Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 10 Ιανουαρίου 2008.

Tags:
  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Ελπίζω dora να το βάζεις σε πνευματικό επίπεδο. Μόνο εκεί παίζεται, νομίζω. Εγώ, πάντως ξεκινώ από το γεγονός ότι τα στάτους είναι, πολλά, εντελώς σχετικά. Άρα δεν υπάρχει το θέμα που θέτει ο Κωνσταντίνος. Πάντως έχει ενδιαφέρον αυτή η παράμετρος που βάζεις αν μπορε΄ο υποτακτικός να υποτάξει τον Κυρίαρχο. Είναι ένα θέμα προβληματισμού, που το αφήνω ανοιχτό, για να αναπτυχθεί η συζήτηση σε πολλές διαστάσεις.
     
  2. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Σωστά Demoness, αναφέρομαι στον έρωτα ως συναίσθημα εκεί, από κει και πέρα, για την ερωτική πράξη προαναφέρθηκα  

    john, λέγεται topping from the bottom και είναι αρκετά συχνό φαινόμενο  
     
    Last edited: 11 Ιανουαρίου 2008
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Συμφωνώ, πάντως, με τη Demoness. Έτσι το βάζω και εγώ. θα ήθελα όμως και τη γνώμη και άλλων, όπως η Εύα, η Afrodyte, αλλά και των αξιολάτρευτων perv.
     
  4. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member


    Yπαρχει καλυτερος σκλαβος/α απ τον καψουρη ανθρωπο? Αν και εδω δεν μιλαμε γι αυτο !
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Δεν υπάρχει. Όμως αυτός πολύ εύκολα επαναστατεί, γιατί δεν είναι συνειδητοποιημένος σκλάβος.
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    αχχχχχ όχι :date:
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  8. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Αλλαγή

    Ειναι πολύ μεγάλο κ χαώδες θέμα.
    Αναφέρεσαι πχ σε τοπ? σε dom/ma? se master/mistress?
    Το καθένα απο αυτα τα κυριαρχικά στατους, έχει κ άλλη προοπτική σε ότι αφορά το ερωτημα σου.

    Επίσης στο καθενα απο αυτα, οι περισότεροι εδω μεσα - κ όχι μόνο- του δίνουν κ άλλη ερμηνεία.

    Ισως θα έπρεπε να ορίσουμε πρώτα ποιον τυπου κυρίαρχου εννοούμε και ποια τα χαρακτηριστικά που τον προσδιορίζουν, ωστε να δούμε αν αυτα μπορουν να μεταβληθούν.
     
  9. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Καλη ερωτηση, John Slave.

    Εχω ενα παραδειγμα, που το εζησα : Οταν πρωτοαρχισα στο BDSM, αρχισα ως sub. Αμιγως. Και καποια στιγμη, απεκτησα εναν Master (αυτοαποκαλουμενος). Επειδη ζουσε στην Αγγλια, δεν μπορουσαμε να βρεθουμε συχνα, αλλα επικοινωνουσαμε μεσω im και τηλεφωνου. Συναντηθηκαμε και μερικες φορες, ητε αυτος στην Ελλαδα, ητε εγω στην Αγγλια.

    Σιγα σιγα, αρχισα να καταλαβαινω μερικα πραγματα που με παραξενησαν (made me wonder, or seemed weird to me). Με την βοηθεια ενος αλλου φιλου, επισεις Αγγλου, με πολυχρονη πειρα, καταλαβα οτι ο πρωτος εκανε κατι που θελω να πιστευω ειναι αρκετα σπανιο, αν και οχι πρωτακουστο. Εχουμε ολοι ακουσει για topping from the bottom, αλλα ποσοι εχουμε ακουσει για bottoming from the top?

    Ο τυπος προσπαθουσε να με κανει (οχι μονο σε ρολο Dom, αλλα και Master   ) να του φερθω ως Domme και να τον βαζω να κανει πραγματα, χρεισημοποιωντας τα φετιχ του, που εινα καθαρα υπο.

    Are you confused yet? I was.

    Για να ειμαστε σιγουροι, ο πεπειραμενος φιλος μου, μου προτεινε μερικα πραγματα, που τα εκανα ως πειραμα. Και το αποτελεσμα? Μια μερα, ο πρωτος μου Dom βρεθηκε, φορωντας γυναικεια ρουχα, κολλαρο, αλλησοδεμενος, στα γονατα, να μου ορκιζεται πως θα ειναι δικος μου για παντα και οτι μπορω να κανω οτι θελω μαζι του. (Ετσι βρεθηκα και με τον πρωτο μου sub   )

    Συμπερασμα? Πιστευω πως για πολλους αντρες, ιδιως αυτους που εχουν ζησει η ζουν μια ζωη αρκετα macho, τους ειναι δυσκολο να παραδεχθουν πως ειναι sub. Σαν να χανουνε τον ανδρισμο τους. Και νομιζω οτι ειναι πιο δυσκολα το πραγματα για τους αρσενικους subs. Οποτε το παιζουν Dom, αλλα μεσα τους κρυβεται ενας δυστυχησμεος sub. Που καποια μερα θα βγει. Αν εχουν τα κοτσια να το παραδεχθουν, τοτε εχει καλως. Αλλα αν δεν εχουν, θα εξακολουθουν να εξαπατουν τους αλλους και τον ιδιο τους τον εαυτο, νομιζωντας πως θελουν κατι που στην πραγματικοτητα δεν θελουν να το κανουν σε καποιον αλλο, αλλα να τους το κανει ο αλλος.

    Δεν ξερω αν βγαινει νοημα απο αυτα που ειπα. Ελπιζω να μην ειναι ακαταλαβηστικα.

    Τωρα, ως switch, εχω ενα paricular point of view on the whole subject. Μαλλον οι περισσοτεροι δεν θα συμφωνεισουν, αλλα πιστευω πως η πλειοψηφια των ανθρωπων εινα switch. Ελαχιστοι ειναι οι καθαρα Dom η καθαρα sub. Επισεις, συμβαινει πολυ συχνα μια sub σιγα σιγα να γινει Domme. Για το αντιθετο, δεν ξερω, δεν εχω καθολου πειρα.

    Πιστευω πως ακομη και μεσα στον πιο σκληρο Dom υπαρχει μια φωνουλα που λεει για τους subs: μα τι ωραια που περνανε αυτοι! πως να εινα αραγε?
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Αν οντως ειναι Κυριαρχος πιστευω οτι δεν θα γινει ποτε υποτακτικος.Εγω τοσο απλα το βλεπω.
     
  11. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Με ενδιαφέρει η άποψη της Tropical. Πολύ περισσότερο η εμπειρία της. Νομίζω ότι ένα σημείο προβληματισμού, από αυτά που είπε, είναι αν υπάρχει μέσα σε ένα Κυρίραχο άτομο, άντρα ή γυναίκα, μια φωνή που να τον καλεί να δοκιμάσει να γίνει υποτακτικός. Να δοκιμάσει. Έτσι το θέμα κάπως "συμμαζεύεται" και δεν είναι τόσο χαωτικό όσο πιστεύει η Mikra Psemata. Θα πρότεινα λοιπόν να σταματήσει η συζήτησή μας σε αυτό το σημείο προς στιγμή για να το διερευνήσουμε.
     
  12. Maley

    Maley Contributor

    ενδιαφερουσα η εμπειρια σου Τropical..μπορω να σε ρωτησω ποσο κρατησε η σχεση αυτη με τον Dom ηθελε να γινει sub? δηλαδη μεταμορφωθηκε πληρως σε sub η ηταν ενα φεγγαρι ας πουμε?