Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γαμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ekpaideyomenh_slave, στις 27 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Kits

    Kits Contributor

    Συμβουλη: Ανοιξτε λιστα γαμου σε δικηγορικο γραφειο... ερχεται φτηνοτερα το διαζυγιο μετα!!!
     
  2. zou

    zou

    και εγω του εχω ταξει προικα αλλα δεν με παιρνει....    :rollinglaugh: 

    Αν και μου αρεσει η ιδεα του γαμου και ειδικοτερα η ιδεα των παιδιων, δεν τον αποζητω (τωρα τουλαχιστον), δεν εχει χτυπισει ακομα το βιολογικο μου ρολοι....
     
  3. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Γαμος

    Και για μενα ο γαμος βρισκεται λιγο μακρια ακομη. Αλλα δυστυχως βλεπω οτι...

    ... οι περισσοτερες γυναικες κινουνται με βαση το βιολογικο τους ρολόι και οχι με το τι πραγματικα αισθανονται για καποιον.
     
  4. zou

    zou

    Re: Απάντηση: Re: Γαμος

    Πιστευω οτι πρεπει να εισαι ετοιμος για να προχωρησεις σε ενα τετοιο βημα... συναισθηματικα ωριμος και ετοιμος να προχωρησεις σε ενα τετοιο βημα... Ειχα την τυχη να γεννηθω σε μια ιδιαιτερα δεμενη οικογενιεα (χωρις να θελω να παρεξηγηθω απο αλλα ατομα...) και θελω πραγματικα πολυ να δημιουργησω μια τετοια παρομοια... και πιστευω οτι οσο πιο ετοιμος εισαι για κατι τετοιο με τον συντροφο σου μονο τοτε θα πετυχει ενας γαμος...
     
  5. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Πολυ ενδιαφερουσα ερωτηση.

    Κατα τη γνωμη μου, αν εισαι με καποιον (και αρνουμε να βαλω κεφαλαιο Κ) ο οποιος δεν θελει ειτε να σε παντρευτει, ειτε να κανει παιδια μαζι σου γιατι εισαι sub, και μαλιστα η sub του συγκεκριμενα, εχει κομπλεξ με την σεξουαλικοτιτα του, και νιωθει τυψεις και ενοχες για το τι του αρεσει να κανει σεξουαλικα. Οποτε και σε βλεπει σαν κατωτερη γυναικα, κυριολεκτικα. Ενω, αν ειταν ψυχολογικα και συναισθηματικα υγειης, θα χαιροταν που εχει βρει καποια με την οποια μπορει να εχει μια ολοκληρωμενη σχεση που θα τον καλυπτε και σεξουαλικα και συνεσθηματικα.

    Αν εισαι σε τετοια σχεση, θα σου ελεγα να βγεις το γρηγοροτερο δυνατον. Αυτος ο ανθρωπος οχι μονο δεν σε σεβεται, δεν σεβεται ουτε τον ευτο του, πραγμα που μονο προβληματα μπορει να δημιουργησει.

    Εκτος βεβαια αν δεν θελει να παντρευτει εσενα, και αντι να σου το πει στα ισια, λεει δηθεν οτι για παιδια και γαμο μονο με βανιλια γυναικα μπορει να το κανει.

    Either way, his point of view sucks. I feel sorry for anyone who is so ashamed of his/her sexuality that they look down on their own partners and themselves.
     
  6. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    συμφωνω με την απο πανω μου!!!
     
  7. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Γαμος

    Κι εγω συμφωνω!
     
  8. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γαμος

    Δε μπορω να καταλαβω πως απαντας στη θεση μου με αυτο που εγραψες. Μαλλον διαφωνουμε. Το να χτυπησει στη γυναικα το βιολογικο της ρολόι σημαινει οτι θελει γαμο και παιδια εδω και τωρα, χωρις να την ενδιαφερει καθολου το ποσο εχει ωριμασει.
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    Re: Απάντηση: Γαμος

    χμ αυτο ηταν προταση?  
     
  10. zinnia

    zinnia Contributor

    Μα δεν ειναι προφανες πως ειναι μια εξοφθαλμη ηλιθια δικαιολογια? Για να γελας ειναι οχι να προβληματιζεσαι..α.. και να φευγεις μακρυα.. Κανεις ανθρωπος με μπεσα δε λεει τετοια. Λεει την αληθεια κι αν θες καθεσαι, αν δε θες φευγεις.
     
  11. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Ομολογώ πως είχα βανίλα γάμο και σκλάβα μαζί, αλλά μου επιφύλασσε την αλγεινή έκπληξη του να την κοπανήσει με όλα τα μετρητά από τις πιστωτικές μου κάρτες και να γυρίσω ένα βράδι σπίτι και αντι να βρω αυτή να βρω τη δικηγόρο της (η οποία ήτω και μπαζόλα).

    Εγώ, αλλά αυτή είχε τριπλή: στη μία ήταν βανίλα σύζυγος, στην άλλη σκλάβα σύζυγος, και στην τρίτη καργιόλα που μου τα μάσαγε.

    Είκοσι χρόνια γάμο δεν είχα, καθ'ότι νέο παιδί ακόμα (ούτε 36), και ίσως αυτό να έχει να κάνει με το γεγονός οτι είμαι ακόμα ανεκτικός στο αντίθετο φύλλο με αποτέλεσμα να ερωτεύομαι πιο συχνά απ'ότι πρέπει και, σίγουρα, πιο σφοδρά απ'ότι θα μου συνιστούσε ο καρδιολόγος μου.


    Συχνά, τί να παίξει στο σαββατιάτικο στοίχημα της Scottish Premiere League.

    Nα προσέχει.

    Μπερδεύτηκα.

    Τις λίγες φορές που της μιλάω της λέω οτι, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνει ακόμα (είναι μόλις 7 χρόνων), θα έρθουν στιγμές που θα καταλάβει οτι την αγαπώ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

    Θα τις στοιχειώσω όλες τις καργιόλες και θα γίνουν οι καλύτερες πελάτισες των ghostbusters.

    Δύο μπανάνες και δύο μανταρίνια.
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor


    +1

    tereza καταλαβαίνεις τι εννοεί ο capeaway ;