Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Ιανουαρίου 2008.

  1. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Re: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

    το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...








    παροχη τροφης! 
     
    Last edited by a moderator: 10 Ιανουαρίου 2008
  2. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

    μονο που τώρα υπάρχουν και τα τιρμπουσον και τα οπλα 
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η ψυχή μου λέει ότι είναι γνωστό σε όλους ότι...
    "Οι γυναίκες ξεβιδώνουν τα βαζάκια". Είναι νόμος. Γυναίκα είναι κάτι ξέρει.

    Άρα αναρωτιέμαι, γιατί μας φωνάζουν για να τις βοηθήσουμε; Δεν είναι προφανές;
     
  4. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

    σωστος...  εκει βολεύονται όλοι.αλλα εχω μια απορια οι σουβλατζηδες ειναι κυριαρχικοι τυποι γιατι παρεχουν τροφη η υποτακτικοι γιατι μαγειρευουν?ρητορικη ειναι η ερωτηση.θα ρωτησω κανεναν αμα παω να φαω να μαθω απο πρωτο χερι. 

    μετα απο σκεψη απανταω μονη μου.αν ειναι αντρες παρεχουν τροφη αν ειναι γυναίκες μαγειρευουν..
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2008
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Από σχόλια που προηγήθηκαν εδώ, αλλά και από παλαιότερα νήματα που πραγματεύτηκαν το κατά πόσο είναι στη "φύση" της γυναίκας να είναι υποτακτική καθίσταται προφανές, πως το θέμα αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι στην ανάλυσή του - για τούτο και οι περισσότεροι προτιμούν να καταφεύγουν σε αστεϊσμούς.

    Πιστεύω πως η υποτακτικότητα των γυναικών, είναι τόσο συναφής με το DNA τους, όσο συναφής είναι και η μη υστερική επιθυμία για ελευθερία των καναρινιών που γενιά προς γενιά ανατράφηκαν σε μικρά κλουβάκια, με το αντίστοιχο δικό τους. Όλοι έχουν την απροσδιόριστης πηγής εντύπωση πως τα στενά καλούπια, όταν κληροδοτούνται από τη μία γενιά στην άλλη καταλήγουν να φαίνονται όχι μόνο βιώσιμα αλλά και ένεκα άγνοιας του τί συνιστά ευρυχωρία, πιθανώς ευχάριστα.

    Επίσης, έχω ξαναγράψει πως η γυναίκα επικαλείται την επικουρία του ανδρός από τις πρώτες κι όλας συστάσεις κοινωνικών ομάδων, καθώς ο δεύτερος υπερείχε σε μυική δύναμη, επομένως και σε ικανότητα επιβίωσης εν γένει. Η κοινωνική ισχύς των ανδρών αποτελεί απόρροια της μυικής τους ισχύος, και προς λύπη πολλών κυριαρχικών γυναικών, δεν τους έτυχε στο λαχνό. Προσωπικά θεωρώ πως ο αποχρών λόγος της μυικής τους δύναμης είναι και εκείνος της κοινωνικής τους – μα αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.

    Σε κάθε περίπτωση η γυναίκα διδάσκεται ιστορία και μαθαίνει πώς περίπου διαμορφώθηκε τα τελευταία 2.500.000 έτη το κοινωνικό της status, και βάσει του δείκτη της κοινωνικής της ανέλιξης υπολογίζει τα πλαίσια των επικείμενων επιτυχιών της. Εφόσον λόγου χάρη το δικαίωμα ψήφου των γυναικών αναγνωρίστηκε επίσημα μόλις τον 20ο αιώνα, λογικό είναι η πολυγαμία των γυναικών να μην αναμένεται εντός της επόμενης δεκαετίας. Δεν μπορώ να παντρευτώ τους πέντε σκλάβους μου λοιπόν, τουλάχιστον όχι εγώ – η εγγονή μου ίσως. Εδώ που βρίσκομαι μπορώ να διεκδικώ όμως έναν αξιοπρεπή μισθό, μπορώ να παροτρύνω τις κόρες μου να προσανατολιστούν σε μία Επιστήμη, και όχι σε έναν σύζυγο επιστήμονα κ.ο.κ.

