Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δευτέρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 28 Ιανουαρίου 2008.

  1. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Σήμερα ξύπνησα νωρίς γιατί είχα πολλά πράγματα να κάνω στο γραφείο.

    Ήθελα να είμαι εκεί κατα τις 8, αλλά χθες το βράδι κοιμήθηκα νωρίς (γιατί σήμερα το πρωί είχα πολλά πράγματα να κάνω) και δεν είδα Αθλητική Κυριακή, οπότε αποφάσισα να πιω ένα γρήγορο καφέ στο σπίτι και να δω στο γιουτιουμπ τις φάσεις και τα γκολ από την Τούμπα. Καθώς κοίταζα στο ίντερνετ ανακάλυψα οτι είχε πεθάνει και ο Χριστόδουλος, και διάβασα τη σχετική είδηση στο σάιτ της Καθημερινής. Αμέσως μετά σηκώθηκα βιαστικά να φύγω, γιατί είχα πολλά πράγματα να κάνω στο γραφείο.

    Πήγα να βγω την πόρτα αλλά θυμήθηκα οτι έπρεπε να βγάλω έξω τα σκουπίδια και ξαναμπήκα μέσα. Βγάζοντας τη σακούλα από τον κάδο θυμήθηκα οτι είχα να φάω από χθες το μεσημέρι και έβαλα λίγα κορν φλέηκς σε ένα φλυτζάνι, αλλά είδα οτι το γάλα είχε λήξει εδώ και δυο μέρες, και δεν ήθελα να ρισκάρω στομαχικές διαταραχές γιατί είχα πολλά πράγματα να κάνω στο γραφείο, οπότε κατέβηκα και αγόρασα ένα φρέσκο μπουκάλι γάλα. Σκέφτηκα οτι ο χρόνος που επενδύω στο πρωινό μου είναι στην πραγματικότητα κερδισμένος χρόνος, γιατί αν φάω το πρωί δε θα πεινάσω το μεσημέρι κι έτσι δε θα με αποσπάσει τίποτα από τα πολλά πράγματα που έχω να κάνω στο γραφείο. Έτσι έφαγα τα κορν φλέηκς βιαστικά μπροστά στο PC μου, χαζεύοντας και λίγες φάσεις και γκολ από τα άλλα παιχνίδια της χθεσινής αγωνιστικής ημέρας της σουπερ-λίγκας.

    Πριν φύγω για το γραφείο αποφάσισα να πλύνω τα ποτήρια και τα φλυτζάνια για να μη γυρίσω το βράδι και βρω την κουζίνα έτσι. Κάτι τέτοιο θα με ενοχλούσε, αφού είχα πολλά πράγματα να κάνω στο γραφείο και σίγουρα το βράδι θα γύριζα πολύ κουρασμένος και δε θα ήθελα να δω το σπίτι ακατάστατο. Γι'αυτό το λόγο μάζεψα και το τασάκι από το τραπέζι του σαλονιού, και πήρα και το βετέξ και σκούπισα το τραπέζι με λίγο Forte Multi-Cleaner.

    Όπως έβγαινα την πόρτα χτύπησε το κινητό μου και ήταν ο λογιστής μου ο οποίος μου υπενθύμισε οτι δεν του έχουμε ακόμα βάλει στο λογαριασμό του τα 500 ευρώ που του οφείλουμε για την αλλαγή έδρας και καταστατικού. Ήθελα να του πω οτι θα το κάνω αύριο γιατί σήμερα είχα πολλά πράγματα να κάνω στο γραφείο, αλλά ντράπηκα και αποφάσισα να περάσω από τη Eurobank της Πλατείας Κυψέλης για να βγάλω 500 ευρώ από το δικό μου λογαριασμό, και μετά να πεταχτώ μέχρι την Αlpha της Φωκίωνος Νέγρη και να κάνω την κατάθεση στο δικό του. Ήταν σωστή απόφαση γιατί αν πήγαινα απ'ευθείας στο γραφείο και άφηνα την πληρωμή για αργότερα θα έπρεπε να πάω στη Eurobank και την Alpha της Πανόρμου, όπου θα έβρισκα σαφώς περισσότερο κόσμο στην ουρά και θα έχανα πολύτιμο χρόνο. Επι πλέον θα μου έκοβε τη μέρα στο γραφείο στα δύο, πράγμα που δεν ήθελα γιατί είχα πολλά πράγματα να κάνω στο γραφείο.

