Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Το Μακεδονικο το λυσαμε!Εμπρος τωρα να ξεπεταξουμε και την παιδεια! Οταν φτασουμε το νημα στη σελιδα 28 με το καλο,προτεινω απο τωρα να το γυρισουμε στο ασφαλιστικο! 
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Δε χρειάζεται παιδεία για να το βάλεις στα πόδια. Αυτά εξάλλου μας τα μαθαίνουν τόσο ωραία εδώ και χρόνια οι πολιτικάντηδες και θωλοκουλτουριάρηδες.

    Ακριβώς σαν τους hooligans των γηπέδων. Δε θα διαφωνήσω εδώ μαζί σου.

    .. και τους πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης.
    Αλλά τι 20 τι 30 τι 40 οι μαλάκες πάντα μαλάκες παραμένουν, όπως γράφουν οι αναρχικοί   σε ένα τοίχο.
    Για καμιά παιδεία δε αγωνίζονται. Απλά δε θέλουν να εντατικοποιήσουν τις σπουδές τους και δε θέλουν ξένα πανεπιστήμια εδώ, γιατί θα πρέπει ν’ αναγκαστούν κι αυτοί να διαβάσουν.
    Εξάλλου δε ζητάς παιδεία όταν στις καταλήψεις καταστρέφεις εργαστήρια και αίθουσες.

    Τα όπλα τα οποία εξασφαλίζουν ελευθερία σε ένα λαό, είναι ΙΕΡΑ.
    Ο σκοπός που τα χρησιμοποιεί κάποιος εξαρτάται από το μυαλό που κουβαλά.

    Οι νεκροί δε μιλούν, μιλά όμως το παράδειγμα της αυτοθυσίας τους. Αν κάποιοι δεν το ακούν, τότε η θυσία και τα αγαθά που προσέφεραν οι νεκροί (σε αυτούς που προτιμούν να κλείσουν τα αυτά τους σαν «προσφορά» μέγιστης αχαριστίας) ήταν μάταια.

    Αυτό που αξίζει στη ζωή δεν είναι μόνο το να προσπαθήσουμε να ζήσουμε λίγα χρονάκια ακόμη (2-3 μωρέ...), αλλά το πως ζούμε και πως πεθαίνουμε και τι κληρονομιά αφήνουμε στους νεότερους Έλληνες για να παραδειγματίζονται. Αυτά «λένε» οι νεκροί.
     
  3. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Σιγα τα αιματα ρε μεγαλε
    Δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι ψαχνουν αιτιες να παιθανουν
    παρα για να ζησουν. Αλλα απ την αλλη συνηθος οσοι λενε
    κατι τετοια ειναι οι ακαπνοι
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    cornilie μάζεψε τη γλώσσα σου και παίξε με την.... κιθάρα σου.
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Σιωπή cornilie. Μη μιλάς! Μην πεις την άποψή σου. Γίνεσαι "προδότης του έθνους" αν δε συμμερίζεσαι τις άναρθρες κραυγές των υπερεθνικιστών, που θεωρούν τον πατριωτισμό δικό τους μονοπώλιο. Ανήκεις στους "ψευτοπροοδευτικούς", αυτούς που θέλουν το κακό της πατρίδας επειδή σκέφτονται λίγο και δεν υιοθετούν άκριτα τις απόψεις περί φυλετικής ανωτερότητας των Ελλήνων (αλήθεια, σε ποιο σημείο του DNA έχει καταγραφεί δε μας το εξήγησε κανείς). Βαλ'τα με τους "Γυφτοσκοπιανούς", τους Τούρκους, τους Βούλγαρους, τους πάντες. Μόνο έτσι θα θεωρηθείς γνήσιος Έλληνας. Πάρε το όπλο σου και πήγαινε να πολεμήσεις απέναντι σ' αυτούς που καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας, την ιστορία μας, που εμείς οι ίδιοι δεν την ξέρουμε και αν κάποιος πει κάτι που δεν είναι αρεστό στα αυτιά μας, αρχίζουμε να φωνάζουμε εναντίον του, ξεθάβοντας τις γνωστές γελοίες θεωρίες περί ανθελληνισμού. Βαλ' τα με τους Δυτικούς που αμφισβητούν τη συνέχεια του ελληνισμού... δεν ξέρουν αυτοί που έχουν μελετήσει έστω και λίγη ιστορία, απαλλαγμένοι από εθνικιστικά σύνδρομα μας. Μόνο εμείς ξέρουμε, οι "γνήσιοι" απόγονοι του Ομήρου, του Περικλή, του Αριστοτέλη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μην κοιτάς που αυτοί πηγαίνουν μπροστά, δημιουργούν πολιτισμό, έχουν παιδεία. Σκέψου πόσο ανώτερός τους είσαι, μια και όταν αυτοί ζούσαν σε σπηλιές, οι πρόγονοι σου έχτιζαν Παρθενώνες. Μη σε νοιάζει που με το πτυχίο που πήρες δε μπορείς να βρεις δουλειά, που αν ανήκεις στους τυχερούς που βρήκαν ο μισθός σου θα είναι κάτω από 700 Ευρώ, την ώρα που οι τιμές είναι οι μεγαλύτερες στην Ευρωζώνη. Εσύ έχεις άλλα θέματα ν' ασχοληθείς, όπως π.χ. για το αν ο Βουκεφάλας χλιμίντριζε στα ελληνικά ή σε κάποια σλαβική διάλεκτο.