    Παρεμπιπτόντως, ας συνυπολογιστεί το γεγονός πως μία μεγάλη μερίδα γυναικών γαλουχούνται με φρονήματα που θέλουν τη γυναίκα υποτακτική. Γιατί υπάρχει η κοινή αντίληψη πως αυτό της ταιριάζει περισσότερο αισθητικά (για την ενίσχυση της εν λόγω άποψης συνέβαλαν κατά το δυνατό και οι κυριαρχικές κυρίες με ύφος και φρασεολόγιο λιμενεργάτη και οι γυναικείες ανδροπρεπείς καρικατούρες / φανατικές οπαδοί του φεμινισμού) και γιατί οι γηραιότερες κυρίες που αδυνατούν να πιστέψουν πως οι αιώνες της εξαθλιωτικής καταπίεσης παρήλθαν, εξακολουθούν να επιμένουν στη μεταλαμπάδευση της κουτοπόνηρης τακτικής του topping from the bottom, στις θυγατέρες τους. Έτσι η υποτακτικότητα των γυναικών θα έλεγε κανείς πως μοιάζει να είναι ένα μάλλον ψυχολογικό status με κληρονομικότητα (εξακολουθώ να βρίσκω την αναφορά του MasterPerris στο DNA εύστοχη ως σχήμα λόγου – δεν πιστεύω να θεώρησε κανείς ότι χρησιμοποιήθηκε κατά κυριολεξία) και δεν έχει απαραίτητα συνάφεια με την ερωτική της ταυτότητα. Γι αυτό και πιστεύω ότι μιλώντας οι περισσότεροι κυριαρχικοί άνδρες εντός του forum για «εκ φύσης» υποτακτικότητα των γυναικών, κάνουν λόγο μάλλον κυρίως για ένα modus vivendi που επιβλήθηκε έξωθεν στη γυναίκα και εκείνη το κατέστησε βιώσιμο για τον εαυτό της, το οικειοποιήθηκε ως ιδιάζον γνώρισμα του φύλου της και εξελίχθηκε μέσα από αυτό, τόσο ώστε ενδεχομένως να το αποζητά και να το συνυφαίνει άρρηκτα με τη σεξουαλικότητά της – και δεν ισχυρίζονται απαραίτητα πως όλες οι γυναίκες ερεθίζονται σεξουαλικά όταν εισπράττουν πόνο ή όταν υπηρετούν.
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δεν νομιζω να εννοουσε κανεις κατι τετοιο.Απλα η γυναικα και σωματοδομικα εχει φτιαχτει για να "δεχεται" ενεργεια.Για αυτο εχουν και περισοτερες αντοχες,για αυτο αντεχουν μεγαλυτερους πονους απο τους αντρες.Το τι καλλιεργει ο καθεις ή η καθεμια ειναι αλλο θεμα
     
  7. manosslave2kalson

    manosslave2kalson New Member

    Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

    αν οι γιναικεs ιταν πιο δινατεs μιικα θα ιμασταν πολλοι καταπιεσμενοι διοτι ι γιναικα ποτε δεν θα εδινε δικαιωματα στον αντρα οπωs τουs εχουμε δωσει εμειs
     
  8. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

      ο γνωστος μπαν-μανος? τι μπορει να διαβάσει κανεις απογευματιατικα... !!!!


    άποψη (σου).. μη πιστέψεις οτι ειναι κ καμια παγκόσμια αλήθεια.. αν κ μάλλον δεν αντιληφθηκες τι έλεγε το ποστ που σχολιάζεις..




    κατα τα λοιπά... θα συμφωνησω απλώς κ μόνο με το ποστ της συραχ..
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2008
  9. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Μαθήματα ελληνικών για χρήση στο Φόριουμ [sic].

    Μάθημα 1ο: κλίση ουδέτερων ουσιαστικών σε -ο.

    Ενικός Αριθμός.

    Ονομαστική: το στερεότυπο
    Γενική: του στερεότυπου
    Αιτιατική: το στερεότυπο
    Κλητική: — στερεότυπο

    Πληθυντικός Αριθμός.

    Ονομαστική: τα στερεότυπα
    Γενική: των στερεότυπων / στερεοτύπων
    Αιτιατική: τα στερεότυπα
    Κλητική: — στερεότυπα

    Στο 2ο μάθημα θα εξετάσουμε την κλίση θηλυκών ουσιαστικών σε -η, επί παραδείγματι «η υπεργενίκευση».
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Panakotta_of_Doom: just to the point <x>
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Είδα πρόσφατα μία ταινία που έλεγαν οι γιαπωνέζοι ότι σε αυτούς που το σαδομαζοχισμό το βλέπουν σαν μία ελαφρά ψυχαγώγια, τους φαίνεται υπερβολικό το πάθος των δυτικών που το παίρνουν τόσο σοβαρά...

    Βέβαια μετά άρχισα να προβληματίζομαι τι θεωρούν αυτή βαριά ψυχαγώγια. Και τελικά κατέληξα... είμαι δυτικός   για αυτό αναρωτιέμαι.

    Πάντα έχουμε την ανάγκη για στερεότυπα για να δώσουμε έναν αέρα "λογικής" (πάντα ενοχικοί) σε αυτό που ζούμε (δεν είναι κακό) , αλλά μετά δε θυμόμαστε τι ήταν αυτό που ζούμε...
     