    Πράγματι στη Eurobank της Πλατείας Κυψέλης είχε λίγο κόσμο και ξεμπέρδεψα γρήγορα, πράγμα που με χαροποίησε γιατί ήξερα οτι ο χρόνος είναι πολύτιμος όταν έχεις να κάνεις τόσα πολλά πράγματα στο γραφείο. Με τα 500 στην τσέπη, άρχισα να κατεβαίνω τη Φωκίωνος για να πάω στην Alpha και τότε συνειδητοποίησα οτι τα κορν φλέηκς δε μου είχαν φτάσει και οτι τώρα πείναγα ακόμα περισσότερο. Αποφάσισα να πάω στην τράπεζα και μετά να περπατήσω μέχρι Βικτώρια και να πάρω τον ηλεκτρικό απο εκεί (αντι να γυρίσω Πλατεία Κυψέλης και να πάω Βικτώρια με το τρόλλευ), κάνοντας μια στάση στο Σπιτικό για ένα σάντουιτς. Δυστυχώς στην Alpha είχε αρκετό κόσμο και καθυστέρησα αρκετά, αλλά είναι και οι πληρωμές των συνεργατών κομμάτι της καθημερινής δουλειάς και δεν πρέπει να τις αφήνεις πίσω, γιατί ως γνωστόν οι συνεργάτες είναι πολύτιμοι για την εταιρία και αν δεν είχα και αυτούς θα είχα ακόμα περισσότερα πράγματα να κάνω στο γραφείο, και σίγουρα θα είχα πρόβλημα να τα προλαβαίνω όλα.

    Στο Σπιτικό αγόρασα μια μαύρη μπαγκέτα με μπέηκον, βραστό αυγό, ντομάτα και μαγιονέζα, και αποφάσισα να την φάω μπροστά απο το περίπτερο Φωκίωνος και Δροσσοπούλου χαζεύοντας τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, αφού δεν ήθελα να περπατάω στο δρόμο τρώγοντας και να ρισκάρω να στάξει καμια μαγιονέζα πάνω στο κουστούμι, γιατί μετά θα έπρεπε να γυρίσω σπίτι να αλλάξω, και αυτό σίγουρα θα με καθυστερούσε πάρα πολύ από τα πράγματα που είχα να κάνω στο γραφείο.

    Περπατώντας στην Πατησίων προς την Πλατεία Βικτωρίας χτύπησε πάλι το κινητό μου και ήταν ο συνεργάτης μου ο Αλέξης Δ. από την εταιρία European P. και μου είπε οτι τα δικαιολογητικά της αίτησης επιδότησης είναι έτοιμα και οτι κάποια στιγμή πρέπει να βρεθούμε για να τα υπογράψω και να τα σφραγίσω. Αυτό με χαροποίησε πολύ, αφού η European P. έχει τα γραφεία της πίσω απ'το Πολυτεχνείο, και ήταν σχεδόν στο δρόμο μου. Περπάτησα μέχρι εκεί, υπέγραψα, σφράγισα, και ήπια και έναν πολύ γρήγορο καφέ με τον Αλέξη Δ. και έφυγα βιαστικά για να πάω στο γραφείο, όπου είχα πολλά πράγματα να κάνω.

