Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρανσεξουαλ & γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος capeaway, στις 19 Αυγούστου 2007.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    εντυπωση μου κανει αυτο γιατι οι τρανς κραζουν τις γυναικες μουτζες και ειναι παρεα καλλητες με gay
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    για κράχτες τις κάνουν παρέα  
     
  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Οι τρανς που κραζουν τις γυναικες ειναι για εμενα ψυχοπαθητικες προσωπικοτητες και αυτο διοτι κραζεις κατι στο οποιο προσπαθεις να μοιασεις!!
    Ομως η λεξη "μουτζα" στα καλιαρντα δεν ειναι βρισια, διοτι σημαινει γυναικα, απο το "μουτζο'" που υποδηλωνει το θηλυ γεννητικο οργανο.
    Οι τρανς κανουν παρεα με gay, ομως με τους υγιεις, εκεινους δηλαδη που αγαπουν και τις γυναικες και τις τρανς απλα ΔΕΝ τις θελουν στο κρεβατι τους!
    Οι gay που ξεφωνιζουν και αντιπαθουν τις γυναικες, ειναι ατομα νοσηρα, με σχιζοειδη προσωπικοτητα, ξεχνουν οτι απο μια γυναικα γεννηθηκαν οπως ολοι μας, και προσωπικα θα αδειαζα πανω τους αρκετους κεσεδες με ξυνισμενο γιαουρτι διοτι:
    Kυκλοφορουν με γενεια μουστακια, αλλα το φρυδι γαιτανι, μεικ απ κλπ, ασε δε το κουνημα και διαφορα αλλα αηδη, με αποτελεσμα να διασυρουν δημοσια το ανδρικο φυλο, να ξεφτιλιζουν τους υγιεις gay, και να παρουσιαζουν τις τρανς και τους crossdressers σαν καρικατουρες η καραγκιοζηδες.
    Εχουν πολλη κακια μεσα τους, αντιπαθουν τα παντα και τους παντες και ειναι αποδιοπομπαιοι απο ολους! 
     
    Last edited: 11 Ιανουαρίου 2008
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σε ένα ντοκυμαντέρ που είδα ρώτησαν μία Τρανσεξουαλ αν είναι ευτυχισμένη. Και βούρκωσε, μετά από μερικά δευτερόλεπτα είπε ότι δε θέλει να βρίσκεται στο ενδιάμεσο. Θα ήθελε να είναι η γυναίκα ή άντρας.

    Θα ήθελα ένα σχόλιο.

    Επίσης είπε ότι θα ήθελε όχι απλώς να εκφραστεί ως γυναίκα, αλλά να νιώσει κιόλας. Και να μπορούσε αν έκανε ο θεός το θαύμα να φέρει και παιδί. Το μεγάλο της όνειρο...

    Θα ήθελα και σε αυτό ένα σχόλιο.
     
  5. zou

    zou

    Επισης, θυμαμαι πριν απο 4-5 χρονια ηταν ενας αντρας που ειχε γινει γυναικα και ξαναγινε αντρας και ηθελε να ξαναγινει γυναικα.... (Αυτο το θεωρω ψυχοπαθες). Τωρα γιατι αυτη δεν μπορουσε να δεχθει τη πλεον γυναικεια της φυση ειναι δικο της προβλημα...