  12. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Συμφωνώ σε κάποια σημεία με τον Πέρυ όμως διαφωνώ στο συμπέρασμα.Όταν μία γυναίκα παλαιότερα ήθελε έναν άντρα με μυική δύναμη ήταν για να της εξασφαλίσει μία πιο άνετη ζωή και με λιγότερους κινδύνους σαφώς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διέθετε ροπή προς την υποτακτικότητα απαραιτήτως.Αυτό το πράγμα η μυική δύναμη δηλαδή, έχει στις μέρες μας μετουσιωθεί στο χρήμα.Είναι πεποίθηση πως με περισσότερο χρήμα ζεις καλύτερα.Έχει αναχθεί πλέον (εσφαλμένα νομίζω) στην κινητήριο δύναμη μέσω της οποίας απατώμαστε ότι θα ζήσουμε ζωή χαρισάμενοι ενώ δεν είναι έτσι.Οι πλούσιοι γαμπροί είναι περιζήτητοι στις μέρες μας από κάποιες νεαρές και όμορφες γυναίκες οι οποίες μπροστά στο χρήμα δεν κοιτάζουν ούτε ηλικίες (παραδείγματα γάμων 70άρηδων με 20άρες) ούτε το γεγονός ότι κάποιος ενδέχεται να είναι παντρεμένος (εκεί βέβαια παίζει και ο άντρας που έχει βαρύτερες ευθύνες) ούτε καν τον έρωτα τον ίδιο!Αυτό βέβαια αντιστοίχως ισχύει και για τις πλούσιες νύφες και τους υποψήφιους γαμπρούς σε αρκετά όμως μικρότερο βαθμό. Συν τοις άλλοις έχουν υπάρξει μητριαρχικές ή γυναικοκρατικές κοινωνίες και μάλιστα στα πρώιμα χρόνια της κοινωνικής συνύπαρξης των ανθρώπων όπου και τότε η δύναμη των αρσενικών ήταν κεφαλαιώδους σημασίας ως προς την επιβίωση μίας οικογένειας.

    Σίγουρα ένα θυληκό με ένα αρσενικό έτσι και αλλιώς έλκονται και αν συντρέξουν κάποιες προυποθέσεις ναι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ τους ανεξάρτητα από την ταμπέλα του status.Μία υποτακτική είναι γυναίκα και ως τέτοια την βλέπει κάθε άντρας ανεξάρτητα προτίμησης.Βλέποντας μία γυναίκα δε φαντάζομαι να σκέφτεται κανείς τις τάσεις της αλλά το υπέροχο γλυκό πρόσωπο που ίσως διαθέτει,το νάζι της,την εν γένει συμπεριφορά της,το θεσπέσιο σώμα της.Άλλωστε αν περιποιείσαι μία γυναίκα όπως της αξίζει σε περιποιείται και εκείνη αναλόγως, εξ ιδίας πείρας.Και ενώ κάποιες φορές επιμελώς έφερνα δειλά δειλά κάποιες νέες ιδέες όσον αφορά το σεξ αυτό καθαυτό εκπλαγόμουν από την απηχηση που είχαν στην κοπέλα δίπλα μου.Μάλιστα από ένα σημείο και έπειτα μου εκμυστηρεύτηκε πως ήθελε και εκείνη να κάνει πράγματα για μένα.Μας έφτιαχνε ο έρωτάς μας,το ότι κάναμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο,ύστερα από νύχτες ξέφρενου χορού σε κάποιο club ακολουθούμενου από...καταλαβαίνετε τι.

    Syrah νομίζω πως αδικείς με τα λεγόμενα σου την εγγονή σου,η οποία ενδέχεται τόσο παράφορα να ερωτευτεί που να θέλει μόνο με έναν να είναι είτε master είτε slave είτε vanilla είτε σοκολάτα είτε δε ξέρω τι άλλο είναι αυτός!Είμαι θιασώτης της γυναικείας ανωτερότητας αλλά αδιάφορος,μην πω πολέμιος, της γυναικείας ανωτερότητας όπως την ευαγγελίζεσαι εσύ.Εκτός αν...είχα 1 vanilla γυναίκα, 1 Αφέντρα αα και 1 fem sub για να συμπληρωθεί το παλμαρέ.Πρωί,μεσημέρι,βράδυ με διαφορετική..Αα τι κρίμα...αυτό θα το ζήσει ο εγγονός μου μάλλον.Η εποχή μας είναι τόσο οπισθοδρομική!!!!! Άσε που καλά καλά δεν τα καταφέρνεις με μία θα έχεις και παραπάνω και μάλιστα με 3 γάμους???Και επειδή λέω πράγματα που δε με εκφράζουν ας πω λοιπόν αυτό:Μία γυναίκα σε θέλει μόνο δικό της μόνο για εκείνη!Αυτή είναι η Γυναίκα,την φύση της οποίας λατρεύω όταν με θέλει μόνο για εκείνη και εγώ εκείνη μόνο για εμένα!Δεν κατακρίνω τίποτα από τις επιλογές του καθενός,απλώς εκφράζω τις δικές μου

    Επίσης ήδη και για τις κοπέλες μαθήτριες είναι σχεδόν αυτοσκοπός να περάσουν σε κάποιο πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ και δεν υπάρχει πλέον αυτό το μικρόβιο της νοικοκυράς όπως υπήρχε κάποτε.Η οπτική και της οικογένειας για τα κορίτσια έχει αλλάξει άρδην.Αυτό είναι το σωστό βεβαιότατα