    Επειδή όμως ήμουν στα Εξάρχεια αποφάσισα να κάνω άλλη μια δουλειά που εκκρεμούσε και για την οποία έπρεπε να βρίσκομαι στο κέντρο -- να αγοράσω αναλώσιμα από το Πλαίσιο. Εκεί ψώνισα άδεια CD και DVD, κίτρινα stickies, μαρκαδόρους, στυλό, μολύβια, και τετράδια για σημειώσεις. Ευτυχώς που το σκέφτηκα γιατί όταν αργότρα θα πήγαινα στο γραφείο θα με ενοχλούσε πολύ να συνειδητοποιήσω οτι ήμουν δίπλα στο Πλαίσιο και δεν πήγα να ψωνίσω τα αναλώσιμα, γιατί αυτό θα σήμαινε οτι θα έπρεπε να σπαταλήσω χρόνο κάποια άλλη μέρα, και πιστέψτε με, κάθε μέρα έχω πολλά πράγματα να κάνω στο γραφείο και δε με παίρνει να σπαταλώ το χρόνο μου.

    Η ώρα είχε πάει 1 το μεσημέρι και αποφάσισα να πάω στο γραφείο με ταξί αντι να τρέχω με τα τρένα και τα λεωφορεία μπας και προλάβω να κάνω όλα αυτά τα πράγματα που είχα να κάνω. Άργησα να βρω ταξί και τελικά έφτασα στο γραφείο κατα τις 2. Εκεί με περίμεναν ένα σωρό πράγματα που είχαν προκύψει το πρωί και έπρεπε να τα κάνω πριν ξεκινήσω τα άλλα πράγματα που έπρεπε να κάνω. Ξεκίνησα διαβάζοντας τα mail μου, και βρήκα ένα απο μια παλιά συνάδελφο στην εταιρία E. Publishing όπου δούλευα από το '97 μέχρι το '05 και τώρα αυτή έχει πάει και έχει γίνει region manager στην εταιρία O.U.P. η οποία από παλιά είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες μας και τώρα που στη θέση αυτή βρέθηκε γνωστή, παρουσιαζόταν μια εκπληκτική ευκαιρία να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Την πήρα τηλέφωνο και μιλήσαμε για κανα μισάωρο. Της είπα μάλιστα οτι θα περάσω να τη δω σύντομα και μου είπε οτι είχε χρόνο ακόμα και σήμερα, αλλά τελικά κανονίσαμε ραντεβού για αργότερα μέσα στην εβδομάδα αφού σήμερα μου ήταν δύσκολο λόγω των πολλών πραγμάτων που είχα να κάνω στο γραφείο.

    Η ώρα κόντευε 3 και ρεαλιστικά σκεπτόμενος αποφάσισα οτι δε θα προλάβαινα να κάνω όλα τα πράγματα που έχω να κάνω σήμερα στο γραφείο, οπότε σκέφτηκα οτι θα ήταν καλύτερο να φορτώσω τα αρχεία στο φλασάκι μου και να δουλέψω στο σπίτι, χωρίς να με διακόπτουν συνέχεια οι συνεργάτες μου με ασήμαντες ερωτήσεις, γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε αποσπούν συνέχεια οι συνεργάτες σου με ασήμαντες ερωτήσεις όταν έχεις πολλά πράγματα να κάνεις.

    Δε μου αρέσει να τρώω βράδι, κι έτσι όταν έφτασα σπίτι κατα τις 4 αποφάσισα να παραγγείλω ένα μπουρίτο και μια σαλάτα σήζαρς για να μην πεινάσω αργότερα. Μέχρι να έρθει έκανα ένα ντους γιατί σήμερα είχα περπατήσει αρκετά και αισθανόμουν μάλλον κουρασμένος. Ήρθε το φαγητό και το έφαγα βλέποντας ένα επεισόδιο House M.D., ώστε να χαλαρώσω αρκετά και να μπορέσω να δουλέψω από τις 5 μέχρι τις 12 το βράδι αναπόσπαστος και να ξεμπερδέψω με όλα αυτά τα πράγματα που είχα να κάνω. Κατα τις 5.15 όμως με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου και μου κλάφτηκε οτι έχω να περάσω να τη δω 15 μέρες, και με έκανε να νιώσω φοβερές ενοχές (είναι καλή σ'αυτό), και κατάλαβα οτι δε θα βοηθούσε καθόλου την παραγωγικότητά μου ένα τέτοιο αρνητικό συναίσθημα, οπότε πέρασα από τους γονείς μου για τρία τέταρτα και ήπιαμε έναν καφέ. Τους ζήτησα συγγνώμη που έφευγα βιαστικά, αλλά πραγματικά είχα πολλά πράγματα να κάνω.

