Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΥΠΟΞΥΦΙΛΙΑ (HYPOXYPHILIA)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 17 Μαϊου 2007.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Λεμε πολυ απλα οτι με την αναπνοη δεν διακοπτεις την κυκλοφορια αιματος.Λιποθυμια (η αλλιως συγκοπη) επιφερεις να στο πω πιο απλα.Δεν γινεται με τον ελεγχο της αναπνοης να προκαλεσεις μή οξυγονωση του εγκεφαλου εκτος αν καταφερεις και σπασεις τα αγγεια αιματωσης του.
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    υπαρχει και συνεχεια.
     
  3. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Εαν διακόψεις την αναπνοή (είσοδο οξυγόνου), διακόπτεις την οξυγόνωση του αίματος, μοιραία και του εγκεφάλου.
     
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Μονο με μεγγενη ή με τετοιου ειδους εργαλειο γινεται αυτο.Με σχοινια και χερια δεν μου εχει τυχει και το θεωρω απιστευτα δυσκολο.Τελοσπαντων,προσοχη στην καρωτιδα ειναι ιδιαιτερα ευαλωτη περιοχη.
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μα εδω πια δεν ειναι φορουμ!!!!!!!
    Τα εκτακτα του Ευαγγελισμου ειναι!!!!!!!!! 
     
  6. L_Strike

    L_Strike Contributor

    To να διακόψεις την παροχή οξυγόνου γίνεται αν κλείσεις στόμα και μύτη με ένα χέρι, χωρίς σχοινί ή μέγγενη. Επιπλέον, οι πνιγμοί γίνονται ακριβώς επειδή, λόγω πίεσης των χεριών στον λαιμό, περιορίζεται το οξυγόνο στους πνεύμονες, καθιστώντας το μη καλά οξυγονομένο αίμα ακατάλληλο για ζωτικά και ευαίσθητα όργανα, όπως ο εγκέφαλος.
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    ας μην λεμε τωρα οτι γιατι για ολα φταιει το Διαδικτιο γιατι οταν ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης εδειχναν το Κρεμασμα του Σανταμ Χουσειν σε ολες τις ζωνες ακροαματικοτητας αυτο ειχε σαν αποτελεσμα 4-5 παιδια (και ισως και παραπανω) να πανε να κρεμαστουν μιμουμενα αυτα που εβλεπαν στις ειδησεις
     
  8. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Επειδη πιστευω οτι το υπερκαλυψαμε.Ο εγκεφαλος οξυγονωνεται με αιμα.Αν διακοπει η ροη αιματος προς αυτον υπαρχει προβλημα.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Σωστο αυτο!!!!! 
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ενα απλό ευχαριστώ για το όμορφο χιούμορ σου. Με έχεις κάνει να γελάσω με την καρδιά μου πολλές φορές.  

    Δηλώνω υποξυφιλη (ας με διορθώσει κάποιος για τον όρο).
    Το άρθρο που είχα παραθέσει με όλες τις πιθανές απειλές, το είχα βρει όταν προσπαθούσα να "πείσω" Τον Κύριο μου να μου το κάνει συχνότερα   κι Εκείνος Αρνιόταν και διαβάζοντας το άρθρο αντιλήφθηκα πως είχε τους λόγους Του.

    Η αισθήσεις που βιώνω, είναι ανεπανάληπτες και δεν μπορώ να τις συγκρίνω με τίποτα άλλο. Η αίσθηση του κινδύνου με πανικοβάλλει και η ικανότητα μου να συγκρατώ την αυθόρμητη επιτακτική ανάγκη να παλέψω για τη ζωή μου και να αφήνομαι μοιάζει σαν να κατορθώνω να ξεπερνώ τα όρια του ενστίκτου επιβίωσης. Αυτό από μόνο του είναι ικανό να με απογειώσει, χωρίς να αναφερθώ στους έντονους οργασμούς που συγκλονίζουν το σώμα μου όταν είμαι σε σχεδόν κατάσταση λιποθυμίας.
     
  11. fffanatic

    fffanatic New Member

    Ωραιο ειναι.....

    Επισης το παιχνιδι ασφυξιας απο τη μυτη και μετα ελεγχομενη αναπνοη απο τη μυτη που να παρεχει ελαχιστη παροχη οξυγονου μου αρεσει πολυ περισσοτερο θα ελεγα,και γινεται ακομα καλυτερη αν συνδιαστει με μυρωδατες καλτσες-καλσον-εσωρουχα της αφεντρας ,δλδ βουλωμα της μυτης με αυτα,στην ουσια παιρνεις ελαχιστο οξυγονο,ειναι διπλη απολαυση επειδη υπαρχει και η μυρωδια.....
     
  12. silverade

    silverade New Member

    Απάντηση: ΥΠΟΞΥΦΙΛΙΑ (HYPOXYPHILIA)

    η καρωτιδα ειναι σαφως πιο επικινδυνη και μπαινετε σε παιχνιδια του σωματος με αυτον τον τροπο που αν σας ξεφυγουν εχω σημαντικες αμφιβολιες και στο αν θα μπορεσετε να τις μαζεψετε(εκτος και αν εισαστε εμπειροι γιατροι με τον καταλληλο εξοπλισμο), αλλα και αν θα τις προλαβετε εφοσον εμφανιστουν. τι να πω... καλυτερα να τα αποφευγετε γενικοτερα αλλα αν σας ειναι τοσο αναγκαια και δεν, τλχστν be careful...