    Αν μια μητρα (γιατι απ οτι καταλαβα εκει ειναι η ουσιωδης διαφορα, μεταξυ "εμου" και μιας τρανς..) ειναι κατι που μπορει να ειναι αχρηστο και σε "εκ γεννετης" γυναικες.... Εχω φιλη η οποια παλευε 10 χρονια να κανει 1 παιδι... και τελικα υιοθετησε.. Δεν γνωριζω το νομικο παλισιο, αλλα απο τη στιγμη που οι τρανσεξουαλς, μπορουν να εχουν ταυτοτητα με γυναικειο ονομα (απο οσο εχω ακουσει) γιατι να μην μπορουν να υιοθετησουν κιολας?
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Τραγικά ή δραματικά;
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ναι Ηλια μου, ετσι ακριβως ειναι!
    Μολονοτι εγω ειμαι μια εντελως διαφορετικη περιπτωση, εν τουτοις ετσι ειναι.
    Βλεπεις οσο πετυχημενη και να εισαι εμφανισιακα, καποια στιγμη καπου θα πρεπει να δειξεις ταυτοτητα και τοτε τα σχολια δινουν και παιρνουν.
    Ομως αναγκαζεσαι να παραμεινεις αναμεσα, εχεις απορριψει το αγορι μεσα σου, παλευεις να φτασεις την γυναικα ομως ενω εισαι ενα βημα πριν την τελειοτητα καταλαβαινεις το ποσο παγιδευμενη εισαι.
    Ο κολπος οσο τελειος και να ειναι, δεν παυει να ειναι τεχνητος, και αν γνωρισεις καποιον πρεπει να του το δηλωσεις διοτι ειναι πολυ πιθανο να το καταλαβει απο μονος του.
    Χαρακτηριστικη περιπτωση η Ζαιρα μια παλια εγχειρισμενη τρανς, που λατρεψε καποιον τον παντρευτηκε, την λατρεψε και αυτος, ο τυπος αβγαλτος αλλα κατι δεν του πηγαινε οσον αφορουσε τον κολπο της, και την οδηγησε τελικα στον γιατρο ο οποιος του "εσκασε" το παραμυθι, αφου εκεινη του ειχε κρυψει επιμελως την αληθεια, αλλα απο την αλλη οι γονεις του γαμπρου ηθελαν και εγγονακι.
    Το αποτελεσμα ηταν να την χωρισει, και ενα πρωινο της δεκαετιας του 70 η Ζαιρα βουτηξε στο κενο απο τον 6ο οροφο της πολυκατοικιας, βρισκοντας ακαριαιο θανατο.
    Απο την αλλη οι αντρες που θελουν τρανς, την θελουν ετσι οπως ειναι, και περα απο τους σοβαρους κινδυνους που κρυβει παντα η επεμβαση αλλαγης φυλου υπαρχει ο κινδυνος να σε απορριπτουν μετα οι παντες!!!!
    Μαθαινεις να ζεις με το ψυχικο αυτο μαρτυριο, γινεσαι ενα μαζι του, μαθαινεις πως για εσενα ο καλλιτερος συντροφος ειναι η μοναξια, πως το προβλημα σου θα το λες μονον στον εαυτον σου, πως οι καλλιτερες ωρες να κυκλοφορεις ειναι την νυχτα, και πως δεν ειναι καθολου δυσκολο αναμεσα σε αυτο το πληθος των επιδοξων εραστων σου να κρυβεται και ο ψυχασθενης που ισως και να σε στειλει στον αλλο κοσμο!
    Μαθαινεις με λιγα λογια πως εσυ εισαι ο ευκολος στοχος!
    Φυσικα μπορει να ανηκεις και στις τυχερες, που θα κανουν καποιο δεσμο, μια σχεση ζωης, το ταιρι σου ειναι καπου εκει εξω και ψαχνει.
    Το παν ειναι να μπορεσεις πρωτον να το βρεις και δευτερον να το κρατησεις!
    Και αυτο διοτι στο 95% αυτων των περιπτωσεων, οι δεσμοι διαλυονται απο τις ιδιες τις τρανς αφου σαν αγορια βιολογικα, εχουν μεσα τους το ενστικτο του κυνηγου και αρα της πολυγαμιας, κατι που ο αρσενικος συντροφος σου ΔΕΝ θα σου συγχωρεσει ευκολα!
    Και τελικα, αν ολα πανε καλα πρεπει να φερεσαι και σαν γυναικα, η μαλλον σαν Κυρια γυναικα, να σεβεσαι τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου, να μπορει να σε κυκλοφορησει, δεν ειναι δυνατον να σκουζεις και να ξεφωνιζεις και παραλληλα να εχεις την απαιτηση οι αλλοι να σε αποδεχτουν ετσι! 
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σε ευχαριστώ.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Τερεζα γλυκεια μου ΑΝ ημουν τρανς (διοτι εγω γεννηθηκα με ερμαφροδιτισμο και μητρα, ατροφικη βεβαια) ΟΧΙ σε καμμια περιπτωση ακομη και αν ημουν εγχειρισμενη ΔΕΝ θα υιοθετουσα ενα παιδακι και ας λατρευω τα παιδια.
    Δεν θα ηθελα καποια μερα, καποιος καπου, με καποιον τροπο να του πει την αληθεια και να το πληγωσει, ανεπανορθωτα ισως!
    Δεν εχω το δικαιωμα να το κανω αυτο.
    Επελεξα να ανεβω την οδο του μαρτυριου και θα το πραξω μονη μου.
    ΔΕΝ θα βαλω μια τρυφερη παιδικη ψυχουλα να σηκωσει τον σταυρο μου!
     
  10. Μπραβο Μιρελα   Σωστη
     
  11. zou

    zou


    Δεν ηθελα να μιλησω προσωπικα για σενα... Καταφερες με τα λογια που ειπες πριν να με βαλεις σε αυτη τη ψυχοσυνθεση....
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Τρανσεξουαλ & γυναικες



    Δεν με διαψευδεις με ενημέρωνεις  





    εξεπλάγην..!!
    απο το δεν ακουσα ποτε.. σε λιγη ωρα "ακουσα" 3 !!!

    .
     
    Last edited: 11 Ιανουαρίου 2008