    Όταν ήρθα σπίτι ένιωσα το λαιμό μου να με γρατζουνάει (είμαι κρυωμένος εδώ και 20 μέρες) και αποφάσισα να βάλω ένα ουίσκι για να σκοτώσει τα μικρόβια. Μετά μπήκα να ρίξω μια ματιά σε τούτο δω το σάιτ, και μου γεννήθηκε η έμπνευση να γράψω αυτό το μήνυμα. Τώρα κοντεύει 9 και έχω πιει άλλα 2 ουίσκι, και αρχίζω να συμβιβάζομαι με το γεγονός οτι μάλλον δε θα κάνω και πολλά πράγματα απόψε. Θα πιω άλλο ένα, όμως, και θα ακούσω λίγη μουσική, για να ρηλαξάρω εντελώς, ούτως ώστε να κοιμηθώ καλά και αύριο να ξυπνήσω και να πάω νωρίς-νωρίς και φρέσκος στο γραφείο, γιατί πραγματικά έχω πολλά πράγματα να κάνω.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Δευτέρα

    εχεις ενα μοναδικο τροπο να αυτοσαρκαζεσαι..
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Δευτέρα

    .......Παραθέτεις μια ημέρα,δράσεις και σκέψεις.Μια σελίδα από ημερολόγιο και μια εσωτερική φωνή καταγεγραμμένη.Μια σειρά από καταστάσεις καθημερινές..

    ..και όμως έμεινα μλκας και δυο φορές μλκας μάλιστα γιατί δε μπορούσα και δε μπορώ να προσδιορίσω τον αρχικό λόγο που έμεινα μλκας..Με άγγιξες,με τσίτωσες και μου δημιούργησες ένα κενό το οποίο πρέπει να κάτσω να το αντιμετωπίσω..Όλα αυτά με ένα απλό κείμενο φίλε..Θα το διαβάσω αρκετές φορές ακόμα..

    Σε ευχαριστώ,γιατί έδωσες στην επιφάνεια μια άλλη διάσταση,που πολλά βαθυστόχαστα δε μπόρεσαν ούτε καν να την προσεγγίσουν..Με μπέρδεψες..

    Αυτά

    Υ.Σ.Το παρόν κείμενο,προοριζόταν για pm ,αλλά τελικά αποφάσισα να το δημοσιοποιήσω..
     
  4. female

    female Contributor




     






    Μα... σάντουιτς από το Σπιτικό; Και δεν ήθελες να ρισκάρεις στομαχικές διαταραχές; :ρ


     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Ισοτονικό κείμενο με έναν υπόγειο ρυθμό που αυξάνεται προοδευτικά για να φτάσει στην έρηξη στο τέλος. Μοντέρνα γραφή. Μου αρέσει πολύ. Δεν το λέω αυτόλόγω φιλίας, το εννοώ. Κάνε ένα pm να τα πούμε για κανά καφέ.
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Δευτέρα

    Δικό σου γιατρε?
     
  7. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Γιατί να μην είναι δικό του; Βγάζει, νομίζω, τον άλλο επίσης καλό και εντυπωσιακό εαυτό του.
     
  8. Eri

    Eri


    Με δυο μερες δεν παθαινεις τιποτα.....Δοκιμασμενα πραματα....  
     
  9. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Re: Δευτέρα

    Και νομιζα οτι μονο εγω τρωω ληγμενα..  
     
  10. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Δευτέρα

    Ειμαστε πιο πολλοι απ'οτι νομιζεις.....  
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    το ληγμένο γάλα είναι καλό να το βάζεις στην ομελέτα γίνετε αφράτη !