πράττει και με τη δική μας ευτυχία κατά νου, λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψη μας τις απόψεις και συμβουλές του. Παρομοίως κάνουμε γι' αυτόν, αν το χρειαστεί.


    Αγαπητή Ελβίρα,

    θεώρησε τα ερωτήματά μου ως ρητορικά, υπαρξιακά, προς χάριν της συζήτησης και όχι ως προσωπικά.



     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εγω γιατι συνεχιζω να πιστευω οτι η εκπαιδευση ειτε στον χωρο μας ειτε εξω απο αυτον ειναι συνολικη και οχι μονοπλευρη καθαρα για το bdsm ?Δεν ξερω αυτη ειναι η αποψη μου οτι δηλαδη ακομα και μια εκπαιδευση καθαρα πανω στο bdsm εχει αντικτυπο και στην ζωη μας γενικοτερα κανοντας μας να "ψαχνομαστε",να επεκτεινουμε τα ορια μας,με μια λεξη δηλαδη μας καλλιεργει.Φυσικα ο καθε ενας εχει τις αποψεις του...
     
  7. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....




    Δεν το περνω προσωπικα ομως οι ερωτησεις σου ειναι εντελως εκτος θεματος...Λυπαμαι αν αυτα ειναι τα συμπερασματα που βγαζεις μεσα απο τα γραπτα μου.

    Εξαλλου οταν μιλω για ενηλικες επιλογες και πως καθρεφτιζεται καποιος μεσα απο τις πραξεις του το θεωρω αυτονοητο πως μιλαμε για Καποιον τον οποιο θεωρεις και αξιο......
    Εξαλλου δεν μιλησα ΜΟΝΟ για το ερωτικο κομματι
    Θα σε παραπεμψω εδω

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=8160

    που γραφω και τις αποψεις μου επι των ερωτησεων σου
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο δέον είναι όπως ο συνοδηγός εν δυνάμει οδηγεί, είναι το γεγονός πως αναπτύσσει αυστηρότερα κριτήρια αξιολόγησης του οδηγού αναφορικά με την οδηγική του ικανότητα.

    Αναμφίβολα είναι λογικό - δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να τοποθετεί το τυρί κάτω, και όχι επάνω από, τη φάκα.

    Να καταφέρει να επαναφέρει τον υποτακτικό του σε μία κατάσταση όπου θα έχει εκ νέου τον έλεγχο του εαυτού του (πριν από επικείμενο χωρισμό);
    Ή να καταφέρει να παραδώσει ο ίδιος τον έλεγχο του εαυτού του;

    Ακριβώς.

    Μου συμβαίνουν και τα δύο εναλλάξ.

    Μερικές παρατηρήσεις:

    Καταρχήν, το αν κανείς είναι υπερήφανος, και το αν κανείς σέβεται, είναι ζητήματα, αν όχι αμιγώς, τότε κατά κύριο λόγο αυτοαναφορικά, και λίγο ή καθόλου δεν αφορούν στο συντακτικό αντικείμενο. Ο υπερήφανος άνθρωπος υπερασπίζεται με αξιοπρέπεια και τις λανθασμένες επιλογές του. Εκείνος που διδάχτηκε να σέβεται, σέβεται το σύντροφο/συνάδελφο/συνομιλητή του, ανεξάρτητα από το αν αναγνωρίζει σε αυτόν ιδιότητες που ο ίδιος προσδιορίζει ως αρετές, επομένως ιδιότητες άξιες εκτίμησης. Του αποδίδει σεβασμό, επειδή η απόδοση σεβασμού στον έτερο είναι πρωτίστως έκφραση του σεβασμού που τρέφει προς τον εαυτό του. Εν ολίγοις το πώς αξιολογεί ο υποτακτικός τον Κύριό του συναρτάται σε πρώτο χρόνο της δικής του αγωγής.

    Στο νήμα https://www.greekbdsmcommunity.com/...7&highlight=%F5%F0%EF%F4%E1%EA%F4%E9%EA%EF%DF είχα θίξει το θέμα της ασυμμετρίας κοινωνικής και ακαδημαϊκής μόρφωσης / ομορφιάς / ευφυίας κ.α. μεταξύ κυριαρχικών γυναικών και υποτακτικών ανδρών, όταν η ασυμετρία ευνοεί τους τελευταίους, και είχαμε αναλύσει εκεί πως σαφώς προτιμότερο είναι ο κυρίαρχος να υπερτερεί σε κάθε επιμέρους τομέα έναντι του υποτακτικού, μα αυτό είναι πρακτικά αδύνατο, και είχαμε υπογραμμίσει, πως σε μία D/s σχέση, έχει τον έλεγχο όχι εκείνος που είναι ικανότερος να τον διαχειριστεί, αλλά εκείνος που θέλει περισσότερο να τον διαχειριστεί. Το υποτακτικό στοιχείο επιθυμεί να παραδώσει τον έλεγχο. Ο μαζοχιστής επιθυμεί να εισπράξει πόνο. "Για ποιον;" ρωτάς "να αυξήσει το όριο του πόνου του;" Μα για τον εαυτό του φυσικά. Μαζοχιστής είναι, και η είσοδός του σε μία s/m σχέση τις δικές του επιθυμίες εξυπηρετεί και κανενός άλλου.