    Υ.Γ. Όπου cornilios μπορεί να μπει το όνομα κάθε ανθρώπου που κάνει το λάθος να σκέφτεται και να μη φωνάζει εθνικιστικές ιαχές.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Μην εκνευρίζεσαι Durcet και μπλέκεις ιμπεριαλισμούς, εθνικισμούς, και ό,τι άλλο τελοσπάντων σου ήρθε.
    Η παραπάνω προτροπή μου προς τον cornilios έγινε ώστε να γράφει την άποψή του χωρίς χαρακτηρισμούς και προσβάλλοντας. Κανείς δεν κλείνει φυσικά το στόμα σε κανένα. Αλλά ας προσέχουμε τι γράφουμε...
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ


    Υποκλίνομαι !!!!!!

    Και χαιρομαι που τελικα υπαρχει ελπιδα .. Οσο υπαρχουν ανθρωποι.. Σαν εσενα
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ


    looool Βλέπεις Durcet μερικοί ασχολούνται μια ζωή με το αν θα πάρουν 700 ή 750 ευρώ το μήνα κι άλλοι κοιτούν και την ιστορία τους.
    Είναι και θέμα βέβαια προτεραιοτήτων για τον καθένα μας.  
     
  9. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Λοιπον ενταξει μου εκαναν delete to post μου
    Ας τα πω με καλυτερο τροπο
    Τα παπαδιστικα κυρηγματα δεν θα με κανουν
    να μαζεψω την γλωσσα μου που δεν την εχω
    για να γλειφω δεξιες και αριστερες εξουσιες
    Επισης δεν μαζευω και το μυαλο μου που
    δεν το εχω για να βαζω μεσα οτι υπαρχει
    στον σκουπιδοντενεκε της κοινης γνωμης
    Θα σου ελεγα εγω τι να παιξεις αλλα αν σου
    πω το ποστ αυτο θα διαγραφει ξανα οποτε αστο
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Τι να κάνω; Το αφήνω....

    Δεν είναι δικό μου το σφάλμα αν δεν μπορείς να εκφράζεσαι μέσα στα πλαίσια των κανονισμών όπως οι περισσότεροι. Κι ας διαφωνείς...
     
  11. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Durcet δεν συμμερίζομαι την άποψη σου καθώς σε πολλά σημεία γίνεσαι υπερβολικός. Καταρχήν κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι εμείς ανήκουμε στην Αρεία φυλή (όπως κάποιοι άλλοι σαν τους Γερμανούς πχ). Αν δεν απατώμαι τους δήθεν Άρειους τους πολεμήσαμε με ότι μέσο είχαμε και δεν είχαμε κάποτε (εκτός των λίγων δωσιλόγων).Και για να μην κατηγορηθώ επίσης για την χρήση του ά πληθυντικού θα έλεγα ότι οι πρόγονοι μας πολέμησαν και τους ευγνωμονούμε για το γεγονός ότι δεν σύμπραξαν με τα υπόλοιπα φασιστικά κράτη της Ευρώπης τότε.

