Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρανσεξουαλ & γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος capeaway, στις 19 Αυγούστου 2007.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρανσεξουαλ & γυναικες

    Στο "ψυχή" να υποθέσω ότι εννοείς παράληλα και το μυαλό (αντίληψη κ.τ.λ.) έτσι;
    Κατανοώ τώρα τί ακριβώς εννοούσες.

    Σε βρίσκω brutally και boldly honest (ειδικά στο προηγούμενο post σου επ' αυτού) και what can I say?    

    Syrah συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, εκτός από αυτό που έκανα bold.
    Μεγάλη υπόθεση το "δύναμαι". Πόσο μπορεί να δύναται κάποιος, που, πιθανόν, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του "αποκρούοντας επιθέσεις" προς αυτόν για ένα συγκεκριμένο θέμα, να αναθρέψει και ένα άλλο ον για να κάνει το ίδιο και μάλιστα για κάτι που αφορά αυτόν τον κάποιο; Σίγουρα όχι πολύ, όσο δυνατός χαρακτήρας και να είναι. Πιστεύω πως είναι στον άνθρωπο, αλλά κι εγώ, ακριβώς όπως η Μιρέλλα, δεν θα ήθελα με τίποτα (δεν θα το άντεχα) να "υποφέρει" κάποιο άλλο ον (και πολύ περισσότερο παιδί μου) εξαιτίας μου, όσο καλά και να τα είχα καταφέρει στο να τους μάθω να θωρακίζουν τον εαυτό τους. Δεν συμφωνώ με την απόφασή της, γιατί όπως είπα σε άλλο μου ποστ νομίζω πως θα γινόταν πολύ καλή μητέρα βάσει των λίγων που έχω καταλάβει για το άτομο της, αλλά την καταλαβαίνω εξαιτίας αυτών που προανέφερα. Το αντίθετο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ίσως ως εγωϊστική απόφαση.
     
    Last edited: 15 Ιανουαρίου 2008
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρανσεξουαλ & γυναικες


    Το θέμα της θωράκισης, ή ορθότερα της αυτοπροστασίας φρονώ ότι πρέπει να μεριμνάται σφαιρικά και όχι επιμεριστικά. Ο κηδεμόνας δεν χρειάζεται να βοηθήσει το παιδί να αναπτύξει τρόπους άμυνας για κάθε ενδεχόμενη επίθεση, αλλά να του εμπνεύσει την απαιτούμενη αυτοεκτίμηση ώστε να μην αισθάνεται ότι βάλλεται.

    Πέρα από αυτό, τα πάθη μας είναι αυτοαναφορικά και δεν συναρτώνται των (συντακτικών) αντικειμένων στα οποία εκφράζονται. Η ανασφάλεια μίας μητέρας αναφορικά με την εμφάνισή της λόγου χάρη, δεν οφείλεται στην εμφάνισή της, αλλά στη χαμηλή της αυτοεκτίμηση εν γένει. Η ανασφάλεια του παιδιού της αναφορικά με μία δημόσια αποδοκιμασία ενός παρατηρητή, της εμφάνισής της, ομοίως δεν οφείλεται στην εμφάνισή της, αλλά στο γεγονός ότι η ίδια του κληροδότησε την ανασφάλειά της αναφορικά με την εμφάνισή της, αλλά και την χαμηλή ανθεκτικότητα/επιφυλακτικότητά της απέναντι στη γνώμη του εκάστοτε παρατηρητή.
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρανσεξουαλ & γυναικες

    Στη θεωρία καλά και σωστά όλα αυτά. Στην πράξη όμως; Άλλη ιστορία...  
     
    Last edited: 16 Ιανουαρίου 2008
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρανσεξουαλ & γυναικες

    Αν η Θεωρία είναι σωστή, η πράξη είναι βιώσιμη. Αν η πράξη είναι αδύνατη, η Θεωρία χωλαίνει.

    Μιλώ πάντα για περιπτώσεις όπου η εισαγωγή ενός παιδιού στην οικογένεια είναι προϊόν οικογενειακού προγραμματισμού και όχι τύχης (ατυχίας). Αν κάνουμε λόγο για τυχαία τεκνοποίηση τότε δεν αναφερόμαστε σε Θεωρία αλλά Έρευνα.
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρανσεξουαλ & γυναικες

    Ναι, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις/φοβίες/σκέψεις/ανησυχίες/προβληματισμοί κ.τ.λ. δεν είναι μαθηματικές εξισώσεις ή νόμοι φυσικής/χημείας έτσι ώστε η πράξη να είναι απλά υλοποίηση της θεωρίας. In fact, far from it IMO...
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρανσεξουαλ & γυναικες

    Δεν με βοηθούν τα βιώματά μου να σε καταλάβω, ανατράφηκα βάσει τυποποιημένου προγράμματος διαπαιδαγώγησης. Δεν επιμένω συνεπώς, και είναι καλύτερα να κλείσω τη συζήτηση εδώ, καθώς είναι και τόσο εκτός θέματος.
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Καλώς.