    Επίσης, δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνδρα που να διαθέτει μόνο ένα πέος και ένα μαστίγιο. Πέρα αυτών, ο άνδρας του παραδείγματός σου έχει μόνο μειονεκτήματα; Στην πραγματικότητα ακόμη και αν αυτός εγκρίνεται από την υποτακτική με κριτήρια που αφορούν μόνο στο σεξ, συνεπάγεται πως εγκρίνεται και σε εκείνα που αφορούν στη φυσική του κατάσταση αλλά και -κυρίως- στην αισθητική του αντίληψη. Το αναφέρεις άλλωστε και μόνη: "Και ένας clueless και χοντρόπετσος "γαμιάς" δεν έχει και πολλά να προσφέρει ούτε καν στο γαμίσι". Επομένως και μόνο το (καλό) σεξ αποτελεί ικανό κριτήριο αναζήτησης ενός ερωτικού συντρόφου, σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον.

    Τελειώνοντας, καθώς έκανες λόγο περί κέρδους από την όσμωση, υπενθυμίζω πώς ετυμολογικά η "εξέλιξη" είναι συναφής με τον "ελιγμό", και συνεπαγωγικά εξελίσσεται κανείς κυρίως αντιδρώντας σε προσκόμματα και όχι συναναστρεφόμενος εκείνους που υπερπήδησαν προσκόμματα επιτυχώς. Οι άνθρωποι που υστερικά επιδιώκουν να συναναστρέφονται όμορφους, μορφωμένους, εύπορους, επιστήμονες με σκοπό την απόκτηση προστιθέμενης αξίας και την προσωπική τους ανέλιξη μέσα από τη συναναστροφή τους με αυτούς, σπανιώς τις επιτυγχάνουν. Ας μην ξεχνάμε πως "ελίτιστής" είναι εκείνος που ανήκει στην ελίτ και συναναστρέφεται την ελίτ. Εκείνος που δεν ανήκει στην ελίτ και επιθυμεί να τη συναναστρέφεται είναι απλώς "ξιπασμένος". Η δουλοφροσύνη του αποτελεί στρατηγική προσκόλλησης δίπλα στον ισχυρό και ουδεμία σχέση έχει με την υποτακτικότητα στο BDSM, γιατί δεν εκφράζει ερωτική ταυτότητα. Συμφωνώ απόλυτα με την Elvira, αξιοπρεπές είναι να μεριμνά κανείς μόνος για την καλλιέργεια του εαυτού του - από κάθε άποψη - και από τον ερωτικό του σύντροφο να μην αξιώνει ούτε παιδεία (πέρα από την εκπαίδευση σκλάβας που σκοπό έχει να μάθει τη σκλάβα να υπηρετεί τον κύριό της, και όχι να γίνει η σκλάβα σωστός άνθρωπος), ούτε κοινωνική ανέλιξη, ούτε οικονομική υποβοήθηση, ούτε απόκτηση προστιτθέμενης αξίας, ούτε οτιδήποτε άλλο πλην της συντροφικότητας.
     
  9. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....


    Υποκλίνομαι !!!!!!!!!!!!!!!!
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Είναι ανθρώπινο.


    Είσαι πανέξυπνη. 


    Το πρώτο φαντάζομαι πως γίνεται αυτομάτως από την ίδια την σκλάβα όταν η εκπαίδευσή της είναι επίτηδες ανεπαρκής, σε περίπτωση τυχόν μελλοντικών επιπλοκών (χωρισμός, θάνατος του Κυρίαρχου κλπ).

    Στο δεύτερο αναφερόμουν. Και όχι αναγκαστικά μέσα στην σχέση του Κ με τον υπό του. Μπορεί να περάσει έστω και μια ώρα όπου ο Κ σε μία συγκεκριμένη φάση να αποποιηθεί τον έλεγχο των γεγονότων; "Σου βάζω δύσκολα, μα σκέψου πόσα πέρασα..." 


    Συμφωνώ ενθουσιωδώς. Όσον αφορά το θέμα της παιδείας, ίσως είναι απαραίτητη απλά η ικανότητα αξιολόγησης της οδηγικής ικανότητας του οδηγού, όπως προανέφερες. Και γι αυτό θα προσέθετα ότι για κάθε οδηγό υπάρχει ο κατάλληλος συνοδηγός. Και τ' ανάπαλιν.
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Παντως για να επανελθουμε στο θεμα του νηματος πιστευετε οτι παιζει ρολο η ηλικια?
     
  12. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

    Λησμονείς πως η διαπαιδαγώγηση (κατ' εμέ διαμόρφωση) αποπνέει ερωτισμό και περιλαμβάνεται σε αυτόν ή δεν το δέχεσαι;
     
    Last edited: 4 Ιανουαρίου 2008