    Επίσης κανείς δεν ισχυρίστηκε να πάρουμε τα όπλα!Αλλά νομίζω διακρίνεις την κάπως χλιαρή στάση της εξωτερικής μας πολιτικής έναντι της Τουρκίας, όπως επίσης και την μέχρι τώρα μετριοπαθή στάση έναντι των Σκοπίων.Σε πλήρη αντίθεση δηλαδή με τα όσα δηλώνεις παραπάνω.

    Παράλληλα αυτούς που βγαίνουν και τα σπάνε και καίνε, μόνο οπισθοδρομικούς θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει κάποιος. Αυτοί προσπαθούν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα της κοινωνίας?Εδώ μπορούμε να γελάσουμε πολύ. Για την κατάσταση στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ τα πράγματα είναι κάπου στη μέση. Συμμερίζομαι τους αγώνες αλλά και κάποιες στενόμυαλες πρακτικές επίδοξων καταληψιών, αφήνουν πίσω την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    Το να είναι κάποιος πατριώτης δεν θεωρώ πως είναι έγκλημα,ίσα ίσα είναι κάτι ιερό. Αλλά δεν τα βάζω με αυτόν που δηλώνει ευθαρσώς πως δεν έχει πατρίδα,το αποδέχομαι.Νομίζω και αυτή η μικρή μειοψηφία πρέπει να αποδεχτεί και τους υπόλοιπους που δεν είναι υπερ-εθνικιστές αλλά πατριώτες.

    Παράφραση του ρητού Durcet που αναφέρεις με τα σπήλαια είναι και αυτό: όταν εσείς παίζατε πάνω στα δέντρα,εμείς παραγάγαμε πολιτισμό και εγκαθιδρύαμε δημοκρατία. Χιλιοειπωμένο.

    Συμφώνω με τον Lost_Boy στα όσα λέει για τον cornilios.Αυτός που θεωρεί εαυτόν παντογνώστη, ας έδινε τα "φώτα" και ας μην καταφεύγει σε χαρακτηρισμούς.Το εύκολο καταφύγιο του αυτοαποκαλούμενου παντογνώστη
     
  12. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Καλα είσαι αισχρός, μη το πας στη πολιτική. Εγω εγραψα ενα ,οσο μπορούσα, κειμενο χωρίς να θίξω κανεναν, με λογικα πράγματα, με ιστορικα ντοκουμέντα κλπ?

    ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΛΕΟΝ? ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    Δεν αισθανομαι Ελληνας, αισθάνομαι άνθρωπος. Μη συγκρινεις ιδεολογιες με μοδα. Εισαι πολύ αδικος με αυτα τα άτομα. Ελεος ρε συ.

    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!

    Καθιστε και τσακωθειτε για μια πολιτική σκοπιμότητα μπράβο σας!

    Να ασχοληθειτε και με τον πολιτικό Ζ***** που αντι να δουμε ποσα φραγκα έφαγε κοιταμε να δουμε, αν πηρε πισωκολλητο τη γκόμενα στο ξενοδοχείο κλπ... Κιτρινισμός του τύπου! ΕΛΕΟΣ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΩΣ, ΑΙΣΧΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΝΑΙ! ΝΑΙ!
    ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ 30ΑΡΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΣΕ ΚΥΡΙΛΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ.

    Γι αυτο να είσαι κι εσυ περηφανος που είσαι Ελληνας γιατι σου τρωει τα λεφτα ο καθε.... κι εσυ ασχολούμαστε για το πως θα πούμε τα Σκόπια!

    ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ!

    ΕΔΩ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ! ΠΑΣΤΕΣ ΘΑ ΦΑΜΕ?