    BTW, λυπάμαι αν σε ενόχλησε η "προσφώνησή" μου στο προηγούμενο ποστ. Το έκανα edit.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Καμία ενόχληση, αντιλαμβάνομαι την διαφοροποίηση μεταξύ της εκ παραδρομής εισαγωγής στοιχείων του προφορικού λόγου στο γραπτό και της αγένειας. Ευχαριστώ πάραυτα, είσαι πολύ ευγενής.  
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    No body is perfect

    Αυτή την απάντηση που αφορά τα περί υιοθεσίας, είναι μια καθαρά προσωπική σου επιλογή και θέση Mirella_trans_Domme...Φυσικά είναι καθόλα σεβαστή, αλλά να μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη. Δεν είναι ανάγκη ο καθένας να κάνει το προσωπικό του δράμα θέσφατο.
    Λυπάμαι ειλικρινά και πονάω πολύ, όταν σκέπτομαι ότι υπάρχουν παιδιά σε ιδρύματα, ενώ μπορεί ο κάθε ευαισθητοποιημένος άνθρωπος να γίνει πατέρας ή μητέρα σε ένα έστω από αυτά, κάνοντας το ευτυχισμένο. Όταν λέω άνθρωπος εννοώ ανεξάρτητου φύλου Αυτό που χρειάζονται αυτά τα παιδάκια είναι διάθεση, ευαισθησία, τρυφερότητα, αγάπη και όλα τα καλά στοιχεία που συνθέτουν τον ανθρώπινο χαρακτήρα....για να ανθίσει ένα χαμόγελο στα χείλη τους.

    'Έτσι ακριβώς είναι έτσι όπως τα έγραψες Κυρια Syrah και συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες σε αυτό το νήμα...
    "H χειρότερη οικογένεια είναι καλύτερη, από το χειρότερο ίδρυμα" για ένα ορφανό παιδί που παραμένει στα αζήτητα. Οικογένεια σε ένα ορφανό παιδί, μπορεί να παράσχει ο κάθε άνθρωπος, που είναι ικανός να αγαπήσει και να αγαπηθεί ανεξάρτητος φύλου....

    Η κουβέντα αυτή σηκώνει πολύ και ιδιαίτερη συζήτηση...Sorry λοιπόν για την παρέμβαση μου,
    που ήταν ολίγο εκτός του θέματος που έθεσε ο capeaway.
     
  10. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Κατά τη γνώμη μου αν μια γυναίκα ελκύεται από γυναίκες δεν είναι απίθανο να νιώσει έλξη και για μια trans... Άλλωστε οι trans, γυναίκες από επιλογή τους και όχι από τη φύση, τυχαίνει να είναι πιο "γυναίκες" από φύσει γυναίκες. Υπήρξαν στιγμές στη ζωή μου που, αν και straight, έχω νιώσει πολύ άντρας από πολλές απόψεις. Χαρακτηριστικά οι κολλητές μου με φώναζαν Eminem ή, πιο adapted στο κωμικό της παρέας μας, Ξ-Eminem ή Ό,τι απ-Eminem.  'Ολα είναι υποκειμενικά και ρευστά. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να σκεφτεί ή να νιώσει κανείς με συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένες καταστάσεις.
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ο γατος μου προσπαθει μερες τωρα να πηδηξει την σκυλιτσα μου ... καπου επισης διαβασα οτι ενα δελφινι (αναδιατυπονω κατα λεξη) "εισχωρησε το μοριο του στα οπισθια του κολυμβητη και τον παρεσσυρε για αρκετα μετρα στην επιφανεια της θαλασσας " ... λαικιστι : "τον πηγε γαμιωντας" ..... γραψτε οτι θελετε στο νημα αυτο ... τιποτα πια δεν με εκπλησει
     
  12. 4you

    4you Regular Member

    Απάντηση: Τρανσεξουαλ & γυναικες

    ολοι οι αντρες και γυναικες εχουν μια θυλικη και μια ανδρικη πλευρα αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο, σκεφτειτε οτι οι ανδρες εχουν ρογες γιατι στην αρχη ολα τα εμβυα ειναι θυλικα και μετα μπορει να αλλαξουν φυλλο, μου αρεσει να ντυνομαι με γυναικεια ρουχα αλλα αισθανομαι αντρας, μου αρεσει να πηγαινω με γυναικες, ετσι δεν νιωθω την αναγκη να γινω τρανς γιατι δεν θα με θελει καμια γυναικα και θα πρεπει να πηγαινω μονο με αντρες και να αλλαξω τα γεννητικα μου οργανα που δεν εχω κανενα προβλημα με αυτα αλλα αυτο ειναι το μονο ωστε να αποκτισω το δικαιωμα να μπορω να φορεσω μια φουστα η ενα κολαν και να βγω εξω?